![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16482/16482-okun-v-dukhovke-1.jpg)
Морський окунь – частий гість на святковому застіллі. За смаковими якостями, соковитості і користь ця риба може змагатися з будь-якими іншими, в тому числі елітними: сьомгою,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16865/16865-236.jpg)
Риба – для багатьох людей це дуже улюблений продукт. Минтай, хек, горбуша, судак, форель, карась – перераховувати можна до нескінченності. Будь-яку з них можна смачно
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14834/14834-1359738034_steyk-iz-krasnoy-ryby.jpg)
Стейк з червоної риби корисний для кожного, хто хоче насититися дозою вітамінів. Омега адже всім потрібна. Готуйте в своє задоволення, вибравши вподобаний рецепт з
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15776/15776-carp-na-mangale-600x375.jpg)
До 14 століття насолодитися стравою з коропа могли тільки в Китаї. Тоді соковита і корисна риба називалася сазаном. Сучасні вчені з'ясували, що любителі карпа збагачують свій
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15937/15937-prigotsoma1-300x217.jpg)
Сом – це досить велика риба, м'ясо якої володіє високою жирністю і ніжністю. У багатьох магазинах придбати сома можна вагою від 1,5 до 5 кілограм. Проте в природі зустрічаються
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15681/15681-skumbriya-na-kostre-na-reshetke_1486663687_ogv2_og.jpg)
Риба, приготована над гарячим вугіллям, цілком може стати вечерею, якого в домашніх умовах ні на яких сучасних електричних плитах не приготувати. Рецепти маринаду для
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14920/14920-122282-ed4_thumb-e1505639566219.jpg)
Не знайдеться людини, яка не любила б скумбрію. Максимально проста риба в приготуванні і очищення. У ній дуже багато користі і смаку. Швидко і оригінально її можна приготувати
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14563/14563-sup-ryba.jpg)
Риба може бути різної: солоної, смачною, калорійною, навіть сирої. Але ще вона дієтична. Її ніжне м'ясо включено практично у всі збалансовані дієти, і цей дар моря обов'язково
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14779/14779-74a68e267e6cfcc0216c3f262bf50006-2016-e1507449467156.jpg)
Риба – джерело користі і здоров'я для будь-якого живого організму. Доповніть її улюбленим гарніром у вигляді свіжих або запечених овочів, коренеплодів або навіть соусу.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15786/15786-content_fotolia_83290028_subscription_xxl-600x400.jpg)
Для нормального функціонування організму кожна людина повинна включати в свій раціон різні продукти, які містять необхідні вітаміни та мінерали. І тому тунець – це
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15258/15258-skumbrievich.jpg)
Скумбрія – дуже корисна і смачна риба, яку, як правило, готують допомогою засолу або ж маринування. А чи пробували ви коли-небудь скумбрію, приготовану не традиційним
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15131/15131-ryba.jpg)
Смажена риба на пательні – що може бути простіше і незатейливее? Але у цієї страви є свої секрети і варіанти приготування. Самі смачні і цікаві варіації засмажки риби (від
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14538/14538-ryba-zapechennaya-v-smetane-1.jpg)
Будь-яку рибу можна швидко і смачно приготувати, тим самим нагодувавши сім'ю корисним вечерею. Сметана добре підходить до рибі, вона в міру жирна і ніжна, добре просочує
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15420/15420-maxresdefault-3-600x338.jpg)
Риба – не тільки смачний, але і корисний продукт, так як містить величезну кількість мікроелементів і вітамінів. Правда, її приготування вимагає певних навичок і вправності.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16170/16170-600x401_0_e9ac9b2f6b125ed1d1dff8702945d6c7-800x534_0x59f91261_10511571311381417805-600x401.jpeg)
Риба-морський язик, завдяки своїм відмінним смаковим якостям, завжди була і залишається делікатесом. Її ніжне м'ясо тане в роті, а рівень вмісту корисних властивостей
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16875/16875-stejk_iz_semgi-2-600x400.jpg)
Часто недобросовісні продавці готові за сьомгу видати будь-яку іншу рибу лососевих порід, але, відповідно, вона буде коштувати в рази дорожче. Тому при такій відповідальній
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15935/15935-f3cce1e9d9d25ef0db263c5b1eecfd6e-2016-e1489397490388.jpg)
Ви давно дозріли для чогось нового? Знайдеться небагато терпіння і вільного часу для самовдосконалення? Тоді здивуйте рідних незвичайними стравами з простої оселедця.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15469/15469-282288.jpg)
Адепти правильного харчування практикують певне правило – вживання в їжу риби хоча б 3-4 рази на тиждень. Саме тому постає питання про різноманітність в домашній скарбничці
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15224/15224-378f7811cbc401db76c37f271e41f721-2016-e1501156240435.jpg)
Риба вважається дуже смачним й корисним продуктом, який відмінно підходить для повсякденного, святкового і навіть дієтичного меню. Вона відмінно поєднується з різними
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15713/15713-2290162.png)
Мало хто не любить пікантного смаку копченої риби, особливо, якщо це скумбрія, адже вона не тільки дуже ароматна і в міру жирна, але ще і корисна риба. Правда, зазвичай всі звикли
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16205/16205-karas-600x378.jpeg)
Рибні страви дуже популярні завдяки своїй очевидної користі і насиченості важливими для організму речовинами. Але правильно вибрати і приготувати рибу може далеко не кожна
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15050/15050-2758e9a3608432c617c01ed7a227808d-600x407.jpg)
Риба, обсмажена в клярі, дуже ситна і цілком може стати основним блюдом на столі під час обіду або вечері. У цьому випадку її добре подати з нейтральним гарніром з рису або овочів.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15553/15553-118501_or-600x398.jpg)
Фарширована риба по-єврейськи — це святкове частування, яке не тільки красиво виглядає, але і дуже цікаве на смак. От якщо вам набридли стандартні способи приготування риби і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14964/14964-1362845004_raduzhnaya-forel-recepty12.jpg)
Цю ніжну рибу краще за все запікати в духовці, загорнувши її в кулінарний пергамент або фольгу. Справа в тому, що у форелі жирок зосереджений в черевці, а при такому способі
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14703/14703-111-67-e1511337395433.jpg)
Дорадо – це морська риба, яка мешкає у великій кількості в Середземному морі, зустрічається і в Атлантичному океані. Вона має кілька назв: дорада, спар, морський цар.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15413/15413-552f9bcb183a1d9dcd1c6aa0e8e20c9e-600x375.jpg)
Мойва – це морська риба, яка відноситься до сімейства лососевих. Це маленька рибка вагою до 100 гр, а завдовжки не більше 22 см, спинка якої відливає оливково-зеленим кольором,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14612/14612-recept-prigotovleniya-rybnogo-file-v-klyare.jpg)
Сьогоднішні рецепти однозначно для тих, хто любить максимально просту, домашню кухню. Ми приготуємо рибу в клярі. Це не тільки просто, але й швидко, смачно! Кляры будуть
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14684/14684-rybnye-kotlety.jpg)
Правильно приготовані котлети з філе товстолобика будуть соковитими і ніжними. Потрібен тільки відповідний рецепт. Класичний рецепт Інгредієнти Кількість філе
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15605/15605-461-600x436.jpg)
Минтай — популярна океанічна риба сімейства тріскових. Його відрізняє доступність і невисока вартість, але за своїми корисними якостями він не гірше дорогих сортів риби. По
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15084/15084-maxresdefault-25.jpg)
Пангасіус — досить популярна і недорога риба на сьогоднішній день. Пропонуємо вам зануритися в світ кляру для сьогоднішнього продукту. Шість варіантів тесту на будь-який
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14968/14968-10b8e6e294f0f64f227d20ef7fc575ec-2016-e1505081608798.jpg)
Морський окунь відноситься до одних з найбільш смачних і недорогих видів риби. Найчастіше, по своєму незнанню, його плутають з річковим окунем, однак по своїм смаковим
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14414/14414-sudak-v-smetane-02.jpg)
Судак ідеально поєднується зі сметаною. Вона робить рибу м'якше, ніжніше, а спеції допомагають страви стати ароматніше. Це приголомшливий вечерю: поживний, смачний і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15576/15576-378f7811cbc401db76c37f271e41f721-2016-e1494593185531.jpg)
Риба – це той продукт, який необхідно вживати, як мінімум 2 рази в тиждень. В принципі, що може бути простіше, ніж взяти, так і підсмажити улюблену рибку? Так, це смачний і всіма
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14807/14807-bc136074.jpg)
Рибу, з гарною назвою скумбрія», обов'язково потрібно їсти всім, адже вона не тільки смачна, але і дуже корисна. Ми запропонуємо вам безліч варіантів її приготування, щоб ви
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16197/16197-Ryba-pod-marinadom-13.jpg)
Готувати будь-який вид риби під овочевий «шубою», або маринадом, дуже легко. Для цього варто лише вибрати спосіб приготування (смаження, тушкування, запікання) і улюблену
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16117/16117-skumbria-gotovaya-300x225.jpg)
Всім знайомий цей чудовий смак копченої скумбрії. Її м'ясо відрізняється прекрасним ароматом, ніжністю і високою поживністю. Крім цього, в ньому є маса корисних
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16638/16638-219.jpg)
Рибні страви — прикраса будь-якого столу. Вони цілком можуть суперничати з стравами з м'яса. Крім того, риба готується значно швидше. Звичайно, мало охочих її чистити і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14540/14540-file-tilapii-v-klyare.jpg)
Риба в клярі – це приблизно так само смачно, як птах в духовці. Тілапія – дуже ніжна риба, яка зуміє підкорити собою кожного їдця. Вона легка, відмінна на смак і розлітаються як
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16417/16417-146.jpg)
Сьомга, або атлантичний лосось, вважається одним з найбільш цінних видів промислової риби, активна видобуток якої заради ікри та м'яса ведеться досить давно. В останні роки
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15274/15274-karp.jpg)
Рибу необхідно додавати в харчовий раціон, так як вона містить багато вітамінів і є дієтичним продуктом. Короп – це одна з найбільш зручних у готуванні риб. Він був штучно
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16126/16126-2831939_original-600x451.jpg)
Річковий сом – це смачний і корисний продукт, який люблять практично всі гурмани, адже він володіє не тільки великою кількістю м'яса, але і багатий амінокислотами та іншими
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14492/14492-osetr-zapechennui-v-duhovke.jpg)
Якщо запекти рибу в духовці, можна отримати неймовірно смачний, насичений і ароматний вечерю. За нашими рецептами у вас точно все вийде, тому що все дуже просто і, до речі,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14335/14335-ryba-na-skovorode-gril.jpg)
Риба – це не тільки смачно, але ще й дуже корисно! Її потрібно обов'язково включати в раціон, щоб організм отримував всі вітаміни, яких потребує. Сьогодні пропонуємо вам прості
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14751/14751-riba-v-sirno-slivochnom-souse-retsept-600x310.jpg)
Цей вид риби відноситься до елітних, так як коштує недешево і, до того ж, знаходиться на межі вимирання! Так що якщо на вашій кухні раптом виявиться такий безцінний продукт, як
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15007/15007-0fd30a1d990d8f5f8686bd388d905461_199309_l-e1504369135227.jpg)
Форель — дорога риба, і щоб приготувати її смачно, потрібно знати, як з ними правильно поводитися. В значній мірі спрощує процес приготування їжі наявність в будинку
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15214/15214-4-1-1-600x294.jpg)
У кулінарії відомо велика кількість страв з риби. Одними з найбільш смачних є ті, що приготовані з «царських» видів цих мешканців річок і озер. Завдяки своїм незвичайним
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16442/16442-3e96eee5afd12061794bf755a6a79de5.jpg)
Дуже просто зробити неймовірно смачне і корисне блюдо — тріска в мультиварці. Адже тресковую рибу можна смажити, запікати, варити і готувати на пару. Однією з головних
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16187/16187-058.jpg)
Багато хто любить морську рибу. Вона не має кісток, тому її можна готувати практично будь-яким способом. На наших прилавках часто зустрічається минтай. Тому проблем з
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16636/16636-he_iz_ryby-4-600x400.jpg)
Смачне блюдо Хе з риби відрізняється оригінальністю, пікантністю і сьогодні багато людей відчувають до нього особливу пристрасть. Але для того, щоб приготувати його