Рецепти страв

Буряк – дуже корисний коренеплід, з якого можна приготувати масу смачних страв. Але не всі люблять її смак і краще взагалі виключати зі свого раціону. Щоб такого не відбувалося,
Всі звикли купувати тушонку в магазині, адже її можна зробити самостійно. Тим більше в домашніх умовах вона виходить набагато смачніше. Та й про якість ви не будете думати, бо
Рецептів м'ясних гарячих страв на святковий стіл існує величезна кількість. Смачні, ароматні, красиві, приготовані з душею і вмінням, вони доставлять радість рідним і
Свинину вважають одним із найбільш поширених видів м'яса, її корисні компоненти сприяють розвитку здоров'я (фізичного) і знижують ризик виникнення серцево-судинних
Сирний крем ідеально підійде як для святкового бісквіта, так і для скромних частувань у вигляді мафінів або еклерів. Якщо знати спосіб, як правильно приготувати його, у вас
Круасани – це ласощі, яке знайоме всім. Його люблять і дорослі, і діти, воно може бути з будь-якою начинкою, починаючи від повидла і закінчуючи шоколадом. Готується такий
Прекрасне свято день народження не може обійтися без оригінальних і смачних страв. Вишукані салати не тільки стануть прикрасою святкового столу, а принесуть незабутнє
Сметана – універсальний продукт, з якого готуються соуси, креми, а також багато різновидів печива, пирогів, тортів. Ніжна, ароматна випічка, вона сподобається всім людям.
Зазвичай на святковий стіл готують багато холодних і гарячих закусок. Так склалися традиції російського застілля, що перш ніж подавати гаряче, перед гостями на стіл
Сучасні магазини пропонують величезний вибір заморожених овочів — окремо за видами, а також у всіляких сумішах. І практично у кожної господині в морозильній камері
Свиняче серце – субпродукт, що заслуговує уваги не тільки через смакових якостей. Незамінні корисні речовини в оптимальному співвідношенні містяться в цьому продукті. Чим
Це так само смачно, як пиріжки з картоплею чи капустою. Але набагато ситніше, простіше, швидше і дешевше. Хто не куштував домашні пиріжки з горохом, смажені на сковороді,
На носі урочистості з приводу дня народження, а стандартна книга рецептів набридла? У нас є кілька порад, які допоможуть швидко підготувати святковий стіл, при цьому не
Морський окунь – частий гість на святковому застіллі. За смаковими якостями, соковитості і користь ця риба може змагатися з будь-якими іншими, в тому числі елітними: сьомгою,
Приготовані на грилі гриби – відмінна альтернатива картоплі, баклажанів та інших овочів. Гриби швидше насичують, ніж овочі. Крім того, в печерицях міститься селен,
З появою силіконових форм для випічки все більше і більше господинь відмовляються від металевих пристосувань. Плюси силікону очевидні: його не потрібно змащувати маслом
Смачненькі пухкі пиріжки з різноманітними солодкими і несолодкими начинками – це те, що здатне зібрати всю родину на кухні за ароматним чаєм. Але багато господинь вважають, що
Риба – для багатьох людей це дуже улюблений продукт. Минтай, хек, горбуша, судак, форель, карась – перераховувати можна до нескінченності. Будь-яку з них можна смачно
Ніжний овечий сир «Фета», дрібно різані свіжі овочі і оливки — ось рецепт традиційного національного грецького салату. А надати йому абсолютно новий смак допоможе соус, який
Коли на обід або вечерю хочеться чогось особливого і простого — смажені з цибулею гриби стануть відмінним рішенням. Їх приготування не вимагає практично ніяких зусиль, досить
Хрін – це традиційна російська приправа, яка надає їжі більш гострий і насичений смак. Як правило, приготовані з цього продукту соуси заготовлюються на зиму, адже вони
Звичними у нас кремами для прошарку тортів до недавнього часу були, мабуть, тільки такі – масляний, сметанний і заварний. І вже протягом якогось часу російську домашню
Вечеря наодинці з коханою людиною зобов'язаний бути смачним і незабутнім, адже під час прийому їжі пара спілкується, обмінюється інформацією один про одного і
Для любителів м'яса птиці пропонуємо спробувати приготувати крильця курки. Їх не складно готувати, не потрібно витрачати багато коштів і кожен раз можна одержувати на виході
М'ясна підлива – та основа, рецепт якої повинен присутня в кулінарній книзі кожної поважаючої себе господині. І хоч всі способи приготування навряд чи вийде порахувати, але
Напевно, багато хто звик використовувати плавлений сир для бутербродів, не замислюючись про те, які страви з нього можна ще зробити. А даремно! Цей ситний і відмінний продукт
Таке блюдо, як запечена капуста броколі, може здатися несмачним, але це тільки з першого погляду або через незнання. Насправді ж це так смачно і незвично, що ви захочете
Запечена курка з хрусткою скоринкою і ніжним м'ясом всередині є улюбленим стравою у багатьох сім'ях. Її готують не тільки на свята, але і подають на вечерю у звичайні дні. При
Сир – продукт, який повинен обов'язково бути присутнім у раціоні кожної дитини. У ньому міститься багато корисних мікроелементів, тому треба готувати з нього різні страви в
Кожна господиня погодиться, що ситуація з неочікуваними гостями – не найприємніша, але, на жаль, вона не відноситься до рідкісних. Природно, що в кожній сім'ї є свої,
Свинячі реберця можна приготувати в різних варіантах. Сьогодні ми розглянемо кілька рецептів реберець, приготованих на сковороді. Страви виходять соковитими,
Сьомга — благородна червона риба, яка відрізняється неповторним смаком, проста в плані готування і може стати коронним святковим блюдом. Мало того, її склад багатий
Коржі на воді та борошні на сковороді – це прекрасна заміна хліба. Головне те, що їх приготування досить швидке і зазвичай займає не менше години. Крім цього, їх можна доповнити
Пиріжки є традиційною стравою у багатьох сім'ях. Сама назва походить від слова «бенкет», що автоматично асоціюється з багатством, достатком і благополуччям. Вони бувають
Ми всі звикли вважати, що оладки в основному готуються з кефіру або дріжджів. Але виявляється їх можна готувати ще й на сметані. На основі сметани вони виходять дуже пишними,
Надзвичайно корисний коренеплід незамінний в холодну пору року. Завдяки специфічному смаку, з чорної редьки, в поєднанні з оригінальними заправками, можна приготувати
Існує безліч рецептів котлет: і рубані, і смажене, і парені. Але особливою популярністю користуються ті, які приготовані в духовці. Оскільки вони виходять дуже соковитими і
Рецепт листкової маси з дріжджовий основою куди складніше того ж тіста, приготовленого не на дріжджах. Класична рецептура забирає значну кількість часу і вимагає якогось
В процесі термічної обробки м'ясні вироби втрачають дуже багато своїх корисних вітамінів і мінералів. Для правильного приготування супу з курячої грудки, для збереження
Знайти людей, які добровільно відмовилися б від апетитною засмаженою качки якщо не неможливо, то дуже складно. Та й як можна встояти від ніжного соковитого м'яса з особливим,
Методів приготування підчеревина в духовці досить багато. Тим не менше, кожен рецепт зводиться до одного і того ж результату – бездоганно дуже смачне блюдо, яке ідеально
Пісна їжа призначена для вживання в період дотримання посту. Але, багато навмисно відмовляються дотримуватися цього церковного зобов'язання, оскільки вважають, що пісні
Приготування маринованої гострого перцю на зиму – досить нехитрий процес, результат якого забезпечить смачною закускою на довгий час. Зазвичай перчики маринують цілком, не
Картопляне тісто, нескладно здогадатися, чудово підходить для випічки несолодкого типу. Завдяки незвичайній технології приготування виходить дуже повітряний, смачне і
Назва печериці прийшло з французької мови, що означає «гриб». Такий продукт дуже багатий білком (20-ма видами), який необхідний для побудови клітин організму людини. Тому
Домашня випічка по своєму смаку і аромату у всі часи перевершувала ту, що виготовляється у виробничих масштабах, а потім продається на прилавках магазинів. Адже в домашніх
Таке просте і водночас дуже смачне ласощі, як оладки, готуються практично в кожному будинку. Існує безліч рецептів цієї страви, вони можуть бути солоними, солодкими і навіть
Усі ласуни люблять тортики, ну і не тільки вони. Напевно, багато хто погодиться, що торти на бісквітній основі найсмачніші, а особливу ніжність, аромат і смак їм може надати
Приготовлена в домашніх умовах ковбаса виходить смачною, ситною і ароматною. Переваги такої ковбаси полягають не тільки у смакових якостях, але і в користь, адже вона
Токан, полента, мамалига — у різних народів для кукурудзяної каші свої назви і свої секрети її приготування. Правильно звареної вона стане прекрасним гарніром до копченному і