05 апрель 2019 21

Різноманітні рецепти пирогів з млинців

Найчастіше млинці готуються у вигляді рулетиків, виходить порційна закуска. Але якщо об'єднати всі складові, можна отримати повноцінне, смачне і ситне блюдо у вигляді несолодкого чаю. Спробуємо?

Пиріг з млинців з солодкою начинкою
Інгредієнти Кількість
сметана - 0,4 л
яйця - 5 шт.
мигдальна есенція - 10 крапель
молоко - 0,5 л
борошно - 300 г
рослинна олія - 30 мл
цукор - 50 г
вода - 100 мл
шоколадна паста - 80 г
вершкове масло - 60 г
сіль - 5 г
Час приготування: 80 хвилин Калорійність на 100 грам: 197 Ккал

Як приготувати:

  1. Борошно засипати в миску, але обов'язково з допомогою сита.
  2. Додати сіль, добре перемішати, щоб розчинити її.
  3. Тихенько вливати молоко, не перестаючи помішувати вінчиком.
  4. Яйця розбити, влити до решти інгредієнтів. Додати воду і ще раз змішати всі.
  5. Вершкове масло нарізати, покласти в сотейник і прибрати на плиту.
  6. Дати йому розійтися і з'єднати з половиною мигдальної есенції. Влити отриману масу до молочної і перемішати.
  7. Сковороду добре розігріти, обсмажити на ній млинці до рум'яності з обох боків, періодично додаючи рослинну олію.
  8. Після цього дати млинців повністю охолонути.
  9. Для крему змішати жирну сметану, цукор і залишки мигдальної есенції. Все це збити віночком до стійких піків.
  10. Зібрати торт, промазуючи кожен млинець підготовленим кремом.
  11. Періодично змащувати шоколадною пастою.
  12. Потім прибрати торт в холодильник на кілька годин, щоб добре просочився.

«Равлик» з сиром

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
банан 1 шт.
борошно 120 г
молоко 300 мл
вершкове масло 20 г
сіль 2 дрібку
сметана 40 мл
яйця 5 шт.
цукор 80 г
рослинна олія 30 мл
сода 2 дрібку
сир 200 г

Часу: 1 год 15 хв.

Калорій: 186.

Як приготувати:

  1. Два яйця для приготування тіста збити віночком або міксером в піну.
  2. Влити молоко і рослинне масло.
  3. Додати борошно, але обов'язково частинами і через сито. Після кожного доповнення масу збивати до однорідності, щоб не з'явилися грудочки.
  4. Всипати соду, сіль, з'єднати і дати настоятися тридцять хвилин.
  5. Сковорідку добре прогріти і обсмажувати на ній млинці до красивого кольору з обох сторін. Викладати в стопку і дати повністю охолонути.
  6. Для начинки сир збити заглибним блендером в однорідний крем.
  7. Додати одне яйце, половину цукру і збити віночком.
  8. Банани почистити, нарізати невеликими кубиками. Всипати їх в сирну масу, акуратно перемішати лопаткою.
  9. Наповнити отриманою масою кожен млинець, загорнути в рулет. Форму для випічки змастити маслом і викласти млинці у вигляді равлика.
  10. Два яйця збити з залишками цукру і сметаною. Збити і залити млинцевий торт.
  11. Прибрати його в духовку на 30-35 хвилин при 180 градусах.

На відео розповідається і показується, як зробити млинцевий пиріг з сиром:

Пиріг з млинцями всередині

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
молоко 400 мл
гриби 0,4 кг
сметана 40 мл
яйця 4 шт.
куряче філе 1,5 кг
цукор за смаком
зелень 15 г
сода 2 дрібку
борошно 500 г
чорний перець мелений за смаком
цибуля 1 головка
вершкове масло 0,1 кг
рис 100 г
сіль за смаком
жовток 2 шт.

Час: 2 год 50 хв.

Калорій: 195.

Як приготувати:

  1. Куряче філе вимити проточною водою, очистити від жиру і плівок.
  2. Помістити в сотейник, залити водою до самого верху і прибрати на плиту. Включити вогонь і дати м'ясу закипіти, зняти з поверхні піну.
  3. Остудити філе в бульйоні, потім розібрати його на невеликі волокна.
  4. Рис промити до прозорості, залити його необхідною кількістю води.
  5. Прибрати на плиту, дати закипіти і варити до готовності. Два яйця помістити в сотейник, залити водою і прибрати на плиту.
  6. Дати закипіти і варити п'ятнадцять хвилин. Після цього остудити яйця, почистити і дрібно порубати гострим ножем.
  7. Зелень помити і подрібнити, змішати з яйцями і рисом. Додати сіль за смаком, перемішати.
  8. Гриби почистити, нарізати їх дрібними кубиками.
  9. З лука стягнути лушпиння, обполоснути його проточною водою і дрібно покришити. У сковороду налити масло, прогріти його і всипати цибулю з грибами.
  10. Гасити обидва компоненти, помішуючи, до готовності, потім остудити.
  11. Вершкове масло заздалегідь дістати, щоб воно встигло стати м'яким. Викласти його в миску, додати сметану, 50 мл молока, соду і одне сире яйце.
  12. Частинами ввести 400 г борошна крізь сито, але частинами, щоразу вимішуючи до однорідності, повинно вийти гладке тісто.
  13. Скачати кулю, загорнути його в плівку і прибрати в холодильник на 35-40 хвилин. У цей час приготувати тісто для млинців. Для цього збити в мисці яйце.
  14. Влити до нього залишки молока, додати залишки борошна через сито. Перемішати віночком однорідне тісто, додати сіль і цукор за смаком.
  15. На добре прогрітій сковороді обсмажити млинці до рум'яності з обох сторін. Повинно вийти 8-10 штук. Дати їм повністю охолонути.
  16. Тісто дістати з холодильника, поділити його на чотири частини.
  17. З кожної зробити кулю, розкачати в корж за розміром трохи більше млинців.
  18. Деко накрити папером, викласти зверху одну корж.
  19. Змастити її третьою частиною рисової маси. Зверху покласти млинець, розподілити третину курячого м'яса.
  20. Знову накрити млинцем, рівномірно викласти третю частину грибів з цибулею.
  21. Таким чином потрібно чергувати шари, поки не закінчаться складові. Три залишилися тістових кульки з'єднати і розкачати у великий корж.
  22. Накрити пиріг з млинців і начинки, в центрі обов'язково зробити отвір. Змастити жовтком з допомогою пензлика і прибрати в духовку на півтори години при 180 градусах.

Пиріг з ковбасою і сиром сподобається і дорослим, і дітям.

Також спробуйте приготувати заливний пиріг з шинкою і сиром по цього рецептом.

Тут ви знайдете рецепт пирога з сиром і цибулею.

Рецепт з м'ясною начинкою

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
сметана 70 мл
цибуля 2 головки
молоко 250 мл
сіль за смаком
куряче філе 300 г
цукор 15 г
яйця 3 шт.
чорний перець мелений за смаком
борошно 0,2 кг
печериці 200 г
кефір 250 мл
сода 3 дрібку
рослинна олія 50 мл
сіль за смаком

Часу: 1 год 40 хв.

Калорій: 148.

Як приготувати:

  1. Кефір попередньо дістати, щоб він встиг нагрітися до кімнатної температури. Додати соду і ретельно перемішати.
  2. Через хвилин п'ять частинами влити молоко, добре перемішати. Два яйця розбити в миску, збити з цукром і сіллю за смаком. Влити до молока з кефіром, змішати.
  3. Поступово ввести муку через сито, щоразу вимішуючи масу до однорідності. Влити масло, з'єднати все і дати тісту настоятися півгодини.
  4. Сковороду гарненько прожарити, обсмажити на ній млинці до золотого кольору. Поки готуються млинці, цибулю почистити, помити і дрібно порубати.
  5. З грибів стягнути плівки, нарізати їх кубиками. У сковороду налити трохи олії, прогріти його і висипати цибулю з грибами.
  6. Тушкувати, помішуючи, до повної готовності. В кінці приготування додати спеції за смаком і перемішати. Куряче м'ясо почистити від плівок і жиру, вимити.
  7. Помістити в невеликий сотейник і залити водою.
  8. Прибрати на плиту, включити середній вогонь і дати закипіти, варити тридцять хвилин.
  9. Остудити м'ясо в бульйоні, потім дістати і нарізати слайсами. Помістити їх в блендер або м'ясорубку, подрібнити. З'єднати з грибами і цибулею, приправити за смаком, якщо є необхідність.
  10. Наповнити остиглі млинці отриманою начинкою, згорнути рулети. Для заливки змішати залишився яйце зі сметаною, приправити за смаком.
  11. Форму для випічки вкрити млинцями так, щоб їх краї звисали за межі форми. Викласти всередину начинені рулети шарами, змащуючи кожен з них заливкою. Накрити рулетики краями звисаючих млинців.
  12. Два млинця нарізати смужками, зібрати з них плетінку. Помістити її поверх млинців, залити все залишками заливки.
  13. Прибрати в духовку і запікати тридцять хвилин при 180 градусах до рум'яності.

Млинцевий пиріг з начинкою з риби

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
зелень 15 г
вершковий сир 200 г
червона ікра 50 г
млинці 20 шт.
сметана 140 мл
чилі 1 стручок
слабосоленої лосось 0,3 кг
часник 3 шматочка
вершкове масло 100 г

Часу: 40 хв.

Калорій: 227.

Як приготувати:

  1. Рибу нарізати тонкими пластинками.
  2. Зелень прополоскати проточною водою, дрібно порубати.
  3. Часник почистити, видалити сухі хвостики і пропустити часточки через тисняву.
  4. Чилі помити, подрібнити в однорідну масу за допомогою гострого ножа.
  5. Вершковий сир з'єднати зі сметаною, зеленню, чилі і часником.
  6. Усі ці компоненти збити віночком або заглибним блендером до однорідності.
  7. Вершкове масло розтопити на слабкому вогні, трохи остудити.
  8. На тарілку викласти один млинець, полити розтопленим маслом.
  9. Потім змастити вершковою масою, розподілити зверху трохи риби.
  10. Прикрити другим млинцем і знову повторити шари начинки.
  11. Зібрати так торт до самого верху, закінчити вершковим маслом.
  12. Прибрати в холодильник на 2-3 години, перед подачею прикрасити ікрою.
Щоб млинці не виходили грудками, обов'язково потрібно добре прожарити сковороду. Вона повинна бути настільки сильно прогріта, щоб з'явився димок. Тоді можна приступати.

Для отримання смачного м'яса курку рекомендуємо замаринувати за день до готування. Підберіть улюблені спеції, візьміть мед, часник, соєвий соус, і від вашого млинцевого торта буде неможливо відірватися!

На відео — рецепт приготування смачного пирога з млинчиків з м'ясом:

Торт з млинців – це щось зовсім нове на вашій кухні. Це смачно, дуже насичено, смачно, соковито і справді незабутньо! Доповнюйте освіжаючими соусами за смаком і подавайте до столу з задоволенням.

Що ще почитати: