30 июнь 2019 13

Домашні рецепти приготування крилець як у КФС

Домашні просять чогось незвичайного і смачненького, або повинні приїхати друзі? А може бути хочеться приготувати оригінальне м'ясне і хрустке блюдо. Пропонуємо рецепт приготування популярних і улюблених крилець КФС.

Простий рецепт
Інгредієнти Кількість
розморожені крильця - 1 кг
молоко - 1 склянка
яйце - 1 штука
приправа «Для курячого м'яса» - 2 столові ложки
крохмаль кукурудзяний - половина склянки
сіль - половина чайної ложки
масло рослинне - 1 склянку (250мл)
Час приготування: 30 хвилин Калорійність на 100 грам: 222 Ккал

Процес приготування курячих крилець як в КФС:

  1. Крила очистити, промити і розрізати на три частини по суглобам. Зазвичай зовнішній кінчик крила викидається, так як ця частина складається в основному з кістки без м'яса;
  2. Столову ложку спецій перемішати з молоком і вбити яйце. Додати сіль і злегка збити суміш виделкою;
  3. Другу столову ложку додати в миску з борошном, всипати крохмаль і вимісити суху суміш для панірування;
  4. Масло розжарити. Можна використовувати посуд із товстим дном або сковороду;
  5. Підготовлене крило вмочити в рідку суміш спецій, молока з яйцем;
  6. Потім обваляти в сухої суміші з борошна і крохмалю зі спеціями;
  7. Наступним кроком повторити процедуру. Тобто спочатку крило занурюється в рідку паніровку, а потім в суху;
  8. Викласти м'ясо на сковороду, обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору у киплячому маслі;
  9. Готові крила помістити на паперовий рушник або серветку, щоб скло масло.

Оригінальна і смачна закуска готова! Можна подавати з соусом, кетчупом, салатом або з картоплею фрі.

Як приготувати курку з шампіньйонами в сметані читайте в нашій статті.

Скільки варити куряче серце в мультиварці до готовності, кілька рад у вашу скарбничку.

Рецепт соковитого, ароматного шашлику по-карски. Приготуйте на пікніку це блюдо.

Гострі крильця: рецепт приготування як у КФС

Пікантне і смачне блюдо для любителів «гостренького». Крильця, приготовані за цим рецептом, припадуть до смаку любителям пива як закуска, або прикрасять стіл як самостійне блюдо.

Які продукти знадобляться:

  • крила – 1 кг;
  • вівсяні або кукурудзяні пластівці (без цукру) – 200 грам або один стакан;
  • борошно – 100 грам;
  • вода або молоко – половина склянки;
  • яйце – 1 штука;
  • куркума – 2 чайні ложки;
  • суміш перців – половина чайної ложки. Можна використовувати суху аджику або подрібнений стручок червоного перцю;
  • соус табаско – на кінчику чайної ложки;
  • паприка – половина чайної ложки;
  • сіль – за смаком;
  • масло – 250 мл

Час приготування – 40 мл

Калорійність – 307 кКал.

Як готувати:

  1. Крила розрізати, промити
  2. Замаринувати в суміші перців, паприці аджике з табаско і сіллю. Залишити на пару годин у холодильнику, а якщо мало часу, то на 30 хвилин;
  3. Приготувати суміш з води або молока і яйця. Підсолити і збити;
  4. Перемішати борошно з частиною куркуми;
  5. Другу частину куркуми змішати з пластівцями;
  6. Промаринованное крило обваляти в борошні з куркумою;
  7. Далі занурити його в суміш води або молока і яйця;
  8. Після обваляти в пластівцях;
  9. Викласти обвалене крило на сковороду з розпеченим маслом;
  10. Обсмажувати на вогні середньої інтенсивності 8 або 10 хвилин (залежно від розміру крил);
  11. Викласти на блюдо, покрите серветкою або паперовим рушником для того, щоб скло зайве масло.

Оригінальна, гостра закуска готова!

До крил відмінно підійде сметанний соус тартар або томатний.

Секрети вибору крил для смачного і соковитого страви

Підібрати хороший рецепт приготування улюбленої страви це половина успіху. Другою важливою складовою смачної страви є якість основного продукту. Якісь крила краще вибирати?

Продукт хорошої якості має блідо-рожевий колір. Крила не повинні бути замороженими сильно. Дрібні за розміром крила будуть сухуватими після приготування. А занадто великі говорять про неприродній вигодовуванні курки. Тому краще вибирати крильця розміром приблизно 10 - 15 див. Купувати продукти завжди треба в перевірених місцях. Не забувайте звертати увагу на термін придатності.

Що ще почитати: