13 май 2019 5 317

Як приготувати бутерброди з ковбасою та сиром

Бутерброди – класичний перекус в будь-якому будинку. Вони можуть бути гарячі і холодні, можуть бути з соусом або без. В даному випадку ми будемо готувати їх з сиром і ковбасою в різних варіаціях. Скористаємося духовкою, мікрохвильовкою і навіть сковородою. Буде цікаво, смачно і соковито, так що читайте швидше!

Простий рецепт
Інгредієнти Кількість
масла вершкового - 85 г
будь-якого сиру - 130 г
батона - 1 шт.
огірків - 1 шт.
салямі - 130 г
петрушки - 1 гілка
Час приготування: 20 хвилин Калорійність на 100 грам: 280 Ккал

Процес приготування бутербродів із салямі та твердим сиром:

  1. Вийняти масло з холодильника хоча б за чверть години до того, як будуть готуватися сендвічі, так як йому потрібно стати м'яким, щоб з ним можна було працювати;
  2. М'ясний продукт відділити від упаковки, нарізати його кільцями;
  3. Батон нарізати порційно, кожен шматочок змастити вершковим маслом;
  4. Сир теж вийняти з упаковки, нарізати його скибочками;
  5. Огірок вимити, зрізати кінці і спробувати шкірку. Якщо вона гірчить, її обов'язково потрібно видалити;
  6. Огірок нарізати кільцями;
  7. На змащені скибочки батона викласти по скибочці сиру і по скибочці огірка;
  8. В центр між огірком і сиром викласти м'ясний продукт;
  9. Петрушку сполоснути і прикрасити кожен бутерброд листочками петрушки.

Спосіб приготування сендвічів в духовці

  • 140 г бринзи;
  • 60 мл кетчупу;
  • 140 г салямі;
  • 25 г вершкового масла;
  • 1 батон;
  • 60 р майонезу.

Час приготування – 15 хвилин.

Калорійність на 100 г – 306 ккал.

Як готувати бутерброди з ковбасою та сиром в духовці:

  1. Батон позбавити від упаковки, його нарізати порційно;
  2. Форму для запікання змастити маслом, а духовку нагріти до 200 градусів за Цельсієм;
  3. Салямі і бринзу звільнити від упаковок;
  4. Ковбасний делікатес нарізати кільцями, а бринзу подрібнити вилкою;
  5. Змішати кетчуп з майонезом до однорідного кольору і консистенції;
  6. Змастити соусом всі шматочки хліба і викласти скибочки в змащену форму;
  7. Помістити на кожну скибочку м'ясний продукт, посипати бринзою;
  8. Прибрати форму з заготовками в гарячий шафа хвилин на 6-7.

Гарячі бутерброди з ковбасою та сиром у мікрохвильовці

  • 60 г ковбаси;
  • 2 шматочки хліба;
  • 1 упаковка моцарели;
  • 30 г вершкового масла.

Скільки готувати – 5 хвилин.

Калорійність на 100 г – 374 ккал.

Процес приготування:

  1. Масло дістати з холодильника хоча б за півгодини, щоб воно стало м'яким;
  2. Кожен шматочок змастити вже м'яким маслом;
  3. На шматочок хліба викласти ковбасні шматочки;
  4. Моцарелу позбавити від упаковки і розсолу, натерти його теркою;
  5. Помістити хліб на тарілку, зверху покласти другий скибочку хліба і прибрати в мікрохвильову піч;
  6. Запікати сендвіч дві хвилини, потім розрізати навпіл, щоб отримати два трикутника і їсти відразу.

Читайте як приготувати смачний салат з макаронами — вишукане італійське блюдо в декількох варіантах.

Незвичайний і смачний пиріг «Зебра» можна приготувати і в мультиварці — рецепт тут.

Як зварити пельмені в мультиварці читайте в нашій статті.

Як готувати скибочки батона з салямі і чеддером на сковороді

  • 160 г чеддера;
  • 4 шматочки батона;
  • 30 + 10 г вершкового масла;
  • 240 г салямі.

Скільки готувати – 15 хвилин.

Калорійність на 100 г – 329 ккал.

Процес приготування:

  1. Масло вийняти з холодильника, дати йому час, щоб стало м'яким;
  2. Змастити кожен шматочок хліба;
  3. Салямі нарізати брусочками, викласти на сендвічі;
  4. Чеддер звільнити від упаковки, натерти його теркою;
  5. Викласти брусочки м'ясного виробу на хліб, посипати сиром;
  6. Кинути маленький шматочок масла в сковороду, викласти бутерброди і готувати під кришкою, поки сир повністю не розтане.

Рецепт гарячих бутербродів з помідорами, ковбасою і сиром

  • 150 г сиру;
  • 2 зубки часнику;
  • 45 мл кетчупу;
  • 1 багет;
  • 130 г ковбаси;
  • 15 мл майонезу;
  • 3 томату.

Час приготування – 30 хвилин.

Калорійність на 100 г – 197 ккал.

Процес приготування:

  1. М'ясний продукт позбавити від упаковки, нарізати її кубиками;
  2. Томати сполоснути, вирізати плодоніжки;
  3. Нарізати плоди кубиками, при бажанні можна бланшувати;
  4. Якщо бланшувати, то для цього томати потрібно помити і зробити надрізи на шкірці;
  5. Далі опустити томати на одну хвилину в киплячу воду;
  6. Потім відразу ж опустити їх у холодну воду, щоб охололи;
  7. Очистити помідори, тоді вже вирізати корінці і подрібнювати плоди кубиками;
  8. Додати помідори до м'ясного продукту, перемішати;
  9. Часник позбавити від лушпиння, зрізати корінці, пустити зубки під прес;
  10. Додати часник до томатів та ковбаски;
  11. До них додати майонез і кетчуп, добре змішати;
  12. Духовку нагріти до 180 градусів за Цельсієм;
  13. Сир вийняти з упаковки, подрібнити його теркою;
  14. Батон нарізати скибочками, викласти їх на деко;
  15. На кожен шматочок покласти начинку, посипати сиром і приправити чорним перцем;
  16. Прибрати в розпечений шафа на п'ятнадцять хвилин, подавати гарячими.

Вибирайте свій улюблений хліб, батон, багет або ж готуйте хліб самостійно і робіть самі смачні сендвічі на світі! Доповнюйте їх свіжими овочами, соусами, різноманітністю сирів і ковбас, щоб отримати той самий ідеальний перекус. Бутерброди з ковбасою та сиром робити легко і займає це не більш півгодини, враховуючи, що потрібно нагріти масло. Швидко ж? І ситно! Так що починайте разом з нами!

Що ще почитати: