Рецепти страв

Панкейкі по своїй структурі є чимось середнім між млинцями та оладками, важлива відмінність полягає в густоті тесту. Цей вид борошняних виробів користується популярністю не
Манти — це класика східної кухні, мабуть, найпопулярніша страва в Центральній Азії, Монголії, Туреччини, Татарстані. Складається з посіченого м'яса тонкої коржі з тіста,
Здавалося б, суп. Але таке поширене блюдо має свою історію та цікаві факти. З того часу, як люди навчилися користуватися вогнем, почали готувати перші страви. Він більше
Будь-яка томатна паста, створена в домашніх умовах, буде набагато краще покупної з кількох причин: натуральність продуктів; впевненість у смакових якостях, їх корекція
Будь-яка господиня, хоч раз заготовивши на зиму лечо з болгарського перцю, зробить його знову в наступному сезоні. Ця заготовка завжди врятує, якщо негадано нагрянуть гості –
Ніхто не відмовиться від свіжоспеченої, ароматною, рум'яної і смачної здоби – сосисок у тісті. Це нехитра випічка до смаку і дорослим, і дітям. Вона проста у приготуванні, а
Напередодні Нового року кожна господиня починає складати меню для святкового столу. Хочеться зробити вечір незвичайним, казковим і яскравим, тому страви варто підбирати і
Французи завжди були досить великими витівниками в плані їжі. Звичайно, до Росії жодне з їхніх страв не дійшло в тому ж вигляді, що прийнято в самій Франції, але омлет по-як і
Багато при фарбуванні яєць відмовляються від покупних барвників, вибираючи натуральні і домашні. Однак не завжди вони є настільки нешкідливими, як ви очікуєте. Наприклад,
Кожен, хто є, або хоча б вважає себе кулінаром, рано чи пізно стикається з такою стравою, як цибульний суп. Здавалося б, що може бути особливого в супі, що складається з бульйону,