Супи

Супи без м'яса – відмінний вихід у випадку, якщо ви не їсте м'ясні продукти, а так само якщо раптом в будинку не виявилося жодного шматка м'яса. Пісний супчик нітрохи не гірше
У вусі головне – зрозуміти сам принцип готування: спочатку зварити бульйон з дрібних йоржів. Як тільки ви з цим упораєтеся, додати картоплю, моркву, прянощі і філе великих
Чим порадувати себе в спеку, як не холодним супом, який дуже легко і швидко готується. Одним з таких супів є холодник з буряка, який іноді ще називають холодним борщем. Він і в
Не повірите, але сьогодні ми готуємо смачний і в той же час самий простий суп на світі! Це бульйон, і в ньому обов'язково буде локшина. Просто і смачно, як ми любимо. Курячий
В процесі термічної обробки м'ясні вироби втрачають дуже багато своїх корисних вітамінів і мінералів. Для правильного приготування супу з курячої грудки, для збереження
Бобові страви, у тому числі пісні супи з квасолі, мають велику кількість шанувальників. Якщо ви один з них і вирішили догодити свої смакові потреби, то спеціально для вас
Чи Любите ви класичні і прості в приготуванні перші страви? Ми знаємо, що так, тому сьогодні вирішили приготувати саме такий варіант. Що може бути простіше супу з картоплі і
Незвичайне блюдо, яке вже дуже скоро може опинитися на вашому обідньому столі. Готується просто, виходить у всіх і подобається всім. Спробуйте і ви! Готуємо класичний
Квасолевий суп – це смачне частування, яке можна приготувати в якості першого на обід. Суп можна приготувати з м'ясом або з приправами, при цьому, він виходить дуже ситним і
Іноді хочеться приготувати смачну юшку з морської риби. Відмінним варіантом для приготування цього всім відомого рибного супу є скумбрія. Сама по собі вона дуже корисна і
Курячі сердечка – відносно недорогий субпродукт, який сьогодні можна купити в будь-якому магазині і практично будь-якій кількості, тоді як раніше це було чи не делікатесом в
Восени на прилавках продуктового магазину можна зустріти кабачки. В інший час вони теж з'являються, але саме осінні найсмачніші і в них найбільше корисних речовин.
Рибний суп з рисом — це, звичайно, не вуха, але смак у нього виходить відмінний. Готується він швидко, за лічені хвилини перша страва буде готове до столу. Харчова цінність супу
Окрошка є не тільки чудовим холодним першим блюдом, але і відмінним порятунком від літньої спеки. А приготувати таку страву з куркою не складе праці. Класичний рецепт
Курячий суп-пюре – блюдо, яке по праву можна вважати збалансованим, легким і дієтичним. Велику користь він надасть людям після операції і перенесли простудне захворювання
Курячий суп з грибами – відмінний варіант обідньої страви. До того ж, він готується порівняно швидко і просто, без використання яких-небудь екзотичних продуктів.
Грибний суп – це смачне і ароматне перше блюдо, яке стане гарним доповненням столу повсякденного меню. Завдяки тому, що в його склад входять гриби, суп виходить не тільки
Приготовлена без термічної обробки на основі овочів, окрошка дає прекрасні результати при схудненні. Готується він швидко, з нескладного набору продуктів. Принцип її
Брокколі виглядає дуже яскраво і апетитно, а вітаміни в цій капусті так і стрибають! Несподівано легкий, смачний і цікавий суп можна приготувати на його основі. А щоб додати
Біла квасоля чудово зберігає структуру після варіння, тому її часто використовують в супах. Наші сьогоднішні рецепти – це незвичайні страви, якими можна швидко і смачно
Селера – улюблена рослина всіх тих, хто сидить на дієті або дотримується здорового харчування. В ньому так багато вітамінів за мінімальну калорійність! А у вигляді пюре цей
Цей суп навіть на сьогоднішній день ще не всі знають. Але ті, хто з ним знайомий, люблять і обожнюють його. Солянка з куркою — насичений, густий суп, який найчастіше буває
Якщо у вас є варену картоплю, свіжі огірочки, редиска, відварені яйця і різноманітна зелень, то вважайте, що смачна окрошка у вас вже майже готова. Для рідкої основи можна
Солянкою називають дуже наваристий суп з характерною кислинкою. Крім того, є і друга страва, до складу якого обов'язково входять капуста і м'ясо. Як би там не було, це дуже
Горохові супи ідеально підходять для обіду в зимовий час. Вони ситні, зігріваючі, щільні. Таке блюдо дарує не тільки насолоду, але і неймовірний заряд енергії! Воно дуже
Стручкова квасоля дуже корисна і смачна. З неї, як правило, готують салати і другі страви. Але сьогодні ми поговоримо про супах, приготованих з її використанням. Супи зі
Якщо додати в борщ квасолю, то страва виходить більш ситним і поживним. Підійде як стручкова свіжа, так і консервована квасоля. Щі ідеальні для тих, хто намагається уникати
Короп — одна з найбільш часто використовуваних в кулінарії риб. Причому це в рівній мірі справедливо і для європейської, так і для азійської кухні. Однак, незважаючи на це,
Красиве і звучне слово «консоме» має французьке походження, а перекладається як «тривале варіння». Що це таке? Консоме — це м'ясний бульйон, який після тривалого процесу
З окуня виходить смачна, прозора і навариста юшка. Окунь головний у вусі, а всі інші інгредієнти – овочі і спеції — тільки підкреслюють її смак. Традиційна юшка з окунів
Крупа гречана – продукт універсальний, її можна сміливо додавати в першу страву, але перш ніж приступити до кулінарних експериментів, треба прочитати рецепти, вивчити
Рис в супі – досить незвично. Погодьтеся, найчастіше там буває картопля або якась локшина. Але сьогодні всі наші перші страви будуть готуватися з додаванням білих зерен.
Холодні супи з овочами, в яких основою для бульйону стає кефір, квас або щавлевий відвар, іменуються борщем (або холодником). Це блюдо відноситься до східноєвропейської
Вуха – це неймовірно смачне і популярна страва у багатьох країнах. Юшка з судака особливо смачна, тому що ця риба має ніжну м'якоть, крім того, корисна. В домашніх умовах можна
Ще тільки пару десятків років тому суп зі свіжих глив був доступний лише в грибну пору, що засмучувало любителів грибного меню і змушувало господинь запасати на зиму гриби:
Саме з таких продуктів найчастіше вариться всіма улюблена вуха. Саме цей суп майже завжди готується на природі, і ви, мабуть, знайомі з ним. Навіть якщо знайомі, спробуйте ще
Бозбаш – дуже ситний суп, який на Кавказі варять, в основному, з баранини. В наших рецептах ми замінили баранину яловичиною. Візьміть хороший шматок м'яса, тоді за смаком
Суп з цього різновиду сімейства лососевих, відрізняється не тільки смаком, а й корисними властивостями. У ній містяться цінні білки, жирні кислоти і ряд необхідних
У жаркий час року завжди хочеться урізноманітнити свій раціон корисними і освіжаючими стравами. Практично всі росіяни воліють готувати таке блюдо, як окрошка. У статті нижче
Суп з гороху є істинно російським блюдом. Традиційно його готують з копчених свинячих реберець. На сьогоднішній день у різних країнах їх замінюють на бекон, ковбаски, копчену
Грибний аромат у багатьох вважається улюбленим. Він дуже швидко викликає апетит. На основі цих дарів лісу можна приготувати величезну кількість різних блюд, але сьогодні ми
У нашій країні солянка – особливе блюдо. Її часто готують взимку і з чим завгодно: кладуть різні види м'яса, експериментують з кислими інгредієнтами, придумали до неї
Багато хто вважає, що справжнє грузинське перше блюдо «Харчо» являє собою напіврідку томатну кашу, в якій плавають кістки. Однак це гаряче, дуже ситне і смачне частування
Французька кухня подарувала світові вишукані супи, зроблені у вигляді кремів і супів-пюре. Одним з найпоширеніших рецептів є суп–пюре з печерицями, варіантів приготування
Для приготування смачного і ситного супу ідеально підходить тріска, яка робить страву ароматним і насиченим. Краще всього використовувати свіжу рибу, але якщо в морозильній
Більшість з нас звикло до того, що в супах обов'язково повинна бути м'ясна складова, але, виявляється, і без м'яса можна зварити смачне, поживне і ситне перше блюдо. Варіантом
Місо-суп є традиційним першим блюдом японської кухні. Японці можуть їсти його як на сніданок, так і на обід з вечерею, оскільки це дуже легкий і малокалорійний суп. Завдяки
Молочний суп – блюдо, знайома всім з дитинства. Його легко можна приготувати для своєї сім'ї по одному з представлених рецептів. Супи можуть бути класичними, і овочевими, і з
На жаль, кухонні помічниця готує суп трохи довше. Але кажуть, вона робить його більш насиченим. Перевіримо? Знадобиться мінімум інгредієнтів, щоб отримати максимум смаку.
З грузинського «харчо» перекладається як «суп з яловичиною». Перше страву кавказької кухні відрізняється пряним і насиченим смаком, наваристостью. Харчо не просто