26 июнь 2019 5 074

Як приготувати тушковані курячі сердечка у вершках

Звичайна страва у дещо незвичній інтерпретації здатне звести з розуму будь-кого з вас. Курячі сердечка у вершках — це дуже смачно, ситно, насичено і корисно! Спробуйте разом з нами.

Простий рецепт
Інгредієнти Кількість
лавра - 2 аркуша
лука - 4 головки
будь масла - 20 г
бульйону - 240 мл
вершків - 270 мл
перцю горошку - 3 шт.
сердець курячих - 700 г
Час приготування: 60 хвилин Калорійність на 100 г: 73 Ккал

Приготування страви:

  1. Луку зняти екологічну упаковку, вимити і покришити його;
  2. Сердечка промити проточною водою, видалити всі плівки і ниточки;
  3. Нагріти сковороду з маслом, покласти їх у нього;
  4. Додати перець, листи лавра і всипати коренеплід;
  5. Тушкувати протягом п'ятнадцяти хвилин, помішуючи;
  6. Потім влити бульйон, перемішати і готувати ще тридцять хвилин;
  7. Після цього можна доповнити компоненти вершками;
  8. Знову повинно пройти близько чверті години і страва готова.

Тушковані курячі сердечка з морквою в вершках

  • 2 головки цибулі;
  • 60 мл вершків;
  • 850 р сердець;
  • 70 мл рослинного масла;
  • 1 морквина.

Час приготування – 45 хвилин.

Калорії – 120.

Послідовність дій:

  1. Головний інгредієнт страви ретельно вимити і зачистити;
  2. Налити половину масла в сотейник, прогріти його;
  3. Покласти серця, посолити і перемішати;
  4. Готувати їх під кришкою чверть години;
  5. За цей час очистити обидва коренеплоду і сполоснути їх;
  6. Цибулю покришити, а моркву натерти теркою;
  7. У сковороду налити залишки олії і викласти обидва коренеплоду;
  8. Готувати приблизно десять хвилин і додати в сотейник;
  9. Компоненти перемішати і тушкувати разом ще таку ж кількість часу;
  10. Приправити за смаком, влити трохи води або бульйону;
  11. Влити вершки і через хвилин десять блюдо готове до подачі.

Курячі сердечка з вершками в мультиварці

  • 750 г сердець;
  • 270 мл вершків;
  • 1 цибулина;
  • масло.

Час на приготування – 2 години.

Калорії – 116.

Порядок дій:

  1. Луку зняти шкірку, сполоснути його;
  2. Накришити його гострим ножем і відставити;
  3. Мультиварку включити на режим випічки і влити олію;
  4. Прогріти його, всипати коренеплід і тушкувати до рум'яності;
  5. Серця обов'язково вимити, зрізати з них все зайве;
  6. Додати в чашу разом зі спеціями;
  7. Готувати двадцять хвилин, періодично помішуючи;
  8. Після цього влити вершки, закрити кришку і в режимі гасіння готувати півтора години.

Курячі серця з грибами у вершках

  • 1,5 склянки вершків;
  • 80 г сердечок;
  • 230 г улюблених грибів;
  • 5 г каррі;
  • 2 червоних цибулі;
  • масло.

Час – 1 годину і 25 хвилин.

Калорії – 99.

Метод приготування:

  1. Луку зняти шкірку, вимити його і нарізати пір'ям;
  2. Розігріти сковороду, залити в неї масло;
  3. Коли вона розжариться, всипати коренеплід і готувати до м'якості;
  4. Гриби почистити гострим ножем наріжте їх пластинками;
  5. Додати до інших компонентів, тушкувати чверть години;
  6. За цей час промити сердечка, зачистити ножем;
  7. Додати в сковорідку, приправити за смаком, перемішати;
  8. Закрити кришку і зменшити вогонь;
  9. Витримати в такому стані сорок хвилин;
  10. Влити вершки і знову накрити сковороду;
  11. Протягом деякого часу не чіпати, а потім діставати тарілки.

Плов на сковороді зі свининою — смачне і просте блюдо, яке приготувати доольно просто.

Як приготувати ароматний пиріг з сайрою і рисом в духовці читайте в нашій статті.

Спробуйте приготувати смачний домашній хліб без дріжджів в мультиварці — набагато смачніше покупного.

Ніжні сердечка з сиром

  • 160 г сиру;
  • 450 г сердець;
  • 1 зубчик часнику;
  • 80 мл вершків;
  • 1 головка цибулі.

Час приготування – 35 хвилин.

Калорії – 147.

Як приготувати:

  1. Цибуля очистити, вимити, нарізати і обсмажити в маслі;
  2. Додати до нього зачищені серця, приправити за смаком;
  3. Перемішати і тушкувати десять хвилин;
  4. Сир подрібнити теркою будь-якого розміру;
  5. Влити до нього вершки, з'єднати;
  6. Часнику зняти шкірку, подрібнити його;
  7. Додати до вершків, ретельно перемішати;
  8. Влити масу в сковороду і тушкувати чверть години під кришкою.

Корисні поради

Щоб ваше блюдо було готове швидше, можна на гострому кінчику сердець зробити надрізи у вигляді хрестів. Це прискорить процес приготування будь-якої страви.

Якщо ви хочете густий соус, то радимо попередньо розвести у вершках борошно. У такому вигляді додати вершки і в результаті страва вийде набагато густіше і насиченішим.

Щоб смак вийшов більш ніжним і більше вершковим, радимо використовувати вершкове масло замість соняшникової, оливкової або будь-якого іншого рослинного.

Вже пробували один з найбільш смачних страв на світі? Якщо немає, то час прийшов. Швидше починайте готувати курячі сердечка у вершках, це дуже просто і смачно!

Що ще почитати: