27 апрель 2019 1 964

Як загасити капусту з куркою в мультиварці

Тушкована капуста з куркою є досить поширеною стравою. З появою мультиварок на кухнях всіх хазяєчок кухарювати стало набагато зручніше і цікавіше. Тушкована капуста, сготовленная в мультиварці, має соковитістю і ароматом, при цьому куряче м'ясо додає якусь пікантну нотку цієї страви.

Диво–прилад практично готує сам, при цьому зберігаючи весь вітамінний склад, що міститься в капусті.

Ніжне блюдо - традиційна тушкована капуста з куркою
Інгредієнти Кількість
М'ясо птиці (філе) - 400 г
Капуста - 800 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Соняшникова олія - 3 ст. л
Морква - 2 шт
Томатна паста - 2 ст. л
Лавровий лист, сіль, перець - за смаком
Час приготування: 45 хвилин Калорійність на 100 грам: 95 Ккал
Тушкована капуста з курочкою є одним з найбільш ласих, ситних і здорових страв. Вона наповнена корисними елементами: калієм, залізом, магнієм, а так само масою вітамінів, м'ясо курки – білками. Процес приготування страви простий і не складний.

Достатньо підготувати потрібні продукти і скласти їх в каструлю. Тим часом диво–піч буде виконувати всю роботу. Тушкована капуста з куркою в мультиварці це — ситний і смачний обід, яким буде рада вся сім'я.

Приготування:

Відокремлюємо м'ясо від кісток, нарізаємо великими смужками, цибулю кільцями, моркву соломкою;

Вливаємо в чашу мультиварки соняшникову олію і підігріваємо. Включаємо режим (смажити), викладаємо овочевий склад і філе курки;

Нашинковываем капусту. Якщо вона туга (пізніх сортів), просолюємо і розминаємо, якщо ж капуста рання, то цю процедуру можна не проводити;

Після того, як м'ясо і овочі просмажаться, кладемо капусту;

Далі додаємо сіль, перчимо, а для аромату не завадить кілька лаврових листочків;

Продукти перешкодити. Виробляємо заміну режиму (смажити) на режим (гасити). Молоденька капуста буде тушкуватися 15-25 хв, пізня 35-45 хв;

Оформіть блюдо красиво свіжою зеленню.

Корисні поради:

  • Страва буде мати неповторний смак, якщо заправити його соковитим, солодким перцем, кабачками, баклажанами;
  • Ласощі стане смачнішою, якщо використовувати молоду капусту і моркву;
  • Подавати страву до столу бажано з шматочками темного хліба.

Всім приємного апетиту!

Чудова тушкована капуста з курочкою

На сьогоднішній день овочі є запорукою міцного здоров'я. Не дарма лікарі рекомендують вживати овочеві культури в щоденний раціон. Готуючи страви в мультиварці, весь вітамінний склад продуктів потрапляє на стіл.

Це справжня знахідка для господинь, адже готувати в таких приладах одне задоволення. Тушкована капуста з куркою може стати королевою столу, особливо, якщо її приготувати в мультиварці Редмонд.

Апетитне ласощі ідеально підходить як для буденного вечері, так і для урочистого Воно приносить користь не тільки дорослим, але й дітям.

Цей рецепт чудово підходить для мультиварки Редмонд, так як вона готує не під тиском!

Продукти для приготування страви:

  • Стегенця курячі (або гомілку) – 7 шт;
  • Капуста середньої величини – 1шт;
  • Морква – 2 шт;
  • Кетчуп або томат – 2 ст. л;
  • Соняшникова олія – 3 ст. л;
  • Сіль, спеції, зелень – за смаком.
Час приготування 1 година.
У 100 гр. продукту 85 ккал.
Порцій 6

Готуємо тушковану капусточку з м'ясом курки, в мультиварці Редмонд:

  1. Перед відправкою курячих стегон в мультиварку Редмонд, умочіть їх гарячу кип'ячену воду. Наше м'ясо опрацьовано і готове до подальшого приготування;
  2. Очищаємо цибулю і моркву нарізаємо у вигляді соломки або кубиків. Не застосовуйте тертку для натирання моркви;
  3. Підігріваємо олію;
  4. Включаємо на мультиварці Редмонд режим «Гасити», кладемо моркву і цибулю;
  5. Після того, як наші овочі протушились приблизно 15 хв, додаємо курячі реберця, перші п'ять хвилин їх потрібно перевертати з одного боку на інший. Приблизний час гасіння — 35 хв;
  6. Поки м'ясо і овочі нудяться, починаємо шаткувати капусту у вигляді довгих смужок. Білокачанну капусту можна за бажанням замінити цвітної, броколі, пекінської. Варто пам'ятати лише про те, що час гасіння цих сортів істотно менше;
  7. Нашаткувати капусту, кладемо її в чашу мультиварки Редмонд, додаємо спеції, сіль, кетчуп або томат і тушкуємо ще 10 хв.

