03 март 2019 2 773

Як приготувати апетитні бутерброди з сирним сиром

Прямо зараз ми запропонуємо вам варіант помпезною закуски, в яку закохуються всі, хто спробував її вперше. Якщо ж ви ніколи таке не їли, краще відразу приготуйте подвійну порцію, бо встояти просто неможливо!

Бутерброди з сирним сиром і сьомгою
Інгредієнти Кількість
огірок - 1 шт.
зелень - 20 г
булочки - 3 шт.
сирний сир - 50 г
сьомга - 90 г
Час приготування: 10 хвилин Калорійність на 100 грам: 135 Ккал

Вирішили взяти сьомгу, тому що це найдоступніший варіант червоної риби. Можна поміняти її на кету, лосось і інші варіанти. Тут же трохи свіжого салату і огірків, так що результат буде смачним!

Як приготувати:

  1. Булочки нарізати половинками.
  2. Суху сковороду нагріти і підсушити на ній половинки до хрускоту.
  3. Трохи остудити їх і змастити сирним кремом.
  4. Сьомгу нарізати тонкими скибочками.
  5. Огірок промити і нарізати смужками або фігурними кільцями.
  6. Викласти зверху на булочку і присипати подрібненою зеленню.
Порада: як зелені можна використовувати абсолютно все, що вам подобається.

Бутерброди з сирним сиром і пастою авокадо

Всього чотири компонента, а який смак! За десять хвилин перед вами опиняться корисні бутерброди. Для кращого результату візьміть хлібці або житній хліб.

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
сік лимона 5 мл
спеції 2 дрібку
авокадо 1 шт.
сирний сир 0,1 кг
хліб 2 скибочки
Час приготування: 10 хвилин Калорійність на 100 грам: 202 ккал

Як приготувати:

  1. Авокадо ретельно вимити, очистити від шкірки.
  2. Розрізати плід навпіл і вийняти кісточку.
  3. Далі м'якоть дрібно порубати ножем або, якщо вона тверда, натерти на тертці.
  4. Додати сік лимона і перемішати. Це потрібно для збереження кольору і апетитності.
  5. Присипати спеціями за смаком і перемішати.
  6. Скибочки хліба змастити сирною масою.
  7. Зверху викласти зелену пасту, розмазати її та подавати.

Порада: замість соку лимона можна взяти лимонну кислоту, розведену у воді.

Бутерброди з сирним сиром і червоною ікрою

Мабуть, самий дорогий варіант, який просто неможливо пропустити. Багато ікри, свіжа зелень і легкий сир – це не закуска, а справжня насолода!

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
багет 1 шт.
зелень 15 г
сирний сир 150 г
червона ікра 1 банку
Час приготування: 15 хвилин Калорійність на 100 грам: 186 ккал

Як приготувати:

  1. Зелень ретельно промити, дрібно порубати її гострим ножем.
  2. Батон нарізати і прибрати скоринки.
  3. Змастити сирним сиром кожен скибочку не тільки зверху, але і з боків.
  4. Акуратно присипати зеленню боки кожного шматочка.
  5. Зверху викласти ікру і посипати поверхню кожного бутерброда залишками зелені.

Порада: щоб ікра не заветрилась, готуйте бутерброди перед самою подачею.

Бюджетний рецепт з оселедцем

Цей варіант забере у вас не більше часу, ніж інші. Але він хороший тим, що є найдешевшим із запропонованих сьогодні. Спробуйте!

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
огірок 1 шт.
житній хліб 2 скибочки
кріп 30 г
оселедець 0,3 кг
сирний сир 400 г
шніт 30 г
Час приготування: 10 хвилин Калорійність на 100 грам: 139 ккал

 Як приготувати:

  1. Оселедець промити, вийняти кістки і нарізати рибу кубиками.
  2. Огірки помити, зрізати кінчики. Якщо є необхідність, зчистити шкірку і. Приміром, якщо вона гірчить.
  3. Далі плоди нарізати тонкою і довгою соломкою.
  4. Цибулю помити, дрібно-дрібно порубати.
  5. Кріп помити і подрібнити.
  6. Скибочки хліба змастити сирним сиром.
  7. Присипати зеленню і зверху викласти огірки і трохи оселедця.
  8. Присипати все це кропом, і готово.

Порада: замість шнитта можна взяти звичайний зелений лук.

Приготування з ароматними томатами

Якщо ви не знаєте, що таке в'ялені помідори, то пробувати ці бутерброди потрібно тут і зараз. Сир зробить їх більш ніжними, але аромат і прянощі залишить. Соус песто все гармонійно доповнить, а бальзамік зробить смак ідеальним.

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
соус песто 50 г
в'ялені томати 20 шт.
бальзамічний оцет 10 мл
багет 10 шматочків
сирний сир 160 р
Час приготування: 10 хвилин Калорійність на 100 грам: 244 ккал

Як приготувати:

  1. Багет нарізати скибочками і кожен з них змастити сирним сиром.
  2. Розподілити зверху на кожен з них по два томату.
  3. Покласти поруч по чайній ложці соусу песто.
  4. Бутерброди помістити на блюдо для подачі і збризнути бальзамічним оцтом.

Порада: можна покласти ще по кульці моцарели для справжнього смаку.

Зі шпротами

Буде ситно і дуже смачно, якщо справа стосується шпрот. А ці бутерброди будуть саме з ними! Крім риби, буде трохи лимона для пікантності, а для оригінальності ми взяли огірки.

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
огірок 1 шт.
хліб 10 скибочок
шпроти 1 банку
сирний сир 240 г
лимон 20 г
Час приготування: 10 хвилин Калорійність на 100 грам: 220 ккал

Як приготувати:

  1. Скибочки хліба нарізати половинками.
  2. Змастити кожен з них сирним сиром.
  3. Огірки нарізати кільцями однієї товщини.
  4. Лимон порізати на кільця, а потім кожне з них розрізати на вісім частин.
  5. На кожен хліб викласти по кілька кілець огірків.
  6. Банку з рибою відкрити, злити масло.
  7. Розподілити шпроти за бутербродів.
  8. Зверху викласти скибочки лимонів, і готово!

Порада: можна додати ще по скибочці сиру, буде смачніше і ситніше!

Візьміть на замітку, як приготувати холодні та гарячі бутерброди з шинкою.

Тут ви знайдете різноманітні бутерброди з куркою для смачного сніданку.

Читайте тут, що таке прошутто, з чим його їдять і які страви з них готують.

Як приготувати з грушею

Неймовірно швидкий варіант закуски, та ще й солодкий! Буде сирний сир, як і у всіх варіантах, солодкі груші і трохи меду. Це задоволення, варто спробувати!

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
булочка 2 шт.
сирний сир 0,1 кг
мед 10 мл
груша 1 шт.
Час приготування: 5 хвилин Калорійність на 100 грам: 138 ккал

Як приготувати:

  1. Булочки розрізати на половинки.
  2. Груші помити і вийняти серцевини.
  3. Нарізати тонкими скибочками фрукти.
  4. Змастити половинки сирним сиром.
  5. Викласти зверху скибочки груші.
  6. Полити все це медом, і готово.

Порада: можна використовувати кленовий сироп замість меду.

Ситний варіант з тунцем

Якщо ви любите більш насичені варіанти закуски, ця ідеально вам підійде. Тут до складу сиру увійде зелень і оливки, а це дуже смачно! Трохи тунця, і все готово!

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
петрушка 10 г
селера 1 стебло
чорний хліб 0,2 кг
оливки 20 шт.
консервований тунець 1 банку
сирний сир 100 г
Час приготування: 15 хвилин Калорійність на 100 грам: 116 ккал

Як приготувати:

  1. Петрушку помити і дрібно порубати.
  2. Селера теж вимити, почистити і подрібнити.
  3. Оливки позбавити від розсолу, перетворити їх в кашу з допомогою ножа.
  4. З'єднати петрушку, оливки і селеру.
  5. Додати сирний сир, перемішати.
  6. Хліб нарізати скибочками, можна з них вирізати квадратики або кружечки за бажанням.
  7. Суху сковороду нагріти і обсмажити до хрускоту на ній хліб.
  8. Поки основа сушиться, відкрити банку з тунцем.
  9. Рідину злити, а рибу розім'яти виделкою або розібрати на волокна.
  10. Гарячі шматочки хліба змастити сирною масою.
  11. Зверху викласти шматочки тунця, вдавлюючи їх в сир.
  12. Подавати відразу, поки гарячі.

Порада: можна використовувати маслини або каперси замість оливок.

Приготування з прошутто

Для справжніх кулінарних гурманів підійде наступний рецепт. Прошутто смачне навіть самостійно, а уявіть, що буде, якщо додати ще сир і трохи рукколи!

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
спеції за смаком
масло оливи 20 мл
рукола 10 г
прошутто 6 слайсів
багет 12 скибочок
сирний сир 0,1 кг
варення з інжиру 30 г
Час приготування: 35 хвилин Калорійність на 100 грам: 260 ккал

Як приготувати:

  1. Духова шафа відразу ж прогріти до 200 градусів.
  2. Викласти скибочки багета на деко, змастити їх маслом.
  3. Присипати спеціями і прибрати в духовку на десять хвилин.
  4. Потім дістати, збризнути маслом ще раз і дати охолонути.
  5. Після цього намазати скибочки сирною масою.
  6. Кожен слайс прошутто розрізати на чотири частини.
  7. По дві скибочки викласти на кожен бутерброд.
  8. Зверху кілька крапель джему і спеції.
  9. Рукколу обполоснути і декорувати нею закуску.

Порада: можна використовувати будь-джем за смаком.

З креветками

Тут ми приготуємо дуже ніжний крем з сиру, який з-за варених яєць буде ще і ніжним. Зверху будуть м'які і апетитні креветки!

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
огірок 1 шт.
яйця 3 шт.
очищені креветки 0,2 кг
сметана 40 мл
багет 1 шт.
Час приготування: 10 хвилин Калорійність на 100 грам: 154 ккал

Як приготувати:

  1. Креветки попередньо дістати і звільнити їх. Якщо є необхідність, відварити.
  2. Яйця зварити до повної готовності.
  3. Почистити, остудити і натерти або нарізати кубиками.
  4. Огірок помити, очистити від шкірки і дрібно порубати.
  5. Змішати огірки з яйцями, додати сметану і перемішати.
  6. Багет нарізати тонкими скибочками і кожен з них намазати отриманою масою.
  7. Викласти зверху креветки і подавати закуску до столу.

Порада: якщо креветки досить великі, можна використовувати всього кілька штук.

Як приготувати бутерброди з оливками

Якщо ви любите солоні страви, то з оливками вам повинно сподобатися! Нічого зайвого, тільки оливки, томати і багато кисломолочного сиру. Хіба можна зробити смачніше?

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
помідор 1 шт.
хліб 4 скибочки
сирний сир 180 г
оливки 5 шт.
Час приготування: 5 хвилин Калорійність на 100 грам: 143 ккал

Як приготувати:

  1. Помідори помити і нарізати його кільцями.
  2. Шматочки хліба одразу ж намазати сиром і викласти зверху кільця овочів.
  3. Оливки відкрити, злити рідину.
  4. Нарізати їх кільцями і покласти кілька штук на кожен бутерброд.

Порада: можна використовувати замість оливок обсмажені гриби.

Насичений варіант з печерицями

Для любителів грибів ми створили наступний рецепт. Основа – сирний сир, як і в інших варіантах. Зверху ароматні гриби, зелень і спеції!

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
рослинна олія 15 мл
хліб 4 скибочки
печериці 3 шт.
спеції за смаком
сирний сир 60 г
петрушка 10 г
Час приготування: 25 хвилин Калорійність на 100 грам: 141 ккал

Як приготувати:

  1. Гриби почистити і підрізати ніжки.
  2. Далі порізати тонкими пластинками.
  3. У сковороді нагріти масло і викласти гриби.
  4. Обсмажити їх, помішуючи, до повної готовності.
  5. В кінці додати спеції.
  6. Скибочки хліба намазати сирним сиром.
  7. Викласти зверху остиглі гриби.
  8. Петрушку помити та порізати, посипати бутерброди.
  9. Присипати спеціями, і готово.
Порада: можна використовувати будь-які інші спеції за смаком.

Корисні поради

Бутерброди ми сьогодні робимо з готового сиру на основі сиру. Але ви, якщо хочете, можете приготувати зі звичайного домашнього сиру. Його просто потрібно розім'яти виделкою, пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером.

Якщо ви хочете теплі бутерброди, хліб можна попередньо підсушити на сухій сковороді. Потім відразу ж змастити сирним кремом і додати інші компоненти, подавати.

Бутерброди з сирним сиром – це не тільки смачно, це ще і неймовірно ніжно. Обов'язково приготуйте і спробуйте. Вони стоять ваших 10-15 хвилин, в цьому можна не сумніватися!

Що ще почитати: