![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15810/15810-91f0528d920de12b4962a5b3be1dd37d-e1491133292839.jpg)
Влітку так приємно вибратися на природу і посмажити на вогнищі смачне м'ясо, до якого в якості гарніру йдуть запечені там овочі. І, здається, смачніше цього немає нічого на
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15725/15725-p_rm71hd4pvteo.png)
Якщо м'ясні шашлики вже набридли, а влаштувати пікнічок і зробити що-небудь на мангалі хочеться, то візьміть на озброєння наші рецепти овочевих шашликів з картоплі. Рецепт
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15369/15369-5059275-tykk-600x300.jpg)
Багато уникають страв з буряка з-за її довгого приготування. І зовсім дарма! Варити буряк можна не довше картоплі, достатньо володіти секретними технологіями
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16227/16227-vegetablesbles.jpg)
Запечені овочі стануть прекрасним гарніром до будь-якої страви. Вони приваблюють простотою приготування, великою кількістю рецептів і корисними властивостями.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16144/16144-kubiki-svekly-600x300.jpg)
Багато господинь бояться експериментів, вважаючи за краще купувати варений буряк. Таке рішення вони мотивують тим, що буряк буде довго варитися і не вийде такою смачною. Так,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15999/15999-f8c0f2ba355fee13b6de451b9f00c6aa-264x175.jpg)
Баклажани і інші овочі на грилі – надзвичайно смачне блюдо. Причому воно ідеально підходить як для тих, хто з якихось причин не вживає м'ясо або птицю, так і для легкого
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16207/16207-vkusnye-recepty-goroxovoj-kashi-gotovim-v-multivarke-i-na-plite-3-600x399.jpg)
Бобові дуже корисні для здоров'я людини. Якщо горох так хороший, чому його рідко готують? Ця культура належить до сімейства бобових. Вона містить дуже велику кількість білка
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15686/15686-010.jpg)
Овочі – необхідні продукти для щоденного вживання. Їх можна приготувати різними способами: загасити, зварити, запекти, посмажити. Зварити їх можна в каструлі, а можна
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15624/15624-1bbf64ef8686a1dd8c420a57aebb231c-1-600x400.jpg)
Сковорода гриль є самим корисним предметом на кухні. Її можна використовувати для приготування різних страв, включаючи овочі гриль. Їх можна робити в різний час року і влітку,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14418/14418-v-duhovke-v-folge-02.jpg)
Якщо вам дуже подобаються овочі, але варені вже набридли, то краще готувати їх у духовці. Так, кажуть, і виходить ніжніше, і зберігається більша кількість вітамінів. Не
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16174/16174-7a1fb5ced1c11a8003ae375c005479c8-600x400.jpg)
Страви з кабачків – це не тільки смачна, але ще і неймовірно корисна, легка їжа. Існує безліч цікавих страв з цього овоча, які ідеально підійдуть тим, хто стежить за своєю фігурою
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16824/16824-ikra-kabachkovaya-kak-v-magazine-3-600x436.jpg)
Майстерно приготовлена кабачкова ікра стала одним з кращих страв для перекусу. Намазаний густим шаром ікри шматок хліба з маслом, що може бути смачніше?! А смажена
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15245/15245-1482093893_original-e1500852668541-600x365.jpg)
Буряк містить у своєму складі безліч корисних для організму вітамінів. Для того щоб вони зберігалися і після термічної обробки, необхідно дотримуватися правильну
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14767/14767-391806-ed4_thumb-e1507468404789.jpg)
Спаржею не вийде об'їстися – вона не тільки корисна, але дуже легка. Головне, не переваріть її, вона повинна залишитися трохи хрусткою. Простий рецепт Інгредієнти Кількість
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15146/15146-maxresdefault-14-600x337.jpg)
Навряд чи наші далекі предки розуміли, що морква містить цілий комплекс корисних речовин, але, вживаючи її в їжу протягом багатьох поколінь, досвідченим шляхом прийшли до тих
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14499/14499-tikva-so-slivkami.jpg)
Пропонуємо вам приготувати шалено смачний десерт (або навіть страва) за лічені секунди. Сьогодні у нас дев'ять незвичайних рецептів, кожен з яких дійсно особливий і точно
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16661/16661-Baklazhany-s-syrom-v-duhovke.jpg)
Баклажани – це одні з улюблених овочів більшості російських сімей, які практично не можуть набриднути. Єдина особливість, характерна для баклажанів, це гіркота. Але від неї
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16109/16109-pikuli-600x371.jpg)
Далеко не кожна господиня зможе з упевненістю відповісти, що ж таке пікулі. Деякі це блюдо плутають з корнішонами, а хтось взагалі поняття не має про що йдеться. Пікулі — це
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16176/16176-72658f37b2.jpg)
Запечені овочі гриль на мангалі — гідна альтернатива шашлику. Пік популярності страви припадає на літній сезон. Завдяки овочевому достатку, приготувати на вогні можна
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14649/14649-gotovoe-bludo-1.jpg)
Тушкована капуста з кабачками – це дуже просте блюдо, що поєднує в собі велику кількість вітамінів і корисних речовин. Крім того, це блюдо легко приготувати в великих
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15758/15758-185f26c4d4bee3c831c0e328170a6158-600x400.jpg)
Шашлик – улюблене блюдо величезної кількості людей. Приготувати його можна не тільки м'яса, але й з овочів. Комбінування інгредієнтів може бути самим різним: кабачки,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14658/14658-tushenaya-kastrula-v-skovorode.jpg)
Капуста – це недорогий, але смачний продукт. Вона може подаватися на стіл як гарнір і як самостійне блюдо. Вона низькокалорійна, смачна, багато дієти побудовані на її основі.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16067/16067-029.jpg)
Баклажани — далека рідня червоних помідорів. На півдні їх по-домашньому, ніжно називають синенькими за їх оригінальний смак, пікантну гостроту і корисні якості. Завдяки
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16179/16179-16068e2c0_621x300-600x290.jpg)
Люди ставляться до кабачків по-різному: одні обожнюють, інші ж цей «товариш» здається занадто прісним, позбавленим смаку і марним. Однак останнім думка глибоко помилкова.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15276/15276-1b28f94fc101c6d2fbc394bb6f2c8cb4-e1500634632858.jpg)
Сьогодні ми поговоримо про одне з найбільш унікальних і корисних в приготуванні овочів. А точніше це буде баклажан. А все із-за вмісту в ньому величезної кількості
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15499/15499-depositphotos_6063756-stock-photo-coconut-pudding-with-tapioca-pearls-264x175.jpg)
Тонкий аромат багаття, у загасаючому попелі якого запікаються бульби розсипчастою картоплі... Такі спогади з дитинства є, напевно, у кожного. І не було нічого в світі
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14651/14651-brokkoli-na-paru.jpg)
Немає нічого корисніше брокколі, або спаржевої капусти по-іншому. У ній містяться клітковина, вітаміни групи А, В, С і всі корисні амінокислоти, тому вона повинна бути на
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14576/14576-kabachki-v-aehrogrile.jpg)
Сьогодні ми приготуємо закуску, яку не можна просто їсти. Нею треба насолоджуватися! Ніжні кабачки, м'який сир, соковиті томати, ароматні гриби – хіба може бути краще?
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16814/16814-baklazannaya-ikra-1-600x356.jpg)
Страви з баклажанів незмінно користуються успіхом, як на святковому застіллі, так і в щоденному раціоні. Овоч фарширують, маринують, роблять з нього різноманітні закуски. А
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16078/16078-034.jpg)
Цвітна капуста – овоч, який люблять далеко не всі люди, але при правильному приготуванні її можна перетворити на смачна і дуже корисна страва. З неї можна приготувати величезну
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16518/16518-sote_iz_baklajanov_i_kabachkov-160810.jpg)
Таке незвичне нам слово прийшло до нас із Франції, соте – це овочеве рагу, приготоване певним способом. Як правило, для цього підбираються страви продукти, які швидко
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16031/16031-320c5e7d411e3b2268a977dd6ee92e38.jpg)
Немає нічого простіше, ніж приготування рагу. А щоб страва заграло новими смаковими якостями і змінило зовнішній вигляд, достатньо іноді міняти рецептурні компоненти і вид
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16626/16626-garnirnie-2-600x450.jpg)
Практично кожне основне блюдо, будь то м'ясо, морепродукти або птах, потребують доповнення у вигляді гарніру. За традицією ми звикли, що це каша, картопля, овочі або гриби. Ці
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16166/16166-7_Fakes-600x400.jpg)
Культивований продукт сімейства бобових використовується в кулінарії з давніх часів. У християн сочевиця — основою продукт харчування під час Великого посту. За рахунок
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16234/16234-632.jpg)
Гарбуз є дуже корисним продуктом. Вона містить велику кількість вітаміну А і бета-каротин. Також в ній є важливий вітамін Т, який регулює обмін речовин і природний інтерферон –
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16822/16822-Kak-zamarinovat-luk-600x450.jpg)
Маринований лук – це відмінне доповнення багатьох основних та додаткових страв. Він відмінно поєднується з рибою, м'ясом, різними овочевими, м'ясними, рибними салатами.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16132/16132-042.jpg)
Щавель неймовірно корисний. Свіжі листки містять каротин, аскорбінову кислоту, калій, магній і ще цілий джерело різних вітамінів і корисних речовин. А вже, які різноманітні
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15830/15830-b5105e7e-600x331.jpg)
Продукт з лаконічною назвою «нут» можна зустріти і під іншими іменами: баранячий горох, турецький горох. Що ж це насправді, чи безпечно вживання нуту, а якщо корисно, то чим, як
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15975/15975-022-2.jpg)
Картопля по праву вважається основою основ. Ні один кулінарний продукт не має такої популярності, як картопля, і адже не дарма ж її називають другим хлібом. Його тушкують,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14453/14453-v-gorshochkah-v-duhovke-02.jpg)
Смачна вечеря вже прямо перед вами! Це дуже ситно, насичено, яскраво і шалено смачно. Обов'язково спробуйте приготувати разом з нами прямо зараз. Тушковані овочі,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16259/16259-chou-fleur-au-gratin_05-600x401.jpg)
Складно повірити, але ще відносно недавно, якихось пару століть тому, цвітна капуста була екзотичним і дуже дорогим стравою. Насіння цієї рослини привозили з-за моря»