Кілька простих рецептів печива з сирною начинкою
Пропонуємо вам спробувати прості варіанти домашнього печива. Всі вони будуть з начинкою з м'якого сиру. Підсумковий результат зведе з розуму.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
вершкове масло - | 0,2 кг |
борошно - | 800 г |
розпушувач - | 5 г |
яйця - | 2 шт. |
сіль - | 1 пучку |
картопляний крохмаль - | 0,1 кг |
вершки - | 60 мл |
цукор - | 150 г |
яйце в начинку - | 1 шт. |
сир - | 0,2 кг |
родзинки - | 60 г |
борошно в начинку - | 15 г |
цукор в начинку - | 30 г |
ванілін - | 2 г |
Час приготування: 80 хвилин | Калорійність на 100 грам: 343 Ккал |
Як приготувати:
- Родзинки ретельно перебрати і промити його.
- Помістити в невелику миску, залити крутим окропом.
- Накрити кришкою або тарілкою, витримати 10-15 хвилин.
- Після цього відвар злити, сухофрукти знову промити під проточною водою, обсушити.
- Масло заздалегідь дістати і розкрити, щоб воно нагрілося до кімнатної температури і стало максимально податливим.
- Нарізати його кубиками і викласти в миску.
- Додати сіль з цукром, вершки і яйця.
- Збити віночком, щоб отримати однорідну масу.
- Після цього ввести крохмаль і розпушувач, змішаний з борошном.
- Додавати суху масу частинами і з допомогою сита.
- Після кожного додавання вимішувати до однорідності.
- У підсумку вийде м'яке, еластичне тісто.
- Зібрати його в кулю, загорнути в плівку або прибрати в пакет.
- Помістити в холодильник на тридцять хвилин.
- За цей час підготувати начинку. Сир протерти через сито або збити до стану крему заглибним блендером.
- Додати цукор, яйце, ванілін, борошно і родзинки.
- Збити все до однорідності за допомогою міксера.
- Остигле тісто розкачати, вирізати з нього кружечки.
- У центр кожного з них помістити трохи начинки, загорнути як вареник.
- Повторити процес з усім тестом і начинкою.
- Викласти готові печива на деко і прибрати на 20-25 хвилин у духовку при 190 градусах.
Шоколадна випічка з сирною начинкою
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
оцет | 15 мл |
цукор | 0,3 кг |
борошно | 400 г |
крохмаль | 30 г |
маргарин | 200 г |
сода | 5 г |
какао | 40 г |
манна крупа | 30 г |
яйця | 2 шт. |
сир | 400 г |
Скільки по часу – 2 години.
Яка калорійність – 341 калорія.
Як приготувати:
- Маргарин нарізати кубиками і помістити в сотейник.
- Прибрати його на плиту і при слабкому вогні дати розійтися.
- Зняти з маленького вогню і дати охолонути до кімнатної температури.
- Яйця поділити, білки прибрати в холодильник.
- Жовтки покласти в невелику миску, додати 2/3 цукру.
- Збити компоненти до пишної маси, яка повинна стати трохи світліше.
- Влити охолоджений маргарин і добре перемішати.
- Всипати какао з допомогою сита, збити все міксером або віночком.
- Додати соду, погашену оцтом.
- Порціями ввести посіяну борошно, щоразу вимішуючи тісто до гладкості.
- У результаті повинно зібратися тісто, яке вже можна місіть руками.
- Розділити його на дві частини, обидві загорнути в плівку або пакет і прибрати в морозилку.
- Білки дістати з холодильника, додати до них цукор.
- З допомогою ручного міксера або віночка підняти масу до піків.
- Сир протерти через сито або подрібнити блендером.
- Ввести в нього білки, але акуратно, щоб не пошкодити ніжну структуру.
- Всипати манну крупу, крохмаль, з'єднати все це.
- Прибрати в холодильник на тридцять хвилин. За цей час манка якраз встигне розбухнути.
- Форму для випічки або деко накрити листом пекарської папери.
- Дістати тісто з морозилки і натерти на тертці.
- Рівномірно розподілити половину отриманої маси по дну форми/дека.
- Далі вилити сирну начинку, розтягнути її лопаткою або шпателем.
- Висипати зверху залишки шоколадного тіста.
- Прибрати пиріг в духовку при 200 градусах на 20-30 хвилин.
- Дістати його, остудити і нарізати порційними печивом.
Печиво-сендвіч
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
борошно | 280 р |
вершкове масло | 0,1 кг |
сметана | 80 мл |
яйце | 1 шт. |
сир | 300 г |
цукор | 70 г |
шоколадні краплі | 0,1 кг |
сода | 3 дрібку |
пудра цукру | 80 г |
Скільки по часу – 50 хвилин.
Яка калорійність – 328 калорій.
Як приготувати:
- Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб стало м'яким.
- Нарізати і помістити в миску, додати цукор і яйце.
- Перемішати масу до однорідності за допомогою віночка.
- Всипати соду з борошном, але обов'язково частинами, перемішуючи до однорідності.
- З отриманих інгредієнтів замісити м'яке, але пружне тісто.
- Помістити його на робочу поверхню і розкачати качалкою.
- Вирізати кружечки і укласти їх на деко, укритий папером.
- Відправити в духовку на п'ятнадцять хвилин при 180 градусах.
- За цей час підготувати начинку. Сир для цього подрібнити блендером, щоб він став схожий на крем.
- Змішати його з цукровою пудрою і сметаною. Повинна вийти однорідна маса.
- Всипати в неї шоколад і все перемішати лопаткою.
- Готовою начинкою змастити половину охололих коржиків.
- З'єднати їх з порожніми половинками і помістити в контейнер, який герметично закривається.
- Прибрати в холодильник на 3-4 години, потім подавати до чаю.
Як приготувати пісочне печиво з сиром
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
цукор | 0,2 кг |
сіль | за смаком |
вершкове масло | 130 г |
яйця | 1 шт. |
кориця | 3 р |
розпушувач | 5 г |
борошно | 250 г |
сир | 280 р |
ванільний цукор | 10 г |
Скільки по часу – 1 годину і 20 хвилин.
Яка калорійність – 344 калорії.
Як приготувати:
- Борошно пропустити крізь сито, додати сіль і розпушувач, перемішати.
- Холодне масло дістати і нарізати кубиками.
- Далі його дрібно порубати гострим ножем, тим самим змішуючи з борошняною масою.
- У результаті повинна вийти крихта. Якщо не вийшло, збити масу електричним віночком або міксером.
- Далі потрібно приготувати начинку. Для цього сир збити блендером до стану крему або пропустити його через сито, щоб він став однорідним і розсипчастим.
- Додати до нього звичайний цукор і ванільний і яйце.
- Вмішати все до отримання однорідної маси.
- Форму для випікання накрити аркушем паперу, змастити олією.
- Викласти зверху дві третини отриманої крихти.
- Розподілити рівномірно і розкласти сирну начинку, посипати корицею.
- Висипати зверху залишки крихти і прибрати пиріг в духовку на 35-40 хвилин при 200 градусах.
- Коли пиріг буде готовий, остудити його і нарізати порційно, щоб вийшли печива.
Як приготувати смачний пиріг з апельсинами в мультиварці?
Смачна і корисна заготівля на зиму — конфітюр з полуниці з желатином.
Бісквітний торт з сирним кремом і вишнями не залишить байдужими ваших гостей.
Дивовижні «Банани»
Тісто:
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
розпушувач | 5 г |
вершкове масло | 0,2 кг |
борошно | 550 г |
сметана | 200 мл |
маргарин | 40 г |
Начинка:
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
цукор | 0,2 кг |
мелена кориця | 5 г |
сир | 280 р |
ванільний цукор | 5 г |
борошно | 0,1 кг |
вершкове масло | 20 г |
Скільки по часу – 1 годину і 30 хвилин.
Яка калорійність – 354 калорії.
Як приготувати:
- Масло для тіста попередньо дістати і розкрити, щоб стало м'яким.
- Помістити його в невелику миску, влити холодну сметану і збити все міксером.
- Далі ввести розпушувач і борошно, але обов'язково частинами, щоразу вимішуючи масу до однорідності.
- З отриманого тесту зробити 30-35 кульок і викласти на присипаний борошном тацю або два, якщо вони невеликі.
- Затягнути плівкою і прибрати в холодильник на тридцять хвилин.
- За цей час подрібнити блендером сир або пропустити його через сито з допомогою ложки або лопатки.
- Вершкове масло розтопити і дати йому охолонути до кімнатної температури.
- Змішати з сиром, додати звичайний цукор і ваніль, корицю.
- Вимісити масу, потім додати борошно і з'єднати все ще раз.
- Коли пройде час, тісто дістати і кожна кулька розкотити в коржик.
- У центр покласти начинку і згорнути все у вигляді банана.
- Форму змастити маргарином і викласти в неї печиво.
- Запікати 20-25 хвилин при 190 градусах.
Як спекти печиво «Банани» з сирною начинкою, дивіться на відео нижче:
Ванільний варіант
Тісто:
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
цукор | 100 г |
білок | 1 шт. |
вершкове масло | 0,2 кг |
сіль | 1 пучку |
борошно | 350 г |
ванільний цукор | 15 г |
Начинка:
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
кокосова стружка | 40 г |
ром | 60 мл |
сир | 150 г |
цукрова пудра | 40 г |
Скільки по часу – 1 годину і 25 хвилин.
Яка калорійність – 391 калорія.
Як приготувати:
- Для приготування тіста масло заздалегідь дістати, щоб воно стало м'яким і податливим.
- Помістити його в невелику ємність, додати цукровий пісок і ванільний цукор.
- Туди ж трохи солі і яєчний білок.
- Збити все міксером до однорідності, потім частинами ввести муку.
- Обов'язково робити це з допомогою сита і вимішувати кожен раз до однорідності, щоб не було грудочок.
- Скачати з нього кульку і загорнути в плівку, прибрати в холодильник на тридцять хвилин.
- Кокосову стружку в цей час висипати в невелику ємність.
- Залити ромом і дати настоятися близько десяти хвилин.
- Сир протерти через сито і змішати з кокосом, пудрою цукру.
- Духовку розігріти до 200 градусів.
- Тісто дістати, розкачати і викласти на деко, укритий папером.
- Прибрати в розігрітий шафа і запікати печиво тридцять хвилин.
- Потім остудити і склеїти половинки, змащуючи їх сирною масою.
Тонкощі приготування
У сир за бажанням можна додати прянощі: корицю, какао, бадьян, кардамон, мускатний горіх. Або якісь дрібні добавки кшталт родзинок, цукатів, шматочків шоколаду, цитрусової цедри, маку.
Відео-рецепт печива з сирною начинкою:
Коли у випічки є начинка, та ще й сирна, це вже половина успіху. Це завжди дуже ніжно, легко, в міру солодко та пишно! Готуйте таку випічку в своє задоволення. Вона точно сподобається всім і кожному.