Як приготувати тушковані курячі сердечка у вершках
Звичайна страва у дещо незвичній інтерпретації здатне звести з розуму будь-кого з вас. Курячі сердечка у вершках — це дуже смачно, ситно, насичено і корисно! Спробуйте разом з нами.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
лавра - | 2 аркуша |
лука - | 4 головки |
будь масла - | 20 г |
бульйону - | 240 мл |
вершків - | 270 мл |
перцю горошку - | 3 шт. |
сердець курячих - | 700 г |
Час приготування: 60 хвилин | Калорійність на 100 г: 73 Ккал |
Приготування страви:
- Луку зняти екологічну упаковку, вимити і покришити його;
- Сердечка промити проточною водою, видалити всі плівки і ниточки;
- Нагріти сковороду з маслом, покласти їх у нього;
- Додати перець, листи лавра і всипати коренеплід;
- Тушкувати протягом п'ятнадцяти хвилин, помішуючи;
- Потім влити бульйон, перемішати і готувати ще тридцять хвилин;
- Після цього можна доповнити компоненти вершками;
- Знову повинно пройти близько чверті години і страва готова.
Тушковані курячі сердечка з морквою в вершках
- 2 головки цибулі;
- 60 мл вершків;
- 850 р сердець;
- 70 мл рослинного масла;
- 1 морквина.
Час приготування – 45 хвилин.
Калорії – 120.
Послідовність дій:
- Головний інгредієнт страви ретельно вимити і зачистити;
- Налити половину масла в сотейник, прогріти його;
- Покласти серця, посолити і перемішати;
- Готувати їх під кришкою чверть години;
- За цей час очистити обидва коренеплоду і сполоснути їх;
- Цибулю покришити, а моркву натерти теркою;
- У сковороду налити залишки олії і викласти обидва коренеплоду;
- Готувати приблизно десять хвилин і додати в сотейник;
- Компоненти перемішати і тушкувати разом ще таку ж кількість часу;
- Приправити за смаком, влити трохи води або бульйону;
- Влити вершки і через хвилин десять блюдо готове до подачі.
Курячі сердечка з вершками в мультиварці
- 750 г сердець;
- 270 мл вершків;
- 1 цибулина;
- масло.
Час на приготування – 2 години.
Калорії – 116.
Порядок дій:
- Луку зняти шкірку, сполоснути його;
- Накришити його гострим ножем і відставити;
- Мультиварку включити на режим випічки і влити олію;
- Прогріти його, всипати коренеплід і тушкувати до рум'яності;
- Серця обов'язково вимити, зрізати з них все зайве;
- Додати в чашу разом зі спеціями;
- Готувати двадцять хвилин, періодично помішуючи;
- Після цього влити вершки, закрити кришку і в режимі гасіння готувати півтора години.
Курячі серця з грибами у вершках
- 1,5 склянки вершків;
- 80 г сердечок;
- 230 г улюблених грибів;
- 5 г каррі;
- 2 червоних цибулі;
- масло.
Час – 1 годину і 25 хвилин.
Калорії – 99.
Метод приготування:
- Луку зняти шкірку, вимити його і нарізати пір'ям;
- Розігріти сковороду, залити в неї масло;
- Коли вона розжариться, всипати коренеплід і готувати до м'якості;
- Гриби почистити гострим ножем наріжте їх пластинками;
- Додати до інших компонентів, тушкувати чверть години;
- За цей час промити сердечка, зачистити ножем;
- Додати в сковорідку, приправити за смаком, перемішати;
- Закрити кришку і зменшити вогонь;
- Витримати в такому стані сорок хвилин;
- Влити вершки і знову накрити сковороду;
- Протягом деякого часу не чіпати, а потім діставати тарілки.
Плов на сковороді зі свининою — смачне і просте блюдо, яке приготувати доольно просто.
Як приготувати ароматний пиріг з сайрою і рисом в духовці читайте в нашій статті.
Спробуйте приготувати смачний домашній хліб без дріжджів в мультиварці — набагато смачніше покупного.
Ніжні сердечка з сиром
- 160 г сиру;
- 450 г сердець;
- 1 зубчик часнику;
- 80 мл вершків;
- 1 головка цибулі.
Час приготування – 35 хвилин.
Калорії – 147.
Як приготувати:
- Цибуля очистити, вимити, нарізати і обсмажити в маслі;
- Додати до нього зачищені серця, приправити за смаком;
- Перемішати і тушкувати десять хвилин;
- Сир подрібнити теркою будь-якого розміру;
- Влити до нього вершки, з'єднати;
- Часнику зняти шкірку, подрібнити його;
- Додати до вершків, ретельно перемішати;
- Влити масу в сковороду і тушкувати чверть години під кришкою.
Корисні поради
Щоб ваше блюдо було готове швидше, можна на гострому кінчику сердець зробити надрізи у вигляді хрестів. Це прискорить процес приготування будь-якої страви.
Якщо ви хочете густий соус, то радимо попередньо розвести у вершках борошно. У такому вигляді додати вершки і в результаті страва вийде набагато густіше і насиченішим.
Щоб смак вийшов більш ніжним і більше вершковим, радимо використовувати вершкове масло замість соняшникової, оливкової або будь-якого іншого рослинного.
Вже пробували один з найбільш смачних страв на світі? Якщо немає, то час прийшов. Швидше починайте готувати курячі сердечка у вершках, це дуже просто і смачно!