Рецепти приголомшливих тортів з готових бісквітних коржів
Приготування коржів традиційно займає левову частку часу, відведеного на приготування торта, тому поява готових бісквітних коржів в рази спростило створення вишуканих десертів.
Безумовно, не всі господині вважають такі заготовки повноцінної альтернативної самостійно приготовленого бісквіту за улюбленим рецептом.
Однак, дефіцит часу і бажання побалувати себе печеним десертом без зайвого клопоту роблять готові коржі дуже затребуваним напівфабрикатом.
Нижче розглянемо різні покрокові рецепти тортів з готових бісквітних коржів.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
Готові коржі - | 2 штуки |
Свіжа полуниця - | 300 г |
Негазована мінеральна вода - | 3 ст. ложки |
Персики або абрикоси - | 4 шт. |
Цукор - | 1.5 ст. ложки |
Пудра цукрова - | 5 ст. ложок |
Вершки 33% (жирність менше не підійде) - | 500 мл |
Час приготування: 300 хвилин | Калорійність на 100 грам: 365 Ккал |
Спочатку необхідно приготувати крем.
Для цього віночки і посудину, де будуть збиватися вершки, потрібно помістити в холодильник або холодне місце на 7-10 хвилин.
Вершки також повинні бути холодними.
Їх необхідно вилити в ємність і відразу ж всипати туди ж цукрову пудру.
Збити до однорідної гладкої текстури на низьких обертах.
Помістити масу в холодильну камеру.
Потім готується для просочення коржів.
У сотейник необхідно влити воду, закинути цукровий пісок і довести до кипіння, безперервно все це помішуючи.
Хвилину прокип'ятити до повного розчинення (зникнення) цукру, і прибрати з пальника.
Наступним етапом є підготовка фруктів.
Ягоду потрібно промити проточною водою, витягти плодоніжки і нарізати кубиками, залишивши найкрасивіші полуниці для прикраси.
Персики вимити, зняти шкірочку, розрізати і витягнути кісточку.
Порізати кубиками, трохи більшими, ніж полуниця.
Один персик залишити на прикрасу.
Щоб коржі швидше просочилися, їх потрібно акуратно розрізати вздовж на рівні пласти.
Тепер потрібно зібрати відмінний десертик і дати йому настоятися.
Викласти на блюдо перший корж, промазати сиропом, зверху викласти крем, на нього шар нарізаних фруктів і знову крем.
Зверху покласти наступний корж, злегка притиснути і повторити попередні операції.
Верхній корж також змащується просоченням і кремом.
Всі розрівняти і прикрасити виріб відкладеними ягодами полуниці і пластинками персика.
Якщо залишився крем, його можна заправити в кондитерський рукав і викласти по діаметру десерту.
Тепер йому потрібно дати постояти в спокої для прожитку близько 4 годин в холодильнику.
Важливо, щоб в ньому не було продуктів з різким запахом, це може зіпсувати ніжний фруктово-вершковий смак вашого торта.
Прикріплюємо для вас відео з дуже схожим рецептом, а головне, ви зможете взяти на замітку ідеї по оформленню вашого кондитерського виробу:
Торт з готового бісквіту зі згущеним молоком
- Бісквітні коржі — 2 шт.
- Жовток — 2 шт.
- Мінеральна вода без газу — 50 мл
- Коньяк — 120 мл
- Ванільний цукор — 5 р.
- Масло вершкове — 450 р.
- Згущене молоко — 400 мл
- Шоколад білий — 30 р.
- Шоколад чорний — 30 р.
- Міцна кава — 50 мл
- Цукор — 2 ст. ложки.
Для приготування крему необхідно міксером збити жовтки з водою і згущеним молоком.
Поставити суміш на слабкий вогонь і, помішуючи, закип'ятити.
Почекати поки охолоне суміш.
Масло збити з ваніліном і невеликими порціями ввести в охолоджену суміш, постійно збиваючи.
Суміш повинна вийти соковитою і ароматною.
Заварену каву процідити, вилити в сотейник, додати коньяк і цукор.
Довести до кипіння і дати прокипіти протягом хвилини.
Коржики розрізати вздовж на 2 пласта.
Збирати десерт потрібно наступним чином.
На плоске блюдо викласти корж, змастити кавовим сиропом, щедро промазати кремом, викласти наступний, притиснути і знову промазати сиропом і кремом.
Так продовжувати до останнього коржика.
Гарний торт Естерхазі: рецепти з фото від провідних кондитерів. Цей десерт з прекрасною назвою прикрасить будь-яке свято!
Різноманітні рецепти глазурі з какао ви знайдете тут. Вони легко готуються і дозволяють кожен раз по-новому оформити торт.
А ви любите жульєн? Їсти — так, а готувати — ні? Звичайно, це блюдо займає час із-за метушні з кокотницами і духовкою, але не все так погано! Ваша помічниця — мультиварка — спростить завдання. У цій статті зібрані рецепти жульєна для приготування цієї диво-техніки. Простіше не буває!
Всю поверхню з боками торт з готових бісквітних коржів також слід обмазати кремом.
Окремо розтопити білий і чорний шоколад і хаотично розбризкати по виробу.
Готового десерту потрібно буде дати просочитися пару годин і тільки тоді можна подавати до столу.
До вашої уваги відео-ролик, ознакомляющий з усіма етапами приготування чудового десерту з використанням згущеного молока і фруктів:
Корисні рекомендації
- З бісквітом поєднуються практично всі фрукти і ягоди, слід уникати лише ківі, від нього начинка може гірчити. Якщо він передбачений рецептом, покладіть його тільки на верхній шар.
- Для того, щоб готові бісквітні коржі були соковитими і ароматними, їх просочують сиропами, коньяком або ромом. Можна використовувати і кисленькое варення. Вони краще просочуються, якщо змащувати їх підігрітою просоченням.
- З даними коржиками чудово поєднуються ягоди і креми на основі сиру.
- Для того щоб фрукти, прикрашають десерт, мали розкішний глянсовий блиск, слід покрити їх спеціальним желатином.
Використання готових бісквітних коржів робить приготування торта легким і швидким, а смак його від цього не страждає, тим більше, що піч пишний бісквіт вміє далеко не кожна господиня.
Якщо ви все-таки зважилися приготувати бісквіт самостійно, то скористайтеся рецептом з відеозапису, який піде нижче.
Виріб вийде повітряним і пишним, а щоб зробити коржі, вам досить буде його акуратно розрізати вздовж на стільки шарів, скільки вам потрібно, ну або скільки вийде.