22 март 2019 11

Бутерброди з сирним сиром на будь-який смак

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось шалено смачне! Ми будемо готувати різні бутерброди, які буде об'єднувати лише сирний сир. Всі вони вийдуть різними як зовні, так і всередині, але, незважаючи на це, будуть неймовірними! Ви просто зобов'язані це спробувати!

Смачний рецепт з сьомгою
Інгредієнти Кількість
слабосолона сьомга - 4 скибочки
білий хліб - 200 г
сирний сир - 0,1 кг
бальзамічний оцет - 10 мл
спеції - за смаком
масло оливи - 10 мл
листя латуку - 4 шт.
кріп - 30 г
Час приготування: 10 хвилин Калорійність на 100 грам: 192 Ккал

Для любителів морепродуктів підійде перший же рецепт, в якому у нас слабосолона червона риба. Не сендвіч, а справжня смакота!

Як приготувати:

  1. Сир помістіть в піалу, додайте масло і бальзамічний оцет.
  2. Кріп промийте і дрібно порубаєте.
  3. Всипте в сирну масу разом зі спеціями.
  4. Ретельно перемішайте компоненти між собою.
  5. Хліб поріжте на вісім скибочок.
  6. Латук промийте і викладіть по скибочці на чотири шматочки хліба.
  7. Зверху змастіть сирною масою і викладіть сьомгу.
  8. Залишилися шматочки хліба теж змастіть, прикрийте ними майже готові бутерброди.

Порада: якщо латук занадто великий, можна розрізати на дві частини або взагалі дрібно порубати.

Бутерброди з сирним сиром, томатами і солодким перцем

Якщо вам більше подобаються овочі і свіжість, то зберігайте для себе такий варіант. У ньому будуть соковиті томати, солодкий перець, червоний цибулю і трохи лосося.

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
помідори 2 шт.
хліб 8 скибочок
консервований лосось 0,4 кг
спеції за смаком
масло оливи 15 мл
латук 2 аркуша
рікотта 60 г
червоний цибулю 40 г
сік лимона 30 мл
солодкий перець 1 шт.
Час приготування: 25 хвилин Калорійність на 100 грам: 133 калорії

Як приготувати:

  1. Рибу відкрийте, злийте рідину і перекладіть м'ясо в піалу.
  2. Розберіть на волокна або розімніть виделкою.
  3. Цибулю почистіть, промийте його, дрібно порубаєте.
  4. Додайте його в рибу, туди ж — сік цитруса, масло оливи, рікотта і спеції.
  5. Перемішайте і змажте чотири шматочки хліба.
  6. Томати промийте і наріжте кільцями.
  7. Перець вимийте і приберіть нутрощі.
  8. М'якоть наріжте півкільцями.
  9. Латук промийте і викладіть по скибочці на кожен бутерброд.
  10. Зверху покладіть томати і перець.
  11. Накрийте другими шматочками хліба, притисніть.
  12. Далі бутерброди поріжте трикутниками і подавайте.
Порада: щоб бутерброд був соковитіше, можна подати до нього соус.

Як приготувати з креветками

Креветки – це продукт, в який неможливо не закохатися. Спробуйте їх з рум'яною скоринкою! Ми доповнили це обсмаженими горіхами, сирною пастою і сирним кремом. Смачно!

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
чилі 1 стручок
рукола 50 г
сирний сир 120 г
житній хліб 4 шматки
часник 3 зубчики
кедрові горіхи 20 г
креветки 12 шт.
фета 40 г
масло оливи 40 мл
спеції за смаком
Час приготування: 15 хвилин Калорійність на 100 грам: 200 калорій

Як приготувати:

  1. Хліб обсмажте на сухій сковороді до легкого хрускоту.
  2. Рукколу промийте і помістіть в блендер.
  3. Часник почистіть, наріжте пластинками.
  4. Фету покришіть, додайте разом з часником і олією до руколі.
  5. Туди ж — подрібнений і очищений від насіння чилі, спеції.
  6. Збийте всі компоненти до однорідності.
  7. Креветки відварити до готовності, очистити від хвостиків, голів та панцирів.
  8. У сковороді нагрійте трохи олії, викладіть креветки.
  9. Додайте трохи часнику і викладіть креветки.
  10. Смажте їх до рум'яності з обох сторін.
  11. У суху сковороду насипте горіхи і прогрійте до рум'яності і яскравого аромату.
  12. Шматочки хліба змастіть сирною масою.
  13. Зверху викладіть соус з блендера, потім креветки і в кінці горіхи.

Порада: як горіхів можна взяти бразильський або фундук.

Читайте також, як робити смачні і корисні бутерброди з сиром.

Бутерброди з сосисками: рецепти для швидкого перекусу і святкового столу.

А тут є ціла підбірка різноманітних бутербродів з куркою для смачного сніданку.

З зеленню і морквяним мусом

По-справжньому оригінальний рецепт бутербродів. Вони будуть з сирним сиром, як і всі інші. Але зверху буде щавельно-шпинатна маса з горіхами і ніжний морквяний мус. Хоча б раз варто спробувати!

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
вода 30 мл
мускатний горіх 2 дрібку
морква 3 шт.
щавель 30 г
вершкове масло 20 г
часник 1 шматочок
тростинний цукор 2 г
хліб 4 скибочки
сирний сир 80 г
чилі за смаком
шпинат 30 г
спеції за смаком
кедрові горіхи 30 г
зіра 2 дрібку
вершки 15 мл
Час приготування: 40 хвилин Калорійність на 100 грам: 204 калорії

Як приготувати:

  1. Морква для мусу очистіть, вимийте і натріть.
  2. У сотейнику розпустіть вершкове масло, всипте моркву.
  3. Тушкуйте її п'ять хвилин, помішуючи.
  4. Потім додайте мускатний горіх, зіру, цукор, чилі і спеції.
  5. Все з'єднайте і влийте вершки, тушкуйте до густої консистенції.
  6. Потім зніміть з вогню і дайте охолонути.
  7. Шпинат і щавель промийте і поріжте тонкою соломкою.
  8. Часник почистіть і пропустіть через прес.
  9. У сотейник налийте воду і всипте зелень, часник.
  10. Тушкуйте протягом трьох хвилин всі разом.
  11. Горіхи висипте на суху сковороду.
  12. Обсмажуйте до рум'яності і яскравого аромату.
  13. Потім додайте до зелені, часник приберіть і зніміть сотейник з вогню.
  14. Скибочки хліба підсушіть на сухій сковороді до легкого хрускоту.
  15. Поки вони ще гарячі, змастіть їх сирним сиром.
  16. Зверху закрийте зеленою масою, присипте горіхами.
  17. Далі викладіть морквяний мус і знову присипте горіхами.

Порада: можна використовувати просто терту варену моркву, якщо немає часу на приготування мусу.

Рецепт бутербродів із сирною пастою авокадо

Авокадо – це свіжість і неймовірно насичений смак. Цей фрукт є одним з головних компонентів. Крім нього, будуть соковиті котлети з червоної риби, свіжий шпинат і сирний крем.

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
панірувальні сухарі 60 г
чебрець 2 гілочки
масло оливи 30 мл
зелена цибуля 40 г
булочки 4 шт.
сирний сир 150 г
авокадо 1 шт.
білок 1 шт.
філе червоної риби 0,5 кг
вершкове масло 60 г
шпинат 40 г
лимонна цедра 5 г
спеції за смаком
Час приготування: 40 хвилин Калорійність на 100 грам: 199 калорій

Як приготувати:

  1. Рибу ретельно вимийте, перевірте на наявність кісток.
  2. Наріжте її маленькими кубиками.
  3. Далі кухонною сокиркою порубаєте отриману масу в фарш.
  4. Зелена цибуля промийте і дрібно порубаєте.
  5. Білок збийте трохи виделкою або вінчиком.
  6. Додайте обидва компоненти до риби разом з оливи маслом і сухарями.
  7. Доповніть спеціями і ретельно відбийте.
  8. Сформуйте чотири котлети по розміру булочки і приберіть їх в холод.
  9. Дайте їм настоятися хвилин двадцять.
  10. Чебрець дрібно порубаєте, змішайте з цедрою, спеціями і з'єднайте з сирним сиром.
  11. Половину вершкового масла розпустіть на сковороді.
  12. Обсмажте на ньому до готовності котлети з обох сторін. Краще робити це під кришкою, щоб котлети краще і швидше прожарювалася.
  13. Авокадо промийте, очистіть від шкірки.
  14. Шпинат промийте і дайте йому обсохнути.
  15. Вийміть кісточку і м'якоть наріжте скибочками.
  16. Булочки поріжте половинками і обсмажте їх з внутрішньої сторони на вершковому маслі, що залишилося.
  17. Змастіть сирною масою кожну булочку (вісім половинок).
  18. Викладіть зверху шматочки авокадо і шпинат.
  19. Далі — рибні котлети і другі половинки булочок.
Порада: щоб котлети були ніжніше, подрібнюйте рибу в блендері.

Корисні поради

Щоб сендвічі вийшли не тільки смачними, але і незвичайними, приготуйте в якості прошарку який-небудь соус. Це може бути сметана з огірками і зеленню, томати з оливками, йогурт з грибами або домашній майонез.

Не бійтеся добавок начебто маринованих грибів, оливок, маслин, сиру різних видів (з цвіллю, горіхами, перцем). Це також можуть бути корнішони, каперси, свіжі овочі, гриби, різні види ковбас, обсмажене м'ясо і багато іншого.

Бутерброди з сирним сиром – це не тільки смачно, це також дуже свіжо, ніжно і неймовірно ситно. Крім сиру та є і м'ясо, і овочі, і фрукти, і горіхи, і зелень. Хіба вам не хочеться спробувати?

Що ще почитати: