Супи

Сьогодні ми готуємо дуже багате, яскраве, ситна страва для справжніх шанувальників м'яса. В ньому буде не тільки баранина, то і величезна кількість зелені, овочів і
Цей суп навіть на сьогоднішній день ще не всі знають. Але ті, хто з ним знайомий, люблять і обожнюють його. Солянка з куркою — насичений, густий суп, який найчастіше буває
Багато хто вважає, що справжнє грузинське перше блюдо «Харчо» являє собою напіврідку томатну кашу, в якій плавають кістки. Однак це гаряче, дуже ситне і смачне частування
З грузинського «харчо» перекладається як «суп з яловичиною». Перше страву кавказької кухні відрізняється пряним і насиченим смаком, наваристостью. Харчо не просто
Сирні супи досить поживні, прості і одночасно витончені. Їх часто готують, щоб розвантажити організм після свят, не відмовляючись від звичних інгредієнтів. Варіацій страви
Традиційно у російській кухні використовують для супів білокачанну капусту, але першу страву можна приготувати з будь-яким з видів цього корисного овоча. Рецепти таких
Є гриби смачніше і цікавіше, ніж лисички? Вони виглядають дуже апетитно, володіють ніжним смаком і досить просто готуються. Сьогодні пропонуємо приготувати відразу кілька
Юшка з осетра — і відразу в голові виникає образ не інакше як застіль в царських хоромах. Дійсно, ця страва є делікатесом і сьогодні, але набагато більш доступним, ніж це було в
У жаркий час року завжди хочеться урізноманітнити свій раціон корисними і освіжаючими стравами. Практично всі росіяни воліють готувати таке блюдо, як окрошка. У статті нижче
У нашій країні солянка – особливе блюдо. Її часто готують взимку і з чим завгодно: кладуть різні види м'яса, експериментують з кислими інгредієнтами, придумали до неї
Квасолевий суп – це смачне частування, яке можна приготувати в якості першого на обід. Суп можна приготувати з м'ясом або з приправами, при цьому, він виходить дуже ситним і
Суп-харчо прийшов до нас з грузинської кухні. За всіма правилами це гаряче блюдо готується з яловичини і без картоплі. Однак російські господині варять харчо в
Саме з таких продуктів найчастіше вариться всіма улюблена вуха. Саме цей суп майже завжди готується на природі, і ви, мабуть, знайомі з ним. Навіть якщо знайомі, спробуйте ще
Баклажани відносяться до того ж роду рослин, що і томати, перець. Але його плоди (в ботаніці вони вважаються ягодами, як і помідори) відрізняються особливим, оригінальним
Крем-супи прийшли в наше меню зовсім недавно, але вже встигли багатьма полюбитися. Це чудовий спосіб урізноманітнити раціон. Крем-супи завжди ситні з-за вершків, а аромат і
Навариста, ситна вуха – страва, яку люблять багато людей. Готувати її можна з різної риби, але найкраще вона виходить з лососевих. Найчастіше юшку готують на природі, але не у
Харчо – суп грузинської кухні, що відрізняється своєю консистенцією і особливими інгредієнтами. За традицією, він готується тільки з яловичини, при додаванні волоських
З печериць готують багато різних страв. Вони поживні, смачні і відносно недорогі. Так як їх вирощують в тепличних умовах, то дефіциту на прилавках магазинів не буває. Одне з
Кролятина – це дуже смачне, але в той же час дієтичне м'ясо, яке можна використовувати для приготування різних страв. Багато дієтологів рекомендує під час дієтичного
Гарбуз – один з найбільш корисних продуктів, який містить всі необхідні людині вітаміни і мікроелементи. Гарбузове супи швидкі в приготуванні, а їх ніжний кремовий смак не
Суп з гороху є істинно російським блюдом. Традиційно його готують з копчених свинячих реберець. На сьогоднішній день у різних країнах їх замінюють на бекон, ковбаски, копчену
Рибний суп з рисом — це, звичайно, не вуха, але смак у нього виходить відмінний. Готується він швидко, за лічені хвилини перша страва буде готове до столу. Харчова цінність супу
Приготовлена без термічної обробки на основі овочів, окрошка дає прекрасні результати при схудненні. Готується він швидко, з нескладного набору продуктів. Принцип її
Щі — споконвічне російське блюдо. Популярність щей пояснюється доступністю продуктів і простотою приготування. Щі зазвичай готують з білокачанної капусти c м'ясом, рибою,
Смачний, ароматний і смачний борщ з буряком – одне з найулюбленіших перших страв у багатьох людей. Для його приготування використовуються прості і недорогі продукти, які
Шурпа – це одне з найпоширеніших страв східної кухні. У різних країнах вимова її назви може трохи відрізнятися, наприклад, у Таджикистані – «шурбо», а в Казахстані – «сорпа».
Європейці незаслужено мало приділяють уваги найдавнішого представнику сімейства бобових – сочевиці. На відміну від східної кухні, де її користь і смак оцінені по
Томатні супи із квасолею популярні не тільки в нашій країні, до нас ці рецепти прийшли з португальської національної кулінарії. Разом з томатним соусом квасолевий суп буде не
Від цього легкого, але в той же час поживного супчика не відмовиться будь-дитина або дорослий. Люблять його за простоту приготування, доступність інгредієнтів і багато
Суп – це обов'язкова страва в щоденному раціоні людини, яка піклується про своє здоров'я. Їх (супів) різноманітність настільки велика, що всіх і не злічити, на будь-який смак.
Іноді так хочеться побалувати себе і свою сім'ю чимось смачним, легким і одночасно надовго насыщающим. Відмінним рішенням даного питання стане приготування супу. Але ж
З окуня виходить смачна, прозора і навариста юшка. Окунь головний у вусі, а всі інші інгредієнти – овочі і спеції — тільки підкреслюють її смак. Традиційна юшка з окунів
Для приготування смачного і ситного супу ідеально підходить тріска, яка робить страву ароматним і насиченим. Краще всього використовувати свіжу рибу, але якщо в морозильній
Короп — одна з найбільш часто використовуваних в кулінарії риб. Причому це в рівній мірі справедливо і для європейської, так і для азійської кухні. Однак, незважаючи на це,
Молочний суп – блюдо, знайома всім з дитинства. Його легко можна приготувати для своєї сім'ї по одному з представлених рецептів. Супи можуть бути класичними, і овочевими, і з
Якщо додати в борщ квасолю, то страва виходить більш ситним і поживним. Підійде як стручкова свіжа, так і консервована квасоля. Щі ідеальні для тих, хто намагається уникати
Суп з риби з вершками виходить ситним і в той же час легким і ніжним. Рецепти таких супів часто зустрічаються в норвезькій і фінської кухнях. При їх приготуванні важливо стежити
Вуха завжди пахне літом. Нагадати собі про теплі днинки на природі можна навіть взимку, якщо приготувати смачну юшку з тріски. Її аромат і ніжний смак багатьом подобається і
Окрошка – дуже приємний суп, наповнене вітамінами, і здатний відмінно освіжити навіть в самий жаркий літній день. До того ж, таке холодне перше блюдо додасть ситості на кілька
Холодні супи з овочами, в яких основою для бульйону стає кефір, квас або щавлевий відвар, іменуються борщем (або холодником). Це блюдо відноситься до східноєвропейської
Принадність сирного супу в тому, що його вершковий смак і густа консистенція добре поєднуються з іншими добавками. В нього додають гриби, овочі, зелень і м'ясні фрикадельки.
Тушонка – продукт, з якого можна готувати різні страви. У багатьох людей суп з додаванням цього інгредієнта асоціюється з походами і часом, проведеним в гуртожитку.
Курячий суп-пюре – блюдо, яке по праву можна вважати збалансованим, легким і дієтичним. Велику користь він надасть людям після операції і перенесли простудне захворювання
Місо-суп є традиційним першим блюдом японської кухні. Японці можуть їсти його як на сніданок, так і на обід з вечерею, оскільки це дуже легкий і малокалорійний суп. Завдяки
Мало хто знає, що з доступних всім продуктів можна приготувати некалорійне і дуже корисне перша страва – борщ. Його можна подати гарячим в холодну пору року, а також холодним в
Якщо у вас є варену картоплю, свіжі огірочки, редиска, відварені яйця і різноманітна зелень, то вважайте, що смачна окрошка у вас вже майже готова. Для рідкої основи можна
Наваристий суп на основі гороху має дуже давню історію. Перші згадки про гороховому блюді з'явилися в середньовіччі. У стародавній Греції гарячу горохову юшку продавали
Коли розмова заходить про грузинської кухні, перше, що приходить на розум – суп харчо. Саме цей наваристий і поживний суп став улюбленцем широкої публіки далеко за межами
Французька кухня подарувала світові вишукані супи, зроблені у вигляді кремів і супів-пюре. Одним з найпоширеніших рецептів є суп–пюре з печерицями, варіантів приготування
Брокколі виглядає дуже яскраво і апетитно, а вітаміни в цій капусті так і стрибають! Несподівано легкий, смачний і цікавий суп можна приготувати на його основі. А щоб додати