Супи

Кролятина – це дуже смачне, але в той же час дієтичне м'ясо, яке можна використовувати для приготування різних страв. Багато дієтологів рекомендує під час дієтичного
Фрикадельки зазвичай варять в супі. До них не додають рис, але кладуть свіжу зелень, цибулю і трохи хліба для в'язкої консистенції. Томатний суп з говяжьими фрикадельками
Вперше мультиварка була винайдена в Японії в середині минулого століття. Тоді вона представляла з себе пристрій для варіння рису. В спеціальну чашу засипався рис, заливалася
Юшка з сома – ситне перше блюдо, яке можна легко приготувати самостійно, для цього треба знати тонкощі приготування супу з риби або навіть з її голови. Традиційний рецепт
Юшка з осетра — і відразу в голові виникає образ не інакше як застіль в царських хоромах. Дійсно, ця страва є делікатесом і сьогодні, але набагато більш доступним, ніж це було в
Курячий суп-пюре – блюдо, яке по праву можна вважати збалансованим, легким і дієтичним. Велику користь він надасть людям після операції і перенесли простудне захворювання
Суп – частування цілком буденне і повсякденне. Однак, якщо приготувати його з гуски, то язик не повернеться повторити подібні епітети. Незвичайні смакові якості дозволяють
Приготовлена без термічної обробки на основі овочів, окрошка дає прекрасні результати при схудненні. Готується він швидко, з нескладного набору продуктів. Принцип її
Як готувати цей суп зобов'язана знати будь-яка господиня, так як технологія його задоволена проста. Наприклад, суп з фрикадельками і вермішеллю сподобається дітям, а
Сьогодні ми готуємо самий класичний борщ з усіх існуючих. Знайомі і прості інгредієнти, нескладне, нехай і тривале приготування і приголомшливий результат! Борщ зі свининою
Тушонка – продукт, з якого можна готувати різні страви. У багатьох людей суп з додаванням цього інгредієнта асоціюється з походами і часом, проведеним в гуртожитку.
Суп з додаванням яєчної локшини – це дуже смачне і легке для організму перше блюдо. Він не може не подобається, оскільки володіє приємним смаком, ароматом і зовнішнім виглядом.
Ніжні крем-супи можна готувати не тільки маленьким дітям. Ці шедеври кулінарії дуже подобаються навіть брутальним чоловікам, адже вони неймовірно смачні! Готуються вони
Всі ми звикли до бульйону і борщу. Тому саме час спробувати приготувати якийсь новий і не менш складний суп. Сьогодні вибір припав на гриби, так що якщо ви любитель,
Супи на яловичому бульйоні виходять особливими: вони ситніше, смачніше, володіють специфічним ароматом. Борщ – не виняток. Яловичина поєднується з усіма класичними
Зазвичай додають в супи макарони чи локшину в якості «смачного компонента». Зрідка буває перловка. Але сьогодні ми вирішили приготувати перше блюдо з додаванням рису. Це
Курячий суп з грибами – відмінний варіант обідньої страви. До того ж, він готується порівняно швидко і просто, без використання яких-небудь екзотичних продуктів.
Не повірите, але сьогодні ми готуємо смачний і в той же час самий простий суп на світі! Це бульйон, і в ньому обов'язково буде локшина. Просто і смачно, як ми любимо. Курячий
Можливо, що ви ніколи раніше не пробували такий суп. В оригіналі він готується на баранячому бульйоні, що робить його неймовірно насиченим, незвичайним і ситним. Спробуємо?
Спаржа – це дуже корисний продукт, який хоча б іноді потрібно включати в свій раціон. Ми придумали щось геніальне і поклали стручки в суп, так що страва вийде в два рази ситніше.
Крупа гречана – продукт універсальний, її можна сміливо додавати в першу страву, але перш ніж приступити до кулінарних експериментів, треба прочитати рецепти, вивчити
Якщо додати в борщ квасолю, то страва виходить більш ситним і поживним. Підійде як стручкова свіжа, так і консервована квасоля. Щі ідеальні для тих, хто намагається уникати
У вусі головне – зрозуміти сам принцип готування: спочатку зварити бульйон з дрібних йоржів. Як тільки ви з цим упораєтеся, додати картоплю, моркву, прянощі і філе великих
Суп з риби з вершками виходить ситним і в той же час легким і ніжним. Рецепти таких супів часто зустрічаються в норвезькій і фінської кухнях. При їх приготуванні важливо стежити
З окуня виходить смачна, прозора і навариста юшка. Окунь головний у вусі, а всі інші інгредієнти – овочі і спеції — тільки підкреслюють її смак. Традиційна юшка з окунів
Гарячі перші страви завжди були однією з головних складових меню на Русі. Особливим успіхом користувалися щі, які готувалися з різного набору овочів на м'ясному бульйоні, а то
Біла квасоля чудово зберігає структуру після варіння, тому її часто використовують в супах. Наші сьогоднішні рецепти – це незвичайні страви, якими можна швидко і смачно
Чим порадувати себе в спеку, як не холодним супом, який дуже легко і швидко готується. Одним з таких супів є холодник з буряка, який іноді ще називають холодним борщем. Він і в
Місо-суп є традиційним першим блюдом японської кухні. Японці можуть їсти його як на сніданок, так і на обід з вечерею, оскільки це дуже легкий і малокалорійний суп. Завдяки
Зварити борщ в мультиварці просто і легко. Достатньо відправити буряк в чашу, залити водою, вибрати програму і встановити необхідний час. У призначену годину рідка частина і
Регулярне вживання різних супів, як давно пояснили дієтологи, дуже корисно для будь-якого організму, оскільки вони допомагають роботі травного тракту. Однак іноді не
Рецепти призначені для тих, хто любить пробувати нові супи. Всім відомо, що найчастіше юшку готують з сьомги, коропа, осетра, але сьогодні ми вирішили виділитися і взяли миня.
Живуть біля моря італійці нічого не знають про такий суп, як вуха. Однак їх традиційний томатний суп-пюре з морепродуктів — це справжній шедевр кулінарного мистецтва.
Такий суп – прекрасна альтернатива звичному борщу. Відмінний варіант для тих, хто любить кисле. Готується трохи простіше і швидше з-за відсутності буряків. Через неї ж, до
Борщ — це те блюдо, яке кожна господиня готує по-різному. Тим не менш, цей ситний суп не може залишити байдужим нікого. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати кілька
Свинячий бульйон нічим не гірше курячого або яловичого. Він наваристий, смачний і поживний. На його основі можна приготувати найрізноманітніші супи і всі вони вийдуть дуже
Короп — одна з найбільш часто використовуваних в кулінарії риб. Причому це в рівній мірі справедливо і для європейської, так і для азійської кухні. Однак, незважаючи на це,
Рис в супі – досить незвично. Погодьтеся, найчастіше там буває картопля або якась локшина. Але сьогодні всі наші перші страви будуть готуватися з додаванням білих зерен.
Як приготувати нескладний і яскравий суп з незвичайною подачею? Треба взятися за популярні супи-пюре! Тепер готують їх не тільки маленьким дітям, але і подають в ресторанах. А
Кожна господиня хоча б раз стикалася з ситуацією, коли часу на приготування залишається обмаль, а домочадців або раптово наскочили гостей хочеться порадувати ситним обідом.
Селера – улюблена рослина всіх тих, хто сидить на дієті або дотримується здорового харчування. В ньому так багато вітамінів за мінімальну калорійність! А у вигляді пюре цей
Рибний суп з рисом — це, звичайно, не вуха, але смак у нього виходить відмінний. Готується він швидко, за лічені хвилини перша страва буде готове до столу. Харчова цінність супу
Якщо вам набридли бульйони, борщі, солянки і все подібне, ви в потрібному місці! Сьогодні ми готуємо крем-суп з грибами, в деяких рецептах додаємо сир. Ви й уявити не можете,
Часом нам хочеться порадувати своїх рідних і близьких незвичайним блюдом. По істині незвичайним і одночасно смачним для них буде окрошка на айраном, приготування якої не
Якщо вірити легендам, то цибулевий суп придумав король Людовик XV, коли він невдало полював і залишився в лісовому житло без вечері. Звідси і назва цибульного супу –
З печериць готують багато різних страв. Вони поживні, смачні і відносно недорогі. Так як їх вирощують в тепличних умовах, то дефіциту на прилавках магазинів не буває. Одне з
Борщ – страва, відома кожному з дитинства. Густий суп з капусти і буряків вважається традиційною стравою української кухні, але зараз його можна знайти в кухнях практично всіх
Гороховий суп – одне з найулюбленіших страв в українській кухні. Його основна перевага в тому, що можна готувати на м'ясному бульйоні, так і на курячому. Варіюючи рецепт,
Що робити з двома десятками пельменів, які завалялися на дні морозилки? Адже нагодувати ними сім'ю не вийде. Виявляється, що і двадцятьма варениками можна нагодувати
Солянкою називають дуже наваристий суп з характерною кислинкою. Крім того, є і друга страва, до складу якого обов'язково входять капуста і м'ясо. Як би там не було, це дуже