Тарталетки з сьомгою — вишукана закуска швидкого приготування
Як зробити смачне, але просте у приготуванні блюдо? Викладіть сьомгу в тарталетки, перетворивши її на витончену, святкову закуску.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
вершкового сиру - | 180 г |
салат Лоло-россо - | 100 г |
салату Ромен - | 100 г |
слабосоленої сьомги - | 150 г |
помідорів черрі - | 8 штук |
лимона - | ½ Частину |
олії оливи - | 70 мл |
тарталеток - | 15 шт. |
солі - | за смаком |
Час приготування: 15 хвилин | Калорійність на 100 грам: 199 Ккал |
У цьому рецепті все-таки один з головних інгредієнтів – вершковий сир. Смак у нього ніжний, делікатний, слабосоленої риби він особливо підходить.
Готуємо:
- Порвати руками листя салату Ромен і Лоло-россо. Рибу нарізати соломкою, сир — тонкими скибочками.
- Салатні листя полити олією.
- Розкласти по тарталеткам, зверху покласти нарізану сьомгу, помідори черрі і сир. Додати сіль за смаком, прикрасити тонким скибочкою лимона.
Спосіб приготування з м'яким сиром
Рецептів, як приготувати закуску в тарталетках з рибою, існує безліч. Але завжди знайдеться один, легкий у приготуванні, який зажадає мінімум часових витрат, а результат захопить навіть самих досвідчених кулінарів.
Потрібні:
- 200 г слабосоленої сьомги;
- 350 г м'якого сиру з вершковим смаком;
- 12-16 тарталеток;
- пучок (невеликий) свіжого кропу.
Готування: 20 хвилин.
Цінність порції: 203 ккал.
Як зробити:
- У мисці ретельно розім'яти сир, додавши подрібнений кріп і трохи сьомги, нарізаною дрібними кубиками.
- Нарізати решту рибу тонкими смужками. Зробити це легко, якщо попередньо витримати шматок риби в морозильній камері (5 хв.).
- Заповнити тарталетки сирної сумішшю до самих країв. Згорнути смужки сьомги трубочкою і помістити на сир. Прикрасити гілочкою кропу.
Кошики з сирним сиром
Тарталетки, наповнені сьомгою, прикрашені червоною ікрою, – це найкраща закуска для урочистої вечері.
Потрібні:
- 3 авокадо;
- 150 кисломолочного сиру;
- 100 г червоної ікри;
- 1 огірок;
- 300 г слабосоленої сьомги;
- ½ Лимона;
- перець за смаком.
Час: 15-20 хвилин. Кожна порція: 195 ккал.
Спосіб готування:
- Нарізати з сьомги тонкі пластини, укласти їх на дно кожної кошики.
- Огірок, нашатковану кільцями, покласти на рибу (по одному на колечку тарталетку).
- Залишилися пластини сьомги, сирний сир подрібнити в чаші блендера.
- Очистити плоди авокадо, вийняти кісточки. Змішати в ємності блендера м'якоть авокадо, лимонний сік, мелену суміш перців і трохи солі.
- Викласти обидві суміші в кожну кошик, зверху помістити чайну ложку ікри червоної і листя руколи.
Тарталетки з сьомгою і авокадо
Буквально за кілька хвилин у вас на столі опиниться оригінальна і смачна закуска. До риби приготуйте суміш з авокадо, спецій, сметани та зелені.
Потрібні:
- 16-18 тарталеток;
- 200 г свіжих огірків;
- 300 г копченої сьомги;
Для гуакамоле:
- 2 авокадо;
- 2 цибулини;
- 180 г густої сметани;
- трохи свіжої петрушки;
- 1 лимон (для соку);
- 1 щіпка меленої паприки;
- перець чорний мелений, сіль за смаком;
- часник, перець гострий на свій розсуд.
Час приготування: 20 хв.
Цінність порції: 205 ккал.
Спосіб приготування:
- Приготувати гуакамоле: в чашу блендера покласти подрібнену цибулю, петрушку, очищену м'якоть авокадо, спеції, сіль, сметану, все перемішати до однорідної консистенції.
- Кошики заповнити приготовленою сумішшю з авокадо. Філе риби, свіжий огірок тонко нарізати, згорнути трубочкою і додати в кожну кошик. Прикрасити листям петрушки.
Святкова закуска з ікрою
Смачне, в міру солоний філе сьомги – як раз те, що нам потрібно. До риби додаємо маринований огірок, червоний цибулю, відварений рис, лососеву ікру, викладаємо все це багатство в тарталетки і подаємо. Щоб підтримати святковість, прикрашаємо зверху ікрою.
Потрібні:
- 1 упаковка тарталеток;
- 150 г солоної сьомги;
- 50 г рису;
- 1 маринований огірок;
- 1 червона цибулина;
- 10 г майонезу з лимонним соком;
- 10 мл соку лимона;
- 50 г ікри лососевої.
Готування: 10-15 хвилин.
Калорійність: 208 ккал.
Готуємо:
- Сьомгу нарізати, маринований огірок кубиками. Червону цибулину подрібнити.
- Відварити рис до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.
- Підготовлені інгредієнти з'єднати, додати ікру (трохи залишити для прикраси), заправити майонезом, акуратно перемішати.
- Приготованою начинкою наповнити кошики. Зверху прикрасити червоною ікрою.
На відео — швидкий варіант приготування тарталеток з сьомгою і червоною ікрою:
Картопляні тарталетки з сьомгою
Радимо приготувати тарталетки самостійно з картоплі, начинити їх сьомгою з зеленню. Вийде надзвичайно смачно і оригінально. Готується закуска швидко, легко. А поєднання слабосоленої риби з ароматною зеленню і прісним картоплею просто відмінне.
Потрібні:
- 2 картоплини;
- 30 г борошна;
- 20 мл рослинної олії без запаху;
- 150 г слабосоленої сьомги;
- 1 червона цибулина;
- 1 жменя каперсів;
- 3 оливки;
- 1 лимон;
- за смаком свіжий кріп;
- за смаком сіль.
Час: 30 хвилин.
Кількість калорій: 210 ккал.
Спосіб готування:
- Приготувати картопляне тісто. Очищений картопля натерти, використовуючи крупну тертку. Віджати картопляну масу від зайвої рідини. Потім викласти в посуд, додати 30 г борошна, кілька крапель рослинної олії, сіль, все перемішати.
- Спекти тарталетки. Змастити форми для тарталеток (або кексів), викласти в них картопляне тісто, рівномірно розподіляючи по дну і краях. Поставити форми в гарячий духовий шафа на 15 хв.
- Приготувати начинку. Сьомгу нарізати дрібними кубиками. Червону цибулину, оливки, зелень кропу, каперси дрібно порубати, з лимона дрібної теркою зняти цедру. Все перемішати, приправити олією і соком лимона.
- Начинкою заповнити готові картопляні кошики.
Тарталетки з крабовими паличками і яйцем — відмінна закуска для великої компанії.
Смачно виходять тарталетки з куркою, грибами і сиром. Тут ви знайдете рецепт.
Тут можна подивитися більше рецептів тарталеток з червоною рибою.
Корисні поради з приготування начинок
Оригінальні та смачні варіанти начинок:
- Авокадо розрізати навпіл, очистити від кісточки і ложкою вибрати м'якоть, перекласти в ємність блендера. Додати сік лимона, сирний сир, сіль, перець. Збити інгредієнти в однорідну пасту. Авокадо треба вибрати спіле і масляниста, без темних плям всередині. Лимон потрібен невеликий, а щоб з нього добре виходив сік, його треба покатати по твердій поверхні, притискаючи долонькою.
- Наповнити тарталетки можна мусом з сьомги. Для цього 200 г слабосоленої сьомги збити в чаші блендера з 50 мл густих вершків. Окремо розвести 10 г желатину 50 мл теплих вершків, охолодити і з'єднати з рибною масою. Можна додати пару крапель коньяку. Викласти мус в кулінарний мішок і наповнити кошики. Прикрасити лососевою ікрою і свіжою зеленню. Якщо немає спеціального мішка, можна викласти мус у звичайний поліетиленовий пакет, зробивши в ньому дірку.
- Тарталетки необов'язково купувати в магазині, їх можна приготувати на власній кухні. За рецептом зробити пісочне тісто, розкачати його тонко, викласти у змащені маслом формочки для приготування кексів, відправити їх у розігріту до -180 º c духовку приблизно на 10 хвилин.
На відео — дуже простий рецепт приготування смачних тарталеток з рибою:
На закуску можна приготувати тарталетки з сьомгою. Запорука успіху – риба хорошої якості, а ніжний смак додасть сирний або вершковий сир. Далі смак начинки можна зробити будь-яким, додавши червону ікру, каперси, зелень, авокадо і спеції.