Риба

Не знайдеться людини, яка не любила б скумбрію. Максимально проста риба в приготуванні і очищення. У ній дуже багато користі і смаку. Швидко і оригінально її можна приготувати
До 14 століття насолодитися стравою з коропа могли тільки в Китаї. Тоді соковита і корисна риба називалася сазаном. Сучасні вчені з'ясували, що любителі карпа збагачують свій
Сом – це досить велика риба, м'ясо якої володіє високою жирністю і ніжністю. У багатьох магазинах придбати сома можна вагою від 1,5 до 5 кілограм. Проте в природі зустрічаються
Рибу, з гарною назвою скумбрія», обов'язково потрібно їсти всім, адже вона не тільки смачна, але і дуже корисна. Ми запропонуємо вам безліч варіантів її приготування, щоб ви
Московська кухня отримала свій розвиток з XVII століття, коли її рецепти стали різноманітніше і насиченішим. Частим продуктом на столі була риба, оскільки м'ясо не можна було
Форель — дорога риба, і щоб приготувати її смачно, потрібно знати, як з ними правильно поводитися. В значній мірі спрощує процес приготування їжі наявність в будинку
Стейк з червоної риби корисний для кожного, хто хоче насититися дозою вітамінів. Омега адже всім потрібна. Готуйте в своє задоволення, вибравши вподобаний рецепт з
Рибу необхідно додавати в харчовий раціон, так як вона містить багато вітамінів і є дієтичним продуктом. Короп – це одна з найбільш зручних у готуванні риб. Він був штучно
Смажена риба на пательні – що може бути простіше і незатейливее? Але у цієї страви є свої секрети і варіанти приготування. Самі смачні і цікаві варіації засмажки риби (від
Цей вид риби відноситься до елітних, так як коштує недешево і, до того ж, знаходиться на межі вимирання! Так що якщо на вашій кухні раптом виявиться такий безцінний продукт, як
Одним з видів цінної промислової риби, відноситься до загону окунеподібних, є скумбрія. В ній міститься маса вітамінів і мінералів – в три рази більше легкозасвоюваного
Скумбрія – дуже корисна і смачна риба, яку, як правило, готують допомогою засолу або ж маринування. А чи пробували ви коли-небудь скумбрію, приготовану не традиційним
Дуже просто зробити неймовірно смачне і корисне блюдо — тріска в мультиварці. Адже тресковую рибу можна смажити, запікати, варити і готувати на пару. Однією з головних
Риба вважається дуже смачним й корисним продуктом, який відмінно підходить для повсякденного, святкового і навіть дієтичного меню. Вона відмінно поєднується з різними
Морський бичок — це найдешевша, але корисна морська риба. З неї виходить не тільки смачна в'ялена закуска до пива, але і дуже ситні і бюджетні котлети. Вони мають приємний рибний
Для нормального функціонування організму кожна людина повинна включати в свій раціон різні продукти, які містять необхідні вітаміни та мінерали. І тому тунець – це
Фарширована риба по-єврейськи — це святкове частування, яке не тільки красиво виглядає, але і дуже цікаве на смак. От якщо вам набридли стандартні способи приготування риби і
Пангасіус — досить популярна і недорога риба на сьогоднішній день. Пропонуємо вам зануритися в світ кляру для сьогоднішнього продукту. Шість варіантів тесту на будь-який
Минтай — популярна океанічна риба сімейства тріскових. Його відрізняє доступність і невисока вартість, але за своїми корисними якостями він не гірше дорогих сортів риби. По
Риба, обсмажена в клярі, дуже ситна і цілком може стати основним блюдом на столі під час обіду або вечері. У цьому випадку її добре подати з нейтральним гарніром з рису або овочів.
Тушкована риба з овочами – специфічне блюдо, можна сказати на любителя. Не всі сприймають поєднання помідорів, капусти або баклажанів з морепродуктів. Але якщо ви
Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати м'ясо однієї дуже смачною червоної риби. У форель закохується кожен, хто пробує її вперше. Вона дуже ніжна, м'яка, соковита. Однозначно
До елітних сортів риби слід ставитися з повагою. Будь-яку страву з лосося, стерляді, осетрини буде вишуканим, якщо правильно переробити і презентувати його. В цьому випадку
Риба – це не тільки смачно, але ще й дуже корисно! Її потрібно обов'язково включати в раціон, щоб організм отримував всі вітаміни, яких потребує. Сьогодні пропонуємо вам прості
Дорадо – це морська риба, яка мешкає у великій кількості в Середземному морі, зустрічається і в Атлантичному океані. Вона має кілька назв: дорада, спар, морський цар.
Риба – джерело користі і здоров'я для будь-якого живого організму. Доповніть її улюбленим гарніром у вигляді свіжих або запечених овочів, коренеплодів або навіть соусу.
Будь-яке блюдо з тріски дуже корисно з чудових властивостей цієї рибки. Крім невисокої ціни, вона володіє безліччю достоїнств, чому її потрібно включити в свій раціон. Тріска
Цю ніжну рибу краще за все запікати в духовці, загорнувши її в кулінарний пергамент або фольгу. Справа в тому, що у форелі жирок зосереджений в черевці, а при такому способі
Правильно приготовані котлети з філе товстолобика будуть соковитими і ніжними. Потрібен тільки відповідний рецепт. Класичний рецепт Інгредієнти Кількість філе
При смаженні або запіканні без соусів риба може виходити сухуватою. Щоб філе було соковитим і м'яким, у процесі готування краще використовувати маринад. Він не тільки
Палтус — риба мало того, що дуже корисна і смачна, вона ще й універсальна. Палтуса коптять, солять, варять, готують на пару, смажать, запікають у всіх видах він однаково гарний.
Маленький, та молодецький – так кажуть про анчоусе. Давайте з'ясуємо, що це таке, як виглядають анчоуси і чим живляться? Іноземне слово «анчоус», звучить вельми екзотично для
Легке, дієтичне філе щуки дуже сприйнятливе до ароматних спецій і трав, при цьому смажиться воно практично миттєво, дуже важливо не перетримати його в маринаді і на відкритому
Якщо ви ніколи раніше не чули про такому маринаді, то можете бути впевнені в тому, що дійсно багато чого втратили. Це блюдо складається з овочів, які і складають рибний маринад і,
Судак вважається благородної рибою, яку зазвичай використовують для приготування багатьох страв. Але, мабуть, одним з найбільш смачних вважається судак по-польськи. У
Сьомга на пару є низькокалорійним і легким у засвоєнні організмом стравою. Приготування може виконуватися як в мультиварці, так і в пароварці. Можна приготувати рибу відразу
У кулінарії відомо велика кількість страв з риби. Одними з найбільш смачних є ті, що приготовані з «царських» видів цих мешканців річок і озер. Завдяки своїм незвичайним
Адепти правильного харчування практикують певне правило – вживання в їжу риби хоча б 3-4 рази на тиждень. Саме тому постає питання про різноманітність в домашній скарбничці
Мало хто не любить пікантного смаку копченої риби, особливо, якщо це скумбрія, адже вона не тільки дуже ароматна і в міру жирна, але ще і корисна риба. Правда, зазвичай всі звикли
Всім знайомий цей чудовий смак копченої скумбрії. Її м'ясо відрізняється прекрасним ароматом, ніжністю і високою поживністю. Крім цього, в ньому є маса корисних
Морська риба вважається корисним продуктом, який обов'язково повинен бути присутнім в меню у кожного. Тим більше, що морські види риб дуже смачні і поживні, особливо тріска.
Ні для кого не секрет, що гарне харчування – запорука прекрасного самопочуття і міцного здоров'я. Саме тому необхідно включати в свій раціон корисні продукти: крупи,
Риба в клярі – це приблизно так само смачно, як птах в духовці. Тілапія – дуже ніжна риба, яка зуміє підкорити собою кожного їдця. Вона легка, відмінна на смак і розлітаються як
Сьогодні ми будемо готувати дуже незвичайну, шалено смачну і освіжаючу закуску. Її основа – сирий тунець, до якого ми додамо певні компоненти, щоб вийшло максимально
Морський язик – це корисна морська риба, яка містить високий рівень життєво важливих вітамінів. Готувати її можна різними способами, але при цьому вона завжди виходить просто
Горбуша, як і більшість риб, багата вітамінами і особливо жирними кислотами Омега 3, які сприяють розвитку мозку і кісткової тканини. Тому людині необхідно хоча б один раз на
Риба – це той продукт, який необхідно вживати, як мінімум 2 рази в тиждень. В принципі, що може бути простіше, ніж взяти, так і підсмажити улюблену рибку? Так, це смачний і всіма
Сьомга, або атлантичний лосось, вважається одним з найбільш цінних видів промислової риби, активна видобуток якої заради ікри та м'яса ведеться досить давно. В останні роки
Риба-морський язик, завдяки своїм відмінним смаковим якостям, завжди була і залишається делікатесом. Її ніжне м'ясо тане в роті, а рівень вмісту корисних властивостей
Щука, обсмажені в клярі, є швидким у приготуванні стравою, до того ж, дуже смачним і недорогим. Варіантів можна знайти безліч, але розглянемо найбільш цікаві рецепти.