Супи

Корисний і легкий суп з консервованого тунця можна приготувати в різних варіантах. Ми представимо вам покрокові рецепти з овочами, яйцем, рисом, пшоном. Яким рецептами
Перші страви є основою для повноцінного обіду. Серед широкого вибору рецептів особливою популярністю користуються страви, головним інгредієнтів в яких виступають свинячі
Рисові супи досить прості в приготуванні. Вони легко засвоюються і не обтяжують шлунок, навіть якщо їх їсти замість вечері. Різноманітність рецептів пропонує вибір
Гречаний суп всім знайомий ще з дитинства. Його можна приготувати всього за годину. Він виходить простим, смачним і оригінальним – цим і подобається сім'ї. А так як гречка — це ще
Морська капуста (ламінарія) займає важливе місце в харчуванні східних націй. Корейська, японська, далекосхідна кухня і не уявляє себе без цього продукту. Можливо, секрет
Із курячих шийок виходить приголомшливий бульйон: наваристий, але не жирний, з особливим смаком. Шийки навіть необов'язково очищати від кісточок, їх можна подавати цілими
Це один з найпопулярніших, простих і швидких супів. Його із задоволенням їдять і діти, і дорослі. В міру ситний, він добре зігріває взимку і швидко втамовує голод. А мінімальна
Гарбуз – один з найбільш корисних продуктів, який містить всі необхідні людині вітаміни і мікроелементи. Гарбузове супи швидкі в приготуванні, а їх ніжний кремовий смак не
Багато людей віддають перевагу саме такий варіант популярного супу! А ви вже пробували борщ з додаванням кислої капусти? Будьте обережні, адже він може виявитися смачніше
Щі — споконвічне російське блюдо. Популярність щей пояснюється доступністю продуктів і простотою приготування. Щі зазвичай готують з білокачанної капусти c м'ясом, рибою,
Сирні супи досить поживні, прості і одночасно витончені. Їх часто готують, щоб розвантажити організм після свят, не відмовляючись від звичних інгредієнтів. Варіацій страви
Є гриби смачніше і цікавіше, ніж лисички? Вони виглядають дуже апетитно, володіють ніжним смаком і досить просто готуються. Сьогодні пропонуємо приготувати відразу кілька
Розсольник – це традиційне перше блюдо російської кухні. Готують його практично так само, як і будь-який інший суп, тільки з додаванням солоних, точніше, бочкових огірків і
Традиційно у російській кухні використовують для супів білокачанну капусту, але першу страву можна приготувати з будь-яким з видів цього корисного овоча. Рецепти таких
Грибні супи відомі своїми поживними властивостями, вони допоможуть надовго втамувати голод. Суп з опеньків підійде тим, хто дотримується нестрогую дієту і уникає
Іноді так хочеться побалувати себе і свою сім'ю чимось смачним, легким і одночасно надовго насыщающим. Відмінним рішенням даного питання стане приготування супу. Але ж
Яких тільки рецептів борщу не існує. Офіційно зібрані описи цієї страви налічують понад сімдесят рецептів! Найскладнішим вважається «Київський борщ, для приготування
Шурпа – це національне блюдо східної кулінарії. Що ж воно собою являє? Це густий наваристий суп, який, як правило, готується з великих шматків молодої баранини і великої
Осібно серед всіх потрухів стоять дрібні курячі шлунки. В народі їх називають пупочками. Якщо хочете зварити суп із них, купуйте тільки чистий продукт, в ньому внутрішні і
Перші страви різноманітні по консистенції і входять до їх складу інгредієнтів. Овочеві супи використовуються в якості джерела вітамінів і корисних речовин, що так необхідно
Супи-пюре – це ситний, ніжний легкий обід або вечерю. Дієтичне м'ясо курки легко подрібнюється і вбирає в себе соки інших продуктів, тому смак у поданих страв ідеально
Супи з горохом присутні в традиційних кухнях багатьох народів світу. Горох завжди був досить дешевим продуктом, тому такий суп можна було часто побачити на столах селян,
Експерименти на кухні завжди вітаються. Тим більше якщо зміни в класичному рецепті змінюють смак страви на краще. Яскравий приклад тому – зелений борщ з кропивою. Заміна щавлю
Європейці незаслужено мало приділяють уваги найдавнішого представнику сімейства бобових – сочевиці. На відміну від східної кухні, де її користь і смак оцінені по
Всі ми звикли до бульйону і борщу. Тому саме час спробувати приготувати якийсь новий і не менш складний суп. Сьогодні вибір припав на гриби, так що якщо ви любитель,
Суп з додаванням яєчної локшини – це дуже смачне і легке для організму перше блюдо. Він не може не подобається, оскільки володіє приємним смаком, ароматом і зовнішнім виглядом.
Юшка з осетра — і відразу в голові виникає образ не інакше як застіль в царських хоромах. Дійсно, ця страва є делікатесом і сьогодні, але набагато більш доступним, ніж це було в
Шурпа – це одне з найпоширеніших страв східної кухні. У різних країнах вимова її назви може трохи відрізнятися, наприклад, у Таджикистані – «шурбо», а в Казахстані – «сорпа».
Рецепти призначені для тих, хто любить пробувати нові супи. Всім відомо, що найчастіше юшку готують з сьомги, коропа, осетра, але сьогодні ми вирішили виділитися і взяли миня.
Томатні супи із квасолею популярні не тільки в нашій країні, до нас ці рецепти прийшли з португальської національної кулінарії. Разом з томатним соусом квасолевий суп буде не
Ніжні крем-супи можна готувати не тільки маленьким дітям. Ці шедеври кулінарії дуже подобаються навіть брутальним чоловікам, адже вони неймовірно смачні! Готуються вони
Карась – риба сімейства коропових, широко поширена в Росії як на річках, так і в стоячих водоймах. На ринку має популярність за свій смак, м'яке м'ясо і низьку ціну. Дуже часто
Кролятина – це дуже смачне, але в той же час дієтичне м'ясо, яке можна використовувати для приготування різних страв. Багато дієтологів рекомендує під час дієтичного
Фрикадельки зазвичай варять в супі. До них не додають рис, але кладуть свіжу зелень, цибулю і трохи хліба для в'язкої консистенції. Томатний суп з говяжьими фрикадельками
Зварити борщ в мультиварці просто і легко. Достатньо відправити буряк в чашу, залити водою, вибрати програму і встановити необхідний час. У призначену годину рідка частина і
Сьогодні ми готуємо самий класичний борщ з усіх існуючих. Знайомі і прості інгредієнти, нескладне, нехай і тривале приготування і приголомшливий результат! Борщ зі свининою
Часом нам хочеться порадувати своїх рідних і близьких незвичайним блюдом. По істині незвичайним і одночасно смачним для них буде окрошка на айраном, приготування якої не
Маленьким дітям в якості першого прикорму рідко дають м'ясо, найчастіше овочі та фрукти, молочні продукти. Але і бобові будуть дуже корисні, адже в них багато вітамінів! Так що
Спаржа – це дуже корисний продукт, який хоча б іноді потрібно включати в свій раціон. Ми придумали щось геніальне і поклали стручки в суп, так що страва вийде в два рази ситніше.
Рецептів супів багато, але наші жінки, як правило, готують на обід традиційний борщ, суп з вермішеллю, щі зі свіжої капусти, зовсім не використовуючи інші види супів. Допоможе
Такий суп – прекрасна альтернатива звичному борщу. Відмінний варіант для тих, хто любить кисле. Готується трохи простіше і швидше з-за відсутності буряків. Через неї ж, до
Славнозвісне українське блюдо можна зробити легким і навіть дієтичним. А все завдяки нежирного курячого бульйону. Особливо борщ хороший взимку: він відмінно зігріває і
Можливо, що ви ніколи раніше не пробували такий суп. В оригіналі він готується на баранячому бульйоні, що робить його неймовірно насиченим, незвичайним і ситним. Спробуємо?
Якщо вам набридли бульйони, борщі, солянки і все подібне, ви в потрібному місці! Сьогодні ми готуємо крем-суп з грибами, в деяких рецептах додаємо сир. Ви й уявити не можете,
Як приготувати нескладний і яскравий суп з незвичайною подачею? Треба взятися за популярні супи-пюре! Тепер готують їх не тільки маленьким дітям, але і подають в ресторанах. А
По суті, галушка – просто шматочок тесту, який відварюють в бульйоні або воді. Супи з галушками люблять усі без винятку. Особливо популярні вони в українській кухні. Під іншими
Зазвичай додають в супи макарони чи локшину в якості «смачного компонента». Зрідка буває перловка. Але сьогодні ми вирішили приготувати перше блюдо з додаванням рису. Це
Чим порадувати себе в спеку, як не холодним супом, який дуже легко і швидко готується. Одним з таких супів є холодник з буряка, який іноді ще називають холодним борщем. Він і в
Суп з гороху — дуже корисне і поживне перше блюдо, яке містить масу вітамінів ( А, Е, РР, групи В), мікроелементів і мінеральних речовин. Його калорійність залежить від багатьох
Супи на яловичому бульйоні виходять особливими: вони ситніше, смачніше, володіють специфічним ароматом. Борщ – не виняток. Яловичина поєднується з усіма класичними