Рецепти страв

Кабачок — цей овоч вже давно став одним з найулюбленіших і популярних продуктів на нашій кухні. За що ж його так шанують кулінари всього світу? Кабачок: харчова цінність
Салат «Російська красуня» — одна з тих страв, на які хочеться дивитися з щирим захопленням. Свіжі овочі, що входять до його складу, надають яскравих фарб, роблячи його
Кожен, хто є, або хоча б вважає себе кулінаром, рано чи пізно стикається з такою стравою, як цибульний суп. Здавалося б, що може бути особливого в супі, що складається з бульйону,
Підготовка до великого православного свята Пасха завжди вимагає чимало сил, це стосується і складання пасхального меню. Звичайно, за традицією на столі в цей день повинні
З молоком можна приготувати дивовижні супи, незвичайні омлети і салати. Зазвичай ми вважаємо молоки відходами і викидаємо. І дарма, треба обов'язково включати в свій раціон
Rillettes, а по-російськи риет (або рийет) є дітищем французьких кулінарів середньовіччя. До столу подають у якості закуски, вдало поєднуючи з хрусткими тостами або свіжим
Завдяки великій кількості корисних елементів у складі філе минтая, а також невеликий калорійності, ця риба є бажаним продуктом на столі. Страви у вигляді салатів з минтая
Бездріжджове тісто для піци набуває все більшу популярність навіть на батьківщині цього відкритого пирога з різними начинками – у Неаполі. Головне достоїнство такого
«Дружба» – в'язка каша, особливість якої в з'єднанні двох або кількох видів круп, в основному рису та пшона; має велику кількість поживних речовин. Сьогодні ні для кого не
Кожна господиня знає, що гасити капусту в казані або сотейнику, справа досить клопітка. Навіть якщо відволіктися на невеликий час, то можна очікувати пригоранню страви. А