Дуже смачне блюдо готове до вживання. Останній завершальний крок — це прикраса зеленню!

Мультиварка Поларіс приготує незабутню тушковану капусту з курячим м'ясом і грибами

Чудова мультиварка Поларіс здатна приготувати чудову тушковану капусту з курячим м'ясом і грибочками бесхлопотно і швидко. Проте підсумок буде неперевершеним. Мультиварка захищає продукти від пригорання, при цьому овочі і м'ясо швидко доходять до потрібної готовності, зберігаючи всі свої корисні речовини. Ніжність і соковитість страви здатне вразити і порадувати всю сім'ю!

Необхідні інгредієнти:

  • Невелика капуста – 700 – 900 гр;
  • М'ясо курки – 400 гр;
  • Білі гриби (бажано шампіньйони) – 200 гр;
  • Цибуля – 100 гр;
  • Морква – 130 гр;
  • Часник – 2, 3 зубця;
  • Соняшникова олія – 50 мл;
  • Відстояна вода – 180 мл;
  • Перець (запашний, білий, чорний мелений) – за смаком;
  • Базилік, петрушка, кріп, сіль – за смаком.
Час приготування 1 година 20 хв
Одна порція 200 ккал.

Приступаємо до приготування ніжного страви в мультиварці Поларіс:

  1. Чистимо цибулину і наріжемо її півкільцями, потім промиємо білі гриби і разрежем їх на чотири частини;
  2. У чашу мультиварки Поларіс вливаємо олію (бажано рафінована), потім цибулю і печериці. Включаємо режим «Випічка» і обсмажуємо десять хвилин;
  3. Режим м'ясо курки не великими шматками, моркву кубиками. Кладемо до цибулі і грибів. Всі продукти обсмажуємо протягом десяти хвилин;
  4. Додаємо нашатковану капусту, перчик, сіль і часник;
  5. Не забуваємо влити воду, потім натискаємо кнопку «Гасіння». Блюдо нудиться 1 годину;
  6. По закінченню часу включаємо режим «Підігрів», страва має настоятися (25 хв);
  7. Готову страву присипаємо подрібненою зеленню.

Апетитне ласощі готове до вживання!

Як зробити смачні ліниві голубці в мультиварці, читайте наші рецепти з фото і покроковими рекомендаціями.

Тушкована квашена капуста з м'ясом в мельтиварке «Редмонд». Рецепти приготування смачних і корисних страв тут.

Читайте неймовірний рецепт сирної запіканки з манкою, приготовленої в мультиварці. Знайдіть свій найулюбленіший рецепт у нашій статті.

Ніжна квашена капуста тушкована з курочкою

Приготувати тушковану квашену капусту зовсім не важко, особливо, якщо на кухні є мультиварка. Не потрібно годинами стояти біля плити і чекати результату. Приготована страва з капусти в сучасній диво-печк, буде ласим, пахучим і корисним. Це й не дивно, адже у квашеній капусті є безліч корисних вітамінів і мікроелементів, а мультиварка з легкістю їх зберігає при смаженні і тушкуванні.

Необхідні інгредієнти:

  • Капуста квашена – 800 гр;
  • М'ясо курки – 450 гр;
  • Велика головка цибулі – 1 шт;
  • Морква – 2 шт;
  • Соняшникова олія – 6 ст. л;
  • Сіль, перець, лавровий лист – за смаком;
  • Вода – 100 гр.
Час приготування 55 хв.
Калорій 300

Приготування:

  1. Очистимо цибулю і моркву, потім наріжемо великим кубиком;
  2. У чашу мультиварки вливаємо олію, підігріваємо і викладаємо нарізані овочі. Пасеруємо 15 хв. Режим «Смаження»;
  3. Куряче м'ясце (філе, філе) нарізаємо нетовстими шматками і додаємо до овочів. Ретельно обсмажуємо протягом 10 хвилин;
  4. Витримавши час, кладемо квашену капусту, спеції, сіль, лавровий лист, який надасть страві неповторний аромат. Хвилин п'ять смажимо разом з овочами і м'ясом;
  5. Вливаємо воду, переходимо в режим «Гасіння», задаємо час 25 хв.

Наша тушкована квашена капуста з куркою готова до вживання! Це блюдо відмінно доповнить будь-який гарнір, наприклад, картоплю або гречану кашу.

Приємного апетиту!

Що ще почитати: