Риба

Риба – це не тільки смачно, але ще й дуже корисно! Її потрібно обов'язково включати в раціон, щоб організм отримував всі вітаміни, яких потребує. Сьогодні пропонуємо вам прості
Рибу необхідно додавати в харчовий раціон, так як вона містить багато вітамінів і є дієтичним продуктом. Короп – це одна з найбільш зручних у готуванні риб. Він був штучно
Судак вважається благородної рибою, яку зазвичай використовують для приготування багатьох страв. Але, мабуть, одним з найбільш смачних вважається судак по-польськи. У
Риба – джерело користі і здоров'я для будь-якого живого організму. Доповніть її улюбленим гарніром у вигляді свіжих або запечених овочів, коренеплодів або навіть соусу.
Стейк з червоної риби корисний для кожного, хто хоче насититися дозою вітамінів. Омега адже всім потрібна. Готуйте в своє задоволення, вибравши вподобаний рецепт з
Сьомга на пару є низькокалорійним і легким у засвоєнні організмом стравою. Приготування може виконуватися як в мультиварці, так і в пароварці. Можна приготувати рибу відразу
При смаженні або запіканні без соусів риба може виходити сухуватою. Щоб філе було соковитим і м'яким, у процесі готування краще використовувати маринад. Він не тільки
У кулінарії відомо велика кількість страв з риби. Одними з найбільш смачних є ті, що приготовані з «царських» видів цих мешканців річок і озер. Завдяки своїм незвичайним
Якщо ви ніколи раніше не чули про такому маринаді, то можете бути впевнені в тому, що дійсно багато чого втратили. Це блюдо складається з овочів, які і складають рибний маринад і,
Ви колись бачили, як одну червону рибу можна перетворити в іншу? Якщо ні, то залишайтеся з нами, щоб дізнатися, як це зробити і згодом спробувати зробити це самостійно. Як
Морська риба вважається корисним продуктом, який обов'язково повинен бути присутнім в меню у кожного. Тим більше, що морські види риб дуже смачні і поживні, особливо тріска.
Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати м'ясо однієї дуже смачною червоної риби. У форель закохується кожен, хто пробує її вперше. Вона дуже ніжна, м'яка, соковита. Однозначно
Будь-яку рибу можна швидко і смачно приготувати, тим самим нагодувавши сім'ю корисним вечерею. Сметана добре підходить до рибі, вона в міру жирна і ніжна, добре просочує
Риба може бути різної: солоної, смачною, калорійною, навіть сирої. Але ще вона дієтична. Її ніжне м'ясо включено практично у всі збалансовані дієти, і цей дар моря обов'язково
Сьогоднішні рецепти однозначно для тих, хто любить максимально просту, домашню кухню. Ми приготуємо рибу в клярі. Це не тільки просто, але й швидко, смачно! Кляры будуть
Легке, дієтичне філе щуки дуже сприйнятливе до ароматних спецій і трав, при цьому смажиться воно практично миттєво, дуже важливо не перетримати його в маринаді і на відкритому
Правильно приготовані котлети з філе товстолобика будуть соковитими і ніжними. Потрібен тільки відповідний рецепт. Класичний рецепт Інгредієнти Кількість філе
Дорадо – це морська риба, яка мешкає у великій кількості в Середземному морі, зустрічається і в Атлантичному океані. Вона має кілька назв: дорада, спар, морський цар.
До елітних сортів риби слід ставитися з повагою. Будь-яку страву з лосося, стерляді, осетрини буде вишуканим, якщо правильно переробити і презентувати його. В цьому випадку
Рибу, з гарною назвою скумбрія», обов'язково потрібно їсти всім, адже вона не тільки смачна, але і дуже корисна. Ми запропонуємо вам безліч варіантів її приготування, щоб ви
Форель — дорога риба, і щоб приготувати її смачно, потрібно знати, як з ними правильно поводитися. В значній мірі спрощує процес приготування їжі наявність в будинку
Пангасіус — досить популярна і недорога риба на сьогоднішній день. Пропонуємо вам зануритися в світ кляру для сьогоднішнього продукту. Шість варіантів тесту на будь-який
Скумбрія – дуже корисна і смачна риба, яку, як правило, готують допомогою засолу або ж маринування. А чи пробували ви коли-небудь скумбрію, приготовану не традиційним
Мойва – це морська риба, яка відноситься до сімейства лососевих. Це маленька рибка вагою до 100 гр, а завдовжки не більше 22 см, спинка якої відливає оливково-зеленим кольором,
Риба, приготована над гарячим вугіллям, цілком може стати вечерею, якого в домашніх умовах ні на яких сучасних електричних плитах не приготувати. Рецепти маринаду для
Сьогодні ми будемо готувати дуже незвичайну, шалено смачну і освіжаючу закуску. Її основа – сирий тунець, до якого ми додамо певні компоненти, щоб вийшло максимально
Судак ідеально поєднується зі сметаною. Вона робить рибу м'якше, ніжніше, а спеції допомагають страви стати ароматніше. Це приголомшливий вечерю: поживний, смачний і
Морський бичок — це найдешевша, але корисна морська риба. З неї виходить не тільки смачна в'ялена закуска до пива, але і дуже ситні і бюджетні котлети. Вони мають приємний рибний
Не знайдеться людини, яка не любила б скумбрію. Максимально проста риба в приготуванні і очищення. У ній дуже багато користі і смаку. Швидко і оригінально її можна приготувати
Цю ніжну рибу краще за все запікати в духовці, загорнувши її в кулінарний пергамент або фольгу. Справа в тому, що у форелі жирок зосереджений в черевці, а при такому способі
Морський окунь відноситься до одних з найбільш смачних і недорогих видів риби. Найчастіше, по своєму незнанню, його плутають з річковим окунем, однак по своїм смаковим
Московська кухня отримала свій розвиток з XVII століття, коли її рецепти стали різноманітніше і насиченішим. Частим продуктом на столі була риба, оскільки м'ясо не можна було
Риба, обсмажена в клярі, дуже ситна і цілком може стати основним блюдом на столі під час обіду або вечері. У цьому випадку її добре подати з нейтральним гарніром з рису або овочів.
Форель володіє дивовижним ніжним смаком. Смакові якості страв з цієї риби можна з легкістю зіпсувати, порушивши рецептуру. Набагато корисніше і соковитою форель вийде, якщо
Колись приготовлена таким нехитрим способом вирізка рибного м'яса була значущою частиною меню численних кафе Північної столиці, але сьогодні це цікаве блюдо рідкісний
Риба вважається дуже смачним й корисним продуктом, який відмінно підходить для повсякденного, святкового і навіть дієтичного меню. Вона відмінно поєднується з різними
Риба – не тільки смачний, але і корисний продукт, так як містить величезну кількість мікроелементів і вітамінів. Правда, її приготування вимагає певних навичок і вправності.
На порядку денному – поповнення знань в кулінарній сфері. Сьогодні дізнаємося, що з себе представляє риба, білорибиця. У продажу її частіше можна зустріти заморожену
Скумбрію можна зустріти практично повсюдно в будь-якому магазині в копченому, солоному і замороженому вигляді або в якості рибної консерви. Вона служить прекрасним
Фарширована риба по-єврейськи — це святкове частування, яке не тільки красиво виглядає, але і дуже цікаве на смак. От якщо вам набридли стандартні способи приготування риби і
Риба – це той продукт, який необхідно вживати, як мінімум 2 рази в тиждень. В принципі, що може бути простіше, ніж взяти, так і підсмажити улюблену рибку? Так, це смачний і всіма
Пікша – крупна риба, з якої виходять різні смачні і незвичайні страви. Найбільш поширеними варіантами готування є: смаження на грилі, запікання в духовці, готування
Якщо запекти рибу в духовці, можна отримати неймовірно смачний, насичений і ароматний вечерю. За нашими рецептами у вас точно все вийде, тому що все дуже просто і, до речі,
Риба в клярі – це приблизно так само смачно, як птах в духовці. Тілапія – дуже ніжна риба, яка зуміє підкорити собою кожного їдця. Вона легка, відмінна на смак і розлітаються як
Цей вид риби відноситься до елітних, так як коштує недешево і, до того ж, знаходиться на межі вимирання! Так що якщо на вашій кухні раптом виявиться такий безцінний продукт, як
Щука, обсмажені в клярі, є швидким у приготуванні стравою, до того ж, дуже смачним і недорогим. Варіантів можна знайти безліч, але розглянемо найбільш цікаві рецепти.
Смажена риба на пательні – що може бути простіше і незатейливее? Але у цієї страви є свої секрети і варіанти приготування. Самі смачні і цікаві варіації засмажки риби (від
З молоком можна приготувати дивовижні супи, незвичайні омлети і салати. Зазвичай ми вважаємо молоки відходами і викидаємо. І дарма, треба обов'язково включати в свій раціон
Адепти правильного харчування практикують певне правило – вживання в їжу риби хоча б 3-4 рази на тиждень. Саме тому постає питання про різноманітність в домашній скарбничці
Минтай — популярна океанічна риба сімейства тріскових. Його відрізняє доступність і невисока вартість, але за своїми корисними якостями він не гірше дорогих сортів риби. По