Супи

Жарким літом, коли пробуджується апетит тільки із заходом сонця, прекрасним варіантом приготування холодного і смачної вечері стане окрошка. Вона містить ситні і доступні
Крім Австралії, зустріти в лісі білий гриб можна на всіх материках. Особливо його багато в Росії. За своїми смаковими і корисними властивостями він не поступається м'ясу. Так
Восени на прилавках продуктового магазину можна зустріти кабачки. В інший час вони теж з'являються, але саме осінні найсмачніші і в них найбільше корисних речовин.
Багато господинь не зовсім розуміють різницю між тюфтельками і фрикальками. Все дуже просто: тефтелі – це м'ясні кульки, в фарш яких обов'язково входить рис, і їх перед
Молочний суп – блюдо, знайома всім з дитинства. Його легко можна приготувати для своєї сім'ї по одному з представлених рецептів. Супи можуть бути класичними, і овочевими, і з
Шулюм являє собою досить наваристий суп, до складу якого входять овочі, спеції, зелень і, звичайно ж, м'ясо. Причому суворого набору овочів немає, в страву можна покласти
Бозбаш – дуже ситний суп, який на Кавказі варять, в основному, з баранини. В наших рецептах ми замінили баранину яловичиною. Візьміть хороший шматок м'яса, тоді за смаком
Зазвичай суп з шпинату готують у літній період, коли немає недоліку в зелені. Але, незважаючи на це, його можна робити і в зимовий період, досить просто заморозити шпинат на
Смак курячого бульйону знайомий всім людям з самого дитинства. Його застосовують в якості основи для супів або як повноцінне самостійне блюдо. Курячий бульйон володіє
Солянка – це традиційне російське блюдо, яке вариться на густому бульйоні з великою кількістю пряних, гострих спецій. Жодна солянка не обходиться без кислуватих
Вуха завжди пахне літом. Нагадати собі про теплі днинки на природі можна навіть взимку, якщо приготувати смачну юшку з тріски. Її аромат і ніжний смак багатьом подобається і
Щі — перше блюдо, яке дуже популярно в нашій країні. Існує багато різних способів приготувати цей суп: на свинячої кістки або на дієтичної курочці, на квашеній капусті або з
В'єтнамський суп Фо — це те блюдо, яке ще ніколи не бувало на вашій кухні. З вигляду це звичайний суп, але серед інгредієнтів ви зустрінете дуже несподівані компоненти, які і
Багато хто вважає, що суп харчо просто неймовірно гострий, пікантний і з цієї причини вони бояться його готувати. До чого ж такі страхи, якщо все можна зробити під себе? Чому ми
Молочний суп – це страва з кип'яченого молока, в яке додаються різноманітні інгредієнти. Суп молочний з макаронами – це смачне, ситне, недороге блюдо, яке можна віднести до
Цей овоч відомий корисними дієтичними властивостями і багатством вітамінів і мінералів. Він не викликає негативних реакцій в організмі людини і показаний навіть при
Важливою частиною корисного і правильного раціону харчування людини є гарячі страви. До них відносять і супи, які готуються в самому різноманітному вигляді. У
Сьогодні ми готуємо дуже багате, яскраве, ситна страва для справжніх шанувальників м'яса. В ньому буде не тільки баранина, то і величезна кількість зелені, овочів і
Навариста, ситна вуха – страва, яку люблять багато людей. Готувати її можна з різної риби, але найкраще вона виходить з лососевих. Найчастіше юшку готують на природі, але не у
Російська кухня відома на весь світ. Вона досить проста, хоча в ній немає екзотичних інгредієнтів і страв. Всі рецепти формувалися протягом багатьох років, передавалися з
Багато хто вважає, що справжнє грузинське перше блюдо «Харчо» являє собою напіврідку томатну кашу, в якій плавають кістки. Однак це гаряче, дуже ситне і смачне частування
Суп-пюре – це густе перше блюдо, яке готується з варених продуктів згодом перетертих через сито або перебиті на блендері. Ці страви можуть бути овочевими, рибними, м'ясними.
Існує легенда, що винахідниками цього супу були українські козаки, які опинившись практично без провізії під час облоги Азовської фортеці, зварили суп з кислої капусти,
Мало хто знає, що з доступних всім продуктів можна приготувати некалорійне і дуже корисне перша страва – борщ. Його можна подати гарячим в холодну пору року, а також холодним в
Юшка з яйцем – це смачне і ситне блюдо, яким можна радувати гостей і домочадців хоч кожен день. Це не тільки традиційна страва в будь-якому російському домі, але і прекрасне
Вже давно відомо, що форель, як і будь-яка жирна риба, дуже корисна для людського організму, володіючи цінною речовиною — поліненасиченими жирними кислотами Омега-3, вона
Курячий бульйон – одне із самих корисних і смачних страв. Корисний він, більшою мірою, своїми можливостями в лікуванні. Напевно, багатьом відомо, що це блюдо
Страви з риби (особливо річковий) ніколи не перестануть підкорювати серця справжніх гурманів. І найчастіше кулінари вважають за краще готувати рибні супи, які не тільки
Ніжний та смачний вершковий суп з сьомгою – це відмінний спосіб урізноманітнити свій обід і швидко пригостити родину ситним блюдом зарубіжної кухні. Існує кілька рецептів
Світ кулінарного мистецтва надав можливість кожній господині створити на своїй кухні черговий шедевр. Додаючи улюблені спеції, приправи, ароматні трави, експериментуючи