Супи

Зварити борщ в мультиварці просто і легко. Достатньо відправити буряк в чашу, залити водою, вибрати програму і встановити необхідний час. У призначену годину рідка частина і
Мало хто знає, що з доступних всім продуктів можна приготувати некалорійне і дуже корисне перша страва – борщ. Його можна подати гарячим в холодну пору року, а також холодним в
Біла квасоля чудово зберігає структуру після варіння, тому її часто використовують в супах. Наші сьогоднішні рецепти – це незвичайні страви, якими можна швидко і смачно
Восени на прилавках продуктового магазину можна зустріти кабачки. В інший час вони теж з'являються, але саме осінні найсмачніші і в них найбільше корисних речовин.
Фрикадельки зазвичай варять в супі. До них не додають рис, але кладуть свіжу зелень, цибулю і трохи хліба для в'язкої консистенції. Томатний суп з говяжьими фрикадельками
Рибний суп з рисом — це, звичайно, не вуха, але смак у нього виходить відмінний. Готується він швидко, за лічені хвилини перша страва буде готове до столу. Харчова цінність супу
Існує легенда, що винахідниками цього супу були українські козаки, які опинившись практично без провізії під час облоги Азовської фортеці, зварили суп з кислої капусти,
Боби нуту мають цікаву форму, що нагадує баранячу голову. Звідси і друга назва – баранячий горох. Але в ньому більше білка і клітковини, ніж у звичайному горосі, а смак ніжніше.
Всім з дитинства знайомий бабусин суп зі свіжої кропиви з приємним ароматом і ніжною кислинкою. З часом оцінюєш не тільки смак, але і корисні якості щів. Адже молода кропива
Не повірите, але сьогодні ми готуємо смачний і в той же час самий простий суп на світі! Це бульйон, і в ньому обов'язково буде локшина. Просто і смачно, як ми любимо. Курячий
Шурпа – це національне блюдо східної кулінарії. Що ж воно собою являє? Це густий наваристий суп, який, як правило, готується з великих шматків молодої баранини і великої
Кролятина – це дуже смачне, але в той же час дієтичне м'ясо, яке можна використовувати для приготування різних страв. Багато дієтологів рекомендує під час дієтичного
Суп з гороху є істинно російським блюдом. Традиційно його готують з копчених свинячих реберець. На сьогоднішній день у різних країнах їх замінюють на бекон, ковбаски, копчену
Щі — перше блюдо, яке дуже популярно в нашій країні. Існує багато різних способів приготувати цей суп: на свинячої кістки або на дієтичної курочці, на квашеній капусті або з
Живуть біля моря італійці нічого не знають про такий суп, як вуха. Однак їх традиційний томатний суп-пюре з морепродуктів — це справжній шедевр кулінарного мистецтва.
Для приготування смачного і ситного супу ідеально підходить тріска, яка робить страву ароматним і насиченим. Краще всього використовувати свіжу рибу, але якщо в морозильній
Цей овоч відомий корисними дієтичними властивостями і багатством вітамінів і мінералів. Він не викликає негативних реакцій в організмі людини і показаний навіть при
Вперше мультиварка була винайдена в Японії в середині минулого століття. Тоді вона представляла з себе пристрій для варіння рису. В спеціальну чашу засипався рис, заливалася
Сьогодні ми готуємо дуже багате, яскраве, ситна страва для справжніх шанувальників м'яса. В ньому буде не тільки баранина, то і величезна кількість зелені, овочів і
Том Ям — самий улюблений суп у тайців і популярне тайське блюдо в світі. Його гострий з кислуватим специфічним відтінком смак, приємний аромат, в основу якого входять імбир і
З печериць готують багато різних страв. Вони поживні, смачні і відносно недорогі. Так як їх вирощують в тепличних умовах, то дефіциту на прилавках магазинів не буває. Одне з
Сир і гриби – це досить смачні продукти, які можна поєднувати в різних стравах. Сьогодні ми розглянемо, як можна зробити смачні супи з сиру і печериць. Готувати ці страви не так
Російська кухня відома на весь світ. Вона досить проста, хоча в ній немає екзотичних інгредієнтів і страв. Всі рецепти формувалися протягом багатьох років, передавалися з
Харчо – суп грузинської кухні, що відрізняється своєю консистенцією і особливими інгредієнтами. За традицією, він готується тільки з яловичини, при додаванні волоських
Селера – улюблена рослина всіх тих, хто сидить на дієті або дотримується здорового харчування. В ньому так багато вітамінів за мінімальну калорійність! А у вигляді пюре цей
З настанням спекотних літніх місяців, здавалося б, у кожному будинку починають готувати окрошку. І у кожної господині є свій фірмовий рецепт її приготування. У одних за основу
Окрошка є не тільки чудовим холодним першим блюдом, але і відмінним порятунком від літньої спеки. А приготувати таку страву з куркою не складе праці. Класичний рецепт
Обов'язковий компонент для приготування ухи — риба. Смакові якості страви і його калорійність залежать від сорту риби і способу приготування. Завдяки варіації
Окрошка – дуже приємний суп, наповнене вітамінами, і здатний відмінно освіжити навіть в самий жаркий літній день. До того ж, таке холодне перше блюдо додасть ситості на кілька
Окрошка – це холодний суп російської кухні. Особливо вона актуальна влітку, коли стоїть спекотна погода, і гарячий суп вже неможливо їсти. Це блюдо відмінно втамовує спрагу і
Вже давно відомо, що форель, як і будь-яка жирна риба, дуже корисна для людського організму, володіючи цінною речовиною — поліненасиченими жирними кислотами Омега-3, вона
Горохові супи ідеально підходять для обіду в зимовий час. Вони ситні, зігріваючі, щільні. Таке блюдо дарує не тільки насолоду, але і неймовірний заряд енергії! Воно дуже
В'єтнамський суп Фо — це те блюдо, яке ще ніколи не бувало на вашій кухні. З вигляду це звичайний суп, але серед інгредієнтів ви зустрінете дуже несподівані компоненти, які і
Юшка з яйцем – це смачне і ситне блюдо, яким можна радувати гостей і домочадців хоч кожен день. Це не тільки традиційна страва в будь-якому російському домі, але і прекрасне
Суп-харчо прийшов до нас з грузинської кухні. За всіма правилами це гаряче блюдо готується з яловичини і без картоплі. Однак російські господині варять харчо в
Приготовлена без термічної обробки на основі овочів, окрошка дає прекрасні результати при схудненні. Готується він швидко, з нескладного набору продуктів. Принцип її
Навариста, ситна вуха – страва, яку люблять багато людей. Готувати її можна з різної риби, але найкраще вона виходить з лососевих. Найчастіше юшку готують на природі, але не у
Супи з горохом присутні в традиційних кухнях багатьох народів світу. Горох завжди був досить дешевим продуктом, тому такий суп можна було часто побачити на столах селян,
У нашій країні солянка – особливе блюдо. Її часто готують взимку і з чим завгодно: кладуть різні види м'яса, експериментують з кислими інгредієнтами, придумали до неї
Супи є невід'ємною частиною нашого раціону. Їх різноманітність настільки велика, що всіх і не злічити! Які супи найчастіше готуються в наших сім'ях? Гарячі, холодні, солянки
По суті, галушка – просто шматочок тесту, який відварюють в бульйоні або воді. Супи з галушками люблять усі без винятку. Особливо популярні вони в українській кухні. Під іншими
Гороховий суп – одне з найулюбленіших страв в українській кухні. Його основна перевага в тому, що можна готувати на м'ясному бульйоні, так і на курячому. Варіюючи рецепт,
Короп — одна з найбільш часто використовуваних в кулінарії риб. Причому це в рівній мірі справедливо і для європейської, так і для азійської кухні. Однак, незважаючи на це,
Молочний суп – це страва з кип'яченого молока, в яке додаються різноманітні інгредієнти. Суп молочний з макаронами – це смачне, ситне, недороге блюдо, яке можна віднести до
Жарким літом, коли пробуджується апетит тільки із заходом сонця, прекрасним варіантом приготування холодного і смачної вечері стане окрошка. Вона містить ситні і доступні
Спаржа – це дуже корисний продукт, який хоча б іноді потрібно включати в свій раціон. Ми придумали щось геніальне і поклали стручки в суп, так що страва вийде в два рази ситніше.
Саме з таких продуктів найчастіше вариться всіма улюблена вуха. Саме цей суп майже завжди готується на природі, і ви, мабуть, знайомі з ним. Навіть якщо знайомі, спробуйте ще
Грибний аромат у багатьох вважається улюбленим. Він дуже швидко викликає апетит. На основі цих дарів лісу можна приготувати величезну кількість різних блюд, але сьогодні ми
У вусі провідна роль віддається свіжій рибі. Всі інші компоненти лише підкреслюють її смак. Відмінно підійдуть для наваристого бульйону голови товстолобика. А у компаньйони
Баклажани відносяться до того ж роду рослин, що і томати, перець. Але його плоди (в ботаніці вони вважаються ягодами, як і помідори) відрізняються особливим, оригінальним