Супи

Регулярне вживання різних супів, як давно пояснили дієтологи, дуже корисно для будь-якого організму, оскільки вони допомагають роботі травного тракту. Однак іноді не
Навариста, ситна вуха – страва, яку люблять багато людей. Готувати її можна з різної риби, але найкраще вона виходить з лососевих. Найчастіше юшку готують на природі, але не у
Місо-суп є традиційним першим блюдом японської кухні. Японці можуть їсти його як на сніданок, так і на обід з вечерею, оскільки це дуже легкий і малокалорійний суп. Завдяки
Гороховий суп – одне з найулюбленіших страв в українській кухні. Його основна перевага в тому, що можна готувати на м'ясному бульйоні, так і на курячому. Варіюючи рецепт,
Сьогодні ми готуємо дуже багате, яскраве, ситна страва для справжніх шанувальників м'яса. В ньому буде не тільки баранина, то і величезна кількість зелені, овочів і
З настанням спекотних літніх місяців, здавалося б, у кожному будинку починають готувати окрошку. І у кожної господині є свій фірмовий рецепт її приготування. У одних за основу
Баклажани відносяться до того ж роду рослин, що і томати, перець. Але його плоди (в ботаніці вони вважаються ягодами, як і помідори) відрізняються особливим, оригінальним
Принадність сирного супу в тому, що його вершковий смак і густа консистенція добре поєднуються з іншими добавками. В нього додають гриби, овочі, зелень і м'ясні фрикадельки.
Риба – загальновизнано корисний і улюблений народом продукт. Особливо багата вітамінами, амінокислотами, жирами і мінералами морська риба. Вона входить до складу багатьох
Якщо вірити легендам, то цибулевий суп придумав король Людовик XV, коли він невдало полював і залишився в лісовому житло без вечері. Звідси і назва цибульного супу –
Обов'язковий компонент для приготування ухи — риба. Смакові якості страви і його калорійність залежать від сорту риби і способу приготування. Завдяки варіації
Суп – це обов'язкова страва в щоденному раціоні людини, яка піклується про своє здоров'я. Їх (супів) різноманітність настільки велика, що всіх і не злічити, на будь-який смак.
Звичайно ж, всі ми неодноразово чули про користь супів. Їх регулярне вживання відновлює роботу ШКТ, сприяє очищенню організму і, відповідно, схудненню. Саме тому суп – це
Смачний, ароматний і смачний борщ з буряком – одне з найулюбленіших перших страв у багатьох людей. Для його приготування використовуються прості і недорогі продукти, які
Наваристий суп на основі гороху має дуже давню історію. Перші згадки про гороховому блюді з'явилися в середньовіччі. У стародавній Греції гарячу горохову юшку продавали
Від цього легкого, але в той же час поживного супчика не відмовиться будь-дитина або дорослий. Люблять його за простоту приготування, доступність інгредієнтів і багато
З допомогою мультиварки можна істотно скоротити час, відведений на приготування різноманітних страв. Готувати суп в ній одне задоволення: нічого не тікає, не википає,
Завдяки процесу глобалізації інформація сьогодні доступна будь-якому бажаючому. Особливо це стосується традиційних кулінарних рецептів. Сирний суп раніше готували
Солоні (а краще всього бочкові, самостійно приготовані по «бабусиним» рецептами) огірки – це відмінний інгредієнт не тільки для салатів, але і перших страв. З ними можна
Боби нуту мають цікаву форму, що нагадує баранячу голову. Звідси і друга назва – баранячий горох. Але в ньому більше білка і клітковини, ніж у звичайному горосі, а смак ніжніше.
Борщ – це вид холодної літнього супу. Базовими умовами для даного першого страви виступають: буряк в сирому, запеченому або відвареному вигляді; свіжа рубана зелень.
Вперше мультиварка була винайдена в Японії в середині минулого століття. Тоді вона представляла з себе пристрій для варіння рису. В спеціальну чашу засипався рис, заливалася
Крем-супи прийшли в наше меню зовсім недавно, але вже встигли багатьма полюбитися. Це чудовий спосіб урізноманітнити раціон. Крем-супи завжди ситні з-за вершків, а аромат і
Борщ — це те блюдо, яке кожна господиня готує по-різному. Тим не менш, цей ситний суп не може залишити байдужим нікого. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати кілька
Том Ям — самий улюблений суп у тайців і популярне тайське блюдо в світі. Його гострий з кислуватим специфічним відтінком смак, приємний аромат, в основу якого входять імбир і
Що робити з двома десятками пельменів, які завалялися на дні морозилки? Адже нагодувати ними сім'ю не вийде. Виявляється, що і двадцятьма варениками можна нагодувати
Сир і гриби – це досить смачні продукти, які можна поєднувати в різних стравах. Сьогодні ми розглянемо, як можна зробити смачні супи з сиру і печериць. Готувати ці страви не так
Тушонка – продукт, з якого можна готувати різні страви. У багатьох людей суп з додаванням цього інгредієнта асоціюється з походами і часом, проведеним в гуртожитку.
Вуха вважається стародавнім російським і українським блюдом. Цю юшку ще з давніх часів готували з додаванням річковий або морський риби. Зараз вже точно ніхто не зможе
Збірна солянка – це блюдо, яке прийшло до нас від наших предків. Багато хто сприймає його як святковий. І дійсно, ситна смачна м'ясна солянка стане ідеальним частуванням
Окрошка – дуже приємний суп, наповнене вітамінами, і здатний відмінно освіжити навіть в самий жаркий літній день. До того ж, таке холодне перше блюдо додасть ситості на кілька
Російська кухня відома на весь світ. Вона досить проста, хоча в ній немає екзотичних інгредієнтів і страв. Всі рецепти формувалися протягом багатьох років, передавалися з
Суп з риби з вершками виходить ситним і в той же час легким і ніжним. Рецепти таких супів часто зустрічаються в норвезькій і фінської кухнях. При їх приготуванні важливо стежити
Їжа повинна бути не тільки смачною і ароматною, але і корисною. Суп з булгуром повністю відповідає цьому правилу. Булгур є крупою, отриманої в результаті дроблення пшениці,
Вуха завжди пахне літом. Нагадати собі про теплі днинки на природі можна навіть взимку, якщо приготувати смачну юшку з тріски. Її аромат і ніжний смак багатьом подобається і
Харчо – суп грузинської кухні, що відрізняється своєю консистенцією і особливими інгредієнтами. За традицією, він готується тільки з яловичини, при додаванні волоських
Смак курячого бульйону знайомий всім людям з самого дитинства. Його застосовують в якості основи для супів або як повноцінне самостійне блюдо. Курячий бульйон володіє
Мало хто знає, що з доступних всім продуктів можна приготувати некалорійне і дуже корисне перша страва – борщ. Його можна подати гарячим в холодну пору року, а також холодним в
Коли розмова заходить про грузинської кухні, перше, що приходить на розум – суп харчо. Саме цей наваристий і поживний суп став улюбленцем широкої публіки далеко за межами
Багато господинь не зовсім розуміють різницю між тюфтельками і фрикальками. Все дуже просто: тефтелі – це м'ясні кульки, в фарш яких обов'язково входить рис, і їх перед
Супи є невід'ємною частиною нашого раціону. Їх різноманітність настільки велика, що всіх і не злічити! Які супи найчастіше готуються в наших сім'ях? Гарячі, холодні, солянки
У вусі провідна роль віддається свіжій рибі. Всі інші компоненти лише підкреслюють її смак. Відмінно підійдуть для наваристого бульйону голови товстолобика. А у компаньйони
Юшка з сома – ситне перше блюдо, яке можна легко приготувати самостійно, для цього треба знати тонкощі приготування супу з риби або навіть з її голови. Традиційний рецепт
В раціоні людини обов'язково повинні бути присутніми перші страви. Супи можна готувати за різними рецептами, з використанням безлічі продуктів на будь-який смак. Особливо
З печериць готують багато різних страв. Вони поживні, смачні і відносно недорогі. Так як їх вирощують в тепличних умовах, то дефіциту на прилавках магазинів не буває. Одне з
Свинячий бульйон нічим не гірше курячого або яловичого. Він наваристий, смачний і поживний. На його основі можна приготувати найрізноманітніші супи і всі вони вийдуть дуже
Окрошка – це холодний суп російської кухні. Особливо вона актуальна влітку, коли стоїть спекотна погода, і гарячий суп вже неможливо їсти. Це блюдо відмінно втамовує спрагу і
Всім з дитинства знайомий бабусин суп зі свіжої кропиви з приємним ароматом і ніжною кислинкою. З часом оцінюєш не тільки смак, але і корисні якості щів. Адже молода кропива
Молочний суп – це страва з кип'яченого молока, в яке додаються різноманітні інгредієнти. Суп молочний з макаронами – це смачне, ситне, недороге блюдо, яке можна віднести до
Солянка – це традиційне російське блюдо, яке вариться на густому бульйоні з великою кількістю пряних, гострих спецій. Жодна солянка не обходиться без кислуватих