15 июнь 2019 2 499

Як швидко і смачно приготувати сушіння з фаршем

Багато людей люблять балувати себе сушками з фаршем. В їх приготуванні немає нічого складного, потрібно лише бажання і трохи часу. Вони виходять смачними, ароматними , а діти з задоволенням порадіють їм.

Покроковий рецепт
Інгредієнти Кількість
молоко - 200 мілілітрів
рослинна олія - для смаження
сіль і спеції - за смаком
сушіння - 0,5 кілограма
цибулю - 1 штука
фарш - 150 грам
Час приготування: 40 хвилин Калорійність на 100 грам: 238 Ккал

Для приготування такої страви необхідно вибирати бублики невеликих розмірів. Вони повинні бути маленькі і тверді, на відміну від бубликів, які відрізняються м'якістю, добре кришаться.

  1. У тарілку з широким дном викласти сушіння, залити їх молоком на 15 хвилин, щоб вони вымочились, стали м'якими;
  2. Фарш викласти в ємність, додати до нього спеції, сіль за смаком, нарізані дрібними кубиками цибулю, перемішати;
  3. У бублики покласти начинку, перекласти на гарячу сковороду, обсмажити з двох сторін;
  4. Викласти на тарілку, покриту паперовим рушником, щоб у нього вбрався зайвий жир.

Сушіння з фаршем на сковороді — страва у своєму приготуванні дуже скромна, але його порадує навіть справжніх цінителів їжі.

Як приготувати сушіння з фаршем в духовці

Сушіння з начинкою можна готувати не тільки на сковороді, але і в духовці, виходить ще смачніше й пахучіше.

Інгредієнти:

  • 0,4 кілограма сушок;
  • сіль;
  • 100 грам сиру;
  • молоко – 2 склянки;
  • олія соняшникова;
  • зелень;
  • 1 цибулина;
  • помідори – 2 штуки;
  • спеції;
  • часточка часнику;
  • майонез;
  • 0,4 кілограми фаршу.

Час приготування: 40 хвилин.

Калорійність на 100 грам: 230 ккал.

  1. Викласти в окрему ємність бублики, залити їх молоком, щоб вони були повністю покриті, залишити на 10 хвилин;
  2. Почистити, дрібно порізати цибулю, обсмажити на олії, перекласти в миску;
  3. На тій же сковороді обсмажити фарш, з'єднати його з цибулею, перебити на блендері, додати подрібнену зелень, часник, столову ложку майонезу, спеції, перемішати;
  4. Змастити деко олією, викласти зверху бублики, заповнити їх начинкою, прикрасити шматочками помідорів, посипати тертим сиром;
  5. Готувати 20 хвилин при 180 градусах.

Незважаючи на всю простоту приготування такої закуски, її з гордістю можна подавати навіть на святковий стіл. Вона не тільки красиво виглядає, але ще і радує своїм незвичайним смаком.

Бублики з фаршем і грибами

Сушіння можна готувати з різними начинками, але найчастіше вони начинюються фаршем. Щоб їх смак став більш оригінальним, можна додати до них гриби, які додадуть нові, незвичні нотки.

Інгредієнти:

  • 18 сушок;
  • 0,15 кілограм фаршу;
  • приправи;
  • 1 стакан молока;
  • сіль;
  • 40 мл майонезу;
  • 50 грам шампіньйонів;
  • цибулина;
  • 80 грам сиру.

Час приготування: 25 хвилин.

Калорійність на 100 грам: 245 ккал.

  1. Гриби і цибулю почистити, дрібно нарізати, обсмажити на олії, викласти на тарілку;
  2. Фарш поперчити, додати трохи солі і обсмажити його на олії;
  3. Змішати м'ясо з печерицями, тертим сиром, перемішати;
  4. Бублики замочити в молоці на 15 хвилин;
  5. На деко покласти лист пергаментного паперу, зверху викласти бублики, начинити їх;
  6. Запікати 15 хвилин в духовці при 180 градусах.

Така незвичайна закуска завжди виходить смачною і ніжною, а гості обов'язково оцінять її по достоїнству.

Бублики з м'ясом і сиром в мультиварці

Мультиварка – незамінний пристосування на кухні. З його допомогою можна легко приготувати найрізноманітніші страви для всієї родини.

Інгредієнти:

  • 250 грамів фаршу;
  • сіль;
  • молоко – 1 стакан;
  • 15 сушок;
  • спеції;
  • 70 грам сиру;
  • 1 цибулина.

Час приготування: 50 хвилин.

Калорійність на 100 грам: 240 ккал.

  1. Вимочити бублики 10 хвилин в молоці;
  2. Фарш поперчити, додати до нього сіль, дрібно нарізану цибулю, добре перемішати;
  3. Начинити сушіння і викласти їх на дно змащеної маслом чаші, посипати тертим сиром;
  4. Поставити чашу в мультиварку, включити режим «випічки» на 30 хвилин.

Подавати сушіння дітям, можна дуже оригінально, незвично. Для цього необхідно вирізати з моркви, відвареної заздалегідь, рот і очі, зверху покласти їх на бублик. З сметани, навколо нього робляться промінчики, що робить його схожим на сонечко, яке обов'язково здивує навіть самого маленького дитини.

Печериці з курячою грудкою — це страва підійде до будь-якого гарніру.

Тісто для грузинського хінкалі — тут є свої секрети, про які ми готові вам повідати.

Зробити запіканку в мікрохвильовці дуже швидко і просто — корисний і смачний сніданок для вей сім'ї за нашими рецептами.

Корисні поради

Для приготування фаршированих сушок необхідно вибирати свіжі, якісні інгредієнти. Бублики повинні бути твердими, невеликого розміру. М'які бублики можна теж використовувати для цієї мети, але в такому разі їх потрібно швидко занурити в молоко і дістати, щоб він не перетворилися на кашу.

Для вимочування бубликів підходить не тільки молоко, але і звичайна вода. Для цього необхідно додати в неї два зубчики подрібненого часнику і в цій рідині вимочити сушіння.

Сушіння можна начиняти будь-яким фаршем, але краще всього використовувати кілька видів м'яса – свинину, яловичину, курку і обов'язково додавати цибулю, який робить його більш соковитим.

У процесі приготування страви, можна також використовувати різні продукти – сир, майонез, свіжу зелень, помідори, гриби, які додадуть йому нові, більш пікантні нотки. Петрушка, свіжий лук, кріп зелень, яку варто використовувати в помірних кількостях.

Готувати бублики можна на сковороді в духовці або мультиварці. Перед випіканням, форми обов'язково потрібно змащувати маслом, щоб випічка не приставала і було легше перекласти її на блюдо.

Що ще почитати: