Салати і закуски

Звучить досить незвично, вірно? Але насправді це дуже смачно, свіжо і десь навіть пікантно. Ми приготуємо паштети з різними добавками, щоб догодити кожному з вас. Буде смачно,
Шпроти – це прекрасна консервована рибка, яку можна використовувати для приготування різних страв. Її часто застосовують для різних бутербродів, але цією рибкою можна також
Запитавши будь-яку господарку кухні про приготуванні листкових салатів, можна почути у відповідь не один варіант приготування класичних страв і, як водиться, пару-трійку
Кожна господиня хоче зробити своє повсякденне або святкове меню різноманітним, красивим і, звичайно, смачним. Але іноді просто не знаєш, яку можна зробити додаткове блюдо до
Новорічна ніч – справжня подія для кожної сім'ї: найрідніші люди збираються разом, щоб подарувати один одному щастя, оживити віру в чудо і просто побути трохи разом.
Салат «Шапка Мономаха» готують практично всі господині. Він подобається багатьом завдяки смаковим якостям і оригінальності оформлення. Вишуканість прикраси обмежується
Його величність салат – частий гість на столах усіх російських сімей. Це блюдо готують не лише на свята. Часто воно зустрічається у повсякденному меню. Рецептів цієї страви
Іноді достатньо піднести звичайний продукт в незвичайному поданні, щоб домочадці зовсім по-новому глянули і на класичний буденний вечерю, і на саму господиню. Адже, тільки
Салат Цезар з креветками — це дуже незвичайна екзотична закуска, яка володіє прекрасним смаком. Цей салат можна використовувати для частування на обід, вечеря, на свята і
Всесвітньо відоме блюдо карпаччо було придумано Джузеппе Чіпріані, власником популярного «Бару у Гаррі». Цей італійський шедевр являє собою тонко нарізане сире м'ясо,
Важко знайти того, хто б не любив закуску в клярі. Адже будь кляр відмінно поєднується з будь-якими м'ясними і рибними продуктами. Але сьогодні давайте з'ясуємо, як же зробити
Салат «Гніздо глухаря» відомий в кулінарії ще з стародавньої Русі, саме в ті часи популярністю користувалася полювання на цього птаха, яка й була головним інгредієнтом цього
В даний час мексиканська кухня поширена в багатьох країнах Європи. Вона завжди цінувалася і цінується за поживні та смачні частування. У чому ж секрет? Все досить просто. Все
Аджика — це два в одному: і соус, і приправа. Вона прийшла до нас з Близького Сходу, спочатку була дуже гострою, але російські господині адаптували страву під нашу слов'янську
Рецептів аджики з помідорів — не кажучи про аджике без них — кілька сотень, якщо не тисяч. Серед них є рецепти, які передбачають варення, є і ті, які готуються з сирих продуктів.
Сьогодні назва карпаччо використовується практично для кожної страви, інгредієнти якого дуже тонко нарізані і не піддаються ніякої термічної обробки. Вперше ж блюдо було
У цій мексиканської закуски ацтекські коріння. Основа гуакамоле — це авокадо. Для нас цей овоч досить екзотичний, але на батьківщині він недорогий і звичний для використання.
Як часто хочеться подати до столу смачну, а головне швидку закуску. Багато людей дуже люблять малосольні огірочки і вважають їх саме такий, простий у приготуванні, але дуже
В'ялені помідори є невід'ємною складовою багатьох рецептів класичної італійської кухні, за останні роки сильно полюбилася російської душі. Представлені в магазинах
Наші сьогоднішні салати майже нічим не схожі один на одного (хіба що наявністю яловичини у складі інгредієнтів). Всі вони різні, а значить, всі варіанти обов'язково потрібно
Авокадо з креветками дуже добре гармонує. Якщо їх не піддавати термічній обробці, вони діють на людський організм як справжній еліксир. У даній статті ми підібрали для вас 4
Безсумнівно, піца є одним з найулюбленіших страв більшості населення. А приготувати таку смакота не складе ніяких труднощів, адже весь процес потребує зовсім небагато часу і
Сьогодні у нас дуже прості і дуже смачні і ситні салати. Всі вони різні і майже нічим не схожі один на одного. Напевно, тільки наявністю яєць у складі. Так що спробувати варто
Деревні гриби найчастіше ігноруються грибниками в нашій країні. Проте в Азії вони користуються великою популярністю. Особливо їх часто додають у салати, варять з них супи і
Кожній господині хочеться не тільки побалувати рідних і друзів смачним блюдом, але і при цьому здивувати їх. У цьому випадку вона повинна навчитися готувати салат
Салати вже давно перейшли з категорії новорічно-святкових в повсякденне меню. Основними визначальними моментами залишається час, необхідне для приготування і
Салат «Кавунова часточка» — це не тільки смачне і ситне блюдо, але ще і дуже красиве. Його можна готувати по святах або кожен день, в кожному разі гості та домочадці будуть
Креветок люблять у всьому світі. Італійці смажать їх у гострому часниковому соусі з додаванням горілки, в'єтнамці — просто в панцирі, обвалявши в борошні, обсмажують до
Прямо зараз ми запропонуємо вам декілька варіантів смачного салату! Всі вони готуються досить швидко і на французький лад, виходить смачно і у всіх. Обов'язково спробуйте,
Страва під незвичною назвою «кесаділья» відноситься до мексиканської кухні. Традиційно воно складається з двох компонентів: маленькій кукурудзяного або пшеничного коржа
Виїжджаючи на природу, необхідно заздалегідь подбати про закусках. Чудово підійдуть ситні страви, які добре зберігаються, не сипляться, не бруднять все навколо, і для їх
Цікаві і оригінальні гамбургери, здатні задовольнити запити самого вимогливого дегустатора, надзвичайно просто зробити вдома за пару хвилин для великої компанії.
Салат з досить незвичайною назвою «Ташкент» здивує вас своєю простотою і смаком. Здається, все так банально, але якщо розкуштувати, то можна відкрити для себе абсолютно новий
Для багатьох господинь в Росії папороть вважається екзотикою, і вони його рідко застосовують для приготування різних страв. Проте в Японії, ця рослина активно застосовують
Мало хто чув про таку страву, як каймак. Багато хто навіть не здогадуються про його існування. Що це таке? Каймак — унікальний кисломолочний продукт, який являє собою вершки
Якщо ви любите різні копченості, то вам обов'язково потрібно знати спосіб готування карпаччо з курячого м'яса. Цей варіант приготування м'яса прийшов до Росії з Італії. Його
Rillettes, а по-російськи риет (або рийет) є дітищем французьких кулінарів середньовіччя. До столу подають у якості закуски, вдало поєднуючи з хрусткими тостами або свіжим
Представляємо вашій увазі дуже романтичний і простий у приготуванні салат для святкового застілля «Біла ніч». Вхідні в салат інгредієнти просто ідеально поєднуються один з
Салат «Російська красуня» — одна з тих страв, на які хочеться дивитися з щирим захопленням. Свіжі овочі, що входять до його складу, надають яскравих фарб, роблячи його
Завдяки великій кількості корисних елементів у складі філе минтая, а також невеликий калорійності, ця риба є бажаним продуктом на столі. Страви у вигляді салатів з минтая