31 март 2019 1 734

Кілька простих рецептів печива з сирною начинкою

Пропонуємо вам спробувати прості варіанти домашнього печива. Всі вони будуть з начинкою з м'якого сиру. Підсумковий результат зведе з розуму.

Традиційне печиво з сирною начинкою
Інгредієнти Кількість
вершкове масло - 0,2 кг
борошно - 800 г
розпушувач - 5 г
яйця - 2 шт.
сіль - 1 пучку
картопляний крохмаль - 0,1 кг
вершки - 60 мл
цукор - 150 г
яйце в начинку - 1 шт.
сир - 0,2 кг
родзинки - 60 г
борошно в начинку - 15 г
цукор в начинку - 30 г
ванілін - 2 г
Час приготування: 80 хвилин Калорійність на 100 грам: 343 Ккал

Як приготувати:

  1. Родзинки ретельно перебрати і промити його.
  2. Помістити в невелику миску, залити крутим окропом.
  3. Накрити кришкою або тарілкою, витримати 10-15 хвилин.
  4. Після цього відвар злити, сухофрукти знову промити під проточною водою, обсушити.
  5. Масло заздалегідь дістати і розкрити, щоб воно нагрілося до кімнатної температури і стало максимально податливим.
  6. Нарізати його кубиками і викласти в миску.
  7. Додати сіль з цукром, вершки і яйця.
  8. Збити віночком, щоб отримати однорідну масу.
  9. Після цього ввести крохмаль і розпушувач, змішаний з борошном.
  10. Додавати суху масу частинами і з допомогою сита.
  11. Після кожного додавання вимішувати до однорідності.
  12. У підсумку вийде м'яке, еластичне тісто.
  13. Зібрати його в кулю, загорнути в плівку або прибрати в пакет.
  14. Помістити в холодильник на тридцять хвилин.
  15. За цей час підготувати начинку. Сир протерти через сито або збити до стану крему заглибним блендером.
  16. Додати цукор, яйце, ванілін, борошно і родзинки.
  17. Збити все до однорідності за допомогою міксера.
  18. Остигле тісто розкачати, вирізати з нього кружечки.
  19. У центр кожного з них помістити трохи начинки, загорнути як вареник.
  20. Повторити процес з усім тестом і начинкою.
  21. Викласти готові печива на деко і прибрати на 20-25 хвилин у духовку при 190 градусах.

Шоколадна випічка з сирною начинкою

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
оцет 15 мл
цукор 0,3 кг
борошно 400 г
крохмаль 30 г
маргарин 200 г
сода 5 г
какао 40 г
манна крупа 30 г
яйця 2 шт.
сир 400 г

Скільки по часу – 2 години.

Яка калорійність – 341 калорія.

Як приготувати:

  1. Маргарин нарізати кубиками і помістити в сотейник.
  2. Прибрати його на плиту і при слабкому вогні дати розійтися.
  3. Зняти з маленького вогню і дати охолонути до кімнатної температури.
  4. Яйця поділити, білки прибрати в холодильник.
  5. Жовтки покласти в невелику миску, додати 2/3 цукру.
  6. Збити компоненти до пишної маси, яка повинна стати трохи світліше.
  7. Влити охолоджений маргарин і добре перемішати.
  8. Всипати какао з допомогою сита, збити все міксером або віночком.
  9. Додати соду, погашену оцтом.
  10. Порціями ввести посіяну борошно, щоразу вимішуючи тісто до гладкості.
  11. У результаті повинно зібратися тісто, яке вже можна місіть руками.
  12. Розділити його на дві частини, обидві загорнути в плівку або пакет і прибрати в морозилку.
  13. Білки дістати з холодильника, додати до них цукор.
  14. З допомогою ручного міксера або віночка підняти масу до піків.
  15. Сир протерти через сито або подрібнити блендером.
  16. Ввести в нього білки, але акуратно, щоб не пошкодити ніжну структуру.
  17. Всипати манну крупу, крохмаль, з'єднати все це.
  18. Прибрати в холодильник на тридцять хвилин. За цей час манка якраз встигне розбухнути.
  19. Форму для випічки або деко накрити листом пекарської папери.
  20. Дістати тісто з морозилки і натерти на тертці.
  21. Рівномірно розподілити половину отриманої маси по дну форми/дека.
  22. Далі вилити сирну начинку, розтягнути її лопаткою або шпателем.
  23. Висипати зверху залишки шоколадного тіста.
  24. Прибрати пиріг в духовку при 200 градусах на 20-30 хвилин.
  25. Дістати його, остудити і нарізати порційними печивом.

Печиво-сендвіч

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
борошно 280 р
вершкове масло 0,1 кг
сметана 80 мл
яйце 1 шт.
сир 300 г
цукор 70 г
шоколадні краплі 0,1 кг
сода 3 дрібку
пудра цукру 80 г

Скільки по часу – 50 хвилин.

Яка калорійність – 328 калорій.

Як приготувати:

  1. Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб стало м'яким.
  2. Нарізати і помістити в миску, додати цукор і яйце.
  3. Перемішати масу до однорідності за допомогою віночка.
  4. Всипати соду з борошном, але обов'язково частинами, перемішуючи до однорідності.
  5. З отриманих інгредієнтів замісити м'яке, але пружне тісто.
  6. Помістити його на робочу поверхню і розкачати качалкою.
  7. Вирізати кружечки і укласти їх на деко, укритий папером.
  8. Відправити в духовку на п'ятнадцять хвилин при 180 градусах.
  9. За цей час підготувати начинку. Сир для цього подрібнити блендером, щоб він став схожий на крем.
  10. Змішати його з цукровою пудрою і сметаною. Повинна вийти однорідна маса.
  11. Всипати в неї шоколад і все перемішати лопаткою.
  12. Готовою начинкою змастити половину охололих коржиків.
  13. З'єднати їх з порожніми половинками і помістити в контейнер, який герметично закривається.
  14. Прибрати в холодильник на 3-4 години, потім подавати до чаю.

Як приготувати пісочне печиво з сиром

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
цукор 0,2 кг
сіль за смаком
вершкове масло 130 г
яйця 1 шт.
кориця 3 р
розпушувач 5 г
борошно 250 г
сир 280 р
ванільний цукор 10 г

Скільки по часу – 1 годину і 20 хвилин.

Яка калорійність – 344 калорії.

Як приготувати:

  1. Борошно пропустити крізь сито, додати сіль і розпушувач, перемішати.
  2. Холодне масло дістати і нарізати кубиками.
  3. Далі його дрібно порубати гострим ножем, тим самим змішуючи з борошняною масою.
  4. У результаті повинна вийти крихта. Якщо не вийшло, збити масу електричним віночком або міксером.
  5. Далі потрібно приготувати начинку. Для цього сир збити блендером до стану крему або пропустити його через сито, щоб він став однорідним і розсипчастим.
  6. Додати до нього звичайний цукор і ванільний і яйце.
  7. Вмішати все до отримання однорідної маси.
  8. Форму для випікання накрити аркушем паперу, змастити олією.
  9. Викласти зверху дві третини отриманої крихти.
  10. Розподілити рівномірно і розкласти сирну начинку, посипати корицею.
  11. Висипати зверху залишки крихти і прибрати пиріг в духовку на 35-40 хвилин при 200 градусах.
  12. Коли пиріг буде готовий, остудити його і нарізати порційно, щоб вийшли печива.

Як приготувати смачний пиріг з апельсинами в мультиварці?

Смачна і корисна заготівля на зиму — конфітюр з полуниці з желатином.

Бісквітний торт з сирним кремом і вишнями не залишить байдужими ваших гостей.

Дивовижні «Банани»

Тісто:

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
розпушувач 5 г
вершкове масло 0,2 кг
борошно 550 г
сметана 200 мл
маргарин 40 г

Начинка:

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
цукор 0,2 кг
мелена кориця 5 г
сир 280 р
ванільний цукор 5 г
борошно 0,1 кг
вершкове масло 20 г

Скільки по часу – 1 годину і 30 хвилин.

Яка калорійність – 354 калорії.

Як приготувати:

  1. Масло для тіста попередньо дістати і розкрити, щоб стало м'яким.
  2. Помістити його в невелику миску, влити холодну сметану і збити все міксером.
  3. Далі ввести розпушувач і борошно, але обов'язково частинами, щоразу вимішуючи масу до однорідності.
  4. З отриманого тесту зробити 30-35 кульок і викласти на присипаний борошном тацю або два, якщо вони невеликі.
  5. Затягнути плівкою і прибрати в холодильник на тридцять хвилин.
  6. За цей час подрібнити блендером сир або пропустити його через сито з допомогою ложки або лопатки.
  7. Вершкове масло розтопити і дати йому охолонути до кімнатної температури.
  8. Змішати з сиром, додати звичайний цукор і ваніль, корицю.
  9. Вимісити масу, потім додати борошно і з'єднати все ще раз.
  10. Коли пройде час, тісто дістати і кожна кулька розкотити в коржик.
  11. У центр покласти начинку і згорнути все у вигляді банана.
  12. Форму змастити маргарином і викласти в неї печиво.
  13. Запікати 20-25 хвилин при 190 градусах.

Як спекти печиво «Банани» з сирною начинкою, дивіться на відео нижче:

Ванільний варіант

Тісто:

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
цукор 100 г
білок 1 шт.
вершкове масло 0,2 кг
сіль 1 пучку
борошно 350 г
ванільний цукор 15 г

Начинка:

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ
кокосова стружка 40 г
ром 60 мл
сир 150 г
цукрова пудра 40 г

Скільки по часу – 1 годину і 25 хвилин.

Яка калорійність – 391 калорія.

Як приготувати:

  1. Для приготування тіста масло заздалегідь дістати, щоб воно стало м'яким і податливим.
  2. Помістити його в невелику ємність, додати цукровий пісок і ванільний цукор.
  3. Туди ж трохи солі і яєчний білок.
  4. Збити все міксером до однорідності, потім частинами ввести муку.
  5. Обов'язково робити це з допомогою сита і вимішувати кожен раз до однорідності, щоб не було грудочок.
  6. Скачати з нього кульку і загорнути в плівку, прибрати в холодильник на тридцять хвилин.
  7. Кокосову стружку в цей час висипати в невелику ємність.
  8. Залити ромом і дати настоятися близько десяти хвилин.
  9. Сир протерти через сито і змішати з кокосом, пудрою цукру.
  10. Духовку розігріти до 200 градусів.
  11. Тісто дістати, розкачати і викласти на деко, укритий папером.
  12. Прибрати в розігрітий шафа і запікати печиво тридцять хвилин.
  13. Потім остудити і склеїти половинки, змащуючи їх сирною масою.

Тонкощі приготування

Щоб ваші печива вийшли максимально ніжними, настійно радимо використовувати вершкове масло. Ні в якому разі не рослинна, не спред і не маргарин. Ці продукти, звичайно, можна використовувати, але вони залишать свій смак.

У сир за бажанням можна додати прянощі: корицю, какао, бадьян, кардамон, мускатний горіх. Або якісь дрібні добавки кшталт родзинок, цукатів, шматочків шоколаду, цитрусової цедри, маку.

Відео-рецепт печива з сирною начинкою:

Коли у випічки є начинка, та ще й сирна, це вже половина успіху. Це завжди дуже ніжно, легко, в міру солодко та пишно! Готуйте таку випічку в своє задоволення. Вона точно сподобається всім і кожному.

Що ще почитати: