Як смачно приготувати млинці з м'ясом
Закуска з млинців з м'ясом – одне з найпоширеніших страв. Млинці готують прісними або трохи подсоленными, структура в них повинна бути щільною, тому тісто роблять густуватим на яйцях і молоці.
В якості начинки застосовують будь-відварне м'ясо з цибулею, рисом, грибами, сиром, зеленню. Деякі гурмани додають до м'яса томат, солоні огірки, червону квасолю, горошок, часник.
Їдять це блюдо зазвичай теплим, але і холодним теж не гірше. Занурюють у соус зі сметани або вершків, майонезу або легкої гірчиці.
| Інгредієнти | Кількість | 
|---|---|
| Борошно - | 300 г | 
| Яйця - | 6 шт. | 
| Молоко - | 1 л | 
| Рослинна (звичайне) олія - | 5 ст. л. | 
| Сіль, цукор - | по дрібці | 
| М'якоть свинини - | 500 г | 
| Цибулю - | 2 шт. | 
| Морква - | 1 шт. | 
| Рис пропарений - | 0.5 склянки | 
| Час приготування: 120 хвилин | Калорійність на 100 грам: 190 Ккал | 
Млинці, начинені м'ясом – це одне з універсальних страв, яке підійде до будь-якого моменту або випадком: на сніданок, пікнік, вечеря.
Відварюємо помытое м'ясо в просоленої воді одну годину. Виймаємо з бульйону і даємо охолонути. Розбираємо на шматки і прокручуємо на електром'ясорубці. Варимо рис, зливаємо воду. Овочі чистимо, шаткуємо і пасеруємо на рослинній олії. Додаємо у фарш зажарку і рис, все ретельно перемішуємо.
Збиваємо в чаші кухонного комбайна яйця, додаємо сіль, половину молока і цукор.
Продовжуємо процес. За трохи додаємо протрушенную борошно, виливаємо молоко, що залишилося і олію.
Залишаємо тісто відпочити на півгодини.
Наливаємо ополоником рідке тісто і смажимо на млинцевої сковороді, стопкою складаємо.
По середині млинця кладемо начинку, загортаємо всередину кінці і сматываем у вигляді рулетика.
До гарячих млинців подаємо домашню сметану.
Млинці, фаршировані м'ясом
Компоненти:
- Борошно 550 г;
- Яйця – 4 шт.;
- Молоко – 0.5 л;
- Вода очищена – 0.5 л;
- Сіль – за смаком;
- Олія оливкова – 100 мл;
- Цибуля – 1 шт.;
- Куряча грудки – 500 г;
- Майонез – 100 мл
Час приготування: годину.
Калорійність: 160 Ккал/ 100 р.
 М'ясо вимиваємо, промаківающімі паперовими кухонними рушниками. Шаткуємо на кубики, обсмажуємо на оливковій олії. Цибулю чистимо і, нарізавши соломкою, додаємо до м'яса.
М'ясо вимиваємо, промаківающімі паперовими кухонними рушниками. Шаткуємо на кубики, обсмажуємо на оливковій олії. Цибулю чистимо і, нарізавши соломкою, додаємо до м'яса.
Вливаємо тепле молоко в стакан блендера, вбиваємо яйця і на повільній швидкості збиваємо. Додаємо сіль, партіями – протрушенную борошно, все вимішуємо і вливаємо тільки закипілу воду і три ложки оливкової олії. Залишаємо тісто постояти.
В цибульно-м'ясну масу додаємо домашній майонез, все підсолюємо і перемішуємо.
Смажимо млинці на прогрітій сковороді до приємного коричневого кольору. Не потрібно змащувати сковороду додатково маслом, його достатньо в тесті.
На центр млинця кладемо начинку, звертаємо краю за принципом конверта і перекладаємо на глибоке блюдо.
Млинці з м'ясною начинкою: рецепт від Юлії Висоцької
Рецепт м'ясних млинців від відомого кулінара Юлії Висоцької так само незвичайний, як і інші її рецепти. Це блюдо досить легко приготувати на домашній кухні, тільки потрібно чітко дотримуватися всі пункти процесу.
Компоненти:
- Кефір – 600 мл;
- Сода – щіпка;
- Цукор – 200 мл;
- Борошно – 2 склянки;
- Вода окріп – 200 мл;
- Яйця – 2 шт.;
- Свіжа яловичина 450 г;
- Морська сіль – за смаком;
- Соняшникова (звичайне) олія – для смаження;
- Морква – 1 шт.;
- Масло вершкове – 100 г.
Час приготування: годину.
Калорійність: 175 Ккал/ 100 р.
Вбиваємо охолоджені яйця в кефір, збиваємо звичайною виделкою. Додаємо соду харчову і морську сіль, після розщеплення всипаємо партіями протрушенную борошно. Структура вийде досить в'язкої.
Після цього вливаємо воду і знову все вимішуємо. Коли консистенція стане гомогенної, наливаємо тісто ополоником і смажимо млинці на сковороді. Складаємо на підготовлене блюдо і змащуємо вершковим маслом. Виробляємо все тісто, по цій схемі.
М'ясо співаємо і розбираємо на невеликі скибочки, очищаємо моркву. Підготовлені продукти пропускаємо через електром'ясорубку. У сотейник наливаємо олію і смажимо отриманий фарш.
Кладемо млинець на рівну суху поверхню, накладаємо по центру м'ясну начинку, згортаємо за принципом рулетика.
 Читайте як приготувати омлет в мультиварці. Додайте в блюдо овочі, м'ясо, гриби і інші добавки щоб зробити омлет ще смачніше і цікавіше.
Читайте як приготувати омлет в мультиварці. Додайте в блюдо овочі, м'ясо, гриби і інші добавки щоб зробити омлет ще смачніше і цікавіше.
Смачна тушкована капуста з печерицями приготована в мультиварці, це одне з найбільш традиційних страв нашого раціону. Читайте рецепти тут.
Читайте як приготувати рецепт екзотичного рецепту з фунчозой. Рецепти з фото і покроковими рекомендаціями.
Картопляно-м'ясні млинці
Незвичайні млинці з картоплі, нафаршировані м'ясом – це завжди різноманітність в приевшемся щоденному меню.
Компоненти:
- Картопля – 8 шт.;
- Яйце – 3 шт.;
- Сода – 0.5 ч. л.;
- Борошно – 1 склянка;
- Сіль, перець – за смаком;
- Рослинна (звичайне) олія – для смаження;
- Масло вершкове – 50 г;
- Сметана – 4 ст. л.;
- Свинина – 350 г;
- Цибуля – 1 шт.;
- Молоко – 2 стандартних склянки.
Час приготування: півтори години.
Калорійність: 260 Ккал/ 100 р.
 Картоплю добре вимиваємо, чистимо і розрізаємо на четвертини. Занурюємо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо отвариваться.
Картоплю добре вимиваємо, чистимо і розрізаємо на четвертини. Занурюємо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо отвариваться.
Щоб смак вийшов більш насиченим, до картоплі додаємо шматок вершкового масла. Не поспішаючи зливаємо картопляний відвар беремо блендер або звичайну толкушку, мнемо овоч в пюре. Вливаємо половину молока і продовжуємо процес.
Молоко, що залишилося, добре прогріваємо, вбиваємо яйця, сіль. Коли маса стане практично однорідною, всипаємо протрушенную борошно.
Продовжуємо процес, поки консистенція стане сметаноподобной. Поступово вводимо рідке тісто в пюре. Краще застосувати міксер або блендер, так маса вийде ще більш легким.
М'ясо миємо і перекручуємо через електром'ясорубку разом з цибулею, можна покласти два зубчики часнику. Підсолюємо і притрушиваем перцем, перемішуємо.
Промазуємо млинцеву сковороду олією соняшниковою, наливаємо перший млинець. Якщо не вийшло його перевернути, і він розірвався, додайте в тісто ще борошна. Зверху на блін ложкою кладемо фарш і розподіляємо по поверхні.
Після пропікання перевертаємо і готуємо з другої сторони. Готові млинці кладемо в жаротривку каструлю, і занурюємо в електродуховку на десять хвилин при 180 °С. До картопляних млинців подаємо сметану з зеленню.
Як приготувати млинці з м'ясом та грибами
Фаршировані млинці є коронною стравою багатьох ресторанів. М'ясо може бути не тільки відварною або смаженою, але і копченим, як і гриби – лісові або тепличні.
Компоненти:
- Борошно – 600 г;
- Яйце – 4 шт.;
- Сіль – щіпка;
- Молоко – 1 л;
- Олія соняшникова – 4 ст. л.;
- Копчена грудка куряча – 350 г;
- Печериці – 300 г;
- Сир – 100 р.
Час приготування: годину.
Калорійність: 220 Ккал/ 100 р.
Моєму гриби і шаткуємо на слайсы, викладаємо в сковороду і смажимо на сковороді до повного випаровування вологи, потім підливаємо масло і ще засмажуємо. Молоко і яйця перебиваємо блендером, додаємо сіль і протрушенную борошно.
В завершення процесу замішування млинцевого тесту вливаємо дві ложки масла рослинного. Залишаємо масу на півгодини.
Куряче м'ясо шаткуємо на невеликі шматочки, змішуємо з смаженими грибами. В принципі начинка готова, але в неї ще можна додати тертого сиру.
Смажимо млинці на чавунній сковороді. Викладаємо їх стопкою. По центру млинця кладемо начинку, звертаємо в рулон і укладаємо в миску. Перед їжею розігріваємо в мікрохвильовці, сир плавиться, і страва вийде ще смачніше.
Корисні поради кулінарів
- У тісто для млинців додайте щіпку цукру, так колір придбає рум'яний коричнюватий колір;
- Готові млинці з начинкою обсмажте на маслі вершковому – з'явиться хрустка засмажена скоринка;
- В начинку можна застосовувати власноруч приготований фарш, але і покупної;
- Якщо м'ясо занадто жирне, додайте в начинку відвареної пропарений рис. В пісне м'ясо додають вершки, майонез або томатну заправку;
- В млинцеве тісто можна покласти свіжу подрібнену зелень;
- Не перекладіть тісто борошна, воно вийде густим, забитим, і будуть не млинці, а оладки, які важко буде перевертати і начиняти.
Приємної трапези!













