Як приготувати торт без випічки печива і сиру
Десерти не завжди легко готувати, особливо, якщо це стосується тортів. Кожна починаюча господиня стикалася з проблемою приготування коржів або кремів і багатьма іншими нюансами приготування солодощів. Але так хочеться здивувати гостей кулінарними шедеврами, підкорити серце коханого чоловіка, порадувати дітей і саму себе вкусностью.
Для цього існує ідеальний вихід і положення – торт без випічки. А щоб наділити страву ще і корисними властивостями, можна приготувати торт без випічки печива і сиру. Сир – ідеальний продукт для ласунів.
| Інгредієнти | Кількість | 
|---|---|
| Сир - | 0,5 кг | 
| Цукор-пісок - | 150 г | 
| Сметанка - | 1 склянка | 
| Печиво пісочне квадратне - | близько 20 шт | 
| Ванілін - | 5 г | 
| Молоко - | 150 г | 
| Горішки волоські - | 100 г | 
| Банани - | 2 шт | 
| Час приготування: 240 хвилин | Калорійність на 100 грам: 226 Ккал | 
Спосіб готування:
- Крем: збиваємо сметану, цукор, ванілін до густої піни;
 - Додаємо сир і змішуємо до однорідної маси. Слідкуйте, щоб не було грудок;
 - У глибоку тарілку наливаємо молоко. При викладенні печива потрібно буде промочувати його в молоці. Це потрібно для того, щоб потім печиво краще ввібрало крем;
 - Беремо деко. Промачиваем в молоці печиво і викладаємо приблизно розміром 6 на 6 квадрат на деко;
 - Намазуємо шар печива кремом. Зверху викладаємо заздалегідь нарізані кільця бананів;
 - Робимо шари з печива і змащуємо їх кремом. Верхню частину і боки торта ретельно промазуємо;
 - Прикрашаємо торт волоськими горіхами і посипанням з тертого печива;
 - Залишаємо просочуватися в холодильнику на кілька годин.
 
Ніжний «Кокосовий айсберг»
Інгредієнти:
- Печиво бісквітне — 0,5 кг;
 - Кокосове молоко — 0,4 кг;
 - Кокосова стружка — 0,2 кг;
 - Сир — 0,5 кг;
 - Молоко — 0,5 л;
 - Манка – 100 гр;
 - Цукор-пісок — 0,2 кг;
 - Ванілін — 5 гр;
 - Желатин – 10 г;
 - Кокосовий лікер — 70 гр;
 - Ананасовий сироп — 50 гр;
 - Вода — 50 гр;
 - Вершки — 100г.
 
Спосіб приготування:
- Підігріти молоко (не кип'ятити), засипати манну крупу. Дати постояти 13-15 хвилин;
 - Змішати з сумішшю – кокосову стружку, ванілін;
 - Сир перемішати з молоком кокоса;
 - Змішати сирну суміш з іншою сумішшю;
 - Желатин заздалегідь розчиняємо у воді. Додаємо в готову масу желатин. Все ретельно збиваємо і підігріваємо на газу. Залишаємо трохи остудитися на 15 хвилин;
 - Сироп: змішуємо кокосовий сироп з ананасовим і водою;
 - У глибокий посуд стелимо харчову плівку і викладаємо на неї бісквітне печиво;
 - Виливаємо на печиво желатинову масу (трохи остигнула). Зверху кладемо знову бісквіт шаром;
 - Загортаємо посуд в харчову плівку і прибираємо торт у холодильну камеру до повного застигання;
 - Перед тим як торт діставати з холодильника, збийте вершки і повапните ними торт, звільнений від плівки і перевернутий.
 
Сирний торт «Елементарний»
Інгредієнти:
- Печиво бісквітне — 0,5 кг;
 - Сир — 0,5 кг;
 - Масло вершкове — 180-200 гр;
 - Цукор-пісок — 0,2 кг;
 - Сметана – 3 л. ст;
 - Какао — 1 ст. л.
 
Спосіб приготування:
- 
- Змішати цукор з маслом;
 
 
- 
- До однорідної маси додати сир і ретельно збити;
 
 
- 
- Викласти шар бісквітного печива на посуд;
 
 
- 
- Зверху змастити отриманим кремом. І знову викласти шар бісквіта, змащений кремом;
 
 
- 
- Глазур: змішати какао, цукор (3 ложки) і сметану;
 
 
- 
- Останній шар торта залити глазур'ю;
 
 
- Прикрасити за бажанням і залишити в холодильнику на ніч.
 
Оригінальний торт «Морозний»
Інгредієнти:
- Пряники — 0,5 кг;
 - Банан — 2 шт;
 - Пудра цукру – 150 гр;
 - Горіхи волоські — 80-100 гр;
 - Сметана — 0,5 л.
 
Готуємо так:
- Цукрову пудру збиваємо зі сметаною;
 - Пряники розрізаємо навпіл, а банани ріжемо кільцями;
 - Глибокий посуд застеляємо харчовою плівкою, на неї викладаємо пряники, заздалегідь змочені в сметані з цукром;
 - Банани вистилаємо на пряники і посипаємо волоським горіхом, заздалегідь подрібненим;
 - Посуд закриваємо плівкою і ставимо торт в холодильну камеру на ніч;
 - Виймаємо торт, знімаємо плівку, перевертаємо.
 
«Морквяний торт» — кращий рецепт морквяного бісквіту від відомих кулінарів.
Сирно-залізничний торт з фруктами — самі незвичайні і смачні рецепти.
Приготуйте неймовірно смачний торт «Молочна дівчинка», наш покроковий рецепт з фото полегшить завдання.
«Желатиновий виноград»
Інгредієнти:
- Сметана — 0,5 кг;
 - Крекер — 0,3 кг;
 - Родзинки — 0,1 кг;
 - Шоколад — 1 плитка;
 - Желатин — 25 гр;
 - Желе — 100 гр;
 - Виноград зелений без кісточок;
 - Цукровий пісок — 200 гр;
 - Ванілін — 5 мл.
 
Спосіб приготування:
- Розмочуємо желатин у воді. Желе так само розводимо в 0,3 літра води;
 - Крекер надламываем на кілька неакуратних частин. Шоколад ріжемо на шматочки;
 - Збиваємо сметану з цукром і ваніліном;
 - В отриману суміш додаємо желатин і ще раз розмішуємо;
 - Родзинки змішуємо зі сметаною і крекером;
 - Третю частину крему кладемо на посуд і посипаємо його нарізаним шоколадом. Потім ще раз викладаємо наверх крем з шоколадом;
 - Ставимо в холодильник охолонути;
 - Коли торт застиг, виливаємо на нього желе і разлаживаем виноградини акуратно;
 - Коли желе застигне, можна їсти ласощі.
 
Торт без випічки печива і сиру «Царський»
Інгредієнти:
- Рулет бісквітний — 2 шт;
 - Коржі готові — 1 шт;
 - Сирна маса — 0,3 гр;
 - Вершки — 0,5 л;
 - Желатин – 10 г;
 - Ананас консервований шматочками;
 - Цукор — 5 ст. л.
 
Кулінарний процес:
- У глибокий посуд укласти плівку харчову;
 - Нарізати рулет скибочками шириною 2 см;
 - Сирну масу збити з цукром до густої консистенції;
 - Вершки ретельно змішати з цукром до піни;
 - Рулети викласти в глибокий посуд;
 - Змішати інгредієнти, що залишилися в один, додати желатин. Залити цією сумішшю рулети;
 - Обмотати посуд плівкою і поставити застигати в холодильну камеру на пару годинок.
 
Корисні поради
Якщо сир в холодильнику підсох, можна замочити його в молоці і трохи підігріти на плиті. Після цієї процедури відразу ж використовувати його за призначенням.
Горіхи – корисний і потрібний продукт в будинку. Купуйте горіхи відразу у великій кількості, щоб завжди можна було скористатися при випічці. Вони роблять солодкість смачніше, а смак — вишуканіше.
Щоб торт не вбирав запахи холодильника, ставте його в глибокий посуд і обворачивайте харчовою плівкою.
Якщо раптом желатин закінчився і дуже потрібно, щоб страва застигло, додайте крохмаль.
Приємного апетиту!
















