Рецепти страв

Кабачки дуже корисні — це відомий факт. У них міститься вітамін А і С, а також багато вітаміну В9. Фолієва кислота бере участь у кровотворенні, виліковує анемію, бере участь у
Пиріг зі сливою — ух яка смакота надзвичайна, просто тане в роті! А ще якщо він приготований в мультиварці, так і зовсім не піддається опису. Готується просто, швидко і так
Приємний смак і користь для організму готового страви – поєднання, якого часом буває непросто домогтися навіть досвідченим кулінарам. А якщо приготування при цьому ще й не
Rillettes, а по-російськи риет (або рийет) є дітищем французьких кулінарів середньовіччя. До столу подають у якості закуски, вдало поєднуючи з хрусткими тостами або свіжим
Кожна господиня знає, що гасити капусту в казані або сотейнику, справа досить клопітка. Навіть якщо відволіктися на невеликий час, то можна очікувати пригоранню страви. А
Завдяки великій кількості корисних елементів у складі філе минтая, а також невеликий калорійності, ця риба є бажаним продуктом на столі. Страви у вигляді салатів з минтая
Сирники популярні у багатьох слов'янських народів. Це національне блюдо росіян, українців і білорусів. Винайшли їх економні господині, яким шкода було викидати кисле
«Дружба» – в'язка каша, особливість якої в з'єднанні двох або кількох видів круп, в основному рису та пшона; має велику кількість поживних речовин. Сьогодні ні для кого не
Бездріжджове тісто для піци набуває все більшу популярність навіть на батьківщині цього відкритого пирога з різними начинками – у Неаполі. Головне достоїнство такого
Кабачок — цей овоч вже давно став одним з найулюбленіших і популярних продуктів на нашій кухні. За що ж його так шанують кулінари всього світу? Кабачок: харчова цінність