Супи

В процесі термічної обробки м'ясні вироби втрачають дуже багато своїх корисних вітамінів і мінералів. Для правильного приготування супу з курячої грудки, для збереження
Корисний і легкий суп з консервованого тунця можна приготувати в різних варіантах. Ми представимо вам покрокові рецепти з овочами, яйцем, рисом, пшоном. Яким рецептами
Стручкова квасоля дуже корисна і смачна. З неї, як правило, готують салати і другі страви. Але сьогодні ми поговоримо про супах, приготованих з її використанням. Супи зі
Супи без м'яса – відмінний вихід у випадку, якщо ви не їсте м'ясні продукти, а так само якщо раптом в будинку не виявилося жодного шматка м'яса. Пісний супчик нітрохи не гірше
Бобові страви, у тому числі пісні супи з квасолі, мають велику кількість шанувальників. Якщо ви один з них і вирішили догодити свої смакові потреби, то спеціально для вас
Крім Австралії, зустріти в лісі білий гриб можна на всіх материках. Особливо його багато в Росії. За своїми смаковими і корисними властивостями він не поступається м'ясу. Так
Експерименти на кухні завжди вітаються. Тим більше якщо зміни в класичному рецепті змінюють смак страви на краще. Яскравий приклад тому – зелений борщ з кропивою. Заміна щавлю
Чи Любите ви класичні і прості в приготуванні перші страви? Ми знаємо, що так, тому сьогодні вирішили приготувати саме такий варіант. Що може бути простіше супу з картоплі і
Суп з гороху — дуже корисне і поживне перше блюдо, яке містить масу вітамінів ( А, Е, РР, групи В), мікроелементів і мінеральних речовин. Його калорійність залежить від багатьох
Іноді так хочеться побалувати себе і свою сім'ю чимось смачним, легким і одночасно надовго насыщающим. Відмінним рішенням даного питання стане приготування супу. Але ж
На жаль, кухонні помічниця готує суп трохи довше. Але кажуть, вона робить його більш насиченим. Перевіримо? Знадобиться мінімум інгредієнтів, щоб отримати максимум смаку.
Рисові супи досить прості в приготуванні. Вони легко засвоюються і не обтяжують шлунок, навіть якщо їх їсти замість вечері. Різноманітність рецептів пропонує вибір
Це один з найпопулярніших, простих і швидких супів. Його із задоволенням їдять і діти, і дорослі. В міру ситний, він добре зігріває взимку і швидко втамовує голод. А мінімальна
Перші страви є основою для повноцінного обіду. Серед широкого вибору рецептів особливою популярністю користуються страви, головним інгредієнтів в яких виступають свинячі
Суп з риби з вершками виходить ситним і в той же час легким і ніжним. Рецепти таких супів часто зустрічаються в норвезькій і фінської кухнях. При їх приготуванні важливо стежити
Перші страви неодмінно повинні бути в щоденному раціоні. Адже вони приносять неоціненну користь організму, оскільки здатні швидко засвоюватися, стимулювати травлення,
Багато людей віддають перевагу саме такий варіант популярного супу! А ви вже пробували борщ з додаванням кислої капусти? Будьте обережні, адже він може виявитися смачніше
Ще тільки пару десятків років тому суп зі свіжих глив був доступний лише в грибну пору, що засмучувало любителів грибного меню і змушувало господинь запасати на зиму гриби:
Тушонка – продукт, з якого можна готувати різні страви. У багатьох людей суп з додаванням цього інгредієнта асоціюється з походами і часом, проведеним в гуртожитку.
Морська капуста (ламінарія) займає важливе місце в харчуванні східних націй. Корейська, японська, далекосхідна кухня і не уявляє себе без цього продукту. Можливо, секрет
Гарбуз – один з найбільш корисних продуктів, який містить всі необхідні людині вітаміни і мікроелементи. Гарбузове супи швидкі в приготуванні, а їх ніжний кремовий смак не
Курячі сердечка – відносно недорогий субпродукт, який сьогодні можна купити в будь-якому магазині і практично будь-якій кількості, тоді як раніше це було чи не делікатесом в
Грибні супи відомі своїми поживними властивостями, вони допоможуть надовго втамувати голод. Суп з опеньків підійде тим, хто дотримується нестрогую дієту і уникає
В раціоні людини обов'язково повинні бути присутніми перші страви. Супи можна готувати за різними рецептами, з використанням безлічі продуктів на будь-який смак. Особливо
Іноді хочеться приготувати смачну юшку з морської риби. Відмінним варіантом для приготування цього всім відомого рибного супу є скумбрія. Сама по собі вона дуже корисна і
Європейці незаслужено мало приділяють уваги найдавнішого представнику сімейства бобових – сочевиці. На відміну від східної кухні, де її користь і смак оцінені по
Осібно серед всіх потрухів стоять дрібні курячі шлунки. В народі їх називають пупочками. Якщо хочете зварити суп із них, купуйте тільки чистий продукт, в ньому внутрішні і
Як готувати цей суп зобов'язана знати будь-яка господиня, так як технологія його задоволена проста. Наприклад, суп з фрикадельками і вермішеллю сподобається дітям, а
Солоні (а краще всього бочкові, самостійно приготовані по «бабусиним» рецептами) огірки – це відмінний інгредієнт не тільки для салатів, але і перших страв. З ними можна
Свинячий бульйон нічим не гірше курячого або яловичого. Він наваристий, смачний і поживний. На його основі можна приготувати найрізноманітніші супи і всі вони вийдуть дуже
Завдяки процесу глобалізації інформація сьогодні доступна будь-якому бажаючому. Особливо це стосується традиційних кулінарних рецептів. Сирний суп раніше готували
Крупа гречана – продукт універсальний, її можна сміливо додавати в першу страву, але перш ніж приступити до кулінарних експериментів, треба прочитати рецепти, вивчити
Маленьким дітям в якості першого прикорму рідко дають м'ясо, найчастіше овочі та фрукти, молочні продукти. Але і бобові будуть дуже корисні, адже в них багато вітамінів! Так що
Такий суп – прекрасна альтернатива звичному борщу. Відмінний варіант для тих, хто любить кисле. Готується трохи простіше і швидше з-за відсутності буряків. Через неї ж, до
Риба – загальновизнано корисний і улюблений народом продукт. Особливо багата вітамінами, амінокислотами, жирами і мінералами морська риба. Вона входить до складу багатьох
Більшість з нас звикло до того, що в супах обов'язково повинна бути м'ясна складова, але, виявляється, і без м'яса можна зварити смачне, поживне і ситне перше блюдо. Варіантом
Зазвичай додають в супи макарони чи локшину в якості «смачного компонента». Зрідка буває перловка. Але сьогодні ми вирішили приготувати перше блюдо з додаванням рису. Це
Перші страви різноманітні по консистенції і входять до їх складу інгредієнтів. Овочеві супи використовуються в якості джерела вітамінів і корисних речовин, що так необхідно
Юшка з сома – ситне перше блюдо, яке можна легко приготувати самостійно, для цього треба знати тонкощі приготування супу з риби або навіть з її голови. Традиційний рецепт
Французька кухня подарувала світові вишукані супи, зроблені у вигляді кремів і супів-пюре. Одним з найпоширеніших рецептів є суп–пюре з печерицями, варіантів приготування
Традиційно у російській кухні використовують для супів білокачанну капусту, але першу страву можна приготувати з будь-яким з видів цього корисного овоча. Рецепти таких
Збірна солянка – це блюдо, яке прийшло до нас від наших предків. Багато хто сприймає його як святковий. І дійсно, ситна смачна м'ясна солянка стане ідеальним частуванням
Гречаний суп всім знайомий ще з дитинства. Його можна приготувати всього за годину. Він виходить простим, смачним і оригінальним – цим і подобається сім'ї. А так як гречка — це ще
Щі — споконвічне російське блюдо. Популярність щей пояснюється доступністю продуктів і простотою приготування. Щі зазвичай готують з білокачанної капусти c м'ясом, рибою,
Супи-пюре – це ситний, ніжний легкий обід або вечерю. Дієтичне м'ясо курки легко подрібнюється і вбирає в себе соки інших продуктів, тому смак у поданих страв ідеально
Суп – це обов'язкова страва в щоденному раціоні людини, яка піклується про своє здоров'я. Їх (супів) різноманітність настільки велика, що всіх і не злічити, на будь-який смак.
Борщ — це те блюдо, яке кожна господиня готує по-різному. Тим не менш, цей ситний суп не може залишити байдужим нікого. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати кілька
Борщ – страва, відома кожному з дитинства. Густий суп з капусти і буряків вважається традиційною стравою української кухні, але зараз його можна знайти в кухнях практично всіх
Місо-суп є традиційним першим блюдом японської кухні. Японці можуть їсти його як на сніданок, так і на обід з вечерею, оскільки це дуже легкий і малокалорійний суп. Завдяки
У вусі головне – зрозуміти сам принцип готування: спочатку зварити бульйон з дрібних йоржів. Як тільки ви з цим упораєтеся, додати картоплю, моркву, прянощі і філе великих