Рецепти страв

Салат – страва, що подається для збудження апетиту, це поєднання смаків і яскравих кольорів привертає погляд. Салату не буває багато, кожен день хочеться урізноманітнити
Щербет відноситься до східної солодощі, яка відмінно зарекомендувала себе в країнах Європи і досить швидко стала популярною по всьому світу. Ця східна солодкість має кілька
Смажене м'ясо – страва, яка по популярності займає лідируючі рядка в гастрономічному світі. Здавалося б, що може бути простіше, ніж взяти і посмажити м'ясо на сковороді.
Спагетті за італійським рецептом «алла Карбонара» – один з найбільш знаменитих і улюблених способів приготування італійської пасти. Перші згадки про нього з'явилися в
Виїжджаючи на природу, необхідно заздалегідь подбати про закусках. Чудово підійдуть ситні страви, які добре зберігаються, не сипляться, не бруднять все навколо, і для їх
У більшості країн салат Айсберг сьогодні користується досить великою популярністю і це цілком зрозуміло. По-перше, рослина може зберігатися досить тривалий час,
Вже давно відомо, що форель, як і будь-яка жирна риба, дуже корисна для людського організму, володіючи цінною речовиною — поліненасиченими жирними кислотами Омега-3, вона
Якщо набридли одноманітні страви і хочеться чогось незвичайного, але в той же час смачного і ситного, то свинина по-царськи буде відмінним варіантом. Це частування точно не
Поціновувачі витонченого смаку кулінарних страв давно твердять про те, що навіть без певних навичок і багаторічного досвіду простоювання на кухні можна приготувати такий
Суп на основі плавленого сиру виходить дуже ніжним, густим і смачним. Після одноманітності борщів і різних простих супів дане творіння може здатися справжнім шедевром. Його
Деревні гриби найчастіше ігноруються грибниками в нашій країні. Проте в Азії вони користуються великою популярністю. Особливо їх часто додають у салати, варять з них супи і
Обсмажене мариноване м'ясо на багатті — що може бути смачніше і ароматні? Існує безліч рецептів шашлику і в кожних країнах його готують по-своєму. Спробуйте приготувати це
Мало хто чув про таку страву, як каймак. Багато хто навіть не здогадуються про його існування. Що це таке? Каймак — унікальний кисломолочний продукт, який являє собою вершки
Свинина по-степовому – це відбивні зі свинячого м'яса, прожарені або запечені в картопляному клярі. На даний момент важко пояснити, який зв'язок між цією стравою і жителями
Смачні і ситні азіатські страви стали невід'ємною частиною сучасної європейської (і російської) кулінарної школи. Одним з незвичайних, але, безсумнівно, апетитних страв є
М'ясний фарш — це дуже «зручний» продукт, тому що страви з нього готуються швидко, принаймні, швидше, ніж з безпосередньо м'яса. З фаршем легко працювати, тому що його можна
За етикетом і згідно з традиціями на новорічному столі неодмінно повинні бути присутніми як гарячі, так і холодні закуски. По складу страви можуть бути найрізноманітнішими,
Це блюдо не рядова, його не готують кожен вечір. Родинне свято, день народження коханої людини, домашній прийом важливої персони, приємна подія в житті і ще два-три приводу –
Кабачок — цей овоч вже давно став одним з найулюбленіших і популярних продуктів на нашій кухні. За що ж його так шанують кулінари всього світу? Кабачок: харчова цінність
Свинина – м'ясо, яке дуже часто використовується в приготуванні різних варіантів страв. Його застосовують в якості основи для супів, других страв і закусок, готують шашлики і
Хмиз знайомий кожному з дитинства. Порадуйте рідних — побалуйте їх спогадами з дитинства! Рецептів і методів приготування дуже багато, а який з них краще підійде вам —
Картопля стоїть на одному з перших місць у рейтингу популярності продуктів. Він чудово втамовує апетит. І має в складі багато корисних речовин. Приготувавши вечерю або обід
Приготування плову достатньо простий процес, але в ньому присутні невеликі нюанси. Для отримання бажаного смаку необхідно дотримуватися правильну послідовність закладки
Унікальність зеленого чаю полягає в тому, що, завдяки цілющим властивостям, він є корисним для людини. Тільки дотримуючись правил заварювання і культуру споживання
Лагман – це середньоазіатську блюдо, яке готують уйгури і дунганы, що проживають в Казахстані, Киргизії, Китаї та Узбекистані. Але, незважаючи на це, частування вже давно
Абрикосовий джем легко приготувати, а головне, дуже швидко. Проблем не виникне навіть у молодої господині. Абрикосовий джем в домашніх умовах: рецепт з фото Інгредієнти:
Багатьом досвідченим господиням здасться, що ця стаття не для них. Що може бути такого складного в приготуванні пюре з картоплі? Перетертий картоплю з молоком або вершковим
З кожним роком лагман не тільки не втрачає своєї популярності, але й постійно її набирає. Навчитися його готувати хочуть все більше людей – і це не дивно. Дотримуючись наших
Куряче м'ясо для всіх вже стало досить буденним і знайомим продуктом. Внести елемент розмаїтості допоможе приготування курки по-мексиканськи. Класичний рецепт
Кожній господині хочеться не тільки побалувати рідних і друзів смачним блюдом, але і при цьому здивувати їх. У цьому випадку вона повинна навчитися готувати салат
Грузинська народна кухня славиться численними національними стравами, згадка про яких вже викликає апетит у справжніх гурманів. Сулугуні — одне з них. Цей сир пробували
Курячий бульйон – одне із самих корисних і смачних страв. Корисний він, більшою мірою, своїми можливостями в лікуванні. Напевно, багатьом відомо, що це блюдо
Лобіо є національним фірмовим грузинським стравою, яку популярно не в одній Грузії, а у всіх народів Закавказзя, включаючи південні частини Росії в цілому. Блюдо дуже цікаво
Сьогодні ми поговоримо про такому чудовому страві російської національної кухні, як окрошка. Готують її на всьому, що тільки в голову збреде. Дуже популярна окрошка на
Шашлик на природі – що може бути краще?! Побалувати себе і своїх близьких соковитим ароматною стравою хотілося б кожному відпочиваючому. Підсмажене на вугіллі, яке
Млинці — це страва, яку готують у багатьох країнах. У Росії їх готують майже на кожне свято і використовують для них різні начинки. Існує дуже багато рецептів цієї страви. В
Сочники з сиром – смачний і корисний десерт, який з радістю хочеться бачити у себе вдома. Спробуємо вибрати для цього відповідний рецепт і з'ясувати невеликі хитрощі і нюанси
В тундрі і помірно-кліматичних лісових районах наприкінці літа поляни вистилають червоним килимом. Це дозріла брусниця. Тягнуться до цим ягодам і тварини, і люди. Це не
У цій статті ми розглянемо рецепт некапризного і многовариационного торта «Трухлявий пень»(як на фото). Свою назву це кондитерський виріб отримало за зовнішню
Креветок люблять у всьому світі. Італійці смажать їх у гострому часниковому соусі з додаванням горілки, в'єтнамці — просто в панцирі, обвалявши в борошні, обсмажують до
Шпинат – це рослина, яка є вітамінним королем серед овочів. У сезон, коли організму особливо не вистачає вітамінів, цей продукт просто не замінимо. Шпинат містить вітаміни: С,
Напевно, кожний не раз чув про салати з консервованої сайрою, але далеко не кожен знає всі секрети приготування. Давайте спробуємо розібратися у всіх тонкощах і дізнатися
Складно вигадати більш просте у виготовленні ласощі, ніж пиріг. А якщо він ще і з вишнею? Від такого десерту вже точно складно буде відійти перш, ніж він закінчиться. Давайте
Креветки – прекрасний морепродукт, який став звичним для нас. Страви з цих морських рачків готуються дуже швидко, вони смачні і поживні. Креветки в вершково-часниковому
Всім знайома з дитинства випічка – хмиз — може бути приготована по безлічі рецептів. Це хрусткі або ж м'які палички, ромбики, бантики, обсмажені на олії. Найчастіше вони
Крилатий вислів «самий цимус» знайоме багатьом. Використовуючи цю словоформу в буденному вжитку, людина тим самим вказує на саму суть предмета, на самий смак. Але мало хто
Солодка випічка – насолода для очей і насолода смаку. Деякі можуть відмовити собі в солоденькому і борошняному. У кожної гарної господині є свої секрети і хитрощі, як спекти
Дуже багато смачних і оригінальних страв дійшли на сучасні столи. Одним з них є старовинне блюдо з Великобританії – «Яйця по-шотландськи». Його можна піднести як ситної
Карбонара з беконом готується дуже просто. Існують різні рецепти з додаванням різних інгредієнтів. Це можуть бути гриби, вершки, помідори черрі. Для соусу часто
Як тільки ваші гості побачать подачу цієї страви, відразу закохається в нього. Тонке тісто, соковите м'ясо і ароматний цибулю зі спеціями – хіба може бути смачніше? Тим більше