Скільки часу необхідно варити яйця в мішечок
Страви з яєць традиційно куховарять, щоб поснідати. Підставою цього є калорійність даного інгредієнта, високий вміст вітамінів і швидкість виготовлення.
Для поліпшення смакових якостей курячого продукту, деякі фермери годують курей пшоном з додаванням прянощів.
Сьогодні ми розглянемо таке блюдо для вашого ситного сніданку, як зварене куряче яєчко в мішечку. Також ви дізнаєтеся про хитрощі варіння знаменитого яйця пашот. Наша стаття навчить вас правильно поводитися з даними курячим «дивом».
Способи варіння яєць в мішечок
Існує два способи варіння даного інгредієнта в мішечку. Про них ми вам зараз розповімо.
Спосіб №1 – Закладаючи в холодну рідину
Інгредієнти:
Хід роботи:
- Яєчний продукт ретельно помийте;
- Помістіть їх в посуд з прохолодною рідиною;
- Помістіть посуд на газовий пальник на 4-5 хвилин (згідно з габаритами інгредієнта), після того як рідина почне вирувати.
Рідина під час приготування має трохи покривати яєчний продукт. Подавайте готову страву зі свіжими тостами.
Рецепт кальмарів в сметанному соусі. Наші покрокові фото допоможуть вам приготувати смачну страву.
Шоколадні мафіни на кефірі — рецепт з яким впорається навіть дитина. Готуйте разом з нами!
Спосіб №2 –Закладаючи у вируючу рідина
Інгредієнти:
- Курячі яйця;
- Вода;
- Сіль.
Хід роботи:
- Акуратно помістіть яйця у вируючу солонувату рідина;
- Дочекавшись кипіння рідини, готуйте 3-4 хвилини.
Приготована страва відразу ж охолодіть. Подайте до нього майонезний соус із зеленню і часником.
Скільки потрібно часу варити яйця в мішечок після закипання
В основному малюки є любителями цієї страви. Будь-який підліток впорається з приготуванням цієї страви.
Первинна заготівля і, природно, сам процес приготування даного страви провадиться за раніше розказаним способів. А скільки ж варити його безпосередньо після початку кипіння, це дуже складне питання. Багато перетравлюють яйця і не домагаються «мішечка».
Смачний і якісний «мішечок» готується суворо 5 хвилин, після того як рідина почне вирувати. Ось і весь секрет ідеального «мішечка».
Приготування яйця пашот
Поширование курячого яйця – це метод, для якого потрібна багаторічна кухарська спритність. Проте пізнати поширование не завадить. Спритність настає з роками, однак існують деякі хитрощі, які роблять цей процес досить легким.
Необхідно:
- Два свіжих, крижаних яйця;
- 1000 мл води;
- 15 мл оцтової кислоти.
Хід дій:
- Доведіть до кипіння воду;
- Зменшіть газ;
- Трохи вируючу рідина введіть оцтову кислоту;
- Завчасно підморожене яйце розбийте в миску і перелийте в рідину окремо;
- Забудьте про них на 3 хвилини, зменшивши газ до мінімуму, не допускаючи бурління рідини;
- Після закінчення цього відрізку часу дістаньте їх;
- Надішліть яйця в крижану солонувату воду і слідом вилийте її.
Дане страву можна готувати не виключно в рідині. Для цих цілей прекрасно служить навар з м'яса або риби. Презентують подібне блюдо з супчиками, присипані зверху меленою зеленню і часником. Також подайте до них свіжі тости і соус «Холландез».
Ситного вам сніданку!
Корисні поради
Навіть це банальне страва має свої хитрощі приготування. Давайте їх розглянемо:
- Коли зварене яєчко важко піддається очищенню, значить, ви приготували свіжий продукт. Щоб усунути цю незручність, введіть в рідину побільше солі. По закінченню приготування покладіть яйця в крижану рідину на 5 хвилин. Слідом приступайте до процесу очищення;
- Щоб ритмічно зварити яйця, необхідно трохи покатати їх у сирому вигляді по стільниці, а також акуратно трохи потрясти;
- Щоб уникнути травм даного інгредієнта під час варіння, використовуйте для цих цілей пароварку;
- Від фарбування даного продукту не залежать його смакові якості;
- Використовуйте для варіння маленьку металеву ємність;
- Коли ваші часові рамки дуже стислі, і ввозитися з тривалим охолодженням ви не в силах, то охолодіть яєчко в мішечок під проточною холодною водою.
Ось, власне, і всі хитрощі цього нехитрого страви!
Частіше балуйте свою сім'ю подібним сніданком. А ми сподіваємося, що ця стаття допомогла розвіяти ваші багато страхи приготування ідеального «мішечка».
Приємного апетиту!