
Зазвичай суп з шпинату готують у літній період, коли немає недоліку в зелені. Але, незважаючи на це, його можна робити і в зимовий період, досить просто заморозити шпинат на

Борщ – це вид холодної літнього супу. Базовими умовами для даного першого страви виступають: буряк в сирому, запеченому або відвареному вигляді; свіжа рубана зелень.

Щі — перше блюдо, яке дуже популярно в нашій країні. Існує багато різних способів приготувати цей суп: на свинячої кістки або на дієтичної курочці, на квашеній капусті або з

Можливо, що ви ніколи раніше не пробували такий суп. В оригіналі він готується на баранячому бульйоні, що робить його неймовірно насиченим, незвичайним і ситним. Спробуємо?

Ніжні крем-супи можна готувати не тільки маленьким дітям. Ці шедеври кулінарії дуже подобаються навіть брутальним чоловікам, адже вони неймовірно смачні! Готуються вони

Юшка з яйцем – це смачне і ситне блюдо, яким можна радувати гостей і домочадців хоч кожен день. Це не тільки традиційна страва в будь-якому російському домі, але і прекрасне

Багато хто вважає, що справжнє грузинське перше блюдо «Харчо» являє собою напіврідку томатну кашу, в якій плавають кістки. Однак це гаряче, дуже ситне і смачне частування

Навариста, ситна вуха – страва, яку люблять багато людей. Готувати її можна з різної риби, але найкраще вона виходить з лососевих. Найчастіше юшку готують на природі, але не у

Страви з риби (особливо річковий) ніколи не перестануть підкорювати серця справжніх гурманів. І найчастіше кулінари вважають за краще готувати рибні супи, які не тільки