Як приготувати бутерброди з крабовими паличками
Для прикраси святкового столу нерідко використовуються бутерброди, до складу яких входять крабові палички. Готується така закуска швидко, а виглядає дуже ефектно, апетитно і дорого.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
паличок охолоджених крабових - | 140 г |
французького батона - | 300 г |
сиру - | 100 г |
легкого майонезу - | 50 г |
петрушки та зеленої цибулі - | для прикраси |
Час приготування: 15 хвилин | Калорійність на 100 г: 250 Ккал |
Хліб тонко нарізати і підсушити на сковороді або в тостері. Натерти сир і палички, перемішати, з'єднати з майонезом. Зелень подрібнити за допомогою гострого ножа. На хліб рівномірно викласти крабово-сирну суміш, прикрасити цибулею і петрушкою і відразу подавати на стіл.
Закуска з плавленим сиром і крабовими паличками
Смак крабового м'яса стає ще більш насиченим в поєднанні з ніжним плавленим сиром. Для приготування бутербродів знадобляться такі компоненти:
- 300 г хліба (тостерного);
- 150 г крабових паличок (охолоджених);
- 2 часникові часточки;
- 100 г сиру (плавленого з вершковим смаком).
Час приготування: 20 хвилин.
Калорійність: 230 ккал/100 р.
Хліб підсушити в тостері до золотистого відтінку, натерти часником і розрізати кожен шматочок на чотири квадрати. Сир натерти і змішати з дрібно порізаними паличками і майонезом (майонез і плавлений сирок можна замінити вершковим сиром). Отриману масу поперчити, намазати на хліб і прикрасити за смаком, наприклад, зеленню, кружечками свіжого огірка.
Бутерброди з крабовими паличками і огірком
Замінити звичний салат зі смаком краба можна оригінальними закусочними бутербродами. Для створення простого у приготуванні страви слід підготувати такі продукти:
- 180 г паличок зі смаком краба;
- 100 г сиру (сирного);
- 1 великий огірок;
- 1 французький батон;
- кілька гілочок кропу.
Час приготування холодної закуски: 15 хвилин.
Калорійність бутербродів: 190 ккал/100 р.
Для бутербродной маси необхідно очистити огірок від шкірки і натерти. Подрібнити На тертці і м'ясо зі смаком краба. Кріп дрібно нарізати. Всі інгредієнти з'єднати, поперчити за смаком і намазати на нарізаний скибочками батон. Суміш можна кілька днів зберігати в холодильнику, використовуючи, наприклад, для бутербродів на сніданок.
Канапе з яйцем, крабовими паличками і кукурудзою
Яйця і м'ясо зі смаком краба — безпрограшне поєднання для холодних закусок. Для створення по-справжньому ефектного страви потрібні такі продукти:
- 200 г якісного замінника крабового мяса;
- 2 яйця;
- 5-6 ст. л. консервованої кукурудзи;
- 3-4 ст. л. сметани або домашнього майонезу;
- зелень для прикраси;
- батон.
Час приготування: 20 хвилин.
Кількість калорій: 220 ккал/100 р.
Яйця зварити, охолодити в холодній воді і очистити. Помістити їх разом з паличками в чашу блендера і подрібнити. Додати в отриману суміш сметану, посолити і поперчити (за бажанням). Цією масою змастити скибочки хліба і щедро прикрасити бутерброди консервованою кукурудзою і гілочками кропу і петрушки.
Сирні булочки на сніданок — це смачний і швидкий рецепт ароматної випічки.
Салат з крабових паличок з сиром і часничком — як приготувати, варіанти страви з різними продуктами.
Що ви знаєте про обгортаннях з яблучного оцту? Прочитайте нашу статтю на цю тему.
Ароматна гаряча закуска з крабовим смаком
Для любителів гарячих закусок є прекрасна альтернатива піци або гарячим тарталеткам з ковбасою. Для приготування гарячих бутербродів з крабовими паличками знадобляться наступні доступні продукти:
- 8 крабових великих паличок;
- 3 яйця;
- 100 г сиру (твердого);
- 1 зубок часнику;
- 2 ст. л. майонезу;
- зелень;
- сіль і перець;
- 50 г вершкового масла;
- багет.
Час приготування закуски: 30 хвилин.
Кількість калорій: 250 ккал/100 р.
М'ясо зі смаком краба подрібнити, яйця зварити круто і натерти на середньої або дрібної тертці. Подрібнити на тертці сир, часник пропустити через прес. Змішати всі компоненти, посолити. Багет нарізати і змастити маслом. Рівномірно розподілити намазки по хлібним скибочкам , посипати сиром і помістити в розігріту до 1800С духовку на 10 хвилин (до легкого зарум'янювання). Прикрасити свіжою зеленню.
Канапе з помідорами і крабовими паличками
Яскраво, по-літньому свіжо і незвично виглядають закусочні канапе з м'ясом краба і свіжими помідорами. Мінімальний набір продуктів. Це:
- 200 г паличок охолоджених крабових;
- 3 помідори;
- 50 г вершкового масла;
- петрушка для прикраси;
- 50 г майонезу;
- батон.
Час приготування закуски: 15 хвилин.
Калорійність: 158 ккал/100 р.
Помідори нарізати тонкими кружечками, палички — великою соломкою. Половинки скибочок батона змастити маслом. Зверху розмістити гурток помідора і віяло з крабовою соломки. Прикрасити змійкою з майонезу і свіжою петрушкою.
Бутерброди з ківі і крабовими паличками
Урізноманітнити святковий стіл допоможуть незвичайні і апетитні канапе, до складу яких входить яскравий ківі. Для цієї страви слід підготувати інгредієнти, які є практично в кожному холодильнику:
- 100 г крабових розморожених паличок;
- 2 яйця;
- 2 ківі;
- 2 ст. л. майонезу;
- 2 зубчики часнику;
- 70 г твердого сиру;
- багет.
Час приготування закуски: 15 хвилин.
Калорійність: 175 ккал/100 р.
Яйця відварити. Подрібнити На тертці заморожене крабове м'ясо, очищені яйця і сир. Розчавити часник. З'єднати всі компоненти перемішати і на смак заправити майонезом. На скибочки багета намазати бутербродную масу і зверху розмістити колечка очищеного від шкірки ківі.
Канапе з маслинами і крабовим м'ясом
Ефектна і проста в приготуванні закуска стане прикрасою самого вишуканого святкового столу. Знадобляться наступні продукти:
- 1 батон;
- 100 г сиру (твердого);
- 50 гр маслин (обов'язково без кісточок)
- 1 яйце;
- 100 г крабових охолоджених палиць;
- 20 мл соняшникової олії без запаху;
- половина пучка кропу;
- сметана і майонез для заправки бутербродной маси.
Приблизний час приготування: 25 хвилин.
Калорійність закуски: 210 ккал/100 р.
Батон нарізати і обсмажити в олії до рум'яної скоринки з двох сторін. Яйце відварити і почистити. Крабове м'ясо, кріп, яйце і маслини (кілька штук залишити для прикраси) нарізати однаковими дрібними кубиками, сир натерти. Всі компоненти з'єднати, заправити сметаною і майонезом. Масу намазати на грінки, прикрасити кільцями маслин і свіжою зеленню. Приємного апетиту!