Як загасити капусту з куркою в мультиварці
Тушкована капуста з куркою є досить поширеною стравою. З появою мультиварок на кухнях всіх хазяєчок кухарювати стало набагато зручніше і цікавіше. Тушкована капуста, сготовленная в мультиварці, має соковитістю і ароматом, при цьому куряче м'ясо додає якусь пікантну нотку цієї страви.
Диво–прилад практично готує сам, при цьому зберігаючи весь вітамінний склад, що міститься в капусті.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
М'ясо птиці (філе) - | 400 г |
Капуста - | 800 г |
Цибуля ріпчаста - | 1 шт |
Соняшникова олія - | 3 ст. л |
Морква - | 2 шт |
Томатна паста - | 2 ст. л |
Лавровий лист, сіль, перець - | за смаком |
Час приготування: 45 хвилин | Калорійність на 100 грам: 95 Ккал |
Достатньо підготувати потрібні продукти і скласти їх в каструлю. Тим часом диво–піч буде виконувати всю роботу. Тушкована капуста з куркою в мультиварці це — ситний і смачний обід, яким буде рада вся сім'я.
Приготування:
Відокремлюємо м'ясо від кісток, нарізаємо великими смужками, цибулю кільцями, моркву соломкою;
Вливаємо в чашу мультиварки соняшникову олію і підігріваємо. Включаємо режим (смажити), викладаємо овочевий склад і філе курки;
Нашинковываем капусту. Якщо вона туга (пізніх сортів), просолюємо і розминаємо, якщо ж капуста рання, то цю процедуру можна не проводити;
Після того, як м'ясо і овочі просмажаться, кладемо капусту;
Далі додаємо сіль, перчимо, а для аромату не завадить кілька лаврових листочків;
Продукти перешкодити. Виробляємо заміну режиму (смажити) на режим (гасити). Молоденька капуста буде тушкуватися 15-25 хв, пізня 35-45 хв;
Оформіть блюдо красиво свіжою зеленню.
Корисні поради:
- Страва буде мати неповторний смак, якщо заправити його соковитим, солодким перцем, кабачками, баклажанами;
- Ласощі стане смачнішою, якщо використовувати молоду капусту і моркву;
- Подавати страву до столу бажано з шматочками темного хліба.
Всім приємного апетиту!
Чудова тушкована капуста з курочкою
Це справжня знахідка для господинь, адже готувати в таких приладах одне задоволення. Тушкована капуста з куркою може стати королевою столу, особливо, якщо її приготувати в мультиварці Редмонд.
Апетитне ласощі ідеально підходить як для буденного вечері, так і для урочистого Воно приносить користь не тільки дорослим, але й дітям.
Цей рецепт чудово підходить для мультиварки Редмонд, так як вона готує не під тиском!
Продукти для приготування страви:
- Стегенця курячі (або гомілку) – 7 шт;
- Капуста середньої величини – 1шт;
- Морква – 2 шт;
- Кетчуп або томат – 2 ст. л;
- Соняшникова олія – 3 ст. л;
- Сіль, спеції, зелень – за смаком.
Час приготування | 1 година. |
У 100 гр. продукту | 85 ккал. |
Порцій | 6 |
Готуємо тушковану капусточку з м'ясом курки, в мультиварці Редмонд:
- Перед відправкою курячих стегон в мультиварку Редмонд, умочіть їх гарячу кип'ячену воду. Наше м'ясо опрацьовано і готове до подальшого приготування;
- Очищаємо цибулю і моркву нарізаємо у вигляді соломки або кубиків. Не застосовуйте тертку для натирання моркви;
- Підігріваємо олію;
- Включаємо на мультиварці Редмонд режим «Гасити», кладемо моркву і цибулю;
- Після того, як наші овочі протушились приблизно 15 хв, додаємо курячі реберця, перші п'ять хвилин їх потрібно перевертати з одного боку на інший. Приблизний час гасіння — 35 хв;
- Поки м'ясо і овочі нудяться, починаємо шаткувати капусту у вигляді довгих смужок. Білокачанну капусту можна за бажанням замінити цвітної, броколі, пекінської. Варто пам'ятати лише про те, що час гасіння цих сортів істотно менше;
- Нашаткувати капусту, кладемо її в чашу мультиварки Редмонд, додаємо спеції, сіль, кетчуп або томат і тушкуємо ще 10 хв.
Дуже смачне блюдо готове до вживання. Останній завершальний крок — це прикраса зеленню!
Мультиварка Поларіс приготує незабутню тушковану капусту з курячим м'ясом і грибами
Чудова мультиварка Поларіс здатна приготувати чудову тушковану капусту з курячим м'ясом і грибочками бесхлопотно і швидко. Проте підсумок буде неперевершеним. Мультиварка захищає продукти від пригорання, при цьому овочі і м'ясо швидко доходять до потрібної готовності, зберігаючи всі свої корисні речовини. Ніжність і соковитість страви здатне вразити і порадувати всю сім'ю!
Необхідні інгредієнти:
- Невелика капуста – 700 – 900 гр;
- М'ясо курки – 400 гр;
- Білі гриби (бажано шампіньйони) – 200 гр;
- Цибуля – 100 гр;
- Морква – 130 гр;
- Часник – 2, 3 зубця;
- Соняшникова олія – 50 мл;
- Відстояна вода – 180 мл;
- Перець (запашний, білий, чорний мелений) – за смаком;
- Базилік, петрушка, кріп, сіль – за смаком.
Час приготування | 1 година 20 хв |
Одна порція | 200 ккал. |
Приступаємо до приготування ніжного страви в мультиварці Поларіс:
- Чистимо цибулину і наріжемо її півкільцями, потім промиємо білі гриби і разрежем їх на чотири частини;
- У чашу мультиварки Поларіс вливаємо олію (бажано рафінована), потім цибулю і печериці. Включаємо режим «Випічка» і обсмажуємо десять хвилин;
- Режим м'ясо курки не великими шматками, моркву кубиками. Кладемо до цибулі і грибів. Всі продукти обсмажуємо протягом десяти хвилин;
- Додаємо нашатковану капусту, перчик, сіль і часник;
- Не забуваємо влити воду, потім натискаємо кнопку «Гасіння». Блюдо нудиться 1 годину;
- По закінченню часу включаємо режим «Підігрів», страва має настоятися (25 хв);
- Готову страву присипаємо подрібненою зеленню.
Апетитне ласощі готове до вживання!
Як зробити смачні ліниві голубці в мультиварці, читайте наші рецепти з фото і покроковими рекомендаціями.
Тушкована квашена капуста з м'ясом в мельтиварке «Редмонд». Рецепти приготування смачних і корисних страв тут.
Читайте неймовірний рецепт сирної запіканки з манкою, приготовленої в мультиварці. Знайдіть свій найулюбленіший рецепт у нашій статті.
Ніжна квашена капуста тушкована з курочкою
Приготувати тушковану квашену капусту зовсім не важко, особливо, якщо на кухні є мультиварка. Не потрібно годинами стояти біля плити і чекати результату. Приготована страва з капусти в сучасній диво-печк, буде ласим, пахучим і корисним. Це й не дивно, адже у квашеній капусті є безліч корисних вітамінів і мікроелементів, а мультиварка з легкістю їх зберігає при смаженні і тушкуванні.
Необхідні інгредієнти:
- Капуста квашена – 800 гр;
- М'ясо курки – 450 гр;
- Велика головка цибулі – 1 шт;
- Морква – 2 шт;
- Соняшникова олія – 6 ст. л;
- Сіль, перець, лавровий лист – за смаком;
- Вода – 100 гр.
Час приготування | 55 хв. |
Калорій | 300 |
Приготування:
- Очистимо цибулю і моркву, потім наріжемо великим кубиком;
- У чашу мультиварки вливаємо олію, підігріваємо і викладаємо нарізані овочі. Пасеруємо 15 хв. Режим «Смаження»;
- Куряче м'ясце (філе, філе) нарізаємо нетовстими шматками і додаємо до овочів. Ретельно обсмажуємо протягом 10 хвилин;
- Витримавши час, кладемо квашену капусту, спеції, сіль, лавровий лист, який надасть страві неповторний аромат. Хвилин п'ять смажимо разом з овочами і м'ясом;
- Вливаємо воду, переходимо в режим «Гасіння», задаємо час 25 хв.
Наша тушкована квашена капуста з куркою готова до вживання! Це блюдо відмінно доповнить будь-який гарнір, наприклад, картоплю або гречану кашу.
Приємного апетиту!