Як приготувати тарталетки з червоною рибою
Тарталетки з червоною рибою мають безліч різних варіантів приготування. Все залежить від загального складу інгредієнтів, які можуть включати в себе сирний сир, креветки, авокадо, червону ікру, свіжий огірок, курячі яйця і навіть картоплю.
Завдяки цим доповненням можна експериментувати, і кожен раз отримувати абсолютно нове і оригінальне блюдо. В цілому — приготування закуски дуже проста і займе зовсім небагато часу. Зараз ви в цьому переконаєтеся!
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
пісочні тарталетки - | 10 штук |
плавлений вершковий сир - | 100 грам |
слабосолона сьомга - | 100 грам |
свіжий огірок - | 1 штука |
кріп - | невеликий пучок |
майонез - | на особистий розсуд |
Час приготування: 20 хвилин | Калорійність на 100 грам: 165 Ккал |
Покроковий процес приготування тарталеток з червоною рибою:
- Слабосолону сьомгу нарізати на шматочки середнього розміру;
- Свіжий огірок ретельно вимити і нарізати на кубики як можна меншого розміру;
- Свіжий кріп подрібнити і перемішати з розм'якшеним при кімнатній температурі плавленим сиром. При бажанні можна додати невелику кількість майонезу;
- На дно готових тарталеток викладається шматочок сьомги, а по краях розкладаються кубики подрібненого огірка;
- Зверху викласти плавлений сир. В якості прикраси можна по краях розкласти нарізаний на тоненькі кружальця огірка. Таким чином, зовні тарталетка буде схожа на квітку з зеленими пелюстками;
- І в центр отриманого квітки викласти ще по шматочку риби. Для більшої краси тарталетки можна додатково прикрасити маленькими гілочками свіжого кропу.
Тарталетки з червоною рибою і сирним сиром
Для приготування тарталеток цього виду потрібно:
- риба (солона) – 250 грам;
- курячі яйця – 2 штуки;
- сирний сир – половина стандартної упаковки;
- свіжий огірок – 1 штука;
- майонез (легкий) – 10 грам;
- пісочні тарталетки – 20 штук.
Час приготування – 25 хвилин.
Калорійність – 318,8 ккал.
Основні етапи приготування закуски:
- Приготування варто почати саме з начинки. Для даного виду тарталеток можна використовувати будь-яку червону рибу. В якості економії тут можна навіть застосувати хвостову частину рибної туші. Спочатку необхідно підготувати рибу. Для цього туша очищається від верхньої шкіри, і готове філе нарізати на кубики дрібного розміру;
- Курячі яйця необхідно відварити, охолодити, прибрати всю шкаралупу і натерти їх на тертці дрібного розміру;
- Свіжий огірок добре промити під холодною, бажано проточною водою, трохи обсушити й подрібнити на кубики дрібного розміру;
- Поєднати в загальній ємності підготовлене рибне філе, натерті яйця, подрібнений огірок і додати до складу необхідну кількість сирного сиру. Для того щоб одержана маса була більш в'язкою можна додати трохи майонезу, а потім ретельно перемішати весь склад;
- Підготовлену суміш розкласти по пісочним тарталеткам і можна відразу ж подавати до столу. Буде дуже смачно і незвично.
Тартинки з авокадо та ікрою
Це фуршетне блюдо не тільки незвичайне, смачне, але ще і малокалорийное. Для його приготування знадобиться:
- тарталетки невеликого розміру – 8 штук;
- авокадо – ½ частину;
- лайм (можна взяти лимон) – 1 невеликий шматочок;
- сир сирний – 4 столових ложки;
- червона риба – 8 невеликих скибочок;
- червона ікра (для прикраси) – 100 грам.
Час приготування – 15 хвилин.
Калорійність – 230 ккал.
Безпосереднє приготування тарталеток:
- Авокадо акуратно розрізати і так само акуратно дістати м'яку частину. Збризнути її невеликою кількістю соку, видавленого з лайма і добре розім'яти з допомогою звичайній їдальні вилки;
- Додати в ємність з авокадо сирний сир;
- Ретельно перемішати кашоподібну масу і додати трохи солі;
- Розкласти тарталетки, і в кожну з них покласти по скибочці червоної риби;
- Поверх риби викласти підготовлену масу з авокадо і кисломолочного сиру;
- Прикрасити поверхню тарталеток червоною ікрою і можна подавати до столу.
Тісто на оладки на кефірі — спробуйте приготувати випічку за нашим рецептом.
Як приготувати смачні коктейлі в блендері — читайте нашу добірку рецептів.
Печінка тушкована в сметані з цибулею — один з найбільш простих рецептів, яке потрібно також вміти приготувати.
Начинка для кошиків з червоною рибою і креветками
Таку начинку для тарталеток можна подати і як красиво оформленого салату. Але в тарталетках це блюдо більше підходить, особливо якщо намічається святковий фуршет. Для приготування начинки знадобиться наступний перелік складових:
- риба – 200 грам;
- креветки – 200 грам;
- курячі яйця – 3 штуки;
- картопля середніх розмірів – 3 штуки;
- свіжий огірок – 2 штуки;
- майонез – 100 грам;
- невеликий пучок свіжої зелені.
Час приготування – 20 хвилин.
Калорійність – 133 ккал.
Покрокове приготування начинки:
- Спочатку необхідно підготувати всі окремі інгредієнти до приготування начинки. Для цього потрібно відварити картоплю в мундирах до повної готовності. Курячі яйця також необхідно відварити круто. Креветки розморозити і відварити їх. Зелень і огірки вимити під проточною водою і трохи обсушити;
- Філе риби потрібно подрібнити на дрібні кубики;
- Свіжі огірки також необхідно подрібнити на дрібні кубики;
- Яйця очистити від шкаралупи і натерти на тертці дрібного розміру;
- Картопля звільнити від м'якої шкірки і також натерти на тертці дрібного розміру;
- Креветки відкинути на друшляк і залишити на деякий час, для того щоб стекла вода;
- Зелень також необхідно добре подрібнити за допомогою гострого ножа;
- У загальній ємності з'єднати червону рибу, свіжі огірки, яйця, картопля і зелень. Додати майонез і все ретельно перемішати;
- Креветки очистити і залишити в цілому вигляді, оскільки вони потрібні для прикраси майбутніх тарталеток.
Тарталетки з червоною рибою можуть стати чудовою прикрасою для будь-якого святкового столу або фуршету. Вони не тільки будуть добре і різноманітно виглядати на столі, привертаючи до себе загальну увагу, але й порадують вишуканим смаком, який доповнюється різними інгредієнтами.