17 март 2019 34

Як приготувати шоколадний торт без випічки

Малоймовірно, що серед вас є ті, хто не любить солодке. Інакше навіщо ви тут? Саме тому ми підготували для вас кілька простих рецептів смачних тортів. Вони прості тим, що не вимагають випікання, а значить, впорається навіть новачок.

Шоколадний торт без випічки з кремом
Інгредієнти Кількість
вершкове масло в крем - 80 г
волоські горіхи - 150 г
шоколад - 100 г
пісочне печиво - 400 г
волоські горіхи в крем - 200 г
мед - 50 г
вершкове масло - 100 г
Час приготування: 330 хвилин Калорійність на 100 грам: 506 Ккал

Як приготувати:

  1. Для приготування основи печиво потрібно подрібнити. Для цього його поламати і кинути в блендер, щоб отримати крихту. Можна також помістити в пакет і прокатати качалкою, результат буде таким же.
  2. Горіхи висипати на суху сковороду, обсмажити їх до рум'яності.
  3. Потім остудити і подрібнити гострим ножем.
  4. Змішати з печивом.
  5. Вершкове масло нарізати і помістити в сотейник, покласти на плиту.
  6. Включити слабкий вогонь і дати маслу розійтися. Коли воно повністю розтане, змішати з горіхами і печивом. Висипати масу у форму і розподілити. Обов'язково сформувати бортики. У цьому може допомогти звичайний стакан.
  7. Прибрати основу в холодильник до тих пір, поки буде готуватися крем. Горіхи в крем теж обсмажити, потім подрібнити. Змішати їх з медом і відставити.
  8. Вершкове масло розтопити. Змішати його з подрібненим шоколадом до однорідності.
  9. Всипати горіхи з медом і ретельно перемішати.
  10. Готову начинку вилити на основу і рівномірно розподілити її.
  11. Прибрати торт в холодильник на 4-5 годин.

Торт без випічки з шоколаду та печива

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
темний шоколад 100 г
печиво 0,2 кг
яйце 1 шт.
вершкове масло 100 г
цукор 0,1 кг

Скільки по часу – 1 годину і 20 хвилин.

Яка калорійність – 470 калорій.

Як приготувати:

  1. Печиво поламати на невеликі шматочки, можна порубати ножем.
  2. Шоколад нарізати дрібними скибочками, можна натерти.
  3. Розтопити його на водяній бані або засипати в миску, поставити в мікрохвильовку.
  4. Вершкове масло заздалегідь дістати і розкрити, щоб стало м'яким.
  5. Помістити його в миску, додати цукор і збити віночком в пишну масу.
  6. Приблизно через п'ять хвилин кристали повністю розчиняться.
  7. Вбити в отриману масу яйце, вимішати все.
  8. Далі влити трохи остиглий шоколад. Його необхідно трохи остудити, щоб яйце не згорнулося з-за високої температури інгредієнта.
  9. Всипати печиво, перемішати ще раз.
  10. Перекласти все в форму, утрамбувати і прибрати в холодильник на одну годину.

Шоколадний десерт з желатином

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
сметана 0,4 л
вершкове масло 100 г
цукор 90 г
вода 60 мл
печиво 0,2 кг
порошок какао 40 г
банани 3 шт.
желатин в гранулах 10 г
молоко 100 мл

Скільки по часу – 30 хвилин + ніч.

Яка калорійність – 222 калорії.

Як приготувати:

  1. Печиво поламати вручну, помістити в блендер.
  2. Домогтися того, щоб скибочки перетворилися в крихту.
  3. Вершкове масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані.
  4. Змішати з печивом до однорідності.
  5. Висипати у форму і утрамбувати з допомогою склянки. Обов'язково сформувати бортики.
  6. Прибрати основу в холодильник, поки готується крем.
  7. Желатин покласти в невелику піалу, залити невеликою кількістю води.
  8. Дати набрякнути протягом 10-15 хвилин.
  9. У сотейник налити молоко, додати какао, цукор і підготовлений желатин.
  10. Підігріти масу, помішуючи, до повного розчинення желатину. Ні в якому разі не доводити до кипіння.
  11. Зняти з вогню, додати сметану і ретельно перемішати.
  12. Банани очистити і нарізати кільцями.
  13. Викласти на основу з печива, залити шоколадним кремом.
  14. Розподілити його і прибрати в холодильник на всю ніч.

«Ніжність» з шоколадною глазур'ю

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
молоко в крем 0,4 л
вершкове масло 200 г
яйця 3 шт.
молоко 180 мл
солоний крекер 0,2 кг
цукор 60 г
ванільний цукор 10 г
какао 60 г
згущене молоко 250 мл

Скільки по часу – 1 година + ніч.

Яка калорійність – 271 калорія.

Як приготувати:

  1. Вершкове масло заздалегідь дістати і розкрити, щоб стало м'яким.
  2. Яйця розбити в сотейник, збити віночком або міксером в піну.
  3. Потім влити молоко, додати ванільний цукор і згущене молоко.
  4. Все перемішати до однорідного кольору.
  5. Прибрати на плиту, включити слабкий вогонь.
  6. Активно помішуючи, довести до кипіння.
  7. Варити близько двох хвилин до густоти, потім зняти з вогню і остудити.
  8. За цей час приготувати шоколадну глазур. Для цього в посудину насипати цукор, змішати його з какао.
  9. Коли маса стане однорідною, влити молоко і вимісити все так, щоб не було грудочок.
  10. Варити на слабкому вогні.
  11. Вершкове масло нарізати кубиками і покласти в невелику миску.
  12. Збити його міксером до пишноти.
  13. Влити охолоджений крем і знову збити, щоб отримати гладку масу.
  14. Дно форми накрити пекарської папером і викласти печиво в один шар.
  15. Помістити зверху частина крему і розрівняти.
  16. Знову викласти шар печива, потім — крему і так до самого верху. Останнім шаром повинен бути крем.
  17. Полити торт глазур'ю і прибрати в холодильник на всю ніч.

Сирно-шоколадний торт без випічки

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
печиво 200 г
цукор 0,2 кг
вершкове масло 150 г
шоколад 0,1 кг
сир 400 г
желатин 2 упаковки
сметана 0,4 л
вершки 80 мл

Скільки по часу – 40 хвилин + ніч.

Яка калорійність – 294 калорії.

Як приготувати:

  1. Печиво поламати в крихту, якщо потрібно, додатково подрібнити в блендері.
  2. Вершкове масло нарізати і розтопити в сотейнику.
  3. З'єднати його з крихтами печива, перемішати до однорідності.
  4. Форму для торта накрити папером, висипати в неї крихту і розподілити по дну.
  5. Прибрати в холодильник до повного застигання.
  6. Желатин насипати в дві різні миски, залити водою.
  7. Дати настоятися 10-15 хвилин до набухання.
  8. Сир протерти через сито, щоб став однорідним і розсипчастим. Можна помістити в блендер і збити до стану гладкого крему.
  9. Змішати його з цукром і сметаною.
  10. Отриману масу розділити на дві частини і кожну з них додати желатин.
  11. Шоколад нарізати кубиками і змішати з гарячими вершками до однорідності.
  12. Влити його в одну з сирних мас і перемішати.
  13. І шоколадний, і сирний креми вилити на основу з печива.
  14. З'єднати їх лопаткою прямо у формі, щоб зробити красиві візерунки.
  15. Прибрати торт в холодильник на всю ніч.

Ще візьміть на замітку статтю про те, як приготувати торт із зефіру без випічки.

Переходьте сюди, щоб дізнатися всю технологію приготування ще одного чудесного ласощі — бананового торт без випічки.

А тут ми зібрали для вас цілу добірку рецептів неймовірних сирних тортів з желатином. До речі, вони теж не потребують випічці.

Як приготувати з вершковим сиром

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
цукор 120 г
розтоплене масло 50 мл
шоколад 0,2 кг
міцна кава 40 мл
печиво 100 г
вершковий сир 0,2 кг
жирні вершки 300 мл
желатин 4 пакетика
ванільний цукор 10 г

Скільки по часу – 45 хвилин + ніч.

Яка калорійність – 312 калорій.

Як приготувати:

  1. Печиво поламати, потім помістити в блендер і подрібнити в крихту.
  2. Змішати її з розтопленим маслом, щоб маса стала однорідною.
  3. Перекласти в підготовлену форму, утрамбувати і прибрати в холодильник.
  4. Шоколад розтопити на водяній бані, не давати йому закипіти.
  5. Вершковий сир кімнатної температури з'єднати з цукром і рідким шоколадом.
  6. Желатин віджати і залити гарячою кавою.
  7. Перемішати до повного розчинення. Якщо желатин не розчинився, нагріти, але не кип'ятити.
  8. Далі вилити його до шоколадному сиру і довести все до однорідності.
  9. Холодні вершки збити до піків, ввести до шоколадній масі, перемішати.
  10. Вилити все на основу, розподілити.
  11. Прибрати в холодильник на всю ніч для повного застигання.

Корисні поради

Будь тортів можна прикрасити за смаком. Радимо використовувати ягоди, шматочки фруктів і горіхи (можна мигдальні пластівці). Адже саме ці продукти виглядають максимально виграшно і роблять торт ще більш апетитним.

Можна також використовувати скибочки шоколаду, зефір, квіти і багато іншого.

Смачно подавати з теплим соусом, приготованим на вершках. Він може бути ванільним, шоколадним, ягідним, фруктовий, пряний. Це незвично і дуже апетитно, обов'язково спробуйте!

Крім соусу, можна використовувати збиті сливки, кульки морозива, пудинг.

Шоколадний торт, напевно, придуманий тими, хто і дня не міг без солодкого. Саме тому готується шоколадна основа, такий же крем і найчастіше такий же декор. Виглядає така принадність шалено апетитно, а як пахне! Якщо ви теж належите до цієї категорії людей, швидше приєднуйтесь!

Що ще почитати: