Другі страви

Іноді хочеться приготувати щось смачне, але в той же час, не прикладаючи великих зусиль. А адже найчастіше, щоб приготувати смачний і ситний обід потрібно багато часу і сил. Але
Кожна господиня знає, що гасити капусту в казані або сотейнику, справа досить клопітка. Навіть якщо відволіктися на невеликий час, то можна очікувати пригоранню страви. А
Французи завжди були досить великими витівниками в плані їжі. Звичайно, до Росії жодне з їхніх страв не дійшло в тому ж вигляді, що прийнято в самій Франції, але омлет по-як і
Вибір страв, в яких відсутня м'ясо, для деяких людей є даниною моді, принципом життя або необхідністю для підтримки здоров'я і роботи організму. Рослинна їжа, багата
Тяхан являє собою блюдо японської кухні, яке нагадує всім відомий плов. За канонами кухні Країни висхідного сонця м'ясо вживається вкрай рідко. Основні інгредієнти, що
Досвідчена господиня знає, як з невеликого шматка яловичини приготувати смачне блюдо для всієї родини. Новачки, навпаки, бояться братися за рецепти з цим примхливим м'ясом,
Урізноманітнити сімейне меню, зробити звичний обід незабутнім, а вечеря – гідним кращого ресторану – сьогодні це просто. Досить вибрати відповідний настрою рецепт і
Всі рецепти приготування рататуя дуже прості. Багато майстрів кулінарного жанру просто шаткують баклажан кружечками і молодий кабачок, а потім окремо їх обсмажують, з інших
Російська національна кухня завжди була цікавою і самобутньою. Страви готувалися з дичини, різних видів риби, грибів, овочів і круп. З солодощів – тільки мед, горіхи, яблука.
Багато хто пам'ятає часи, коли котлети тільки почали набувати популярність. Всім був відомий їхній теоретичний рецепт, але на практиці мало хто міг собі дозволити готувати