Як приготувати рулетики з шинки з сиром
Деякі з сьогоднішніх рецептів можуть виявитися відмінно підходять для приготування святкової закуски. Шинкові рулетики — це дуже смачно і соковито, потрібно неодмінно пробувати!
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
шинки - | 10 скибочок |
сметани - | 80 мл |
сиру - | 280 р |
часнику - | 3 шматочка |
Час приготування: 10 хвилин | Калорійність на 100 грам: 292 Ккал |
Як готувати рулетики з шинки з сиром:
- Сир натерти на тертці і додати до нього сметану;
- Часник почистити від лушпиння, подрібнити його пресом;
- Змішати інгредієнти, можна приправити за смаком;
- Розкласти шинку і з краю кожного шматочка покласти трохи начинки;
- Загорнути рулети і можна подавати до столу.
Рулетики з шинки з сиром і яйцем
- 200 г шинки;
- 40 мл майонезу;
- 150 г сиру;
- 1 зубчик часнику;
- 20 г кропу;
- 1 яйце.
Час приготування – 30 хвилин.
Калорії – 306.
Метод приготування:
- Сиру зняти упаковку, подрібнити його теркою будь-якого розміру;
- Яйце покласти в невелику каструлю, залити водою;
- Помістити на газ і дати воді закипіти;
- Як тільки це станеться, варити продукт чверть години;
- Після цього перемістити його шумівкою в іншу миску і набрати холодної води;
- Це буде сприяти швидкому охолодженню яйця;
- Потім очистити його від шкаралупи, натерти на тертці і змішати з сиром;
- Кріп сполоснути і покришити до решти інгредієнтів;
- Часник почистити від шкірки, потерти його теркою;
- Доповнити компоненти майонезом і перемішати все до однорідної текстури;
- Шинку теж очистити від упаковки, нарізати кільцями;
- Викласти на край трохи сирної маси, закрутити рулет;
- Повторити процес з усіма шматочками шинки і з сирною начинкою.
Курячі рулетики з начинкою
- 100 г шинки;
- 20 мл олії оливи;
- 1300 г курячого філе;
- 100 г блакитного сиру;
- 6 шматочків плавленого сиру;
- 1 солодкий перець.
Час приготування – 50 хвилин.
Калорії – 146.
Порядок приготування рулетиків з курки з начинкою:
- М'ясо ретельно вимити проточною водою, обсушити;
- Помістити на обробну дошку і відбити кухонним молотком;
- Шинку нарізати і викласти по скибочці на кожне філе;
- Зверху помістити по два шматочки плавленого сиру;
- Блакитний сир покришити і розподілити на філе збоку у всіх трьох випадках;
- Перець сполоснути, тонко нашаткувати і розподілити на сир з пліснявою;
- Далі згорнути рулетики і закріпити їх зубочистками, щоб не розгорнулися в процесі смаження;
- Форму для випічки змастити маслом і викласти курку швами вниз;
- Приправити за смаком улюбленими спеціями;
- Духова шафа попередньо прогріти до 200 за Цельсієм;
- Помістити на тридцять хвилин, потім вийняти, нарізати і подавати.
Як зробити рулетики з шинки з сирним сиром
- 15 шматочків шинки;
- 2 головки цибулі;
- 1 зубчик часнику;
- 5 г спецій для курки;
- 60 мл олії оливи;
- 5 г орегано;
- 250 г кисломолочного сиру;
- 15 мл води.
Час на підготовку – 20 хвилин.
Калорії – 251.
Як приготувати:
- Луку зняти його еко-упаковку, сполоснути його і дрібно покришити;
- Нагріти половину масла оливи, всипати цибулю і тушкувати його до легкої рум'яності;
- Часнику зняти шкірку, подрібнити його пресом;
- Воду закип'ятити, залити нею спеції, перемішати;
- Коли маса стане теплою, змішати її з сиром;
- Додати залишки масла, орегано, часник і цибулю, перемішати;
- Шинку розкласти і викласти на кожен шматочок трохи сирної маси;
- Загорнути рулети, закріпити зубочистками і закуска готова.
Рулетики з листкового тіста з шинкою і сиром
- 600 г листкового тіста;
- 250 г шинки;
- 280 г сиру;
- 40 г кунжуту;
- 1 яйце.
Час на приготування – 65 хвилин.
Калорії – 349.
