Як приготувати плов в мультиварці зі свининою
Плов — це гордість різних країн, у більшості випадків його готують чоловіки. Як кажуть, що це чоловіче блюдо. На сході це блюдо вважається національним і екзотичним.
В наш час плов вважається почесним, його подають на всіх весіллях, днях народженнях, на всіх заходах у великому казані. Готувати вміють всі, але у всіх є свої секрети приготування цього чудового блюда, які тримаються в таємниці.
В сучасний час є мультиварка, де можна також приготувати дуже смачне і витончену страву.
Ми розглянемо рецепти плову з свинини.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
Рис довгозерний - | один стакан |
Свинина без кістки - | 500 г |
Морква - | 500 грам |
Цибулини - | 2 шт. |
Олія соняшникова - | дві столові ложки |
Вода - | два склянки |
Приправа для плову - | дві чайних ложки |
Сіль - | одна чайна ложка |
Часник - | одна головка |
Час приготування: 120 хвилин | Калорійність на 100 грам: 211 Ккал |
Як же приготувати плов в мультиварці зі свининою? Зараз ви всі дізнаєтеся.
Для початку необхідно добре промити м'ясо. Потім ріжемо на маленькі шматочки. Беремо каструлю і наливаємо в чашу соняшникова олія, встановлюємо функцію смаження.
Як тільки масло нагріється, викладаємо шматочки свинини. Через десять хвилин, м'ясо випускає вологу, в цей час необхідно посолити і додати спеції. Перемішуємо, і далі закриваємо кришку мультиварочной машини.
Не забуваємо помішувати. Поки гаситься свинина, дрібно шаткуємо цибулю і натираємо на крупній тертці моркву. Через п'ятнадцять хвилин після смаження, додає овочі в чашу, перемішуємо і закриваємо кришку.
Моркву з цибулею смажимо не більше десяти хвилин, а то може підгоріти. В цей час промиваємо в холодній воді рис. Додаємо в нашу чашу з інгредієнтами. Потім вливаємо дві склянки води.
Головне, пам'ятати, що при готуванні співвідношення плову і води повинно бути 1:1. Далі очищаємо часник від лушпиння, кладемо в ємність і закриваємо. Встановлюємо функцію на мультиварочном агрегаті «плов» і час готування одну годину.
Чекаємо, коли приготується смачний плов. Як тільки пролунав індикатор сигналу про закінчення готування, наше чудове блюдо готове, тепер національний плов можна спробувати.
Плов з нежирної свинини з сушеними фруктами в мультиварці Редмонд
Отже, нам знадобляться наступні інгредієнти:
- 500 грам нежирної свинини;
- Морква — 500 грам;
- Цибулини — дві штуки;
- Рис — два склянки;
- Східні спеції;
- Соняшникова олія — дві столові ложки;
- Одна головка часнику;
- Дві склянки води;
- Сушені фрукти.
Час приготування становитиме 2 години.
Калорійність на 100 грам – 200 ккал.
Готуємо до роботи мультиварку Редмонд. Для початку підготуємо всі інгредієнти. Ріжемо невеликими шматочками м'ясо. Шаткуємо морквину середньої соломкою, головне, не грубо, а потім цибулю нарізаємо кружечками.
І ось саме основне підготували, переходимо до процесу готування. Наливаємо олію в чашу і вмикаємо функцію смаження, викладаємо свинину і накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин.
Після закінчення часу додаємо моркву і цибулю, солимо, перчимо. Залишаємо тушкувати ще 15-20 хвилин. Далі, додаємо рис і заливаємо водою.
Зверху кладемо неочищений часник і сухофрукти. Закриваємо кришку і залишаємо готуватися ще одну годину. Перед подачею цього прекрасного страви потрібно підготувати заздалегідь велику красиву тарілку.
Після того як приготується плов, просто висипаємо з мультиварочной машини у велику ємність. Вийде велика гірка рису, прикрашена м'ясом.
На вершину цієї гори можна покласти головку часнику. Тепер можна спробувати прекрасне блюдо, насолодитися смакотою!
Плов зі свининою та куркою в мультиварці Поларіс
Є дуже багато цікавих способів приготування цього чудового блюда. У різних містах його готують по-різному. І ось ще один цікавий рецепт.
Інгредієнти:
- Один великий стручковий перець;
- Свинина — 200 грам;
- Курка — 200 грам;
- 0,5 чайної ложки зіри;
- Два склянки рису;
- Барбарис і сіль за смаком;
- 500 грам моркви;
- Цибулини — 2 штуки;
- Дві столові ложки соняшникової олії;
- Головка часнику;
- Зелень.
Час приготування становитиме 2 години.
Калорійність на 100 грам – 220 ккал.
Який стіл без салатів? Пропонуємо рецепти салатів з капустою і копченою ковбасою. Просто, але дуже смачно!
А тут зібрані найвідоміші рецепти супів з баранини. Якщо ви небайдуже ставитеся до баранині, то обов'язково що-небудь сготовите з них.
Випічка — ваш «коник»? Чудово, загляньте сюди і знайдете кілька легких рецептів булочок з родзинками.
Наливаємо в чашу мультиварки Поларіс соняшникову олію. Виставляємо функцію (смаження). Поки масло нагрівається, готуємо цибулю і натираємо на крупній тертці моркву.
Додаємо в чашу спочатку цибулю і обсмажуємо його до золотистої скоринки (хвилин п'ять, не більше, а то може підгоріти), потім кладемо моркву, перемішуємо і тушкуємо все разом ще десять хвилин. Є час м'ясо вимити і нарізати на середні шматочки.
Ще краще заздалегідь підготувати до готування рис, хвилин за тридцять до самої готування засипати в холодну воду і залишити настоюватися. І ось коли морква і цибуля готові, додаємо до них свинину і курку, солимо, кладемо барбарис і спеції і закриваємо кришкою. Залишаємо тушкуватися хвилин двадцять і періодично, не забуваємо, помішуємо.
Поки з'явився вільний час, беремо стручковий перець і очищаємо головку часнику. Після закінчення смаження соковитого м'яса, додаємо в нашу чашу рис, який вже розмокнув і готовий до готування, і вливаємо воду.
Головне пам'ятати, що при готуванні співвідношення плову і води повинно бути 1:1.
Кладемо перець і часник і виставляємо функцію плову приблизно на годину. Перед подачею з мультиварки потрібно вийняти часник і перчик.
Все акуратно перемішуємо і викладаємо на красиву тарілку. Прикрашаємо зеленню. І ось тепер можна покуштувати частування гостям!
У кожного є свій секрет приготування плову. Існує дуже багато рецептів. Можна додавати будь-які інгредієнти і експериментувати, все одно вийде дуже смачно. Смачної трапези!