Як приготувати шоколадний торт без випічки
Малоймовірно, що серед вас є ті, хто не любить солодке. Інакше навіщо ви тут? Саме тому ми підготували для вас кілька простих рецептів смачних тортів. Вони прості тим, що не вимагають випікання, а значить, впорається навіть новачок.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
вершкове масло в крем - | 80 г |
волоські горіхи - | 150 г |
шоколад - | 100 г |
пісочне печиво - | 400 г |
волоські горіхи в крем - | 200 г |
мед - | 50 г |
вершкове масло - | 100 г |
Час приготування: 330 хвилин | Калорійність на 100 грам: 506 Ккал |
Як приготувати:
- Для приготування основи печиво потрібно подрібнити. Для цього його поламати і кинути в блендер, щоб отримати крихту. Можна також помістити в пакет і прокатати качалкою, результат буде таким же.
- Горіхи висипати на суху сковороду, обсмажити їх до рум'яності.
- Потім остудити і подрібнити гострим ножем.
- Змішати з печивом.
- Вершкове масло нарізати і помістити в сотейник, покласти на плиту.
- Включити слабкий вогонь і дати маслу розійтися. Коли воно повністю розтане, змішати з горіхами і печивом. Висипати масу у форму і розподілити. Обов'язково сформувати бортики. У цьому може допомогти звичайний стакан.
- Прибрати основу в холодильник до тих пір, поки буде готуватися крем. Горіхи в крем теж обсмажити, потім подрібнити. Змішати їх з медом і відставити.
- Вершкове масло розтопити. Змішати його з подрібненим шоколадом до однорідності.
- Всипати горіхи з медом і ретельно перемішати.
- Готову начинку вилити на основу і рівномірно розподілити її.
- Прибрати торт в холодильник на 4-5 годин.
Торт без випічки з шоколаду та печива
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
темний шоколад | 100 г |
печиво | 0,2 кг |
яйце | 1 шт. |
вершкове масло | 100 г |
цукор | 0,1 кг |
Скільки по часу – 1 годину і 20 хвилин.
Яка калорійність – 470 калорій.
Як приготувати:
- Печиво поламати на невеликі шматочки, можна порубати ножем.
- Шоколад нарізати дрібними скибочками, можна натерти.
- Розтопити його на водяній бані або засипати в миску, поставити в мікрохвильовку.
- Вершкове масло заздалегідь дістати і розкрити, щоб стало м'яким.
- Помістити його в миску, додати цукор і збити віночком в пишну масу.
- Приблизно через п'ять хвилин кристали повністю розчиняться.
- Вбити в отриману масу яйце, вимішати все.
- Далі влити трохи остиглий шоколад. Його необхідно трохи остудити, щоб яйце не згорнулося з-за високої температури інгредієнта.
- Всипати печиво, перемішати ще раз.
- Перекласти все в форму, утрамбувати і прибрати в холодильник на одну годину.
Шоколадний десерт з желатином
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
сметана | 0,4 л |
вершкове масло | 100 г |
цукор | 90 г |
вода | 60 мл |
печиво | 0,2 кг |
порошок какао | 40 г |
банани | 3 шт. |
желатин в гранулах | 10 г |
молоко | 100 мл |
Скільки по часу – 30 хвилин + ніч.
Яка калорійність – 222 калорії.
Як приготувати:
- Печиво поламати вручну, помістити в блендер.
- Домогтися того, щоб скибочки перетворилися в крихту.
- Вершкове масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані.
- Змішати з печивом до однорідності.
- Висипати у форму і утрамбувати з допомогою склянки. Обов'язково сформувати бортики.
- Прибрати основу в холодильник, поки готується крем.
- Желатин покласти в невелику піалу, залити невеликою кількістю води.
- Дати набрякнути протягом 10-15 хвилин.
- У сотейник налити молоко, додати какао, цукор і підготовлений желатин.
- Підігріти масу, помішуючи, до повного розчинення желатину. Ні в якому разі не доводити до кипіння.
- Зняти з вогню, додати сметану і ретельно перемішати.
- Банани очистити і нарізати кільцями.
- Викласти на основу з печива, залити шоколадним кремом.
- Розподілити його і прибрати в холодильник на всю ніч.
«Ніжність» з шоколадною глазур'ю
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
молоко в крем | 0,4 л |
вершкове масло | 200 г |
яйця | 3 шт. |
молоко | 180 мл |
солоний крекер | 0,2 кг |
цукор | 60 г |
ванільний цукор | 10 г |
какао | 60 г |
згущене молоко | 250 мл |
Скільки по часу – 1 година + ніч.
Яка калорійність – 271 калорія.
Як приготувати:
- Вершкове масло заздалегідь дістати і розкрити, щоб стало м'яким.
- Яйця розбити в сотейник, збити віночком або міксером в піну.
- Потім влити молоко, додати ванільний цукор і згущене молоко.
- Все перемішати до однорідного кольору.
- Прибрати на плиту, включити слабкий вогонь.
- Активно помішуючи, довести до кипіння.
- Варити близько двох хвилин до густоти, потім зняти з вогню і остудити.
- За цей час приготувати шоколадну глазур. Для цього в посудину насипати цукор, змішати його з какао.
- Коли маса стане однорідною, влити молоко і вимісити все так, щоб не було грудочок.
- Варити на слабкому вогні.
- Вершкове масло нарізати кубиками і покласти в невелику миску.
- Збити його міксером до пишноти.
- Влити охолоджений крем і знову збити, щоб отримати гладку масу.
- Дно форми накрити пекарської папером і викласти печиво в один шар.
- Помістити зверху частина крему і розрівняти.
- Знову викласти шар печива, потім — крему і так до самого верху. Останнім шаром повинен бути крем.
- Полити торт глазур'ю і прибрати в холодильник на всю ніч.
Сирно-шоколадний торт без випічки
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
печиво | 200 г |
цукор | 0,2 кг |
вершкове масло | 150 г |
шоколад | 0,1 кг |
сир | 400 г |
желатин | 2 упаковки |
сметана | 0,4 л |
вершки | 80 мл |
Скільки по часу – 40 хвилин + ніч.
Яка калорійність – 294 калорії.
Як приготувати:
- Печиво поламати в крихту, якщо потрібно, додатково подрібнити в блендері.
- Вершкове масло нарізати і розтопити в сотейнику.
- З'єднати його з крихтами печива, перемішати до однорідності.
- Форму для торта накрити папером, висипати в неї крихту і розподілити по дну.
- Прибрати в холодильник до повного застигання.
- Желатин насипати в дві різні миски, залити водою.
- Дати настоятися 10-15 хвилин до набухання.
- Сир протерти через сито, щоб став однорідним і розсипчастим. Можна помістити в блендер і збити до стану гладкого крему.
- Змішати його з цукром і сметаною.
- Отриману масу розділити на дві частини і кожну з них додати желатин.
- Шоколад нарізати кубиками і змішати з гарячими вершками до однорідності.
- Влити його в одну з сирних мас і перемішати.
- І шоколадний, і сирний креми вилити на основу з печива.
- З'єднати їх лопаткою прямо у формі, щоб зробити красиві візерунки.
- Прибрати торт в холодильник на всю ніч.
Ще візьміть на замітку статтю про те, як приготувати торт із зефіру без випічки.
Переходьте сюди, щоб дізнатися всю технологію приготування ще одного чудесного ласощі — бананового торт без випічки.
А тут ми зібрали для вас цілу добірку рецептів неймовірних сирних тортів з желатином. До речі, вони теж не потребують випічці.
Як приготувати з вершковим сиром
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
цукор | 120 г |
розтоплене масло | 50 мл |
шоколад | 0,2 кг |
міцна кава | 40 мл |
печиво | 100 г |
вершковий сир | 0,2 кг |
жирні вершки | 300 мл |
желатин | 4 пакетика |
ванільний цукор | 10 г |
Скільки по часу – 45 хвилин + ніч.
Яка калорійність – 312 калорій.
Як приготувати:
- Печиво поламати, потім помістити в блендер і подрібнити в крихту.
- Змішати її з розтопленим маслом, щоб маса стала однорідною.
- Перекласти в підготовлену форму, утрамбувати і прибрати в холодильник.
- Шоколад розтопити на водяній бані, не давати йому закипіти.
- Вершковий сир кімнатної температури з'єднати з цукром і рідким шоколадом.
- Желатин віджати і залити гарячою кавою.
- Перемішати до повного розчинення. Якщо желатин не розчинився, нагріти, але не кип'ятити.
- Далі вилити його до шоколадному сиру і довести все до однорідності.
- Холодні вершки збити до піків, ввести до шоколадній масі, перемішати.
- Вилити все на основу, розподілити.
- Прибрати в холодильник на всю ніч для повного застигання.
Корисні поради
Можна також використовувати скибочки шоколаду, зефір, квіти і багато іншого.
Смачно подавати з теплим соусом, приготованим на вершках. Він може бути ванільним, шоколадним, ягідним, фруктовий, пряний. Це незвично і дуже апетитно, обов'язково спробуйте!
Крім соусу, можна використовувати збиті сливки, кульки морозива, пудинг.
Шоколадний торт, напевно, придуманий тими, хто і дня не міг без солодкого. Саме тому готується шоколадна основа, такий же крем і найчастіше такий же декор. Виглядає така принадність шалено апетитно, а як пахне! Якщо ви теж належите до цієї категорії людей, швидше приєднуйтесь!