Етапи готування:
- Заздалегідь витягнути листкове тісто з морозильної камери;
- В обов'язковому порядку зняти з нього упаковку і покласти на стіл, який припылен борошном;
- Зверху замерзле тісто теж потрібно присипати;
- Коли воно відтануло, трохи розкачати його з допомогою качалки, не дуже тонко;
- Повинен вийти великий прямокутний пласт;
- Укласти його повністю шаром шинки, потім шаром сиру;
- Далі згорнути все це в рулет так, щоб шов виявився знизу;
- Після цього нарізати рулет на порції;
- Яйце розбити в піалу, збити його;
- Далі взяти рулетик в руки і змастити його білі краю (тільки по колу) яйцем з допомогою пензлика, начинку при цьому не зачіпаючи;
- Розмістити рулети на деко, в який попередньо потрібно постелити лист пергаментного паперу;
- Тепер можна змастити рулети і з боку начинки, але тільки зверху;
- Відправити форму в духовку при 200 за Цельсієм на тридцять хвилин.
Спробуйте приготувати салат з тунцем і помідорами за нашим рецептом.
Тісто на пиріжки на сироватці для пиріжків з різноманітними начинками — хороша основа для випічки.
Якщо ви хочете незвично прикрасити десерт, спробуйте приготувати крем «Мокре безе».
«Кордон блю» у вершковому соусі
- 2 курячих філе;
- 2 яйця;
- 50 мл олії;
- 5 мл соку лайма;
- 150 г борошна;
- 4 скибочки сиру;
- 180 г сухарів;
- 50 г сиру;
- 5 г каррі;
- 4 шматочка шинки;
- 5 гілочок кропу;
- 20 г вершкового масла;
- 2 шматочки часнику;
- 200 мл вершків.
Час готування – 1 годину.
Калорії – 226.
Послідовність приготування:
- Курку сполоснути, зачистити її від жиру;
- Розрізати філе уздовж, але не до кінця;
- У такому розкритому вигляді добре відбити м'ясо;
- Скласти в миску, полити соком цитруса, обім'яти і залишити на п'ятнадцять хвилин;
- Сир натерти на тертці, всипати до нього сухарі і каррі, перемішати;
- Яйця розбити, потім збити їх і приправити за смаком;
- Борошно насипати в тарілку, відставити;
- Філе покласти на обробну дошку, розкрити і на одну половину покласти скибочку шинки, а на нього два скибочки сиру;
- Загорнути в рулет, скріпити зубочистками і повторити те ж саме з другим філе;
- Обваляти рулетики в борошні, потім в яйцях і потім в сухарях;
- Налити олію у сковорідку, прогріти його;
- Помістити в нього рулетики, обсмажити до рум'яної скоринки з усіх сторін;
- Часник очистити, подрібнити його з допомогою преса;
- Масло вершкове покласти в сотейник, всипати до нього часник;
- Трохи підсмажити його, помішуючи (не більше трьох хвилин);
- Потім влити вершки і уварювати десять хвилин;
- Кріп сполоснути і покришити його прямо в сотейник;
- І соус, і готові рулетики бути подані до столу.
Корисні поради
Листкове тісто обов'язково потрібно підсипати і присипати борошном. Якщо його не підсипати, воно приклеїться до робочої поверхні і віддерти його можна буде лише порвавши. А зверху борошно потрібна для того, щоб тісто не засохло, утворивши суху скоринку.
Для курячих рулетиків м'ясо обов'язково потрібно добре відбити. Якщо воно буде надто товстим, воно зламає зубочистку і розгорнеться. Тим самим, вдало зіпсує ваше блюдо, так що будьте тут гранично уважні.
Щоб сир всередині гарячих закусок добре танув, використовуйте Моцарелу, Чеддер, Пармезан або звичайний твердий сир. Сир, фета, бринза сюди не підійдуть, так як можуть зовсім не піддатися термічній обробці.
Якщо ви действийтельно хочете цілий деко рулетиків в тесті, то використовуйте цільний шматок тіста або склейте між собою два невеликих пласта.
Щоб ваш соус вийшов максимально пряним, додайте в нього спеції, які вам подобаються, і ви просто не зможете відірватися від цієї страви. Це можуть бути трави, прянощі або добавки у вигляді гострого/солодкого перцю, куркуми, каррі і так далі.
Рулетики з шинки з сиром — це не просто апетитно, це настільки смачно, що коли ви почнете є, ви просто не зможете зупинитися. Приготуйте всі версії наших рулетиків і ви зрозумієте, що вони однаково неймовірні і серед них просто неможливо вибрати щось одне!