Супи

Від інших супів харчо відрізняє велика густота, пряний, іноді кислувато-солодкий смак. Це блюдо дуже ситне. Приготувавши його до обіду, можна обмежитися замість трьох страв
Всім з дитинства знайомий бабусин суп зі свіжої кропиви з приємним ароматом і ніжною кислинкою. З часом оцінюєш не тільки смак, але і корисні якості щів. Адже молода кропива
Сир і гриби – це досить смачні продукти, які можна поєднувати в різних стравах. Сьогодні ми розглянемо, як можна зробити смачні супи з сиру і печериць. Готувати ці страви не так
Молочний суп – це страва з кип'яченого молока, в яке додаються різноманітні інгредієнти. Суп молочний з макаронами – це смачне, ситне, недороге блюдо, яке можна віднести до
Смак курячого бульйону знайомий всім людям з самого дитинства. Його застосовують в якості основи для супів або як повноцінне самостійне блюдо. Курячий бульйон володіє
Борщ – страва, відома кожному з дитинства. Густий суп з капусти і буряків вважається традиційною стравою української кухні, але зараз його можна знайти в кухнях практично всіх
Шулюм являє собою досить наваристий суп, до складу якого входять овочі, спеції, зелень і, звичайно ж, м'ясо. Причому суворого набору овочів немає, в страву можна покласти
Крем-супи прийшли в наше меню зовсім недавно, але вже встигли багатьма полюбитися. Це чудовий спосіб урізноманітнити раціон. Крем-супи завжди ситні з-за вершків, а аромат і
Окрошка – дуже приємний суп, наповнене вітамінами, і здатний відмінно освіжити навіть в самий жаркий літній день. До того ж, таке холодне перше блюдо додасть ситості на кілька
Кожна господиня хоча б раз стикалася з ситуацією, коли часу на приготування залишається обмаль, а домочадців або раптово наскочили гостей хочеться порадувати ситним обідом.
Крім Австралії, зустріти в лісі білий гриб можна на всіх материках. Особливо його багато в Росії. За своїми смаковими і корисними властивостями він не поступається м'ясу. Так
Окрошка – це холодний суп російської кухні. Особливо вона актуальна влітку, коли стоїть спекотна погода, і гарячий суп вже неможливо їсти. Це блюдо відмінно втамовує спрагу і
Мало хто знає, що з доступних всім продуктів можна приготувати некалорійне і дуже корисне перша страва – борщ. Його можна подати гарячим в холодну пору року, а також холодним в
Борщ – національний український суп, який, тим не менш, дуже популярний і в нашій країні. Головною його особливістю є насичений червоний колір, який досягається шляхом
Страви з риби (особливо річковий) ніколи не перестануть підкорювати серця справжніх гурманів. І найчастіше кулінари вважають за краще готувати рибні супи, які не тільки
Жарким літом, коли пробуджується апетит тільки із заходом сонця, прекрасним варіантом приготування холодного і смачної вечері стане окрошка. Вона містить ситні і доступні
Вже давно відомо, що форель, як і будь-яка жирна риба, дуже корисна для людського організму, володіючи цінною речовиною — поліненасиченими жирними кислотами Омега-3, вона
Заморожені продукти хороші тим, що вони максимально довго зберігають корисні властивості. Це ж стосується і грибів, які багаті рослинним білком, вуглеводами і клітковиною.
Суп-пюре – це густе перше блюдо, яке готується з варених продуктів згодом перетертих через сито або перебиті на блендері. Ці страви можуть бути овочевими, рибними, м'ясними.
Щі — перше блюдо, яке дуже популярно в нашій країні. Існує багато різних способів приготувати цей суп: на свинячої кістки або на дієтичної курочці, на квашеній капусті або з
Юшка з яйцем – це смачне і ситне блюдо, яким можна радувати гостей і домочадців хоч кожен день. Це не тільки традиційна страва в будь-якому російському домі, але і прекрасне
Всі продукти, які використовуються в ній, повинні бути свіжими. Картоплю треба добре розварити, нарізати кубиками або часточками, огірки і редиску нашаткувати кубиками або
Цей овоч відомий корисними дієтичними властивостями і багатством вітамінів і мінералів. Він не викликає негативних реакцій в організмі людини і показаний навіть при
Існує легенда, що винахідниками цього супу були українські козаки, які опинившись практично без провізії під час облоги Азовської фортеці, зварили суп з кислої капусти,
Курячий бульйон – одне із самих корисних і смачних страв. Корисний він, більшою мірою, своїми можливостями в лікуванні. Напевно, багатьом відомо, що це блюдо
Тим, хто стежить за своєю фігурою, однозначно варто включити кабачки в свій раціон. Вони мають вкрай низьку калорійність (всього 22 ккал на 100 г), прекрасно засвоюються. А
Ніжний та смачний вершковий суп з сьомгою – це відмінний спосіб урізноманітнити свій обід і швидко пригостити родину ситним блюдом зарубіжної кухні. Існує кілька рецептів
В'єтнамський суп Фо — це те блюдо, яке ще ніколи не бувало на вашій кухні. З вигляду це звичайний суп, але серед інгредієнтів ви зустрінете дуже несподівані компоненти, які і
Важливою частиною корисного і правильного раціону харчування людини є гарячі страви. До них відносять і супи, які готуються в самому різноманітному вигляді. У
Світ кулінарного мистецтва надав можливість кожній господині створити на своїй кухні черговий шедевр. Додаючи улюблені спеції, приправи, ароматні трави, експериментуючи