01 май 2019 9 650

Рецепти неймовірних сирних тортів з желатином без випічки

І без духовки можна приготувати неймовірно смачні торти. Вони яскраві, акуратні, досить прості і навіть корисні. Звичайно, сир – чудовий молочний продукт, який перетворює будь-який десерт в корисне ласощі.

«Чорнично-сирну спокуса»
Інгредієнти Кількість
меду - 70 г
сметани - 300 мл
води - 220 мл
сиру - 480 г
желатину - 30 г
чорниці або ожини - 170 г
Час приготування: 150 хвилин Калорійність на 100 грам: 119 Ккал

Рецепт сирного торта з желатином без випічки по кроках:

  1. Вилити сметану в чашу блендера. Сюди ж покласти сир. Перебити обидва продукту в однорідну масу заглибним блендером;
  2. Потім додати мед і знову перебити масу. За бажанням, мед можна замінити цукром;
  3. У каструлю висипати весь желатин і залити її склянкою води. Вона повинна мати кімнатну температуру. Залишити хвилин на десять;
  4. В цей час чорницю слід почистити від сміття, промити під тонкої струменем води, дати їй стекти;
  5. Каструлю з желатином поставити на маленький вогонь. Вміст потрібно помішувати. Як тільки крупинки розчиняться, каструлю потрібно зняти. Це займає не більше п'яти хвилин;
  6. Тонким струменем влити желатин в сирно-сметанную масу, перешкодити, потім збити тим же блендером;
  7. У ємність торта на дно викласти чорницю, максимально рівномірно розподілити її. Краще віддати перевагу силікону;
  8. Зверху вилити сирну суміш;
  9. Прибрати в холодильник мінімум на дві години. Потім можна прикрасити чорницею зверху або листочками м'яти, а силіконову форму прибрати.

Сирний торт з желатином і фруктами з печива

  • 220 г цукру;
  • 270 г галетного печива;
  • 850 г консервованих ананасів;
  • 420 мл сметани;
  • 35 г желатину;
  • 1 пачка масла;
  • 2 г ваніліну;
  • 540 г жирного сиру.

Час – 7 ч.

Калорійність – 230 ккал/100 р.

Порядок дій:

  1. Весь желатин висипати у склянку і наповнити його водою. Відставити в сторону, щоб він набух;
  2. Руками покришити галетне печиво, максимально дрібно. У порошок перетирати не потрібно;
  3. Масло, близько 200 г, слід натерти прямо до печива. Сюди ж всипати половину всього цукру і додати ванілін. Все перемішати. Легше всього використовувати товкучку для картопляного пюре, так печиво додатково подрібнюється;
  4. Взяти роз'ємну форму. Якщо її немає, можна взяти скляну, але в неї шари слід укладати у зворотному порядку, починаючи з желе, щоб потім перевернути;
  5. Спочатку на дно форми покласти аркуш пергаменту, а потім разом з ним встановити бічну частину;
  6. Викласти всередину корж з печива, його потрібно ущільнити і розрівняти;
  7. Цукор, що залишився змішати в окремій мисці зі сметаною і з сиром. Можна додати трохи ваніліну;
  8. Далі блендером цю сирну масу потрібно перебити в однорідний рідкий крем;
  9. Всі ананаси порізати на невеликі шматочки. Третина цієї частини залишити в сиропі, решта шматочки витягнути в миску з сирним кремом, вмішати їх туди;
  10. З'єднати половину ананасового сиропу з желатиновою масою і поставити на вогонь. Далі повільно її нагрівати, щоб частинки повністю розчинилися. Не дати закипіти, але зняти пінку;
  11. Влити більшу частину сиропу в масу з сиром, перешкодити;
  12. Після цього вийшло сирне суфле вилити на корж у форму;
  13. Відправити форму на годину в холодильник;
  14. Через годину сироп з шматочками ананаса влити решту желатинової маси, розмішати;
  15. Після цього цю рідину влити зверху на охолоджений торт і прибрати в холодильник мінімум на шість годин. Краще на ніч. Потім можна їсти.

Торт з сиру з желатином і зефіром

  • 380 г печива;
  • 260 мл вершків;
  • 1 пачка ванільного пудингу;
  • 10 г желатину;
  • 220 г сиру;
  • 220 мл молока:
  • 170 г зефіру.

Час – 13 ч.

Калорійність – 226 ккал/100 р.

Послідовність дій:

  1. Замочити желатин по інструкції. Можна зробити це в лимонному соці, щоб пізніше підкреслити ніжність і солодкість вершків;
  2. У чашу блендера влити молоко, потім додати пудинг, сир і вершки. Зазвичай використовується класичний ванільний пудинг марки Dr.Oetker, але можна взяти і інше;
  3. Всі ці інгредієнти перемішати разом, а потім влити сюди желатинову масу і знову змішати;
  4. Печиво спочатку змочити в молоці, зовсім небагато, і викласти на дно форми. Це буде корж, тому викладати потрібно щільно;
  5. Потім зверху на печиво потрібно вилити третину всього крему;
  6. Далі щільно зверху викласти зефір, він повинен бути ще однією прошарком в торті;
  7. А після цього у форму вилити решту велику масу крему;
  8. Прибрати в холодильник на ніч, а потім прикрасити за бажанням. Приміром, ще кількома зефирками.

Рецепт шоколадно-сирного торта без випічки

  • 120 мл молока;
  • 380 г сметани;
  • 460 г сиру;
  • 20 г желатину;
  • 3 г ваніліну;
  • 30 г какао.

Час – 6 ч.

Калорійність – 141 ккал/100 р.

Як приготувати:

  1. Трохи підігріти молоко і залити їм желатин. Залишити так хвилин на двадцять;
  2. Перетерти сир з цукром, а потім вмішати сюди сметану з ваніліном;
  3. Далі в цю суміш тонким струменем влити желатин з молоком і постійно заважати;
  4. Розділити масу на дві частини. Тільки в одну з них вмішати какао, щоб отримати шоколадну частину;
  5. Взяти форму і по частинах в неї вливати різні маси по черзі. Чим частіше міняти суміш, тим більше буде різнокольорових шарів;
  6. Відправити в холодильник на п'ять годин застигати, потім можна подавати і додатково прикрашати.

Рецепт торта з желатином йогуртом і сиром

  • 300 г солодких крекерів;
  • 5 г желатину;
  • 240 г сиру;
  • 120 мл йогурту;
  • 60 г цукрової пудри;
  • 70 г міксу сухофруктів;
  • 90 р масла.

Час – 2 ч.

Калорійність – 311 ккал/100 р.

Спосіб приготування:

  1. В одній мисці змішати сир з йогуртом і цукровою пудрою, додати желатин і залишити на десять хвилин;
  2. Після цього частинами вводити м'яке масло, постійно заважати, а потім додати мікс із сухофруктів. Це може бути чорнослив, родзинки, курага. Їх бажано заздалегідь на кілька хвилин залити водою, щоб вони розм'якшилися, а потім порізати;
  3. Форму для торта слід застелити харчовою плівкою. Далі викласти частина крекерів в щільний шар. Якщо вони занадто тверді, їх можна полити будь-яким соком;
  4. Далі викласти частину сирної маси, розподілити її рівне;
  5. Потім знову викласти шар або два крекеру і зверху крем. Чергувати до тих пір, поки не закінчаться інгредієнти. Чим менше форма, тим більше шарів;
  6. Прибрати в холодильник на півтори години. Далі витягнути з форми за допомогою харчової плівки, перевернути на велике блюдо і прибрати плівку. Прикрасити за бажанням.

Салат з ананасами з куркою і сиром — страва дивує своєю простою і вишуканим смаком.

Покроковий рецепт з фото визначних капкейків в різними начинками і цікавою прикрасою.

Тонкий хрусткий хмиз покрокові рецепт з фото і підказками. Візьміть рецепт на замітку.

Сирно-сметанний десерт без випічки

  • 270 г печива «ювілейне»;
  • 110 р масла;
  • 160 г сиру;
  • 10 г желатину;
  • 1 лимон;
  • 120 г цукру;
  • 1 стебло м'яти;
  • 470 г сметани;
  • 10 г ванільного цукру.

Час – 3 год 30 хв.

Калорійність – 247 ккал/100 р.

Алгоритм дій:

  1. У комбайні подрібнити печиво в крихту. Якщо його немає, можна пропустити через м'ясорубку. Повинна вийти досить дрібна однорідна маса. В крайньому випадку, можна подрібнити качалкою;
  2. М'яке вершкове масло змішати з печивом. Вийде липка маса;
  3. Цю масу потрібно максимально рівно викласти на дно форми для торта, заздалегідь застеленій пекарської папером. Щільно утрамбувати руками;
  4. Відправити форму в холодильник, поки робиться інша частина торта;
  5. Желатин залити половиною склянки води. Через десять хвилин поставити на вогонь і нагрівати до 50 градусів, не кип'ятити. Активно заважати, щоб частинки розчинилися. А потім остудити;
  6. Пропустити сир через сито, щоб була консистенція однорідна гладка, вмішати сюди цукор, сметану і ванільний цукор;
  7. З половини лимона вичавити сік. Можна використовувати один лайм замість лимона;
  8. Вмішати цей сік в сир;
  9. Всю суміш збивати, щоб цукор максимально розчинився. Далі повільно вливати желатин, не вимикаючи міксер;
  10. Далі вилити всю суміш поверх замерзлого печива, розподілити прибрати в холодильник назад на дві години;
  11. Дістати з форми і прикрасити часточками лимона і стеблом м'яти.

Желейний торт з полуницею та сиром

  • 320 г сиру;
  • 360 г ванільних сухарів;
  • 15 г желатину;
  • 180 мл сметани;
  • 70 г цукру;
  • 170 г полуниці;
  • 70 мл води;
  • 120 р масла;
  • 5 г ванільного цукру;
  • 1 пачка полуничного желе.

Час – 5 ч.

Калорійність – 226 ккал/100 р.

Алгоритм дій:

  1. Спочатку по інструкції слід залити желатин водою. Через пару хвилин його потрібно трохи нагріти в мікрохвильовій печі або на плиті і остудити;
  2. Сухарі пропустити через м'ясорубку, а потім змішати їх вручну з м'яким вершковим маслом. Якщо масло досить тверде, наприклад, заздалегідь не було вилучене з холодильника, його можна просто натерти на тертці. Дрібні частини продукту швидко з'єднаються з сухарями;
  3. Цю масу потрібно утрамбувати на дно форми і прибрати в холодильник. Якщо сухарі є несолодкі, можна вмішати трохи цукрової пудри. Саме пудри, так як цукор не розчиниться і буде неприємно хрустіти пізніше;
  4. У блендері змішати сир, сметану, цукор. А після цього додати желатин і знову все перебити;
  5. Взяти половину полуниці, вимити її і, якщо вона дуже велика, порізати її на шматочки. Вмішати в сирну масу, а потім все перелити на охолоджений корж з сухарів. Відправити години на два в холодильник;
  6. Після цього взяти полуничне желе і розчинити його в 300 мл води. Якщо на упаковці вказано більше, все одно потрібно розчиняти саме в цьому кількості;
  7. Дочекатися, поки желе охолоне. Решту полуницю нарізати однаковими тонкими слайсами, як можна акуратніше;
  8. Красиво викласти слайсы зверху на сирний шар, що вже встиг застигнути. Можна просто по колу, а можна у вигляді квіти або зірки;
  9. Далі залити зверху желатинову полуничну масу. Ягоди можуть трохи спливти, але нічого страшного. Вони швидко застигнуть;
  10. Прибрати в холодильник ще години на два, а краще три. Витягнути з форми і подавати.

Корисні поради

Сир, як і інші молочні продукти, можна брати будь-якої жирності. Застигнуть вони все одно однаково. Але якщо взяти знежирені продукти, можна зменшити калорійність всього десерту.

Прикрашати торти можна не тільки м'ятою. Можна взяти і поламати великі шматки шоколаду з горіхами, а ще краще – зробити солону карамельну масу з фундуком. Для цього можна просто обсмажити фундук з цукром і дрібкою солі. Коли маса застигне, її потрібно порізати ножем на довільні шматочки – і можна прикрашати.

І все ж головне – божественний смак цих простих сирних тортів без випічки. Вони можуть стати прекрасною альтернативою сніданку або прикрасити будь-який святковий стіл.

Що ще почитати: