04 апрель 2019 1 519

Як приготувати торт «Хелло Кітті» своїми руками

Знаменита кішечка підкорила не одне дівоче серце. Не дивно, адже маленька кішечка не тільки була милим янголятком з рожевим бантиком, але і відрізнялася добротою і чуйністю.

Рецепт торта «Хелло Кітті» з мастики своїми руками
Інгредієнти Кількість
яйця - 2 шт.
крутий окріп - 1 (200 мл) стакан
цукор - 2 склянки
сода - 1 ½ ч. л.
пастеризованого молока - 1 (200 мл) стакан
какао порошок - 6 ст. л.
рафінована олія - ½ Склянки
борошно - 2 склянки
розпушувач - 1 ½ ч. л.
Ганаш: -
вершки жирністю 35% - 300 мл
масло (заздалегідь розм'якшене) - 50 г
білий шоколад - 250 г + 50г шоколаду у вигляді крапель
Покриття: -
згущене молоко - 50 г
масло (заздалегідь розм'якшене) - 100 г
Мастика: -
желатин - 2 ст. л.
сік будь-якого цитруса - 10 мл
пудра цукрова - 3 склянки
Час приготування: 240 хвилин Калорійність на 100 грам: 358 Ккал

Скориставшись цим рецептом, ви зможете перетворити звичайний торт у справжній подарунок для своєї маленької шанувальниці «Хелло Кітті». Отже, приступимо.

Технологія підготовки і випічки бісквіта:

  1. Всі інгредієнти, що входять у категорію «сухих» змішати в окремому посуді, не забувши про те, що борошно потрібно просіяти;
  2. До збитим в легку пінку яйцям влити масло з молоком;
  3. З'єднати 2 готові суміші і заважати до доведення маси у консистенцію однорідності;
  4. Влити крутий окріп і заважати так швидко, як ви можете;
  5. Дно форми застелити пергаментом або змастити шматочком масла. Влити тісто, яке потрібно випікати в середньому 1 годину при 160 – 180С.

Технологія приготування ганаша:

  1. Вершки закип'ятити, але не дати їм кипіти;
  2. В гарячий молочний продукт додати масло з шоколадом і заважати до розчинення двох інгредієнтів і придбання маси консистенції однорідності;
  3. Ганаш охолодити і тільки потім протягом 15 хвилин збити до хорошої пишноти;

Збірка торта (напівфабрикат):

  1. Охолоджений до цього моменту бісквіт потрібно нарізати на 3 рівних і однакових по висоті коржа. Щоб зробити їх рівними досить обрізати по краях. У свою чергу краю потрібно подрібнити до стану крихти і відкласти в сторону, так як вони знадобляться для підсумкового оформлення;
  2. На перший корж бісквіту викласти приблизно ¼ частину крему. Акуратно розмазати по поверхні, насипати крихти і трохи шоколаду у вигляді крапельок;
  3. З другим коржем виконати наступну процедуру;
  4. Останній корж можна змастити залишками ганаши і прибрати напівфабрикат на 30 хвилин у холодильник.

За цей час потрібно збити масло зі згущеним молоком і отриманої солодкою масою обмазати весь торт. Прибрати десерт на 1 годину в холодильник.

Готуємо мастику і декор:

  1. Поки в холодильнику просочується і охолоджується торт саме час підготувати декор. Для цього у холодній воді на 40 хвилин потрібно замочити желатин. Після компонент потрібно поставити на вогонь і розплавити до зникнення останніх грудочок;
  2. Всипати пудру і добре перемішати;
  3. На цьому ж етапі потрібно влити сік цитруса. Це необхідно для легкого притуплення нудотності;
  4. Готову мастику потрібно прибрати в холодильник на годину.

Декорування:

  1. Мастику розкачати в міру тонким шаром. В ідеалі 5 мм;
  2. Дістати з холодильника торт і акуратно покрити його мастикою. Справа це нескладно, головне максимально вирівняти його поверхня та бокові сторони;
  3. Надлишки солодкої пасти потрібно зрізати біля основи використовуючи ніж для піци або будь-який інший, але гострий ніж;
  4. З допомогою розтопленого шоколаду намалюйте зображення кішечки «Кітті».

Читайте як приготувати ароматні та ніжні кекси в домашніх умовах в нашій статті.

Візьміть на замітку рецепт соковитих відбивних в клярі, приготованих на сковороді.

Пиріг з горіхами і родзинками — спробуйте наш рецепт десерту, який стане прекрасним завершенням будь-якого вечора.

Кремовий торт «Хелло Кітті» за трафаретом

Ще один спосіб приготування, який, на думку багатьох господинь, відрізняється простотою. Але для додання естетичного зовнішнього вигляду потрібно сконцентруватися на декорі. Адже прикраса кремом займе чимало часу.

Що необхідно:

  • щіпка солі;
  • масло (попередньо розм'якшене) – 100 г;
  • цукор – 2 (200 мл) склянки;
  • барвники кондитерські – рожевий та жовтий;
  • вершки 35% — 4 ст. л.;
  • борошно – 350 г;
  • яйця – 8 шт.;
  • ванілін – ½ ч. л.;
  • шоколад ( обов'язково темний) – 50 р;
  • пудра (просеянная) – 2 склянки;
  • розпушувач тіста – 2ч. л.

Скільки готувати: 2 години.

Кількість калорій: 330 ккал.

Покроковий рецепт дитячого торта «Хелло Кітті» з крему:

  1. Приготування потрібно почати з основи. Для цього відокремте жовтки від білків, також поділіть на 2 частини цукровий пісок. Одну половину цукру всипте в жовтки, другу відправте до білків. Обидві суміші ретельно збити міксер, а потім за допомогою їдальні або дерев'яної ложки з'єднайте;
  2. Просійте розпушувач тіста з борошном. При постійному помішуванні яєчної маси введіть сухі інгредієнти;
  3. Дві прямокутні форми промажте шматочком масла і влийте в них тісто. Бісквіти випікаються близько півгодини при 180С. По готовності коржі остудити і з одного виріжте голову кішечки Кітті;
  4. Для цього заздалегідь роздрукуйте так званий трафарет, який буде відповідати розміру бісквіта. Роздруковану картинку прикладіть на бісквіт і за допомогою гострого ножа обріжте по контуру;
  5. Переходимо до найцікавішого моменту – декорування торта. Але перш ніж приступити до оформлення, потрібно приготувати крем. Для цього збийте розм'якшене масло з двома склянками пудри. Продовжуючи процес, по черзі всипайте ванілін з сіллю, влийте вершки. Закінчивши збивання 1/3 частину готового крему, офарбіть в рожевий відтінок;
  6. Змастіть основу торта (прямокутний бісквіт) тонким шаром крему і встановіть голову кішечки. Краї і поверхню голови потрібно прикрасити кремом, використовуючи насадку «відкрита зірочка»;
  7. Рожевим кремом потрібно зробити маленький бантик на правому вусі і повністю покрити нижню основу, використовуючи ту ж насадку;
  8. Розтопити шоколад і на пергаменті намалювати вусики і очі. З решти шоколадної маси потрібно промальовувати контур бантика. Пам'ятайте, що суміш повинна бути теплою, інакше крем розтане;
  9. Застиглі шоколадні деталі перенесіть на потрібні місця і приберіть торт в холодильник.

Ідеї оформлення

Ми розглянули два найпопулярніших способу приготування дитячого торта «Хелло Кітті». В якості основи можна використовувати будь корж (необов'язково бісквітний), а от з декором рекомендується поекспериментувати.

Вирізану за трафаретом голову кішечки залийте білим желе. Чорної желейної сумішшю намалюйте контури, вусики, вічка і підстава бантика, де в центр треба обережно влити рожеве желе.

Ще одним хорошим способом декору стане виготовлення фігурки «Хелло Кітті» з мастики або маршмеллоу. Але це можливо лише в тому випадку, якщо у вас є досвід створення деталей з цих матеріалів.

Що ще почитати: