М'ясо

Рецептів м'ясних гарячих страв на святковий стіл існує величезна кількість. Смачні, ароматні, красиві, приготовані з душею і вмінням, вони доставлять радість рідним і
Свиняче серце – субпродукт, що заслуговує уваги не тільки через смакових якостей. Незамінні корисні речовини в оптимальному співвідношенні містяться в цьому продукті. Чим
Всі звикли купувати тушонку в магазині, адже її можна зробити самостійно. Тим більше в домашніх умовах вона виходить набагато смачніше. Та й про якість ви не будете думати, бо
Свиняча печінка — найбільша дієтична частина свинячої тушки. В ній ~129 кал / 100 г продукту, тому її сміливо можна включати в раціон при дієтичному харчуванні на схуднення.
Копчена ковбаса купується охочіше, ніж варена. Все тому, що вона володіє особливим смаком і ароматом. За допомогою наших рецептів таку смакоту можна приготувати і вдома!
Знайти людей, які добровільно відмовилися б від апетитною засмаженою качки якщо не неможливо, то дуже складно. Та й як можна встояти від ніжного соковитого м'яса з особливим,
Як нагодувати улюблених ситним і корисним обідом без особливих витрат часу і сил? Приготуйте курячі сердечка з печінкою або шлуночками, поєднуючи їх з різними соусами. Ці
Процес приготування курячих крилець – смачне і нетрудомістке справу. Для додання особливого смаку, курячі крильця маринують у різних соусах, за кілька годин до відправлення
Азіатська кухня останні роки переживає бум популярності в Росії. Сьогодні майже кожна господиня має в кулінарному арсеналі пару рецептів на тему азіатських страв. Це не
Шинка – це улюблене багатьма м'ясне блюдо, яке буде доречно на будь-якому святковому столі. Купуючи в магазині, неможливо знати, в яких умовах вона готувалася, які
Курячі гомілки – це чудовий порційний варіант вечері або обіду. М'ясо у них особливо ніжне, їх зручно їсти, а гарнір підійде будь-який. Запікання в духовці допомагає спецій
Запечена курка з хрусткою скоринкою і ніжним м'ясом всередині є улюбленим стравою у багатьох сім'ях. Її готують не тільки на свята, але і подають на вечерю у звичайні дні. При
М'ясо молодої корови називається яловичиною або телятиною. Воно не користується такою великою популярністю і попитом, як інші сорти. Це пов'язано з тим, що не кожній жінці під
Якщо ви стежите за своїм раціоном або часто готуєте для дітей, вам будуть цікаві рецепти страв з курячого м'яса. Курятина відмінно поєднується з овочами, кисломолочною
Свиняча вирізка — продукт, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. Сама по собі вона ніжна, соковита, потрібно тільки правильно приготувати її і не пересушити.
Якщо у вас є коптильня, відразу ж приєднуйтесь до нас, тому що ми готуємо дещо неймовірне. Якщо у вас її немає, то терміново купіть або зробіть самостійно! Це саме та річ, яка
М'ясна підлива – та основа, рецепт якої повинен присутня в кулінарній книзі кожної поважаючої себе господині. І хоч всі способи приготування навряд чи вийде порахувати, але
Існує чимало причин, що пояснюють популярність цього м'ясного продукту. Якщо з одного боку печінка істотно заощаджує тривалість готування, то з іншого може урізноманітнити
Свинячі реберця можна приготувати в різних варіантах. Сьогодні ми розглянемо кілька рецептів реберець, приготованих на сковороді. Страви виходять соковитими,
Приготувати соковиті, смачні курячі котлети вдається не кожній господині. Потрібно тільки знати певні нюанси і кулінарні хитрощі. Часто ми віддаємо перевагу саме курячому
Напевно, кожен з вас вже ознайомлений з м'ясом по-французьки. По своїй суті це теж саме. Так що швидше вирушайте на кухню, там точно знайдуться всі необхідні інгредієнти. І
Шашлик з курячих крилець — ніжне блюдо з хрусткою скоринкою, від якого просто неможливо відірватися. Величезну роль тут відіграє не тільки якість м'яса, але і маринад, завдяки
Одним з найбільш універсальних м'ясних продуктів по праву вважається курятина. Будь-яка частина тушки курки готується дуже просто і завжди є маса варіантів використання
Куряча грудка – це джерело легко засвоюваного білка, вітамінів групи B, PP, H. І це все при практично повній відсутності жирів. Вживання в їжу білого курячого м'яса здатне
Перевага цієї страви в тому, що воно швидко готується, для нього потрібні найпростіші інгредієнти. Куряче м'ясо вважається дієтичним, тому можна не боятися набрати багато
Куряче філе — часто купується продукт, воно недороге, швидко готується, володіє низькою калорійністю. Існує маса рецептів приготування цього м'яса, одним з варіантів є
М'ясо курей є найпопулярнішим м'ясним продуктом серед населення країни. І не даремно! В першу чергу справа в прийнятній вартості, а також у швидкості приготування і наявності
Рецепт начинених рулетів прийшов до нас з французької кухні, однак не всі з цим згодні. Деякі джерела стверджують, що коріння цього блюда йдуть із Стародавнього Риму. Рулети
Курячі крильця – одна з традиційних закусок до пива. Але якщо до них додати картоплю або спагетті, то вони можуть стати повноцінним стравою. Їх можна смажити, варити, запікати в
Чи готові ви спробувати щось шалено смачне і соковите? Тоді перед вами свинячі ребра, які ми запечемо в духовці і подамо до столу з пилу, з жару. Це неможливо пропустити!
Коли настає пора бадьорять і зігріваючих прянощів, саме час згадати про курочку. Записуйте кілька рецептів, які зроблять вечерю смачним і ситним, і значно скоротять ваше
М'ясо індички – одне з найбільш корисних і дієтичних видів. Цікавий факт – м'ясні волокна цієї птиці містять в собі достатню кількість натрію, або просто солі. Тому готувати її
Курка часто стає традиційним блюдом на сімейне застілля. І не дивно, адже курка – універсальний продукт. Її можна зварити на пару, згасити, посмажити, запекти – це ціле джерело
Соєвий соус – продукт, яким ми зобов'язані Азії. Цей продукт, одержуваний шляхом зброджування соєвих бобів, чудово підходить для приготування багатьох страв: риби, м'яса,
У житті кожної людини буває такий завал справ, часу не вистачає, діти голодні, чоловік повинен прийти з роботи, і необхідно щось швидко приготувати. Як раз такий «швидкої»
Готувати смачний і ароматний шашлик – це одна з найважливіших родзинок кавказьких народів. Немає, напевно, у світі жодної нації, яка б досконало повторила всі ці кулінарні
Бобер входить в сімейство водних гризунів. Однак, напевно, мало хто знає, що з його м'яса можна приготувати безліч смачних страв. Це м'ясо здавна цінується за його поживність і
Соковитий шашлик — прекрасне доповнення до будь-якого відпочинку на природі. На дачі, на пікніку, він буде «в тему» на будь-яких святах і для пригощання дорогих гостей, та у
М'ясне суфле – це просте і, разом з тим, оригінальне блюдо. Воно припаде до смаку всім: дітям, дорослим і навіть самим завзятим гурманам. Існують особливі види цього
Ресторанні страви є смачними і ароматними. Відтворити деякі з рецептів можна в домашніх умовах. Одним з самих незвичайних є приготування копченостей. Свинячі вуха поєднують
Соєві соуси прийшли в Росію з корейської кухні не так давно, але вже завоювали популярність. Основним виробником цих соусів вважається фірма «Кіккоман», тому назву фірми вже
Ніжне куряче філе по праву вважається одним із самих смачних і дієтичних. А його тонкий смак відмінно поєднується з безліччю різних продуктів. Тому зовсім не дивно, що існує так
Існує кілька способів приготувати філе індички. Блюдо, приготоване в мультиварці, буде в кілька разів смачніше і соковитіше, ніж приготоване звичайним способом. До того ж
Перевірено на практиці: самий смачний фарш виходить при поєднанні різних видів м'яса. Класичний мікс – свинина і яловичина. Котлети з свинини і курки також незвичайно гарні.
Яловичу, свинячу, курячу і баранячу грудинку відносять до бюджетних м'ясним продуктам. Економна частина туші худоби може служити основою для страв як повсякденного, так і
Що найважливіше в приготуванні м'яса? Температура? Спосіб приготування? Ні, найважливіше – це вибір правильного маринаду і його правильне приготування. Саме маринад
Свинина, приготована в вершковому соусі – смачне блюдо, від якого не зможе відмовитися жодна людина. М'ясо виходить ніжним, ароматним, а соус ідеально доповнює його. Для
Курячі ніжки часто називають делікатесом, який люблять дуже багато, а можливо і все. Їх можна і відварити, і тушкувати і смажити, і випікати. Кожен із способів приготування
Ця страва добре тим, що при його приготуванні кухареві не потрібно стежити за появою рум'яної кірочки і кількістю жиру. Приготовані в духовці відбивні по смаковим якостям
Куряче м'ясо, приготоване в панірувальних сухарях – блюдо, яке часто присутній в раціоні кожної людини. Його можна не тільки купувати, але і готувати самостійно, в цьому немає