17 май 2019 9 460

Тарталетки з сьомгою — вишукана закуска швидкого приготування

Як зробити смачне, але просте у приготуванні блюдо? Викладіть сьомгу в тарталетки, перетворивши її на витончену, святкову закуску.

Тарталетки з сьомгою
Інгредієнти Кількість
вершкового сиру - 180 г
салат Лоло-россо - 100 г
салату Ромен - 100 г
слабосоленої сьомги - 150 г
помідорів черрі - 8 штук
лимона - ½ Частину
олії оливи - 70 мл
тарталеток - 15 шт.
солі - за смаком
Час приготування: 15 хвилин Калорійність на 100 грам: 199 Ккал

У цьому рецепті все-таки один з головних інгредієнтів – вершковий сир. Смак у нього ніжний, делікатний, слабосоленої риби він особливо підходить.

Готуємо:

  1. Порвати руками листя салату Ромен і Лоло-россо. Рибу нарізати соломкою, сир — тонкими скибочками.
  2. Салатні листя полити олією.
  3. Розкласти по тарталеткам, зверху покласти нарізану сьомгу, помідори черрі і сир. Додати сіль за смаком, прикрасити тонким скибочкою лимона.

Спосіб приготування з м'яким сиром

Рецептів, як приготувати закуску в тарталетках з рибою, існує безліч. Але завжди знайдеться один, легкий у приготуванні, який зажадає мінімум часових витрат, а результат захопить навіть самих досвідчених кулінарів.

Потрібні:

  • 200 г слабосоленої сьомги;
  • 350 г м'якого сиру з вершковим смаком;
  • 12-16 тарталеток;
  • пучок (невеликий) свіжого кропу.

Готування: 20 хвилин.

Цінність порції: 203 ккал.

Як зробити:

  1. У мисці ретельно розім'яти сир, додавши подрібнений кріп і трохи сьомги, нарізаною дрібними кубиками.
  2. Нарізати решту рибу тонкими смужками. Зробити це легко, якщо попередньо витримати шматок риби в морозильній камері (5 хв.).
  3. Заповнити тарталетки сирної сумішшю до самих країв. Згорнути смужки сьомги трубочкою і помістити на сир. Прикрасити гілочкою кропу.

Кошики з сирним сиром

Тарталетки, наповнені сьомгою, прикрашені червоною ікрою, – це найкраща закуска для урочистої вечері.

Потрібні:

  • 3 авокадо;
  • 150 кисломолочного сиру;
  • 100 г червоної ікри;
  • 1 огірок;
  • 300 г слабосоленої сьомги;
  • ½ Лимона;
  • перець за смаком.

Час: 15-20 хвилин. Кожна порція: 195 ккал.

Спосіб готування:

  1. Нарізати з сьомги тонкі пластини, укласти їх на дно кожної кошики.
  2. Огірок, нашатковану кільцями, покласти на рибу (по одному на колечку тарталетку).
  3. Залишилися пластини сьомги, сирний сир подрібнити в чаші блендера.
  4. Очистити плоди авокадо, вийняти кісточки. Змішати в ємності блендера м'якоть авокадо, лимонний сік, мелену суміш перців і трохи солі.
  5. Викласти обидві суміші в кожну кошик, зверху помістити чайну ложку ікри червоної і листя руколи.

Тарталетки з сьомгою і авокадо

Буквально за кілька хвилин у вас на столі опиниться оригінальна і смачна закуска. До риби приготуйте суміш з авокадо, спецій, сметани та зелені.

Потрібні:

  • 16-18 тарталеток;
  • 200 г свіжих огірків;
  • 300 г копченої сьомги;

Для гуакамоле:

  • 2 авокадо;
  • 2 цибулини;
  • 180 г густої сметани;
  • трохи свіжої петрушки;
  • 1 лимон (для соку);
  • 1 щіпка меленої паприки;
  • перець чорний мелений, сіль за смаком;
  • часник, перець гострий на свій розсуд.

Час приготування: 20 хв.

Цінність порції: 205 ккал.

Спосіб приготування:

  1. Приготувати гуакамоле: в чашу блендера покласти подрібнену цибулю, петрушку, очищену м'якоть авокадо, спеції, сіль, сметану, все перемішати до однорідної консистенції.
  2. Кошики заповнити приготовленою сумішшю з авокадо. Філе риби, свіжий огірок тонко нарізати, згорнути трубочкою і додати в кожну кошик. Прикрасити листям петрушки.

Святкова закуска з ікрою

Смачне, в міру солоний філе сьомги – як раз те, що нам потрібно. До риби додаємо маринований огірок, червоний цибулю, відварений рис, лососеву ікру, викладаємо все це багатство в тарталетки і подаємо. Щоб підтримати святковість, прикрашаємо зверху ікрою.

Потрібні:

  • 1 упаковка тарталеток;
  • 150 г солоної сьомги;
  • 50 г рису;
  • 1 маринований огірок;
  • 1 червона цибулина;
  • 10 г майонезу з лимонним соком;
  • 10 мл соку лимона;
  • 50 г ікри лососевої.

Готування: 10-15 хвилин.

Калорійність: 208 ккал.

Готуємо:

  1. Сьомгу нарізати, маринований огірок кубиками. Червону цибулину подрібнити.
  2. Відварити рис до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.
  3. Підготовлені інгредієнти з'єднати, додати ікру (трохи залишити для прикраси), заправити майонезом, акуратно перемішати.
  4. Приготованою начинкою наповнити кошики. Зверху прикрасити червоною ікрою.

На відео — швидкий варіант приготування тарталеток з сьомгою і червоною ікрою:

Картопляні тарталетки з сьомгою

Радимо приготувати тарталетки самостійно з картоплі, начинити їх сьомгою з зеленню. Вийде надзвичайно смачно і оригінально. Готується закуска швидко, легко. А поєднання слабосоленої риби з ароматною зеленню і прісним картоплею просто відмінне.

Потрібні:

  • 2 картоплини;
  • 30 г борошна;
  • 20 мл рослинної олії без запаху;
  • 150 г слабосоленої сьомги;
  • 1 червона цибулина;
  • 1 жменя каперсів;
  • 3 оливки;
  • 1 лимон;
  • за смаком свіжий кріп;
  • за смаком сіль.

Час: 30 хвилин.

Кількість калорій: 210 ккал.

Спосіб готування:

  1. Приготувати картопляне тісто. Очищений картопля натерти, використовуючи крупну тертку. Віджати картопляну масу від зайвої рідини. Потім викласти в посуд, додати 30 г борошна, кілька крапель рослинної олії, сіль, все перемішати.
  2. Спекти тарталетки. Змастити форми для тарталеток (або кексів), викласти в них картопляне тісто, рівномірно розподіляючи по дну і краях. Поставити форми в гарячий духовий шафа на 15 хв.
  3. Приготувати начинку. Сьомгу нарізати дрібними кубиками. Червону цибулину, оливки, зелень кропу, каперси дрібно порубати, з лимона дрібної теркою зняти цедру. Все перемішати, приправити олією і соком лимона.
  4. Начинкою заповнити готові картопляні кошики.

Тарталетки з крабовими паличками і яйцем — відмінна закуска для великої компанії.

Смачно виходять тарталетки з куркою, грибами і сиром. Тут ви знайдете рецепт.

Тут можна подивитися більше рецептів тарталеток з червоною рибою.

Корисні поради з приготування начинок

Оригінальні та смачні варіанти начинок:

  1. Авокадо розрізати навпіл, очистити від кісточки і ложкою вибрати м'якоть, перекласти в ємність блендера. Додати сік лимона, сирний сир, сіль, перець. Збити інгредієнти в однорідну пасту. Авокадо треба вибрати спіле і масляниста, без темних плям всередині. Лимон потрібен невеликий, а щоб з нього добре виходив сік, його треба покатати по твердій поверхні, притискаючи долонькою.
  2. Наповнити тарталетки можна мусом з сьомги. Для цього 200 г слабосоленої сьомги збити в чаші блендера з 50 мл густих вершків. Окремо розвести 10 г желатину 50 мл теплих вершків, охолодити і з'єднати з рибною масою. Можна додати пару крапель коньяку. Викласти мус в кулінарний мішок і наповнити кошики. Прикрасити лососевою ікрою і свіжою зеленню. Якщо немає спеціального мішка, можна викласти мус у звичайний поліетиленовий пакет, зробивши в ньому дірку.
  3. Тарталетки необов'язково купувати в магазині, їх можна приготувати на власній кухні. За рецептом зробити пісочне тісто, розкачати його тонко, викласти у змащені маслом формочки для приготування кексів, відправити їх у розігріту до -180 º c духовку приблизно на 10 хвилин.

На відео — дуже простий рецепт приготування смачних тарталеток з рибою:

На закуску можна приготувати тарталетки з сьомгою. Запорука успіху – риба хорошої якості, а ніжний смак додасть сирний або вершковий сир. Далі смак начинки можна зробити будь-яким, додавши червону ікру, каперси, зелень, авокадо і спеції.

Що ще почитати: