30 июнь 2019 2 460

Як приготувати тарталетки з червоною рибою

Тарталетки з червоною рибою мають безліч різних варіантів приготування. Все залежить від загального складу інгредієнтів, які можуть включати в себе сирний сир, креветки, авокадо, червону ікру, свіжий огірок, курячі яйця і навіть картоплю.

Завдяки цим доповненням можна експериментувати, і кожен раз отримувати абсолютно нове і оригінальне блюдо. В цілому — приготування закуски дуже проста і займе зовсім небагато часу. Зараз ви в цьому переконаєтеся!

Покроковий рецепт
Інгредієнти Кількість
пісочні тарталетки - 10 штук
плавлений вершковий сир - 100 грам
слабосолона сьомга - 100 грам
свіжий огірок - 1 штука
кріп - невеликий пучок
майонез - на особистий розсуд
Час приготування: 20 хвилин Калорійність на 100 грам: 165 Ккал

Покроковий процес приготування тарталеток з червоною рибою:

  1. Слабосолону сьомгу нарізати на шматочки середнього розміру;
  2. Свіжий огірок ретельно вимити і нарізати на кубики як можна меншого розміру;
  3. Свіжий кріп подрібнити і перемішати з розм'якшеним при кімнатній температурі плавленим сиром. При бажанні можна додати невелику кількість майонезу;
  4. На дно готових тарталеток викладається шматочок сьомги, а по краях розкладаються кубики подрібненого огірка;
  5. Зверху викласти плавлений сир. В якості прикраси можна по краях розкласти нарізаний на тоненькі кружальця огірка. Таким чином, зовні тарталетка буде схожа на квітку з зеленими пелюстками;
  6. І в центр отриманого квітки викласти ще по шматочку риби. Для більшої краси тарталетки можна додатково прикрасити маленькими гілочками свіжого кропу.

Тарталетки з червоною рибою і сирним сиром

Для приготування тарталеток цього виду потрібно:

  • риба (солона) – 250 грам;
  • курячі яйця – 2 штуки;
  • сирний сир – половина стандартної упаковки;
  • свіжий огірок – 1 штука;
  • майонез (легкий) – 10 грам;
  • пісочні тарталетки – 20 штук.

Час приготування – 25 хвилин.

Калорійність – 318,8 ккал.

Основні етапи приготування закуски:

  1. Приготування варто почати саме з начинки. Для даного виду тарталеток можна використовувати будь-яку червону рибу. В якості економії тут можна навіть застосувати хвостову частину рибної туші. Спочатку необхідно підготувати рибу. Для цього туша очищається від верхньої шкіри, і готове філе нарізати на кубики дрібного розміру;
  2. Курячі яйця необхідно відварити, охолодити, прибрати всю шкаралупу і натерти їх на тертці дрібного розміру;
  3. Свіжий огірок добре промити під холодною, бажано проточною водою, трохи обсушити й подрібнити на кубики дрібного розміру;
  4. Поєднати в загальній ємності підготовлене рибне філе, натерті яйця, подрібнений огірок і додати до складу необхідну кількість сирного сиру. Для того щоб одержана маса була більш в'язкою можна додати трохи майонезу, а потім ретельно перемішати весь склад;
  5. Підготовлену суміш розкласти по пісочним тарталеткам і можна відразу ж подавати до столу. Буде дуже смачно і незвично.

Тартинки з авокадо та ікрою

Це фуршетне блюдо не тільки незвичайне, смачне, але ще і малокалорийное. Для його приготування знадобиться:

  • тарталетки невеликого розміру – 8 штук;
  • авокадо – ½ частину;
  • лайм (можна взяти лимон) – 1 невеликий шматочок;
  • сир сирний – 4 столових ложки;
  • червона риба – 8 невеликих скибочок;
  • червона ікра (для прикраси) – 100 грам.

Час приготування – 15 хвилин.

Калорійність – 230 ккал.

Безпосереднє приготування тарталеток:

  1. Авокадо акуратно розрізати і так само акуратно дістати м'яку частину. Збризнути її невеликою кількістю соку, видавленого з лайма і добре розім'яти з допомогою звичайній їдальні вилки;
  2. Додати в ємність з авокадо сирний сир;
  3. Ретельно перемішати кашоподібну масу і додати трохи солі;
  4. Розкласти тарталетки, і в кожну з них покласти по скибочці червоної риби;
  5. Поверх риби викласти підготовлену масу з авокадо і кисломолочного сиру;
  6. Прикрасити поверхню тарталеток червоною ікрою і можна подавати до столу.

Тісто на оладки на кефірі — спробуйте приготувати випічку за нашим рецептом.

Як приготувати смачні коктейлі в блендері — читайте нашу добірку рецептів.

Печінка тушкована в сметані з цибулею — один з найбільш простих рецептів, яке потрібно також вміти приготувати.

Начинка для кошиків з червоною рибою і креветками

Таку начинку для тарталеток можна подати і як красиво оформленого салату. Але в тарталетках це блюдо більше підходить, особливо якщо намічається святковий фуршет. Для приготування начинки знадобиться наступний перелік складових:

  • риба – 200 грам;
  • креветки – 200 грам;
  • курячі яйця – 3 штуки;
  • картопля середніх розмірів – 3 штуки;
  • свіжий огірок – 2 штуки;
  • майонез – 100 грам;
  • невеликий пучок свіжої зелені.

Час приготування – 20 хвилин.

Калорійність – 133 ккал.

Покрокове приготування начинки:

  1. Спочатку необхідно підготувати всі окремі інгредієнти до приготування начинки. Для цього потрібно відварити картоплю в мундирах до повної готовності. Курячі яйця також необхідно відварити круто. Креветки розморозити і відварити їх. Зелень і огірки вимити під проточною водою і трохи обсушити;
  2. Філе риби потрібно подрібнити на дрібні кубики;
  3. Свіжі огірки також необхідно подрібнити на дрібні кубики;
  4. Яйця очистити від шкаралупи і натерти на тертці дрібного розміру;
  5. Картопля звільнити від м'якої шкірки і також натерти на тертці дрібного розміру;
  6. Креветки відкинути на друшляк і залишити на деякий час, для того щоб стекла вода;
  7. Зелень також необхідно добре подрібнити за допомогою гострого ножа;
  8. У загальній ємності з'єднати червону рибу, свіжі огірки, яйця, картопля і зелень. Додати майонез і все ретельно перемішати;
  9. Креветки очистити і залишити в цілому вигляді, оскільки вони потрібні для прикраси майбутніх тарталеток.

Тарталетки з червоною рибою можуть стати чудовою прикрасою для будь-якого святкового столу або фуршету. Вони не тільки будуть добре і різноманітно виглядати на столі, привертаючи до себе загальну увагу, але й порадують вишуканим смаком, який доповнюється різними інгредієнтами.

Що ще почитати: