18 июнь 2019 2 902

Як приготувати торт без випічки печива і сиру

Десерти не завжди легко готувати, особливо, якщо це стосується тортів. Кожна починаюча господиня стикалася з проблемою приготування коржів або кремів і багатьма іншими нюансами приготування солодощів. Але так хочеться здивувати гостей кулінарними шедеврами, підкорити серце коханого чоловіка, порадувати дітей і саму себе вкусностью.

Для цього існує ідеальний вихід і положення – торт без випічки. А щоб наділити страву ще і корисними властивостями, можна приготувати торт без випічки печива і сиру. Сир – ідеальний продукт для ласунів.

Мало того, що він багатий кальцієм і корисний для зубів, нігтів, волосся, так він ще і неймовірно смачний. А якщо вибрати знежирений сир, то він зовсім не зашкодить фігурі!
Сирний торт з печивом «Ювілейний»
Інгредієнти Кількість
Сир - 0,5 кг
Цукор-пісок - 150 г
Сметанка - 1 склянка
Печиво пісочне квадратне - близько 20 шт
Ванілін - 5 г
Молоко - 150 г
Горішки волоські - 100 г
Банани - 2 шт
Час приготування: 240 хвилин Калорійність на 100 грам: 226 Ккал

Спосіб готування:

  1. Крем: збиваємо сметану, цукор, ванілін до густої піни;
  2. Додаємо сир і змішуємо до однорідної маси. Слідкуйте, щоб не було грудок;
  3. У глибоку тарілку наливаємо молоко. При викладенні печива потрібно буде промочувати його в молоці. Це потрібно для того, щоб потім печиво краще ввібрало крем;
  4. Беремо деко. Промачиваем в молоці печиво і викладаємо приблизно розміром 6 на 6 квадрат на деко;
  5. Намазуємо шар печива кремом. Зверху викладаємо заздалегідь нарізані кільця бананів;
  6. Робимо шари з печива і змащуємо їх кремом. Верхню частину і боки торта ретельно промазуємо;
  7. Прикрашаємо торт волоськими горіхами і посипанням з тертого печива;
  8. Залишаємо просочуватися в холодильнику на кілька годин.

Ніжний «Кокосовий айсберг»

Інгредієнти:

  • Печиво бісквітне — 0,5 кг;
  • Кокосове молоко — 0,4 кг;
  • Кокосова стружка — 0,2 кг;
  • Сир — 0,5 кг;
  • Молоко — 0,5 л;
  • Манка – 100 гр;
  • Цукор-пісок — 0,2 кг;
  • Ванілін — 5 гр;
  • Желатин – 10 г;
  • Кокосовий лікер — 70 гр;
  • Ананасовий сироп — 50 гр;
  • Вода — 50 гр;
  • Вершки — 100г.

Спосіб приготування:

  1. Підігріти молоко (не кип'ятити), засипати манну крупу. Дати постояти 13-15 хвилин;
  2. Змішати з сумішшю – кокосову стружку, ванілін;
  3. Сир перемішати з молоком кокоса;
  4. Змішати сирну суміш з іншою сумішшю;
  5. Желатин заздалегідь розчиняємо у воді. Додаємо в готову масу желатин. Все ретельно збиваємо і підігріваємо на газу. Залишаємо трохи остудитися на 15 хвилин;
  6. Сироп: змішуємо кокосовий сироп з ананасовим і водою;
  7. У глибокий посуд стелимо харчову плівку і викладаємо на неї бісквітне печиво;
  8. Виливаємо на печиво желатинову масу (трохи остигнула). Зверху кладемо знову бісквіт шаром;
  9. Загортаємо посуд в харчову плівку і прибираємо торт у холодильну камеру до повного застигання;
  10. Перед тим як торт діставати з холодильника, збийте вершки і повапните ними торт, звільнений від плівки і перевернутий.

Сирний торт «Елементарний»

Інгредієнти:

  • Печиво бісквітне — 0,5 кг;
  • Сир — 0,5 кг;
  • Масло вершкове — 180-200 гр;
  • Цукор-пісок — 0,2 кг;
  • Сметана – 3 л. ст;
  • Какао — 1 ст. л.

Спосіб приготування:

    1. Змішати цукор з маслом;

    1. До однорідної маси додати сир і ретельно збити;

    1. Викласти шар бісквітного печива на посуд;

    1. Зверху змастити отриманим кремом. І знову викласти шар бісквіта, змащений кремом;

    1. Глазур: змішати какао, цукор (3 ложки) і сметану;

    1. Останній шар торта залити глазур'ю;

  1. Прикрасити за бажанням і залишити в холодильнику на ніч.

Оригінальний торт «Морозний»

Інгредієнти:

  • Пряники — 0,5 кг;
  • Банан — 2 шт;
  • Пудра цукру – 150 гр;
  • Горіхи волоські — 80-100 гр;
  • Сметана — 0,5 л.

Готуємо так:

  1. Цукрову пудру збиваємо зі сметаною;
  2. Пряники розрізаємо навпіл, а банани ріжемо кільцями;
  3. Глибокий посуд застеляємо харчовою плівкою, на неї викладаємо пряники, заздалегідь змочені в сметані з цукром;
  4. Банани вистилаємо на пряники і посипаємо волоським горіхом, заздалегідь подрібненим;
  5. Посуд закриваємо плівкою і ставимо торт в холодильну камеру на ніч;
  6. Виймаємо торт, знімаємо плівку, перевертаємо.

«Морквяний торт» — кращий рецепт морквяного бісквіту від відомих кулінарів.

Сирно-залізничний торт з фруктами — самі незвичайні і смачні рецепти.

Приготуйте неймовірно смачний торт «Молочна дівчинка», наш покроковий рецепт з фото полегшить завдання.

«Желатиновий виноград»

Інгредієнти:

  • Сметана — 0,5 кг;
  • Крекер — 0,3 кг;
  • Родзинки — 0,1 кг;
  • Шоколад — 1 плитка;
  • Желатин — 25 гр;
  • Желе — 100 гр;
  • Виноград зелений без кісточок;
  • Цукровий пісок — 200 гр;
  • Ванілін — 5 мл.

Спосіб приготування:

  1. Розмочуємо желатин у воді. Желе так само розводимо в 0,3 літра води;
  2. Крекер надламываем на кілька неакуратних частин. Шоколад ріжемо на шматочки;
  3. Збиваємо сметану з цукром і ваніліном;
  4. В отриману суміш додаємо желатин і ще раз розмішуємо;
  5. Родзинки змішуємо зі сметаною і крекером;
  6. Третю частину крему кладемо на посуд і посипаємо його нарізаним шоколадом. Потім ще раз викладаємо наверх крем з шоколадом;
  7. Ставимо в холодильник охолонути;
  8. Коли торт застиг, виливаємо на нього желе і разлаживаем виноградини акуратно;
  9. Коли желе застигне, можна їсти ласощі.

Торт без випічки печива і сиру «Царський»

Інгредієнти:

  • Рулет бісквітний — 2 шт;
  • Коржі готові — 1 шт;
  • Сирна маса — 0,3 гр;
  • Вершки — 0,5 л;
  • Желатин – 10 г;
  • Ананас консервований шматочками;
  • Цукор — 5 ст. л.

Кулінарний процес:

  1. У глибокий посуд укласти плівку харчову;
  2. Нарізати рулет скибочками шириною 2 см;
  3. Сирну масу збити з цукром до густої консистенції;
  4. Вершки ретельно змішати з цукром до піни;
  5. Рулети викласти в глибокий посуд;
  6. Змішати інгредієнти, що залишилися в один, додати желатин. Залити цією сумішшю рулети;
  7. Обмотати посуд плівкою і поставити застигати в холодильну камеру на пару годинок.

Корисні поради

Якщо сир в холодильнику підсох, можна замочити його в молоці і трохи підігріти на плиті. Після цієї процедури відразу ж використовувати його за призначенням.

Горіхи – корисний і потрібний продукт в будинку. Купуйте горіхи відразу у великій кількості, щоб завжди можна було скористатися при випічці. Вони роблять солодкість смачніше, а смак — вишуканіше.

Щоб торт не вбирав запахи холодильника, ставте його в глибокий посуд і обворачивайте харчовою плівкою.

Якщо раптом желатин закінчився і дуже потрібно, щоб страва застигло, додайте крохмаль.

Приємного апетиту!

Що ще почитати: