29 апрель 2019 17 497

Як приготувати солодку ковбаска з печива

Смак цього солодкого ласощі багатьом пам'ятається ще з дитинства. Але зараз рецептів цієї смакоти з'явилася величезна безліч. Побалуйте і ви свого малюка такої солодкої ковбаскою. В принципі, від неї не відмовляться навіть дорослі. Готується вона дуже легко. Так і продуктів потрібно зовсім небагато.

Представляємо вашій увазі 5 цікавих рецептів цієї ласуна.

Рецепт солодкої ковбаски з пісочної випічки як в дитинстві
Інгредієнти Кількість
пісочного печива «Пряжене молоко» - 0,5 кг
згущеного молока - 1 банку
вершкового масла - 150 грам
мармеладу різних кольорів або горіхи - 150 грам
Час приготування: 225 хвилин Калорійність на 100 грам: 410 Ккал

Перед вами дуже простий і смачний рецепт приготування кондитерської ковбаски. Спробувавши її, ви немов поринете у своє дитинство знову.

Хід роботи:

  1. Збийте міксером м'яке вершкове масло зі згущеним молоком;
  2. Роздушіть печиво качалкою до стану борошна;
  3. Поріжте кухонним ножем різнобарвний мармелад або горіхи дуже дрібно;
  4. З'єднайте всі підготовлені інгредієнти до однорідності;
  5. Загорніть отриману масу в харчову плівку. Надайте їй форму ковбаски. Краї зафіксуйте ниткою;
  6. Поставте в холодне місце на 3 години.

Готове ласощі подавайте на стіл в розрізаному вигляді.

Приємних вам вражень!

Шоколадний десерт з печива зі згущеним молоком: рецепт покроково

Перед вами класичний рецепт солодкої ковбаски. Готується вона елементарно. Ваша дитина прийде в повний захват від попробованного ласощі.

Склад:

  • 200 грам печиво «Топлене молоко»;
  • Половина склянки сухого какао;
  • 100 грам вершкового жиру;
  • Половина банки згущеного молока;
  • Горішки;
  • 150 г тертого шоколаду.

Тривалість приготування: 10 год. 20 хв.

Калорійність 1-й порції: 540 ккал.

Хід роботи:

    1. Роздушіть печиво, за допомогою качалки, до стану борошна;

    1. Додайте до нього м'який вершковий жир і змішати до однорідності;

    1. Введіть сухе какао і горішки. Добре перемішайте;

    1. Додайте згущене молоко і теж перемішайте;

    1. Загорніть отриману масу в пергаментний аркуш і сформуйте ковбаску. З обох сторін зафіксуйте нитками;

  1. Приберіть готове солодкий виріб в холодильник на 10 годин.

Перед подачею на стіл готову ласунку обваляйте в тертому шоколаді. Презентуйте в розрізаному вигляді на красивому блюді.

Вам приємно поласувати!

Солодка ковбаска з какао і печиво «Топлене молоко»

Представляємо вашій увазі найпопулярніший рецепт серед домогосподарок. Хоч він і є легким у приготуванні, але результат перевершить всі ваші очікування. Побалуйте цією смакотою своїх малюків.

Склад:

  • 0,5 кг печиво «Топлене молоко»;
  • Банку вареного згущеного молока;
  • 125 грам вершкового жиру;
  • Половина склянки сухого какао;
  • Половина склянки молока;
  • 70 грам горішків;
  • 70 грам родзинок.

Тривалість приготування: 4 години.

Калорійність 1-й порції: 655 ккал.

Хід роботи:

  1. Дерев'яною качалкою перетворіть печиво «Топлене молоко» в борошно;
  2. Поставте на плиту газову миску з молоком;
  3. Введіть в неї сухе какао і добре перемішуємо;
  4. Вводимо і розчиняємо в кавовому молоці вершковий жир;
  5. Знімаємо з плити і вводимо сюди ж варене згущене молоко;
  6. Всипте сюди ж борошно з печива, родзинки та горіхи. Гарненько перемішайте;
  7. Загорніть отриману масу в пергаментний аркуш і сформуйте ковбаску. З обох сторін зафіксуйте нитками;
  8. Покладіть на 4 години готове ласощі в холодне місце.

Презентуйте готову ласунку в розрізаному вигляді.

Вам приємно поласувати!

Кондитерське тістечко «Ковбаска з печива

Перед вами цікавий рецепт тістечка. Побалуйте свою крихітку їм. Щоб його приготувати, не потрібно володіти надприродними кондитерськими навичками.

Склад:

  • 400 грам печиво «Топлене молоко»;
  • 250 грам вершкового жиру;
  • Стакан рафінаду;
  • 2 ст. л. сухого какао;
  • Половина склянки молока;
  • Горіхи;
  • Родзинки.

Тривалість приготування: 40 хвилин + 4 години для застигання.

Калорійність в 1 порції: 611 ккал.

Хід роботи:

  1. Подрібніть «Пряжене молоко» руками;
  2. Порубаєте горішки за допомогою кухонного ножа;
  3. Поставте на плиту газову каструльку з вершковим жиром, какао і рафінадом;
  4. Розчиніть все протягом 1 хвилини і перемішайте;
  5. Сода введіть крошеное «Топлене молоко», горішки та родзинки. Добре перемішайте;
  6. Зніміть посуд з газового пальника і відставте остигати;
  7. Коли майбутнє тістечко трохи охолоне, сформуйте за допомогою пергаментного паперу своєрідну ковбаску;
  8. Краї паперу зафіксуйте нитками;
  9. Покладіть на 4 години в морозильну камеру для затвердіння.

Презентуйте на стіл готове тістечко «Ковбаска» в розрізаному вигляді.

Вам приємно поласувати!

Рецепт солодкої ковбаски зі згущеним молоком з сухофруктами і пісочним печивом

Представляємо вашій увазі цікавий рецепт всім відомої кондитерської ковбаски. Він дозволить поглянути на це диво ласощі з іншого боку і закохає в себе абсолютно всіх.

Склад:

  • 400 грам печиво «Топлене молоко»;
  • Банку згущеного молока;
  • 200 грам вершкового жиру;
  • 2 ст. л. меду;
  • Сухофрукти;
  • Горішки;
  • Ізюм;
  • Сік одного лимона;
  • Цедра одного лимона.

Тривалість приготування: 4 ч. 45 хвилин.

Калорійність 1-й порції: 515 ккал.

Хід роботи:

  1. Поломайте пісочне печиво «Топлене молоко» в неоднорідну крихту;
  2. Подрібніть за допомогою гострого кухонного ножа, сухофрукти, родзинки та горіхи;
  3. Введіть в сухофрукти і горіхи, цедру лимона;
  4. Додайте до цієї суміші лимонний сік і добре перемішайте;
  5. Розтопити в сотейнику вершковий жир, згущене молоко і бджолиний мед. Гарненько перемішайте;
  6. Додайте в сотейник ламану печиво і сухофрукти в лимонному соку;
  7. Проваріть дану масу 1 хвилину і приберіть з газової плити;
  8. Дайте трохи охолонути вашої майбутньої ковбаски;
  9. Візьміть лист пергаментного паперу і промаслите його вершковим жиром;
  10. Викладіть на нього вміст сотейника і згорніть у формі якоїсь цукерки. Краї зав'яжіть нитками;
  11. Приберіть в морозилку на 4 години для застигання.

Перед подачею на стіл, обваляйте ваш кулінарний шедевр у порізаних сухофруктах.

Вам приємно поласувати!

Читайте як приготувати смачний пиріг з варенням на кефірі. Ми зібрали самі смачні і цікаві рецепти.

Читайте як правильно приготувати чудовий торт «Червоний оксамит» від відомого кулінара Гордона Рамзі.

Корисне і неймовірно смачне вівсяне печиво. До речі, ви знали що в тісто можна додати шматочки банана, сухофрукти, горіхи або інші фрукти. Читайте , як зробити цікавий десерт.

Шоколадно-сирна ковбаска з шматочками полуниці

Цю ласунку полюблять не тільки маленькі дітки, але і більшість дорослих не відмовляться від такого десерту. Рецепт приготування банально проста. Чимось ця солодкість схожа на ту, яку нам готували в дитинстві.

Склад:

  • Плитка молочного шоколаду;
  • Упаковка вершкового сиру;
  • 1 ст. л. сухого какао;
  • Половина склянки гарячого молока;
  • Половина склянки борошна кукурудзяного;
  • 4 яйця;
  • 100 грам рафінаду;
  • Половина ч. л. меленого імбиру;
  • Сіль;
  • Полуниця;
  • Чарка полуничного лікеру (якщо ласощі не будуть їсти діти).

Тривалість приготування: 7 годин.

Калорійність 1-й порції: 425 ккал.

Хід роботи:

  1. Поставте вершковий сирок на 30 хвилин в дуже тепле місце;
  2. Налийте в каструльку молоко і поставте його на маленький вогонь;
  3. Введіть в нього сухе какао і гарненько перемішайте;
  4. Додайте в сотейник ламану плитку молочного шоколаду і повністю розчиніть в молоці;
  5. Введіть в сотейник теплий сирок і гарненько перемішайте;
  6. Яйця збийте з рафінадом і кукурудзяним борошном до однорідності;
  7. Змішайте яйця з лікером. Змішайте;
  8. Перелийте яєчно-ликерную суміш в сотейник і гарненько змішайте;
  9. Поріжте ягоди полуниці і введіть їх у сотейник
  10. Остиглу масу помістіть в поліетиленовий кульок, а з боків зафіксуйте нитками;
  11. Відправте на 6 годин в морозильну камеру.

Готове ласощі подавайте в розрізаному на кружечки вигляді.

Вам приємно поласувати!

Корисні поради

Нехай навіть це і нескладне в приготуванні ласощі, але все ж деякі хитрощі тут присутні. Дізнавшись їх, ви з легкістю приготуєте його самі:

  • У дуже рідкісних випадках подрібнюйте печиво до стану борошна. Краще сушити на маленькі шматочки;
  • Замість какао прекрасним варіантом буде плитка будь-якого шоколаду;
  • Якщо десерт готується виключно для дорослих, додайте чарочку спиртного напою;
  • Грайте зі смаками і добавками.

Кінцевий результат залежить виключно від вас. Сподіваємося, наша стаття допомогла вам багато в чому розібратися. Радуйте своїх сластьон кожен день різними ласощами. Наші поради і рецепти повинні допомогти вам в подібній справі.

Що ще почитати: