Як приготувати торт без випічки печива і сиру
Десерти не завжди легко готувати, особливо, якщо це стосується тортів. Кожна починаюча господиня стикалася з проблемою приготування коржів або кремів і багатьма іншими нюансами приготування солодощів. Але так хочеться здивувати гостей кулінарними шедеврами, підкорити серце коханого чоловіка, порадувати дітей і саму себе вкусностью.
Для цього існує ідеальний вихід і положення – торт без випічки. А щоб наділити страву ще і корисними властивостями, можна приготувати торт без випічки печива і сиру. Сир – ідеальний продукт для ласунів.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
Сир - | 0,5 кг |
Цукор-пісок - | 150 г |
Сметанка - | 1 склянка |
Печиво пісочне квадратне - | близько 20 шт |
Ванілін - | 5 г |
Молоко - | 150 г |
Горішки волоські - | 100 г |
Банани - | 2 шт |
Час приготування: 240 хвилин | Калорійність на 100 грам: 226 Ккал |
Спосіб готування:
- Крем: збиваємо сметану, цукор, ванілін до густої піни;
- Додаємо сир і змішуємо до однорідної маси. Слідкуйте, щоб не було грудок;
- У глибоку тарілку наливаємо молоко. При викладенні печива потрібно буде промочувати його в молоці. Це потрібно для того, щоб потім печиво краще ввібрало крем;
- Беремо деко. Промачиваем в молоці печиво і викладаємо приблизно розміром 6 на 6 квадрат на деко;
- Намазуємо шар печива кремом. Зверху викладаємо заздалегідь нарізані кільця бананів;
- Робимо шари з печива і змащуємо їх кремом. Верхню частину і боки торта ретельно промазуємо;
- Прикрашаємо торт волоськими горіхами і посипанням з тертого печива;
- Залишаємо просочуватися в холодильнику на кілька годин.
Ніжний «Кокосовий айсберг»
Інгредієнти:
- Печиво бісквітне — 0,5 кг;
- Кокосове молоко — 0,4 кг;
- Кокосова стружка — 0,2 кг;
- Сир — 0,5 кг;
- Молоко — 0,5 л;
- Манка – 100 гр;
- Цукор-пісок — 0,2 кг;
- Ванілін — 5 гр;
- Желатин – 10 г;
- Кокосовий лікер — 70 гр;
- Ананасовий сироп — 50 гр;
- Вода — 50 гр;
- Вершки — 100г.
Спосіб приготування:
- Підігріти молоко (не кип'ятити), засипати манну крупу. Дати постояти 13-15 хвилин;
- Змішати з сумішшю – кокосову стружку, ванілін;
- Сир перемішати з молоком кокоса;
- Змішати сирну суміш з іншою сумішшю;
- Желатин заздалегідь розчиняємо у воді. Додаємо в готову масу желатин. Все ретельно збиваємо і підігріваємо на газу. Залишаємо трохи остудитися на 15 хвилин;
- Сироп: змішуємо кокосовий сироп з ананасовим і водою;
- У глибокий посуд стелимо харчову плівку і викладаємо на неї бісквітне печиво;
- Виливаємо на печиво желатинову масу (трохи остигнула). Зверху кладемо знову бісквіт шаром;
- Загортаємо посуд в харчову плівку і прибираємо торт у холодильну камеру до повного застигання;
- Перед тим як торт діставати з холодильника, збийте вершки і повапните ними торт, звільнений від плівки і перевернутий.
Сирний торт «Елементарний»
Інгредієнти:
- Печиво бісквітне — 0,5 кг;
- Сир — 0,5 кг;
- Масло вершкове — 180-200 гр;
- Цукор-пісок — 0,2 кг;
- Сметана – 3 л. ст;
- Какао — 1 ст. л.
Спосіб приготування:
-
- Змішати цукор з маслом;
-
- До однорідної маси додати сир і ретельно збити;
-
- Викласти шар бісквітного печива на посуд;
-
- Зверху змастити отриманим кремом. І знову викласти шар бісквіта, змащений кремом;
-
- Глазур: змішати какао, цукор (3 ложки) і сметану;
-
- Останній шар торта залити глазур'ю;
- Прикрасити за бажанням і залишити в холодильнику на ніч.
Оригінальний торт «Морозний»
Інгредієнти:
- Пряники — 0,5 кг;
- Банан — 2 шт;
- Пудра цукру – 150 гр;
- Горіхи волоські — 80-100 гр;
- Сметана — 0,5 л.
Готуємо так:
- Цукрову пудру збиваємо зі сметаною;
- Пряники розрізаємо навпіл, а банани ріжемо кільцями;
- Глибокий посуд застеляємо харчовою плівкою, на неї викладаємо пряники, заздалегідь змочені в сметані з цукром;
- Банани вистилаємо на пряники і посипаємо волоським горіхом, заздалегідь подрібненим;
- Посуд закриваємо плівкою і ставимо торт в холодильну камеру на ніч;
- Виймаємо торт, знімаємо плівку, перевертаємо.
«Морквяний торт» — кращий рецепт морквяного бісквіту від відомих кулінарів.
Сирно-залізничний торт з фруктами — самі незвичайні і смачні рецепти.
Приготуйте неймовірно смачний торт «Молочна дівчинка», наш покроковий рецепт з фото полегшить завдання.
«Желатиновий виноград»
Інгредієнти:
- Сметана — 0,5 кг;
- Крекер — 0,3 кг;
- Родзинки — 0,1 кг;
- Шоколад — 1 плитка;
- Желатин — 25 гр;
- Желе — 100 гр;
- Виноград зелений без кісточок;
- Цукровий пісок — 200 гр;
- Ванілін — 5 мл.
Спосіб приготування:
- Розмочуємо желатин у воді. Желе так само розводимо в 0,3 літра води;
- Крекер надламываем на кілька неакуратних частин. Шоколад ріжемо на шматочки;
- Збиваємо сметану з цукром і ваніліном;
- В отриману суміш додаємо желатин і ще раз розмішуємо;
- Родзинки змішуємо зі сметаною і крекером;
- Третю частину крему кладемо на посуд і посипаємо його нарізаним шоколадом. Потім ще раз викладаємо наверх крем з шоколадом;
- Ставимо в холодильник охолонути;
- Коли торт застиг, виливаємо на нього желе і разлаживаем виноградини акуратно;
- Коли желе застигне, можна їсти ласощі.
Торт без випічки печива і сиру «Царський»
Інгредієнти:
- Рулет бісквітний — 2 шт;
- Коржі готові — 1 шт;
- Сирна маса — 0,3 гр;
- Вершки — 0,5 л;
- Желатин – 10 г;
- Ананас консервований шматочками;
- Цукор — 5 ст. л.
Кулінарний процес:
- У глибокий посуд укласти плівку харчову;
- Нарізати рулет скибочками шириною 2 см;
- Сирну масу збити з цукром до густої консистенції;
- Вершки ретельно змішати з цукром до піни;
- Рулети викласти в глибокий посуд;
- Змішати інгредієнти, що залишилися в один, додати желатин. Залити цією сумішшю рулети;
- Обмотати посуд плівкою і поставити застигати в холодильну камеру на пару годинок.
Корисні поради
Якщо сир в холодильнику підсох, можна замочити його в молоці і трохи підігріти на плиті. Після цієї процедури відразу ж використовувати його за призначенням.
Горіхи – корисний і потрібний продукт в будинку. Купуйте горіхи відразу у великій кількості, щоб завжди можна було скористатися при випічці. Вони роблять солодкість смачніше, а смак — вишуканіше.
Щоб торт не вбирав запахи холодильника, ставте його в глибокий посуд і обворачивайте харчовою плівкою.
Якщо раптом желатин закінчився і дуже потрібно, щоб страва застигло, додайте крохмаль.
Приємного апетиту!