Як приготувати бутерброди з ковбасою та сиром
Бутерброди – класичний перекус в будь-якому будинку. Вони можуть бути гарячі і холодні, можуть бути з соусом або без. В даному випадку ми будемо готувати їх з сиром і ковбасою в різних варіаціях. Скористаємося духовкою, мікрохвильовкою і навіть сковородою. Буде цікаво, смачно і соковито, так що читайте швидше!
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
масла вершкового - | 85 г |
будь-якого сиру - | 130 г |
батона - | 1 шт. |
огірків - | 1 шт. |
салямі - | 130 г |
петрушки - | 1 гілка |
Час приготування: 20 хвилин | Калорійність на 100 грам: 280 Ккал |
Процес приготування бутербродів із салямі та твердим сиром:
- Вийняти масло з холодильника хоча б за чверть години до того, як будуть готуватися сендвічі, так як йому потрібно стати м'яким, щоб з ним можна було працювати;
- М'ясний продукт відділити від упаковки, нарізати його кільцями;
- Батон нарізати порційно, кожен шматочок змастити вершковим маслом;
- Сир теж вийняти з упаковки, нарізати його скибочками;
- Огірок вимити, зрізати кінці і спробувати шкірку. Якщо вона гірчить, її обов'язково потрібно видалити;
- Огірок нарізати кільцями;
- На змащені скибочки батона викласти по скибочці сиру і по скибочці огірка;
- В центр між огірком і сиром викласти м'ясний продукт;
- Петрушку сполоснути і прикрасити кожен бутерброд листочками петрушки.
Спосіб приготування сендвічів в духовці
- 140 г бринзи;
- 60 мл кетчупу;
- 140 г салямі;
- 25 г вершкового масла;
- 1 батон;
- 60 р майонезу.
Час приготування – 15 хвилин.
Калорійність на 100 г – 306 ккал.
Як готувати бутерброди з ковбасою та сиром в духовці:
- Батон позбавити від упаковки, його нарізати порційно;
- Форму для запікання змастити маслом, а духовку нагріти до 200 градусів за Цельсієм;
- Салямі і бринзу звільнити від упаковок;
- Ковбасний делікатес нарізати кільцями, а бринзу подрібнити вилкою;
- Змішати кетчуп з майонезом до однорідного кольору і консистенції;
- Змастити соусом всі шматочки хліба і викласти скибочки в змащену форму;
- Помістити на кожну скибочку м'ясний продукт, посипати бринзою;
- Прибрати форму з заготовками в гарячий шафа хвилин на 6-7.
Гарячі бутерброди з ковбасою та сиром у мікрохвильовці
- 60 г ковбаси;
- 2 шматочки хліба;
- 1 упаковка моцарели;
- 30 г вершкового масла.
Скільки готувати – 5 хвилин.
Калорійність на 100 г – 374 ккал.
Процес приготування:
- Масло дістати з холодильника хоча б за півгодини, щоб воно стало м'яким;
- Кожен шматочок змастити вже м'яким маслом;
- На шматочок хліба викласти ковбасні шматочки;
- Моцарелу позбавити від упаковки і розсолу, натерти його теркою;
- Помістити хліб на тарілку, зверху покласти другий скибочку хліба і прибрати в мікрохвильову піч;
- Запікати сендвіч дві хвилини, потім розрізати навпіл, щоб отримати два трикутника і їсти відразу.
Читайте як приготувати смачний салат з макаронами — вишукане італійське блюдо в декількох варіантах.
Незвичайний і смачний пиріг «Зебра» можна приготувати і в мультиварці — рецепт тут.
Як зварити пельмені в мультиварці читайте в нашій статті.
Як готувати скибочки батона з салямі і чеддером на сковороді
- 160 г чеддера;
- 4 шматочки батона;
- 30 + 10 г вершкового масла;
- 240 г салямі.
Скільки готувати – 15 хвилин.
Калорійність на 100 г – 329 ккал.
Процес приготування:
- Масло вийняти з холодильника, дати йому час, щоб стало м'яким;
- Змастити кожен шматочок хліба;
- Салямі нарізати брусочками, викласти на сендвічі;
- Чеддер звільнити від упаковки, натерти його теркою;
- Викласти брусочки м'ясного виробу на хліб, посипати сиром;
- Кинути маленький шматочок масла в сковороду, викласти бутерброди і готувати під кришкою, поки сир повністю не розтане.
Рецепт гарячих бутербродів з помідорами, ковбасою і сиром
- 150 г сиру;
- 2 зубки часнику;
- 45 мл кетчупу;
- 1 багет;
- 130 г ковбаси;
- 15 мл майонезу;
- 3 томату.
Час приготування – 30 хвилин.
Калорійність на 100 г – 197 ккал.
Процес приготування:
- М'ясний продукт позбавити від упаковки, нарізати її кубиками;
- Томати сполоснути, вирізати плодоніжки;
- Нарізати плоди кубиками, при бажанні можна бланшувати;
- Якщо бланшувати, то для цього томати потрібно помити і зробити надрізи на шкірці;
- Далі опустити томати на одну хвилину в киплячу воду;
- Потім відразу ж опустити їх у холодну воду, щоб охололи;
- Очистити помідори, тоді вже вирізати корінці і подрібнювати плоди кубиками;
- Додати помідори до м'ясного продукту, перемішати;
- Часник позбавити від лушпиння, зрізати корінці, пустити зубки під прес;
- Додати часник до томатів та ковбаски;
- До них додати майонез і кетчуп, добре змішати;
- Духовку нагріти до 180 градусів за Цельсієм;
- Сир вийняти з упаковки, подрібнити його теркою;
- Батон нарізати скибочками, викласти їх на деко;
- На кожен шматочок покласти начинку, посипати сиром і приправити чорним перцем;
- Прибрати в розпечений шафа на п'ятнадцять хвилин, подавати гарячими.
Вибирайте свій улюблений хліб, батон, багет або ж готуйте хліб самостійно і робіть самі смачні сендвічі на світі! Доповнюйте їх свіжими овочами, соусами, різноманітністю сирів і ковбас, щоб отримати той самий ідеальний перекус. Бутерброди з ковбасою та сиром робити легко і займає це не більш півгодини, враховуючи, що потрібно нагріти масло. Швидко ж? І ситно! Так що починайте разом з нами!