30 апрель 2019 1 088

Рецепти святкових бутербродів на Новий рік 2018

Кожна господиня починає підготовку до свят задовго до їх початку, а пов'язано це з тим, що кожне нове і цікаве блюдо, потрібно приготувати заздалегідь і дегустувати, бажано всім членам сім'ї.

Це приємне проведення часу і в той же час досвід приготування до святкового торжества. Новий рік 2018 – рік Собаки, а всім відомо, що собака любить поласувати смачними і різноманітними стравами.

Бутерброди – якраз самий виграшний варіант для Новорічного столу в рік Собаки. Це дуже смачні закуски, якими можна здивувати не тільки членів сім'ї, але й гостей. Отже, до вашої уваги постають ретельно відібрані командою нашого сайту рецепти бутербродів на Новий рік 2018.
Рецепт бутербродів з ананасом, ковбасою і сиром
Інгредієнти Кількість
Хліб нарізний - 8 шматків
Ковбаса (напівкопчена або копчена) - 8 шматків
Вершкове масло - за смаком
Ананаси консервовані кільцями - 8 шматків
Сир - 200 г
Час приготування: 40 хвилин Калорійність на 100 грам: 347 Ккал

Чим же здивувати гостей? Таким питанням задається кожна господиня напередодні свята. Завдяки поєднанню інгредієнтів в цьому рецепті виходить дивовижний смак, який оцінить кожен мешканець будинку гість. Для того, щоб було простіше і швидше приготувати бутерброди, варто підготувати всі продукти заздалегідь.

Спочатку потрібно підготувати деко, при цьому маслом змащувати нічого не потрібно. Потім необхідно укласти шматки хліба, змастити вершковим маслом.

Масло вибираєте на свій смак, хтось любить солоне, хтось підсолоджене, але в принципі під впливом температур і всіх інгредієнтів, масло додасть тільки якусь соковитість, а смакові якості його пропадуть. Наступним етапом потрібно покласти ковбасу, краще копчену, це додасть пікантності і незвичність смаку.

Потім укладаємо консервовані ананаси, які додадуть більш соковитий смак.

Зверху посипати сиром, пропущеним через дрібну тертку.

Попередньо розігрів духовку до 180 – 200 гр, поміщаємо туди деко з бутербродами, приблизно на 10 хвилин.

І насолоджуємося прекрасним ароматом і незвичайним смаком бутербродів, які обов'язково оцінять всі.

Канапе з плавленими сирками, часником і волоським горіхом

Дивовижний та незвичайний смак, яким можна здивувати навіть найвибагливішого гурмана бутербродів. Ну, і звичайно ж, готувати їх дуже швидко і легко – одне задоволення! Вони будуть відмінно виглядати на новорічному столі 2018.

Необхідні інгредієнти:

  1. Хліб, краще вибрати чорний – 7 шматків;
  2. Плавлений сирок – 2 шт;
  3. Горіх волоський – 5 шт;
  4. Часник – 3 зубчики;
  5. Майонез – на розсуд;
  6. Маслини для прикраси;
  7. Петрушка і кріп – для прикраси.

Час: 30-40 хвилин.

Калорійність на 1 бутерброд – 117 ккал.

Спочатку необхідно підготувати всі продукти, зібрати їх в один зручний для приготування, місце. Потім роздруковуємо сирки і тремо на найдрібнішій тертці, кладемо в глибоку тарілку, щоб було простіше переміщати інгредієнти.

Волоський горіх потрібно молоти дрібно, попередньо очистити від шкаралупи. Дуже зручно і швидко можна помолоти горіх завдяки склянці і ложці, просто помістивши його туди, і трохи натискати ложкою. Потім подрібнюємо часник, додаємо майонез, щоб консистенція була, як м'яке вершкове масло.
Попередньо нарізавши чорний хліб, саме він додасть пікантності бутербродів, накладаємо на нього готову масу, трохи прихлопуючи, щоб вийшло «без гірки».

І завершальним етапом потрібно прикрасити бутерброди. Для цього необхідно маслини нарізати кільцями, викласти їх у тому порядку, який вам подобається, так як це відмінний варіант для Новорічного столу 2018, то можна сформувати фігурку собаки, прикрасивши зверху петрушкою і дрібно порізаним кропом. Все готово!

Залишилося тільки насолодитися незвичайним смаком і роздати рецепт гостям.

Закуска з лаваша з начинкою з корейської моркви

Як відомо, у кожному будинку на свята практично ніхто не відходить від столу, всім полювання насолодитися приготованими відмінною господинею стравами. Так от бутерброди з лаваша не залишать без уваги нікого. А приготувати їх не складе особливої праці.

Необхідні продукти:

  1. Лаваш (вірменський) – 2 великих аркуша;
  2. Морква по–корейськи – 200 гр;
  3. Ковбаса копчена – 7-8 скибочок;
  4. Сир «Витязь» – 200 гр;
  5. Майонез – за смаком;
  6. Рослинна олія (для смаження) – 100 гр;
  7. Зелень (для прикраси) – на власний розсуд.

Час приготування: 50 хвилин.

Калорійність готового продукту: 350 калорій на 100 грам.

Для того, щоб процес приготування бутербродів був швидше, необхідно заздалегідь підготувати всі продукти. В першу чергу, потрібно розібратися з лавашем, а точніше організувати правильну його порізку.

Для того, щоб «упакувати» начинку на лаваш, необхідно порізати його на трикутники однакового розміру. Коли лаваш готовий, можна укладати в нього начинку. Спочатку потрібно покласти в центр лаваша морква по-корейськи, невелику кількість, змастивши зверху трохи майонезом. Слідом укладаємо ковбасу і сир, нарізані скибочками.

Далі лаваш необхідно акуратно згорнути,поєднуючи при цьому кінці посередині. Виходять невеликі конвертики. Потім, змастивши сковороду рослинною олією, смажимо на середньому вогні приблизно 3 хвилини на кожній стороні, до появи золотистого кольору скоринки.

Такі бутерброди будуть шалено смачні і ароматні. І, до речі, їх можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Варіант святкових бутербродів «Замет»

Шалено ніжні, смачні та святкові бутерброди. Зовсім звичайні інгредієнти перетворять блюдо в незвичайне і оригінальне блюдо для Новорічного столу 2018.

Інгредієнти:

  1. Батон (краще нарізний) – 8 скибочок;
  2. Крабові палички – 200 гр;
  3. Свіжий огірок – 200 гр;
  4. Сир – 100 гр;
  5. Вершкове масло – 40 г;
  6. Майонез;
  7. Сіль – за смаком;
  8. Яєчний білок.

Час приготування: 40 хвилин.

Калорійність: 340 калорій.

Бутерброди слід готувати перед подачею на стіл, але для цього варіанту бутербродів можна підготувати заздалегідь, перед приходом гостей потрібно буде всього лише зробити несколькодействий. Отже, спочатку треба приготувати начинку.

Для цього необхідно нарізати кубиками огірок. Сир натерти на крупній тертці. Потім додати крабові палички або м'ясо, дивлячись, що є в наявності, дрібно порізати, посолити і додати трохи майонезу, головне не переборщити з його кількістю, так як варто враховувати, що огірок дасть трохи соку. Начинка готова.

Потім сковороду варто змастити вершковим маслом і обсмажити з обох сторін скибочки батона, на середньому вогні, до появи рум'яної скоринки. Наступним етапом потрібно покласти начинку, і прикрасити яєчним білком. Для прикраси используетсянатертый білок і укладається у вигляді замету.

Бутерброди «Новорічна іграшка»

Для багатьох Новорічні свята є катастрофою, в тому сенсі, що відбувається набір калорій і відповідно зайвої ваги. Для того, щоб ні в чому собі не відмовляти і при цьому залишатися у формі, можна ласувати шалено смачними і малокалорийными бутербродами.

Інгредієнти:

  1. Хліб нарізний чорний – 5 шматків;
  2. Філе куряче варене – 200 гр;
  3. Сирний сир – 100 гр;
  4. Помідори Черрі – 3 шт;
  5. Кріп для прикраси;
  6. Часник – за смаком.

Час приготування: 30 хвилин.

Калорійність: 92 калорії на один бутерброд.

Для того, щоб смак був більш цікавим необхідно обсмажити в тостері шматочки чорного хліба. Потім слід відварити куряче філе, що займає приблизно 20 хвилин. Поки вариться філе, необхідно нарізати навпіл помідор Черрі, і кріп дрібно порубати.

Для більш пікантного смаку, можна додати часник. Коли філе приготується, його потрібно нарізати на дрібні шматочки. Наступний етап – це збір бутерброда. Спочатку на шматочки хліба потрібно намазати сирний сир.

Потім покласти шматочки м'яса і по одній половинці помідора. Зверху посипати кропом для прикраси. Низькокалорійний і апетитний бутерброд готовий.

Рецепт оригінальних бутербродів з лососем

Кожна господиня для Новорічного столу бажає приготувати щось цікаве і незвичайне, але в той же час шалено смачне. Бутерброди з лососем – це, як раз, те блюдо, яке не залишить нікого без уваги при зустрічі Нового року 2018.

Необхідні продукти:

  1. Батон нарізний (бажано маленького діаметру) – 8 шт;
  2. Сир вершковий – 200 гр;
  3. Огірок – 1 шт;
  4. Лосось (бажано копчений) – 200 гр;
  5. Вершкове масло – 100 гр;
  6. Яйце – 1 шт;
  7. Молоко – 200 мл;
  8. Кріп для прикраси;.

Час приготування: 40 хвилин.

Калорійність: 150 калорій в одному бутерброді.

Для того, щоб процес приготування був більш приємним і швидким, варто підготувати всі необхідні продукти заздалегідь. Спочатку підготувати масу для обжарювання батони. Для цього потрібно змішати молоко і яйце, за допомогою віночка або блендера.

Потім нарізати шматочки батона середнього розміру, по ширині, приблизно 3 сантиметри. Обсмажити на середньому вогні протягом декількох хвилин з обох сторін, до утворення рум'яної скоринки. Викласти на паперові рушники, для того, щоб видалити надлишки масла.

Наступним етапом потрібно підготувати начинку для бутербродів. Для цього змішуємо вершковий сир з лососем, при цьому його варто порізати на дрібні кубики. Далі готові шматочки батона необхідно змастити сумішшю для начинки і зверху прикрасити скибочкою дрібно нарізаного огірка, посипати кропом.

Рецепт гарячих бутербродів «Ситні»

Щоб Собака в Новому 2018 році залишилася задоволена столом, необхідно задобрити її смачними і поживними бутербродами. Цей варіант якраз прекрасно підійде.

Необхідні продукти:

  1. Нарізний хліб – 10 шматків;
  2. Ковбаса – 200 гр;
  3. Сир копчений – 100 гр;
  4. Помідор – 1 шт;
  5. Солоний огірок – 1 шт;
  6. Яйце – 1 шт;
  7. Майонез;
  8. Зелень;

Час приготування: 40 хвилин.

Калорійність: 340 калорій на 100 грам.

Ковбасу, помідор, солоний огірок і яйце необхідно нарізати кубиками, сир натерти. Заправити цю масу майонезом і додати за смаком зелень цибулю, кріп, петрушку. Потім необхідно на кожен шматочок хліба покласти необхідну кількість начинки.

При цьому трохи завчасно поставити розігрівати духовку до 180 градусів і помістити туди бутерброди. Готувати їх необхідно перед подачею на стіл, але всі інгредієнти можна підготувати заздалегідь. Приємного апетиту!

Для святкового столу в Новорічну ніч найбільш поширеною стравою є бутерброди. Варіантів їх приготування безліч. Кожна господиня вільно обирає рецепт, який буде цікавий її сім'ї та компанії, зазвичай завчасно починаючи читати і пробувати різні варіанти. З наступаючим Новим 2018 Роком!

Що ще почитати: