Як приготувати тушковану капусту з фаршем в мультиварці
Для нормальної життєдіяльності людського організму щоденно в свій раціон необхідно включати овочі. Адже вони є джерелом вітамінів, а відповідно насичують нас енергією.
У жарку пору року ми намагаємося побільше їсти свіжі овочі, але в холодний період перемикаємося на овочеві рагу, запечені і консервовані овочі.
Але якщо ми хочемо зберегти якомога більше вітамінів в тушкованих овочах, краще користуватися мультиварка. Страви з капустою, приготовані в цьому агрегаті, виходять більш насиченим і соковитіше за рахунок повної герметичності в процесі термічної обробки.
Капуста непогано гармонує з іншими овочами: помідорами, кукурудзою, цукатами. До неї додають шматочки м'яса, крупи, фарш, рибу. У приладі цей овоч смажать, парять, тушкують, навіть запікають.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
Вирізка свиняча - | 350 г |
Капуста - | 500 г |
Цибулю - | 1 шт. |
Морква - | 1 шт. |
Томатний морс - | 3 ст. л. |
Майонез - | стакан |
Масло (звичайне) рослинна - | 3 ст. л. |
Сіль, перець - | за смаком |
Вода очищена - | 0.5 склянки |
Час приготування: 60 хвилин | Калорійність на 100 грам: 98 Ккал |
М'ясо свіже моєму і филейным ножем розбираємо на шматки, прокручуємо через електром'ясорубку. Фарш можна купити готовий, це скоротить час, але смак буде дещо іншим. Активуємо агрегат на функцію смаження, масло вливаємо і обсмажуємо м'ясний фарш десять хвилин, періодично промешівая.
Капусту шаткуємо як можна тонше. Чистимо шкірку з овочів і шаткуємо: скибочками – морква, кубиками – цибулю. Закладаємо в прилад підготовлені продукти і засмажуємо з м'ясом. У маленькій піалі змішуємо соус, майонез і очищену воду.
Виливаємо рідку масу в чашу, підсолюємо, притрушиваем перцем і все старанно вымешав, перемикаємо на функцію випічки і протушиваем сорок хвилин.
Як протушкувати капусту з м'ясом і рисом
Компоненти:
- Рис пропарений – 1.5 склянки;
- Куряча грудина – 2 шт.;
- Капуста невелика – 1 головка;
- Морква – 1 шт.;
- Перець солодкий – 1 шт.;
- Сік томатів – 1.5 склянки;
- Оливкова олія – для смаження;
- Сіль, спеції – за смаком.
Час приготування: 65 хвилин.
Калорійність: 83 Ккал/ 100 р.
Рис вимиваємо і ставимо варити до напівготовності. Краще використовувати пропарений, він вийде розсипчастий, а не як каша. Шаткуємо капусту, чистимо моркву, а потім цибулю і перець. Овочі нарізаємо півкільцями.
Куряче м'ясо миємо і зрізаємо плівку, ріжемо невеликими скибочки, крутимо на електром'ясорубці. Включаємо прилад на функцію випічка, наливаємо масло і закладаємо курячий фарш прожариваться.
Зливаємо рис, промиваємо водою. Всі нарізані овочі відправляємо до м'яса, підсолюємо, додаємо спеції і перемішуємо. Додаємо остиглий рис, виливаємо томатний сік і активувавши на гасіння, готуємо півгодини.
Як готувати капусту в мультиварці «Редмонд»
Капуста цвітна з яйцем і м'ясом в електроприладі Редмонд – надзвичайно смачне блюдо. На його приготування буде витрачено зовсім мало часу, зате вся родина отримає приємні емоції від прекрасного вечері.
Компоненти:
- Цвітна капуста – 450 г;
- Яйця – 2 шт.;
- Індичка – 500 г;
- Соняшникова олія – 50 мл;
- Часник – 1 зубок;
- Сметана – 3 ст. л.;
- Перець – за смаком;
- Сіль – за смаком;
- Помідор – 1 шт.;
- Цибуля – 1 шт.
Час приготування: годину.
Калорійність: 75 Ккал/ 100 р.
Капусту перерезаем на суцвіття, промиваємо і укладаємо в спеціальний контейнер пароварки. Набираємо 200 мілілітрів води в прилад, встановлюємо ємність з капустою і бланшируем 15 хвилин, активувавши функцію «Пар».
Шаткуємо цибулю півкільцями, викладаємо смажити на рослинній олії в агрегат у режимі смаження. Зверху викладаємо попередньо підготовлений фарш з індички, все перемішуємо і готуємо двадцять хвилин. Помідор подрібнюємо в погружном блендері в пюре.
Яйця з'єднуємо з перцем, сметаною і часником. Капусту додаємо до м'яса, вливаємо томатне пюре, яєчно-сметанную заправку і все ретельно вимішуємо. Додаємо сіль і, включивши функцію гасіння, готуємо півгодини.
Кекс «Простіше простого» приготувати так само просто, як і його назва. Але тут є і свої секрети.
Простий рецепт шоколадного торта з кремом. Читайте як правильно приготувати цей рецепт.
Рецепт класичного американського десерту чізкейку «Нью Йорк». Читайте як правильно приготувати цей ніжний десерт.
Ніжна капуста тушкована з м'ясним фаршем
Фактично всі овочі гармонують за смаком з смаженими грибами, капуста – не виняток. До того ж, вона має багато корисних смакових якостей. При використанні мультиварки їх все можна зберегти в приготовленої їжі.
Компоненти:
- Капуста – 600 г;
- Печериці – 300 г;
- Цибуля – 1 головка;
- Морква невелика – 1 шт.;
- Рослинне масло – для смаження;
- Сіль – за смаком;
- Кетчуп домашній – 1 склянка;
- Зелень – пучок;
- Молода Телятина – 650 р.
Час приготування: півтори години.
Калорійність: 105 Ккал/ 100 р.
Зрізаємо з капусти, зіпсовані або темні аркуші, перерезаем порівну і шаткуємо соломкою. З лука зчищаємо лушпиння і нарізаємо соломкою, моркву — брусками. Наливаємо олія рослинна у сковороду і смажимо овочами з капустою.
Вимиваємо гриби, шаткуємо слайсами і відправляємо до овочів обсмажуватися. Прокручуємо на електром'ясорубці раніше помытое і розділене м'ясо. Підсолюємо, і кладемо в чашу агрегату, включеного на функцію гасіння. Через десять хвилин додаємо овочі, домашній кетчуп, перемішуємо і залишаємо готуватися півгодини.
Ось такі смачні страви. Обов'язково спробуйте приготувати!
До речі, щоб капуста цвітна не втратила свій натуральний колір і наситилася водою, додайте в блюдо буквально щіпку рафінованого цукру. Не перетушите капусту, інакше вона стане м'якою, і страва буде розвалюватися як каша.
Приємною готування!