Рецепти страв

Іноді хочеться приготувати щось смачне, але в той же час, не прикладаючи великих зусиль. А адже найчастіше, щоб приготувати смачний і ситний обід потрібно багато часу і сил. Але
Здавалося б, суп. Але таке поширене блюдо має свою історію та цікаві факти. З того часу, як люди навчилися користуватися вогнем, почали готувати перші страви. Він більше
У сучасної людини при першому згадуванні про червоній рибі виникають асоціації з сімейством лососевих: на розум приходять форелі, сьомги, лососі. Прізвисько «червона» було
Російська національна кухня завжди була цікавою і самобутньою. Страви готувалися з дичини, різних видів риби, грибів, овочів і круп. З солодощів – тільки мед, горіхи, яблука.
Унікальність російського народу полягає в здатності легко вносити в своє життя все нове і незвідане. Особливо це стосується пристрастей в їжі. У раціоні росіян можна зустріти
Серед досить поширених методів схуднення можна виділити дієту на основі жиросжигающего супу, який рекомендований для щоденного вживання в такій кількості, якого потребує
Традиційне блюдо слов'янської кухні — щі. Суп відноситься до вегетаріанським стравам, тому в його складі завжди багато овочів. Бульйон здавна готували овочевий або грибний.
Кожна господиня знає, що гасити капусту в казані або сотейнику, справа досить клопітка. Навіть якщо відволіктися на невеликий час, то можна очікувати пригоранню страви. А
«Дружба» – в'язка каша, особливість якої в з'єднанні двох або кількох видів круп, в основному рису та пшона; має велику кількість поживних речовин. Сьогодні ні для кого не
Давно визнано, що риба корисніше м'яса, особливо для жіночого організму. Страви з неї легше засвоюються, насичують організм омега-кислотами і мікроелементами. Риба