19 апрель 2019 6 914

Прості, але дивовижно смачні салати з сухариками і ковбасою

З сухариків і ковбаси можна приготувати безліч різних салатів, всі вони смачні, ситні і нескладні у приготуванні.

Вони відрізняються цікавим смаком і оригінальністю.

До того ж вони досить ситні.

Готуються із самих звичайних і звичних нам продуктів, які в поєднанні дають дуже цікавий і вдалий результат.

Простий салат з ковбасою і сухарями
Інгредієнти Кількість
житніх сухариків - 50 грам
копченої ковбаси - 200 грам
помідорів - 300 грам
твердого сиру - 200 грам
майонезу - за смаком
Час приготування: 20 хвилин Калорійність на 100 грам: 220 Ккал

Для приготування потрібно мінімум часу, але повірте, зі столу частування зметуть ще швидше.

  1. Копчена ковбаса ріжеться невеликими акуратними кубиками.
  2. Потім переходимо до помідорів. Для нарізки їх краще використовувати тонкий і гострий ніж. Тоді томати будуть розрізатися легко і не помнуться. Щоб прибрати з них зайвий сік, покладіть їх на сито або друшляк. Все, що нарізали, висипаємо в глибоку миску, в ній же ми будемо далі готувати страву.
  3. Твердий сир, потертий на тертці, краще на дрібну (хоча це не дуже принципово), додаємо до вже наявних у мисці інгредієнтів.
  4. Сухарики потрібно перевірити на наявність надто великих шматочків, і якщо вони є поламати їх. Бажано, щоб крихти не потрапляли в салат, постарайтеся максимально відсіяти.
  5. Тепер кладемо ці завершальні складові в миску до майже готового салату.
  6. Все, що залишилося зробити, — це все перемішати з майонезом. Краще якщо він буде з помірною жирністю, так як у страві і так достатньо калорій, відчуття ситості після нього приходить дуже швидко. Пам'ятайте, що в салаті помідори, так що не перестарайтеся при перемішуванні, а їх можна пом'яти, і маса втратить весь вигляд. Такої кількості овочевої суміші вистачить на шість осіб.
  7. Розкладіть в красиві тарілки і прикрасьте зеленню. Це зробить салат ще більш апетитним, ароматним і корисним. Тут можна використовувати і петрушку і зелену цибулю і кріп — підійде будь-яка зелень.

Залишилося лише подати салат з сухариками і ковбасою до столу і здивувати гостей новим смаком, який навіває думки про прекрасної Італії.

А що ж робити, якщо ви ковбасу хочете замінити на шинку?

Відмінний варіант!

Ми завжди виступаємо за кулінарні експерименти!

Тому наступне відео для вас:

Рецепт з додаванням квасолі

Раптово зателефонували друзі і сказали, що вже виїхали і скоро будуть, а у вас немає жодної думки в голові, про те, що приготувати?

Відмінним виходом з положення буде салат з сухариками, квасолею і ковбасою.

Їм гості швидко наситяться і отримають максимум задоволення від смакових якостей.

Ще однією його особливістю є те, що це зовсім недорого обходиться.

Що знадобиться:

  • до півкілограма консервованої квасолі;
  • 3 яйця;
  • огірок;
  • 100 грам вареної ковбаси;
  • пачка сухарів;
  • зелень;
  • майонез;
  • сіль.

З квасолі потрібно злити розсіл і гарненько промити її, нехай обов'язково постоїть в друшляку, щоб стекла вода.

Яйця потрібно відварити, почистити і дрібно нарізати кубиками, а огірки нарізати тонкою соломкою.

Ковбасний інгредієнт теж дрібно ріжеться.

До речі, якщо вареної ковбаски вдома не виявилося, можна взяти будь-яку іншу.

Ретельно промиваємо зелень, даємо їй підсохнути і подрібнюємо.

Щоб справа йшла швидше, для сушіння зелені можна використовувати паперовий рушник.

Всі отримані продукти змішуємо у високій салатниці і додаємо в майже готовий салат сухарики.

Останній етап — змішуємо все і додаємо майонез.

Потрібно спробувати отриману масу на смак, якщо буде потрібно — посолити.

Салату потрібно настоятися 10 хвилин.

Ось і все готово, залишилося тільки прикрасити і подати до столу.

Можна при бажанні заправляти не майонезом, а сметаною.

Смак, звичайно, буде іншою, але теж досить цікавий і оригінальний.

Ну що, дорогі гурмани, давайте подивимося процес приготування в авторському сюжеті:

Ще один подібний салат — «Додай фарб»

Для приготування салату з кукурудзою, ковбасою і сухариками необхідно:

  1. Маленька пачка сухарів.
  2. 100 грам копченої або напівкопченої ковбаси.
  3. Маленька банка кукурудзи (200 грам).
  4. 4 яйця.
  5. 2-3 маринованих огірка (можна солоних).
  6. Майонез.
  7. Зелену цибулю.

Цієї кількості продуктів вистачить на дві, а то і три порції.

Поставте варити яйця, і поки вони будуть на вогні, наріжте дрібною соломкою огірки і ковбасу.

Якраз яйця зваряться, їх потрібно остудити і порізати також як попередні складові.

З кукурудзи зливаємо розсіл і додаємо її в салатницю.

Потім кришимо зелень і частина висипаємо в суміш, а частину залишаємо на прикрасу.

З сухарями чинимо так само.

Трошки залишаємо для прикраси салату, а решта відправляємо в салатницю.

Сухарі зовсім необов'язково купувати, їх цілком можна зробити в домашніх умовах.

Для цього потрібно нарізати хліб шматочками і відправити в духовку на кілька хвилин.

Все ретельно перемішуємо з майонезом і солимо при необхідності.

Але зазвичай сіль додавати не доводиться, адже в суміші присутні мариновані огірочки і ковбаса, а якщо ще й сухарі покупні з різними приправами, то солі там хоч відбавляй.

Але все треба пробувати.

Страви потрібно час, щоб настоятися близько 20 хвилин.

Завжди виручить яблучний пиріг, коли потрібно швидко щось приготувати до чаю. Пиріг з яблуками в мультиварці: рецепти ароматної випічки.

З приходом весни у споживчому кошику населення починають з'являтися молоді кабачки. Приготувати їх з сиром в духовці можна по цьому рецепту: #deletetag#/retsepty-blyud/ovoshhi/recept-kabachkov-v-duhovke-s-syrom.html

Вчимося готувати швидке тісто для піци тут.

Сухарики за цей час трохи розм'якшиться і додадуть особливий смак.

Салати такого типу, що складається з кукурудзи, ковбаси, сухариків і квасолі можна готувати і просто в звичайний день, і подавати до святкового столу.

Вони гарні і так, і сяк.

Прості рецепти, які надають такі вражаючі результати припадають до душі всім господиням.

А те, що на інгредієнти йде трохи грошових коштів, а на приготування — зовсім трохи часу, взагалі робить їх самими улюбленими стравами досить багатьох дівчат.

Варто трохи змінити склад і ви, немов чарівник, один кулінарний шедевр перетворюєте в інший.

Так сталося і у відео нижче:

Що ще почитати: