16 июнь 2019 65

Гарячі бутерброди на сковороді — просто, швидко і дуже смачно!

Гарячі бутерброди – відмінний спосіб урізноманітнити раціон, крім того, в холодильнику не будуть залежуватися сир і ковбаса, а зачерствевший батон хліба знайде собі застосування.

Гарячі бутерброди з сиром
Інгредієнти Кількість
Хліб - 1 булка
Сир будь-якого сорту - 200 г
Молоко - половина склянки
Яйця - 2 шт.
Петрушка (можна іншу зелень, кінзу і т. д.), зубчик часнику, сіль - за смаком
Час приготування: 20 хвилин Калорійність на 100 грам: 203 Ккал

Рецепт бутербродів на сковороді, поєднують в собі смак гарячих хачапурі і гарячого омлету. Основою буде звичайний хліб зі зрізаною кіркою або хліб для сендвічів.

Яйця збиваються з молоком, додається сіль за смаком. Сир натирається на тертці, зелень крупно ріжеться, часник нарізати дуже дрібно, якщо є давилка для часнику, то вона використовується.

Сир перемішується з зеленню і часником. На вогонь ставиться сковорода з рослинним маслом.

На шматочок хліба викладається приготовлена сирна маса, зверху накладається другий шматочок, потім готовий закритий бутерброд з двох сторін занурюється в збиті яйця.

Відразу треба викласти на розігріту сковороду, обсмажувати з двох сторін. Зверху можна посипати рубаною зеленню.

Подаються прямо на сковорідці, гарячими, надзвичайно смачними. Тут можна використовувати і сушену зелень, додати помідори, скибочки солодкого перцю.

Рецепт гарячих бутербродів на багеті

Просте апетитне блюдо, що готується за 10 хвилин. Знадобляться:

  • Багет;
  • Твердий сир;
  • Яйце;
  • Цибуля (можна іншу зелень).

Сир натирається на тертці, змішують з дрібно порізаною цибулею, потім все це треба перемішати з додаванням яйця. Багет ріжеться на скибочки товщиною в сантиметр, потім на них начинку.

Сковороду бажано розігріти, підготовлені бутерброди, укладені начинкою вниз, обсмажуються до підрум'янення.

Бутерброди з картоплею на сковороді

Ось спосіб зробити смачну вечерю з того, що давно вже «бовтається без діла» в холодильнику, не викликаючи ні в кого інтересу:

  • 50 г будь-ковбаси, шинки, інших м'ясних «залишків»;
  • Стільки ж сиру (краще твердого);
  • Половина цибулини;
  • 2 яйця;
  • 2 сирі картоплини;
  • Приправи (сухі або свіжі), сіль, перець;
  • Черствий білий хліб (на зазначене вище кількість продуктів знадобиться 6-7 шматочків).

Далі все перераховане (крім хліба і приправ) треба нарізати дрібними кубиками (ковбасу і цибуля), потерти на дрібній тертці (картопля, його треба злегка віджати, щоб був сухіший; сир), перемішати з яйцями і приправами.

Сковорідку перед тим як класти туди бутерброди розігріти, налити трохи рослинного масла. Хліб нарізати на тоненькі шматочки.

Отриману масу викласти на хліб, потім покласти намазаний шматочок на сковороду хлібом вгору. Верхню сторону теж намазати, і далі обсмажувати до підрум'янення.

З ковбасою

Це швидке і смачне блюдо. На половину батона знадобиться:

  • 2 великі картоплини;
  • Ковбаса – 200 г;
  • Картопля – 1-2 штуки;
  • 2 яйця;
  • Майонез;
  • Приправи, спеції, сіль.

Картопля натирається на крупній тертці, ковбасу теж треба натерти. Обидва інгредієнти змішуються, додаються яйця, сіль, приправи і спеції за смаком.


Отримана маса заправляється майонезом. Тепер можна поставити сковорідку з рослинним маслом на невеликий вогонь, щоб вона розігрілася.

Хліб нарізається, приготовлена маса накладається на кожен шматочок. Починати обсмажувати на сковороді слід з намазала боку, потім бутерброд перевертається і обсмажується з іншого боку.

З'їсти такі гарячі бутерброди з картоплею і ковбаскою можна як гарячими, так і холодними.

Без ковбаси

Якщо ковбаси не знайшлося, відмінні гарячі бутерброди можна зробити просто з картоплею. На один батон хліба потрібно приготувати:

  • 4 почищені картоплини;
  • 1 яйце;
  • Часник;
  • Приправи або зелень, спеції – за смаком;
  • Сіль.

Картопля натирається на дрібній тертці, потім натерту картоплю додається яйце, сіль, перець, приправи і порізана зелень, можна і просто з сіллю. Якщо приправ немає, можна взяти бульйонний кубик. Ретельно перемішати.

На вогонь поставити сковороду з рослинним маслом, потім нарізаний хліб намазується готова картопляна маса.

На сковороду викладати намазала стороною вниз, обсмажувати з двох сторін. Є краще гарячими.

Простий і оригінальний бутерброд для любителів яєчні на сніданок

Для нього потрібні:

  • Білий хліб;
  • Яйця;
  • Зелень, сіль, перець.
Для такого гарячого бутерброда на швидку руку знадобиться нарізати хліб товстими шматками, не менше півтора сантиметрів.

З кожного шматочка треба вийняти м'якоть, отримане в результаті хлібне колечко покласти на заздалегідь розігріту сковороду з рослинним маслом.

Колечка злегка обсмажити, перевернути, в кожну серединку розбити яйце, додати солі, перцю, посипати зеленню.

Закрити сковорідку кришкою, трохи потримати на маленькому вогні. Білок повинен побіліти, тоді можна зняти готові бутерброди і викласти на тарілку.

Як варіант, яйця збиваються заздалегідь, з додаванням чого завгодно, включаючи ковбасу, помідори і так далі. Все залежить від смаку, перший варіант відмінно підійде тим, хто любить яєчню.

Гарячі бутерброди з лаваша

Замість хліба можна використовувати лаваш, особливо якщо бутерброди планується взяти з собою.

З бринзою

Знадобляться:

  • Лаваш;
  • Бринза;
  • Шпинат або свіжа зелень.

Бринзу подрібнити, або натерти на тертці. Зелень промити і порізати. Змішати складові.

Лаваш нарізати з урахуванням того, якого розміру потрібні бутерброди. Можна купити маленькі лаваші, або розрізати великий на 4 частини.

Начинку викладати або по центру хлібного листа, або з краю, потім просто загортати як млинець.

У розігріту сковорідку з олією викласти отримані млинці, обсмажувати з двох сторін.

Знявши зі сковороди їх можна деякий час потримати на паперовій серветці, яка вбере з них зайве масло, після чого викласти на блюдо і подавати до столу.

З ковбаскою і адигейський сиром

Приготування цього гарячого бутерброда з лаваша трохи складніше, проте результат того вартий. Неймовірно смачно!

Знадобиться:

  • 2 лаваша;
  • По 300 г ковбаси і адигейського сиру;
  • 3 цибулини;
  • Томатна паста;
  • Цукор (половина чайної ложки);
  • Різноманітні спеції (перець, імбир, базилік, коріандр — будь-які).

Сир і ковбаса по черзі ріжуться соломкою. Не змішувати їх, покласти окремо. Цибулю нарізати кільцями, обсмажується.

Потім слід приготувати соус: томатну пасту злегка розвести водою, додати цукор, спеції, ретельно змішати.

Листи лаваша порізати на прямокутники і починати викладати на них начинку. Робити це слід у наступному порядку:

  1. Намазати соусом;
  2. Викласти сир;
  3. Викласти ковбасу;
  4. Смажену цибулю;
  5. Знову соус.

Далі лаваш загортається як млинець і злегка обсмажується з двох сторін на сковороді.


Зрази картопляні з фаршем рецепт, який не залишить байдужим до того ж готується просто і швидко.Лазанья з млинців з грибами і куркою стане улюбленою стравою вашої родини — пориньте в атмосферу ароматів Італії! Читайте рецепт тут.Пропонуємо вам рецепт бутербродами зі шпротами і огірком — смачно, ситно і просто на #deletetag#/retsepty-blyud/salaty-i-zakuski/buterbrody-so-shprotami.html

З ковбасою, сиром і помідором – майже піца, навіть смачніше

Це навіть і бутербродом вже назвати складно, проте, незважаючи на велику кількість інгредієнтів, її дуже легко приготувати.

Підготувати треба ось що:

  • Лаваш;
  • 4 шматочка звичайної вареної ковбаси;
  • Сир – 100 г;
  • Великий помідор;
  • Гриби – 4-5 столових ложок (консервовані печериці, лисички — будь);
  • Майонез;
  • Сіль і перець.

Дана кількість інгредієнтів – на 4 порції на більшу кількість додавати продукти, виходячи з пропорцій.

Лаваш розрізати на 4 частини. Натирається На крупній тертці сир і невеликою гіркою викладається на кожен лист, далі на сир кладеться ковбаса (її можна класти як є, шматочком або дрібно порізати).

На ковбасу поміщається шматочок помідора, гриби, шар майонезу, сіль, перець. Зверху вся ця конструкція посипається сиром, після чого лаваш скласти конвертиком.

Розігрівається сковорода з рослинним маслом, підготовлені конвертики обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки.

Усі рецепти, наведені вище, мають на увазі вільні варіації продуктів, адже бутерброди можна робити з чого завгодно. Гарячі, з розплавленим сиром і ароматною зеленню, вони можуть бути і ситним сніданком, і смачним перекусу протягом дня.

Що ще почитати: