06 июнь 2019
2 296
Як приготувати смачну домашню піцу за 5 хвилин
Хочете приготувати вечерю за максимально короткий час? Скористайтеся нашими рецептами і порадуйте близьких смачною піцою, приготованою за мінімальний період часу.
Рецепт піци на сковороді за 5 хвилин
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
сир - | 70 г |
майонез - | 4 ст. л. |
ковбаса «Докторська» - | 100 г |
борошно - | 9 ст. л. |
сметана - | 4 ст. л. |
томат - | 3 шт. |
печериці (мариновані) - | 50 г |
яйця - | 2 шт. |
Час приготування: 15 хвилин | Калорійність на 100 грам: 256 Ккал |
- У зручній тарі з'єднайте разом майонез зі сметаною;
- Доповніть білу субстанцію просіяного борошном і яйцями;
- Виделкою якісно збийте. Вийде тісто дуже рідке;
- Варенку (ковбасу) шаткуємо середнім кубиком;
- Тонкими слайсами кришимо гриби;
- На кружечки розрізаємо митий томат;
- Сковороду, розміщену на вогні, присмачую тістоподібної сумішшю;
- Укладаємо начинку, починаючи з ковбаси;
- Поверх м'ясної складової розміщуємо печериці;
- Прикрашаємо рівномірно помидорными кружечками і усыпаем рясно сиром, потертим на тертці;
- Середній рівень спека задаємо і, прикривши кришкою, чекаємо 10 хвилин.
Як зробити піцу з батона на сковорідці
- молоко – 170 мл;
- борошно – 20 г;
- сир – 100 г;
- олія – 50 мл;
- кетчуп – 2 ст. л.;
- яйце;
- нарізний батон – 7 шматків;
- сіль, спеції;
- 200 г вареної ковбаси.
Час: 15 хвилин.
Калорії: 216,5.
- Покладений в миску батон заливаємо молоком, тримаємо так до розм'якшення;
- Перетворіть розмокле кондитерський виріб в кашку вилкою;
- В молочно-хлібну масу вбийте яйце і посипте борошном, ретельно розмішайте;
- Протріть олією сковорідку і розмістіть на ній тістоподібну субстанцію;
- Коли одна бік підрум'яниться, перевертаємо;
- Зверху здобріть корж кетчупом, присолив;
- Середніми скибочками подрібніть варенки і усыпьте нею заготовку;
- Потріть над ковбасних шаром рівномірно сир;
- Збавивши вогонь, накриваємо кришкою і 5 хвилин пропекаем.
Піца п'ятихвилинка з листкового тіста
- лист листкового тіста – 250 г;
- томатний соус – 2 ст. л.;
- базилік сушений – 5 м;
- томат – 1 шт.;
- пепероні – 100 г;
- огірок (солоний);
- моцарелла – 2 кульки;
- орегано сушений – 5 р.
Час: 20 хвилин.
Калорії: 294,6.
- Розморожений пласт тіста злегка розкочуємо качалкою і укладаємо на деко, покритий пергаментом;
- Змащуємо основу соусом томатним, притрушиваем заготовленими травами;
- Пепероні рівномірно розподіляємо за все формі, тонко покришивши кружечками;
- Слайсами покришеним огірком заповнюємо отвори між салямі;
- Вимитий томат поділяємо на тонкі часточки і укладаємо поверх заготовки;
- Кружальцями моцарели заповнюємо площа напівфабрикату;
- До 210°С накаливаем духовку, в яку на 10-15 хвилин відправляємо деко з піцою.
Швидка піца в мікрохвильовці
- стегно копчене (куряче) – 1 шт.;
- оливки – 10 шт;
- тісто – 200 г;
- шинка – 100 г;
- соус (любий на вибір) – 2 ст. л.;
- перець мелений;
- томат – 2 шт.;
- сир – 50 р.
Час: 20 хвилин.
Калорії: 250,2.
- Розкачати тісто, викласти його на блюдо;
- Поверхня усеять проколами, скориставшись вилкою;
- Промазати основу улюбленим соусом;
- Поверх розмістити м'ясну суміш, що складається з посіченою шинки і курячого м'яса, знятого з копченого стегна;
- Оливки нашаткувати кільцями і усеять ними заготовку;
- Обмитий томат розділити на 2 частини, позбутися від місця з'єднання з черешком, і покришити тонкими скибочками;
- Пошинкованным помідором встелити майбутню піцу;
- Посипати перцем і потертим сиром;
- В мікрохвильовку помістити блюдо, встановити середню потужність і 10 хвилин пропікатися;
- Потім ще 5 хвилин доводимо до готовності на максимальній потужності.
Спробуйте приготувати ніжний і смачний торт «Стьопка-Растрепка» за нашими рецептами.
Читайте як приготувати смачні тюфтельки, які підійдуть до будь-якого гарніру.
Бутерброди з помідорами — прекрасна закуска, яка готується дуже просто. Встигніть спробувати в сезон недорогих овочів.
Сирна піца за п'ять хвилин
- пармезан – 50 г;
- базилік – 4 листочка;
- рокфор – 50 г;
- тісто (розморожене) – 200 г;
- моцарелла – 50 г;
- соус на основі томату – 2 ст. л.;
- емменталь – 50 г;
- оливкова олія – 15 мл;
- орегано – 2 листочка.
Час: 15 хвилин.
Калорії: 269,4.
- Присипаємо борошном деко і розміщуємо на ньому тісто, тонко розкатане;
- Основу промазуємо соусом і розкладаємо ароматні трави;
- Рокфор шаткуємо тоненькими пластинами і поміщаємо на заготівлю;
- На великій тертці натираємо емменталь, на дрібній – пармезан;
- Подрібненими сирами посипаємо напівфабрикат;
- Моцарелу шаткуємо слайсами і викладаємо на заготівлю;
- Збризкуємо поверхню піци оливковою олією і розміщуємо її в духовці на 7 хвилин, задавши 220°С.
Корисні поради
- Для приготування піци можна використовувати не просто борошно, а її суміш з манкою 1:1;
- Розкладаючи начинку, намагайтеся, щоб нею була заповнена вся поверхня основи рівномірно. Нагромаджувати інгредієнти в центрі заготовки не правильно;
- Максимально висока температура духовки значно зменшить час випікання піци;
- Поверхня розкатаного не рідкого тіста краще проколювати виделкою, це дозволить йому під час запікання не пузиритися;
- Не поміщайте неготову піцу в розігрітий духову шафу або на холодну сковороду;
- Легкоплавкий сир, такий як моцарелла, для будь-якої піци підходить значно краще звичайного російського і голландського;
- Урізноманітнити і надати свіжого аромату дозволить застосування різноманітних сушених трав, кунжуту, гранульованого часнику;
- Більш елегантний смак забезпечить оливкова олія, яким слід збризнути заготівлю перед відправкою на термічну обробку;
- Для начинки завжди використовуйте вже готові продукти, так як тісто пропікається в рази швидше, ніж сирі овочі і м'ясо;
- Не варто переборщувати і з кількістю соусу або кетчупа. Ідеальним буде тонкий напівпрозорий шар;
- Щоб начинка не висохла і не підгоріла, необхідно завжди її покривати подрібненим сиром.
Приємного апетиту!
Що ще почитати: