26 апрель 2019 3 666

Як смачно приготувати пасту зі свининою

Всі інгредієнти, які увійдуть до складу страви, точно є на вашій кухні. Саме тому ви повинні приготувати його прямо зараз. Це смачний і швидкий варіант обіду або вечері. Здивуйте своїх рідних, їм обов'язково сподобається!

Паста зі свининою - просто і смачно
Інгредієнти Кількість
сіль - за смаком
спагетті - 0,3 кг
вершкове масло - 30 г
цибулю - 1 головка
свинина - 500 г
чорний перець мелений - за смаком
Час приготування: 50 хвилин Калорійність на 100 грам: 283 Ккал

Як приготувати:

  1. Спагетті відразу ж відварити до повної готовності, потім злити на друшляк і промити.
  2. Поки вони готуються, м'ясо вимити й подрібнити.
  3. У сковорідку кинути шматочок вершкового масла, розпустити його.
  4. Покласти м'ясо, обсмажити до золотистого кольору з усіх сторін.
  5. Цибулю почистити і нарізати півкільцями, всипати до м'яса.
  6. Смажити, поки не стане м'яким, потім додати спеції за смаком.
  7. До готового м'яса всипати макарони, перемішати все — і до столу.

Паста зі свининою та грибами

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
свинина 0,3 кг
спеції 10 г
спагетті 250 г
рослинна олія 30 мл
гриби 0,2 кг
сметана 200 мл

Час – 40 хвилин.

Калорійність – 219 калорій.

Як приготувати:

  1. М'ясо промити і нарізати невеликими скибочками.
  2. У сковорідці розігріти олію і всипати свинину.
  3. Смажити її, помішуючи, до напівготовності.
  4. Гриби почистити, підрізати їм ніжки.
  5. Якщо вони великі, подрібнити їх.
  6. Покласти їх у каструлю, залити водою і відварити до готовності.
  7. У готовому вигляді злити на друшляк, потім змішати зі свининою.
  8. Готувати разом ще кілька хвилин.
  9. Влити сметану, тушкувати компоненти чверть години.
  10. Спагетті в цей час відварити в солоній воді.
  11. Потім злити їх на друшляк і промити від солі.
  12. До м'яса і грибів додати спеції, перемішати.
  13. Висипати вміст сковороди до спагетті і подавати.

Приготування в томатному соусі

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
рослинна олія 70 мл
цукор 5 г
свинина 0,3 кг
цибуля 1 головка
томатна паста 60 г
спагетті 250 г
вода 0,2 л
солодкий перець 1 шт.
морква 1 шт.
зелень 20 г
спеції 15 г

Часу – 45 хвилин.

Калорійність – 205 калорій.

Як приготувати:

  1. У сковороді нагріти масло.
  2. М'ясо вимити і нарізати смужками, зрізавши жир.
  3. Всипати до нього спеції, перемішати і смажити, помішуючи, протягом декількох хвилин.
  4. У цей час почистити цибулю і подрібнити його.
  5. Моркву теж вимити, натерти її на терці.
  6. Солодкий перець помити, вирізати його нутрощі і нарізати м'якоть соломкою.
  7. Всипати все три компонента до м'яса.
  8. Готувати ще деякий час, не забуваючи помішувати.
  9. Коли пройде час, ввести томатну пасту, цукор і додати воду.
  10. Перемішати і готувати протягом двадцяти хвилин.
  11. За цей час відварити до готовності спагетті.
  12. Додати їх в сковороду, перемішати все і подавати з січеною зеленню.

Спагеті зі свининою та овочами

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
бальзамічний оцет 5 мл
цибуля 2 головки
спагетті 250 г
соєвий соус 60 мл
морква 1 шт.
рослинна олія 60 мл
м'ясо 0,3 кг
зелена цибуля 50 г
капуста 150 г
соус табаско 15 мл
цукор 5 г
солодкий перець 1 шт.

Час – 40 хвилин.

Калорійність – 202 калорії.

Як приготувати:

  1. М'ясо вимити і обсушити, прибрати ненадовго в морозильну камеру.
  2. Коли свинина трохи підмерзне, дістати її і тонко нарізати.
  3. Цибулю почистити і обполоснути разом із зеленою цибулею, морквою, солодким перцем.
  4. Почистити овочі і нарізати їх пір'ям/соломкою.
  5. Капусту позбавити від верхнього листя, вимити качан.
  6. Гострим ножем розрізати його навпіл, потім тонко нашаткувати.
  7. Сковороду з олією нагріти, викласти м'ясо і смажити його на сильному вогні десять хвилин.
  8. Потім додати моркву, капусту, цибулю (обидва види) і перець.
  9. Готувати, помішуючи, протягом декількох хвилин.
  10. У цей час відварити макарони до готовності.
  11. Помістити їх в сковороду, перемішати.
  12. Соєвий соус з'єднати з бальзамічним оцтом, додати табаско і цукор.
  13. Все з'єднати і вилити на блюдо.
  14. Готувати ще п'ять хвилин і подавати до столу.

Як приготувати пасту з м'ясом в сметанному соусі

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
часник 2 шматочка
чорний перець мелений за смаком
свинина 0,4 кг
томатна паста 15 г
цибуля за смаком
сметана 0,4 л
спеції 10 г
макарони 400 г
сіль за смаком
рослинна олія 70 мл

Часу – 1 година.

Калорійність – 259 калорій.

Як приготувати:

  1. Для початку необхідно відварити макаронні вироби.
  2. У воду обов'язково додати ложку масла, щоб паста не склеїти.
  3. М'ясо вимити, довільно нарізати.
  4. З лука видалити лушпиння, порубати головку кубиками.
  5. Часник очистити і натерти на тертці або відправити під прес.
  6. У сковорідці розігріти олію, всипати цибулю і часник.
  7. Гасити компоненти, помішуючи, до м'якості.
  8. Покласти м'ясо, обсмажити до рум'яності, потім довести до готовності.
  9. Сметану з'єднати з томатною пастою і спеціями.
  10. Додати соус до м'яса і перемішати.
  11. Готувати десять хвилин, потім всипати макарони, які вже стекли.
  12. Змішати, прогріти і подавати до столу.

Смачна і ситна запіканка сирна з макаронами — рецепт в духовці.

Як приготувати смажені котлети в мультиварці, дивіться тут.

Не знаєте, який салат приготувати на вечерю? Тут є ситні рецепт з вареною картоплею.

Готуємо пасту в вершковому соусі

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
свинина 150 г
спеції за смаком
спагетті 0,3 кг
цибуля 2 головки
вершки 0,1 л
бекон 100 г
борошно 30 г

Часу – 50 хвилин.

Калорійність – 266 калорій.

Як приготувати:

  1. Спагеті відварити в підсоленій воді до готовності.
  2. Бекон дрібно нарізати і висипати в сковороду.
  3. Гасити його, помішуючи, до хрускоту. Це означає, що витопився жир.
  4. Цибулю почистити і подрібнити.
  5. М'ясо промити і дрібно нарізати.
  6. Шкварки дістати з сковороди, викласти м'ясо і обсмажити його.
  7. Потім його прибрати, всипати цибулю і борошно.
  8. Обсмажити до рум'яності коренеплоду.
  9. Влити вершки, додати обсмажену свинину.
  10. Всипати спеції і тушкувати компоненти до готовності.
  11. Коли соус загусне, додати готові спагетті і прогріти все разом.
  12. Після цього відразу ж подавати до столу.

Як приготувати в духовці

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
сіль за смаком
свинина 0,4 кг
яйця 2 шт.
рослинна олія 30 мл
вершки 150 мл
сир 150 г
макарони 300 г
цибуля 150 г
чорний перець мелений за смаком
курячий бульйон 0,1 л

Часу – 1 годину і 20 хвилин.

Калорійність – 233 калорії.

Як приготувати:

  1. М'ясо промити, зрізати з нього жир і помістити на обробну дошку.
  2. Нарізати невеликими скибочками.
  3. Цибулю почистити, подрібнити кубиками.
  4. У сковороду налити масло, прогріти його і всипати свинину.
  5. Смажити її, помішуючи, до рум'яності.
  6. Потім викласти цибулю і готувати його разом з м'ясом до м'якості.
  7. Макарони відварити до готовності в солоній воді.
  8. Злити на друшляк і промити в гарячій воді.
  9. Сир натерти на тертці будь-якого розміру.
  10. У сотейник налити вершки, розбити яйця і додати бульйон.
  11. Додати спеції за смаком і перемішати все віночком до однорідності.
  12. Отриману масу з'єднати з сиром, макаронними виробами і м'ясом.
  13. Пересипати все у форму для запікання, рівномірно розподілити.
  14. Прибрати в духовку на півгодини при 200 градусах.

Тальятелле зі свининою і помідорами

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
свіжий базилік 10 г
томатний сік 0,2 л
сіль за смаком
паста тальятелле 6 гнізд
вершкове масло 50 г
цибуля 1 головка
пармезан 60 г
томати у власному соку 0,4 кг
часник 2 шматочка
чорний перець мелений за смаком

Часу – 1 година.

Калорійність – 162 калорії.

Як приготувати:

  1. Пармезан натерти на дрібній тертці.
  2. Цибулю почистити, помити під проточною водою і порізати дрібними кубиками.
  3. З часнику стягнути лушпиння і видалити сухі кінці.
  4. Пропустити часточки через спеціальну тисняву.
  5. У сковороді нагріти масло і всипати цибулю з часником, тушкувати до м'якості.
  6. Викласти томати у власному соку, а разом з ними і сік.
  7. Томити на слабкому вогні протягом десяти хвилин.
  8. Базилік вимити, зняти листочки з гілочок і подрібнити їх.
  9. Перелити отриману масу в сотейник, додати спеції за смаком.
  10. У сковороду покласти ще трохи олії, розпустити його.
  11. Викласти вимиту і подрібнену свинину, обсмажити її до рум'яності.
  12. Додати спеції і перекласти м'ясо в томатну масу в сотейнику.
  13. Тушкувати ще близько півгодини. За цей час відварити і пасту.
  14. Подавати в порційних тарілках, присипати пармезаном.

Кулінарні хитрості

Якщо ви не любите свинину, можете використовувати будь-які інші види м'яса в якості одного з головних інгредієнтів страви. Це може бути курка, телятина, баранина, індичка, качка, яловичина або риба. У будь-якому варіанті страва вийде смачним, якщо ви все зробите правильно.

Щоб блюдо вийшло смачніше і насиченішим, приготуйте домашню пасту. Для цього вам знадобиться один-два курячих яйця або 3-5 перепелиних і достатня кількість борошна. Вимісити інгредієнти до отримання еластичного тіста, прибрати в холодильник на півгодини. Після цього розкачати і довільно нарізати. Варити в солоній воді (але можна за смаком посолити саме тісто) близько п'яти хвилин, не більше.

У тісто можна додати різні продукти, щоб зробити обід/вечеря яскравіше і незвичніше. Це може бути солодка паприка, сік шпинату, моркви, томатів, подрібнені сухі гриби, куркума, томатна паста і ін

З такою пастою страва вийде ще й ситніше!

Як приготувати пасту зі свининою, дивіться на відео нижче:

Паста зі свининою – це дуже навіть смачно і неймовірно просто! Всього кілька звичних інгредієнтів, а на столі вже красується незабутнє блюдо. Приємного апетиту!

Що ще почитати: