М'ясо

Курячі гомілки – це чудовий порційний варіант вечері або обіду. М'ясо у них особливо ніжне, їх зручно їсти, а гарнір підійде будь-який. Запікання в духовці допомагає спецій
Процес приготування курячих крилець – смачне і нетрудомістке справу. Для додання особливого смаку, курячі крильця маринують у різних соусах, за кілька годин до відправлення
Всі звикли купувати тушонку в магазині, адже її можна зробити самостійно. Тим більше в домашніх умовах вона виходить набагато смачніше. Та й про якість ви не будете думати, бо
Свиняча печінка — найбільша дієтична частина свинячої тушки. В ній ~129 кал / 100 г продукту, тому її сміливо можна включати в раціон при дієтичному харчуванні на схуднення.
Куряча грудка – це джерело легко засвоюваного білка, вітамінів групи B, PP, H. І це все при практично повній відсутності жирів. Вживання в їжу білого курячого м'яса здатне
М'ясо курей є найпопулярнішим м'ясним продуктом серед населення країни. І не даремно! В першу чергу справа в прийнятній вартості, а також у швидкості приготування і наявності
Копчена ковбаса купується охочіше, ніж варена. Все тому, що вона володіє особливим смаком і ароматом. За допомогою наших рецептів таку смакоту можна приготувати і вдома!
Свиняче серце – субпродукт, що заслуговує уваги не тільки через смакових якостей. Незамінні корисні речовини в оптимальному співвідношенні містяться в цьому продукті. Чим
М'ясо індички – одне з найбільш корисних і дієтичних видів. Цікавий факт – м'ясні волокна цієї птиці містять в собі достатню кількість натрію, або просто солі. Тому готувати її
Коли настає пора бадьорять і зігріваючих прянощів, саме час згадати про курочку. Записуйте кілька рецептів, які зроблять вечерю смачним і ситним, і значно скоротять ваше
Як нагодувати улюблених ситним і корисним обідом без особливих витрат часу і сил? Приготуйте курячі сердечка з печінкою або шлуночками, поєднуючи їх з різними соусами. Ці
Приготувати соковиті, смачні курячі котлети вдається не кожній господині. Потрібно тільки знати певні нюанси і кулінарні хитрощі. Часто ми віддаємо перевагу саме курячому
Свинячі реберця можна приготувати в різних варіантах. Сьогодні ми розглянемо кілька рецептів реберець, приготованих на сковороді. Страви виходять соковитими,
Свиняча вирізка — продукт, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. Сама по собі вона ніжна, соковита, потрібно тільки правильно приготувати її і не пересушити.
Одним з найбільш універсальних м'ясних продуктів по праву вважається курятина. Будь-яка частина тушки курки готується дуже просто і завжди є маса варіантів використання
Азіатська кухня останні роки переживає бум популярності в Росії. Сьогодні майже кожна господиня має в кулінарному арсеналі пару рецептів на тему азіатських страв. Це не
Курячі крильця – одна з традиційних закусок до пива. Але якщо до них додати картоплю або спагетті, то вони можуть стати повноцінним стравою. Їх можна смажити, варити, запікати в
Курячі сердечка – дієтичний, дуже приємний на смак і дуже корисний продукт, який в більшості випадків недооцінюється. Відкрити для себе різноманітність страв з цього
Шашлик з курячих крилець — ніжне блюдо з хрусткою скоринкою, від якого просто неможливо відірватися. Величезну роль тут відіграє не тільки якість м'яса, але і маринад, завдяки
Існує чимало причин, що пояснюють популярність цього м'ясного продукту. Якщо з одного боку печінка істотно заощаджує тривалість готування, то з іншого може урізноманітнити
Ресторанні страви є смачними і ароматними. Відтворити деякі з рецептів можна в домашніх умовах. Одним з самих незвичайних є приготування копченостей. Свинячі вуха поєднують
Перевага цієї страви в тому, що воно швидко готується, для нього потрібні найпростіші інгредієнти. Куряче м'ясо вважається дієтичним, тому можна не боятися набрати багато
М'ясо молодої корови називається яловичиною або телятиною. Воно не користується такою великою популярністю і попитом, як інші сорти. Це пов'язано з тим, що не кожній жінці під
Підлива – це гарячий соус, який подають до різних гарнірів. Відрізняться підлива від звичайних соусів тим, що її основа — це сік, який виділяють м'ясо, гриби або овочі при
Бобер входить в сімейство водних гризунів. Однак, напевно, мало хто знає, що з його м'яса можна приготувати безліч смачних страв. Це м'ясо здавна цінується за його поживність і
Багато хто помилково вважають, що слово «підлива» — це елемент розмовної мови, і вживають замість цього слово «соус». Різниця цих слів у тому, що соус подається до столу окремо в
Перевірено на практиці: самий смачний фарш виходить при поєднанні різних видів м'яса. Класичний мікс – свинина і яловичина. Котлети з свинини і курки також незвичайно гарні.
Курка часто стає традиційним блюдом на сімейне застілля. І не дивно, адже курка – універсальний продукт. Її можна зварити на пару, згасити, посмажити, запекти – це ціле джерело
Субпродукти — другорядні продукти забою худоби. До них відносяться печінка, серце, мозок, легені, нирки, мова та інше. Більшість з них не поступається м'ясу по смакових
Курячі ніжки часто називають делікатесом, який люблять дуже багато, а можливо і все. Їх можна і відварити, і тушкувати і смажити, і випікати. Кожен із способів приготування
Смачніше всього, звичайно, виходить це блюдо з картопляним пюре або макаронами. Але це не означає, що таку печінку можна подати з гречкою, рисом або перловкою, наприклад. Якщо
Качині ніжки не так часто можна зустріти на звичному столі, як, наприклад, курячі, але це зовсім не означає, що вони несмачні. Качине м'ясо саме по собі більш жорстке, окіст її
Соковитий шашлик — прекрасне доповнення до будь-якого відпочинку на природі. На дачі, на пікніку, він буде «в тему» на будь-яких святах і для пригощання дорогих гостей, та у
Запечена курка з хрусткою скоринкою і ніжним м'ясом всередині є улюбленим стравою у багатьох сім'ях. Її готують не тільки на свята, але і подають на вечерю у звичайні дні. При
Качине м'ясо – продукт неймовірно смачний, але специфічний. Щоб смачно приготувати цю дику птицю необхідно знати, як це зробити правильно, щоб не тільки не зіпсувати м'ясо,
Існує кілька способів приготувати філе індички. Блюдо, приготоване в мультиварці, буде в кілька разів смачніше і соковитіше, ніж приготоване звичайним способом. До того ж
Майонез – це універсальний соус для маринування шашлику, оскільки до його складу входять всі продукти, часто використовувані в маринадах (яйця, рослинне масло, оцет і
Домашні просять чогось незвичайного і смачненького, або повинні приїхати друзі? А може бути хочеться приготувати оригінальне м'ясне і хрустке блюдо. Пропонуємо рецепт
Ніжне куряче філе по праву вважається одним із самих смачних і дієтичних. А його тонкий смак відмінно поєднується з безліччю різних продуктів. Тому зовсім не дивно, що існує так
М'ясна підлива – та основа, рецепт якої повинен присутня в кулінарній книзі кожної поважаючої себе господині. І хоч всі способи приготування навряд чи вийде порахувати, але
Шашлик – одне з найулюбленіших страв не тільки чоловіків, але і жінок. Навряд чи хто встоїть перед ароматним соковитим шматочком. Але що робити, якщо на дворі нельотна погода, а
Курячі ніжки, обсмажені в паніровці – це неймовірно смачне, хрустке і апетитне блюдо, яке приведе в захват будь-якого, хто його спробує! За рахунок використання
Готувати смачний і ароматний шашлик – це одна з найважливіших родзинок кавказьких народів. Немає, напевно, у світі жодної нації, яка б досконало повторила всі ці кулінарні
Качка, приготована в фользі в духовці – це воістину розкішне святкове блюдо! Смак запеченого м'яса качки відрізняється від інших видів м'яса своєю пікантністю і незвичністю.
Чи готові ви спробувати щось шалено смачне і соковите? Тоді перед вами свинячі ребра, які ми запечемо в духовці і подамо до столу з пилу, з жару. Це неможливо пропустити!
Куряче м'ясо, приготоване в панірувальних сухарях – блюдо, яке часто присутній в раціоні кожної людини. Його можна не тільки купувати, але і готувати самостійно, в цьому немає
Свинина, приготована в вершковому соусі – смачне блюдо, від якого не зможе відмовитися жодна людина. М'ясо виходить ніжним, ароматним, а соус ідеально доповнює його. Для
Курка – це завжди дуже ніжно, соковито і шалено смачно. Сьогодні ми готуємо це м'ясо в томатному соусі, а значить, будемо насолоджуватися божественним стравою вже дуже скоро!
Свиняча корейка, тушкована в духовці – найлегший і безпрограшний варіант приготування. Не треба поспішати, не треба включати вогонь на максимум, класти шматочки м'яса на
Здається, це блюдо саме звичайне. Але на ділі смак і аромат його просто незабутні! Солодкий перець, соковите м'ясо та багато інших овочів і добавок створюють справжню