Риба

Морський окунь – частий гість на святковому застіллі. За смаковими якостями, соковитості і користь ця риба може змагатися з будь-якими іншими, в тому числі елітними: сьомгою,
Риба – для багатьох людей це дуже улюблений продукт. Минтай, хек, горбуша, судак, форель, карась – перераховувати можна до нескінченності. Будь-яку з них можна смачно
Стейк з червоної риби корисний для кожного, хто хоче насититися дозою вітамінів. Омега адже всім потрібна. Готуйте в своє задоволення, вибравши вподобаний рецепт з
Сом – це досить велика риба, м'ясо якої володіє високою жирністю і ніжністю. У багатьох магазинах придбати сома можна вагою від 1,5 до 5 кілограм. Проте в природі зустрічаються
До 14 століття насолодитися стравою з коропа могли тільки в Китаї. Тоді соковита і корисна риба називалася сазаном. Сучасні вчені з'ясували, що любителі карпа збагачують свій
Риба може бути різної: солоної, смачною, калорійною, навіть сирої. Але ще вона дієтична. Її ніжне м'ясо включено практично у всі збалансовані дієти, і цей дар моря обов'язково
Для нормального функціонування організму кожна людина повинна включати в свій раціон різні продукти, які містять необхідні вітаміни та мінерали. І тому тунець – це
Не знайдеться людини, яка не любила б скумбрію. Максимально проста риба в приготуванні і очищення. У ній дуже багато користі і смаку. Швидко і оригінально її можна приготувати
Скумбрія – дуже корисна і смачна риба, яку, як правило, готують допомогою засолу або ж маринування. А чи пробували ви коли-небудь скумбрію, приготовану не традиційним
Смажена риба на пательні – що може бути простіше і незатейливее? Але у цієї страви є свої секрети і варіанти приготування. Самі смачні і цікаві варіації засмажки риби (від
Будь-яку рибу можна швидко і смачно приготувати, тим самим нагодувавши сім'ю корисним вечерею. Сметана добре підходить до рибі, вона в міру жирна і ніжна, добре просочує
Мало хто не любить пікантного смаку копченої риби, особливо, якщо це скумбрія, адже вона не тільки дуже ароматна і в міру жирна, але ще і корисна риба. Правда, зазвичай всі звикли
Ви давно дозріли для чогось нового? Знайдеться небагато терпіння і вільного часу для самовдосконалення? Тоді здивуйте рідних незвичайними стравами з простої оселедця.
Риба вважається дуже смачним й корисним продуктом, який відмінно підходить для повсякденного, святкового і навіть дієтичного меню. Вона відмінно поєднується з різними
Риба-морський язик, завдяки своїм відмінним смаковим якостям, завжди була і залишається делікатесом. Її ніжне м'ясо тане в роті, а рівень вмісту корисних властивостей
Риба, приготована над гарячим вугіллям, цілком може стати вечерею, якого в домашніх умовах ні на яких сучасних електричних плитах не приготувати. Рецепти маринаду для
Сьогоднішні рецепти однозначно для тих, хто любить максимально просту, домашню кухню. Ми приготуємо рибу в клярі. Це не тільки просто, але й швидко, смачно! Кляры будуть
Фарширована риба по-єврейськи — це святкове частування, яке не тільки красиво виглядає, але і дуже цікаве на смак. От якщо вам набридли стандартні способи приготування риби і
Адепти правильного харчування практикують певне правило – вживання в їжу риби хоча б 3-4 рази на тиждень. Саме тому постає питання про різноманітність в домашній скарбничці
Рибні страви — прикраса будь-якого столу. Вони цілком можуть суперничати з стравами з м'яса. Крім того, риба готується значно швидше. Звичайно, мало охочих її чистити і
Всім знайомий цей чудовий смак копченої скумбрії. Її м'ясо відрізняється прекрасним ароматом, ніжністю і високою поживністю. Крім цього, в ньому є маса корисних
Готувати будь-який вид риби під овочевий «шубою», або маринадом, дуже легко. Для цього варто лише вибрати спосіб приготування (смаження, тушкування, запікання) і улюблену
Судак ідеально поєднується зі сметаною. Вона робить рибу м'якше, ніжніше, а спеції допомагають страви стати ароматніше. Це приголомшливий вечерю: поживний, смачний і
Часто недобросовісні продавці готові за сьомгу видати будь-яку іншу рибу лососевих порід, але, відповідно, вона буде коштувати в рази дорожче. Тому при такій відповідальній
Минтай — популярна океанічна риба сімейства тріскових. Його відрізняє доступність і невисока вартість, але за своїми корисними якостями він не гірше дорогих сортів риби. По
Сьомга, або атлантичний лосось, вважається одним з найбільш цінних видів промислової риби, активна видобуток якої заради ікри та м'яса ведеться досить давно. В останні роки
Риба – це той продукт, який необхідно вживати, як мінімум 2 рази в тиждень. В принципі, що може бути простіше, ніж взяти, так і підсмажити улюблену рибку? Так, це смачний і всіма
Риба – джерело користі і здоров'я для будь-якого живого організму. Доповніть її улюбленим гарніром у вигляді свіжих або запечених овочів, коренеплодів або навіть соусу.
Рибу, з гарною назвою скумбрія», обов'язково потрібно їсти всім, адже вона не тільки смачна, але і дуже корисна. Ми запропонуємо вам безліч варіантів її приготування, щоб ви
Цю ніжну рибу краще за все запікати в духовці, загорнувши її в кулінарний пергамент або фольгу. Справа в тому, що у форелі жирок зосереджений в черевці, а при такому способі
Пангасіус — досить популярна і недорога риба на сьогоднішній день. Пропонуємо вам зануритися в світ кляру для сьогоднішнього продукту. Шість варіантів тесту на будь-який
Мойва – це морська риба, яка відноситься до сімейства лососевих. Це маленька рибка вагою до 100 гр, а завдовжки не більше 22 см, спинка якої відливає оливково-зеленим кольором,
Морський окунь відноситься до одних з найбільш смачних і недорогих видів риби. Найчастіше, по своєму незнанню, його плутають з річковим окунем, однак по своїм смаковим
Рибні страви дуже популярні завдяки своїй очевидної користі і насиченості важливими для організму речовинами. Але правильно вибрати і приготувати рибу може далеко не кожна
Дорадо – це морська риба, яка мешкає у великій кількості в Середземному морі, зустрічається і в Атлантичному океані. Вона має кілька назв: дорада, спар, морський цар.
Риба – це не тільки смачно, але ще й дуже корисно! Її потрібно обов'язково включати в раціон, щоб організм отримував всі вітаміни, яких потребує. Сьогодні пропонуємо вам прості
Риба – не тільки смачний, але і корисний продукт, так як містить величезну кількість мікроелементів і вітамінів. Правда, її приготування вимагає певних навичок і вправності.
Форель — дорога риба, і щоб приготувати її смачно, потрібно знати, як з ними правильно поводитися. В значній мірі спрощує процес приготування їжі наявність в будинку
Риба в клярі – це приблизно так само смачно, як птах в духовці. Тілапія – дуже ніжна риба, яка зуміє підкорити собою кожного їдця. Вона легка, відмінна на смак і розлітаються як
Цей вид риби відноситься до елітних, так як коштує недешево і, до того ж, знаходиться на межі вимирання! Так що якщо на вашій кухні раптом виявиться такий безцінний продукт, як
Пікша – крупна риба, з якої виходять різні смачні і незвичайні страви. Найбільш поширеними варіантами готування є: смаження на грилі, запікання в духовці, готування
Правильно приготовані котлети з філе товстолобика будуть соковитими і ніжними. Потрібен тільки відповідний рецепт. Класичний рецепт Інгредієнти Кількість філе
Риба, обсмажена в клярі, дуже ситна і цілком може стати основним блюдом на столі під час обіду або вечері. У цьому випадку її добре подати з нейтральним гарніром з рису або овочів.
Рибу необхідно додавати в харчовий раціон, так як вона містить багато вітамінів і є дієтичним продуктом. Короп – це одна з найбільш зручних у готуванні риб. Він був штучно
Багато хто любить морську рибу. Вона не має кісток, тому її можна готувати практично будь-яким способом. На наших прилавках часто зустрічається минтай. Тому проблем з
Риба по-французьки — досить просте, але дуже вишукане блюдо, яке робиться з мінімальними витратами. Калорійність страви залежить від його інгредієнтів. Найчастіше
Якщо запекти рибу в духовці, можна отримати неймовірно смачний, насичений і ароматний вечерю. За нашими рецептами у вас точно все вийде, тому що все дуже просто і, до речі,
До елітних сортів риби слід ставитися з повагою. Будь-яку страву з лосося, стерляді, осетрини буде вишуканим, якщо правильно переробити і презентувати його. В цьому випадку
При слові «шашлик» перед очима більшості з нас зазвичай спливає шампур з нанизаними на нього шматочками смаженої баранини, свинини або телятини. Ми відчуваємо непередаваний
У кулінарії відомо велика кількість страв з риби. Одними з найбільш смачних є ті, що приготовані з «царських» видів цих мешканців річок і озер. Завдяки своїм незвичайним