Як приготувати торт з печива без випічки
Ви вирішили побалувати себе найніжнішим ласощами, але немає бажання витрачати час на метушню з духовкою? Не любите працювати зі складними хитромудрими способами замішування тіста, але без розуму від домашніх тортів і тістечок?
Тоді тортики з печива, які не потребують випічки, саме для вас! Створення такого десерту − процес захоплюючий і легкий. Значить, це під силу абсолютно будь-якій господині.
На основі поданих рецептів ви цілком можете самостійно творити свій авторський шедевр, додаючи нові начинки, змішуючи наповнювачі і верстви в гонитві за ідеальним саме для вас смаком.
А ваші рідні і друзі не зможуть відмовитися від чудесного повітряного ласощі.
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
Печиво «Вушка» - | 600 грам |
Молоко незбиране - | 600 мл |
Яйця курячі - | 3 штуки |
Цукор - | 100 грам |
Крохмаль - | 2 ст. л. |
Борошно - | 2 ст. л. |
Ванілін - | 1 упаковка |
Вершкове масло - | 100 грам |
Час приготування: 80 хвилин | Калорійність на 100 грам: 180 Ккал |
Робимо крем для торта. Для нього яйця взобьем з цукром, всыпем крохмаль, борошно і повільно увіллємо молоко, при цьому помішуючи крем. Добре розмішуєм збиту масу і поставимо її на повільний вогонь. Варимо, весь час помішуючи. Як тільки на поверхні утворюються бульбашки, додамо м'яке масло. Крем обов'язково постійно помішувати.
Дамо нашій просочення відпочити під плівкою до охолодження.
Тепер на заздалегідь обрану поверхню укладаємо, перед цим вмочивши в крем, печиво «Вушка». Можуть утворюватися пустоти, які можна заповнити раскрошенным печивом. На шар печива і викладаємо рівномірно розмазуємо крем.
Так, укладаючи шари один за іншим, ми створюємо наш шедевр.
Надаємо ласощів бажану форму, обрізавши зайві краю, мажемо кремом боки і верх і посипаємо весь десерт раскрошенным печивом.
Наш «Псевдо Наполеон» ставимо в холодильник на всю ніч, щоб вранці порадувати себе чудовим доповненням до чаю.
Такий нескладний десерт догодить страшенним ласунам і задовольнить смаки гурманів.
Як зробити сирний торт з печива без випічки
Цей рецепт допоможе нагодувати корисним сиром будь-якої дитини, а мами знають, як часом це буває абсолютно неможливо зробити. Більше того, ваші малюки будуть просити добавки. Для її створення необхідний такий набір продуктів:
- Сир — 600 грам;
- Молоко згущене — 400 грам;
- Какао-порошок — 1 ч. л.;
- Півсклянки пастеризованого молока;
- Печиво — 40 штучок;
- Ванільний цукор — 1 пакетик.
Час приготування — 20 хвилин (+просочення).
Калорійність — 886 ккал/100 г.
З'єднаємо половину всього сиру, ванілін і половину згущеного молока і розмішуєм до утворення кремоподібної консистенції без грудок.
В іншій тарілці також перемішуємо залишилися сир і згущене молоко з какао-порошком до консистенції того ж крему.
Печеньки намачиваем в молоці, розкладаємо на плоскій тарілці, покриваємо сирно-ванільної начинки, рівномірно розподіляючи її по всьому шару.
Другий шар з просоченого молоком печива покриваємо кремом із сиру і какао. По черзі викладаємо шари, змінюючи просочення.
Посипаємо тортик за бажанням горіховою крихтою, цукатами.
Торт ми ставимо відпочивати на всю ніч у холодильник. Вже вранці корисне ласощі для всіх можна пробувати.
Торт з готового печенюшек зі сметаною: готуємо без плити
Тортик-выручалка стане ідеальним рішенням, коли несподівано нагрянули гості, а пригощати їх нічим.
Буде необхідно:
- Печеньки будь — 30 штучок;
- Сир нежирний — 300 грам;
- Сметана нежирна — 6 ст. л.;
- Цукрова пудра — 2 ст. л.;
- Вершкове масло — 100 грам;
- Чорнослив — 100 грам;
- Какао-порошок;
- Трохи готової кави.
Час приготування — 15 хвилин (+30 хвилин на просочення).
Калорійність — 995 ккал/100 г.
Приступимо до приготування.
Распарим і поріжемо чорнослив.
Взобьем міксером сирок зі сметанкою і цукровою пудрою. Додамо розтоплене масло.
Покриємо поверхню харчовою плівкою і розкладемо шар печива, злегка просоченого кави.
Далі, покриваємо сметанним кремом шар печива, насипаємо трохи чорносливу. Повторюємо кожну верству. На останню прошарок тонко наносимо крем і чорнослив не насипаємо.
Вивертаємо форму на тарілку, відкриваємо плівку і наносимо на торт залишки просочення. Прикрасимо торт какао-порошком або раскрошенным печивом. Даємо десерту просочитися.
Оригінальне ласощі готово!
Торт з вівсяного печива зі згущеним молоком
Його ще називають «Домашнім Тірамісу».
Нам буде необхідний такий набір продуктів:
- Печиво вівсяне — 800 грам;
- Вершкове масло — 1 пачка;
- Згущене молоко — 1 банка;
- Кава — 2 ч. л.
Час приготування — 30 хвилин.
Калорійність — 765 ккал/100 г.
Створювати шедевр будемо так.
З'єднаємо масло і згущене молоко для крему. Можемо ввести улюблені топінги, наприклад, товчені лісові горішки.
Для просочення заварюємо і остуджуємо кави. Ми можемо додавати сироп або лікер.
Печиво швидко опускаємо в просоченні.
Укладаємо «коржі» на блюдо у вигляді прошарків, перемазуючи їх кремом.
Прикрашаємо торт чим завгодно, добре підійде какао-порошок.
Наш «Домашній Тірамісу» готовий!
Арахісовий торт без випічки печива
Все геніальне — просто. Це саме про нашому торті. Якщо хочете побалувати близьких смачненьким на сімейному чаюванні, простіше і смачніше способу не знайти.
Необхідні інгредієнти:
- Вершкове масло — 100 грам;
- Квадратні вафлі — 1 упаковка;
- Варене згущене молоко — 1 банка;
- Свіже пісочне печиво — 800 грам;
- Горішки або арахіс на смак.
Час приготування — 2 години.
Калорійність — 981 ккал/100 г.
Згущене молоко виливаємо в киплячу воду і варимо приблизно півтори години на повільному вогні.
Дамо нашій згущеному молоці добре охолонути, після вводимо розм'якшене вершкове масло маленькими порціями.
Приготуємо крем: добре перемішуємо всі інгредієнти, поки не вийде однорідна маса без грудочок. Можемо досипати подрібнені горішки в наш крем.
Кладемо вафлі, притискаємо їх печивом і перемазываем заварним кремом. Точно так само повторюємо кожен новий шар, поки продукти не закінчаться.
Дозволимо відпочити торту 4 години в холодильнику. Краще якщо він відпочине довше.
Подаємо ласощі до чаю або кави для улюбленої сім'ї.
Печиво з бананом і сметанним кремом — цікавий десерт на швидку руку
Топінг у вигляді банана зробить наш і без того смачний торт ще більш ніжним і м'яким. Таке ласощі стане не тільки смачним, але і корисним сюрпризом для всієї родини. Наша мета — зекономити час, приготувавши аби що, а порадувати рідних, друзів смачним десертом, затративши при цьому мінімум зусиль.
Отже, що ж нам знадобиться для нашого бананового красеня?
Приготуємо інгредієнти:
- 500 грам будь-якого сухого печива на смак;
- 500 грам знежиреного сиру;
- 600 мл нежирної сметани;
- 3 банана;
- Горіхова крихта для посипання.
Час на приготування — 25 хвилин.
Калорійність страви — 692 ккал/100 г.
Збиваємо сир і сметану до кремоподібного стану. Можемо додати в крем різні топінги на свій смак.
Заваримо міцну каву в окремій ємності для просочення печива. Можна використовувати для цього молоко.
Вмочуємо печиво в напій дуже швидко, щоб воно встигло просочитися, але не розмокло. Печиво кладемо одним шаром, покриваємо кремом, добре розподіливши його по всій прошарку. Розкладемо рівномірно шматочки банана.
Потім знову печиво, і так по черзі всі прошарки. Не забуваємо залишити крем для того, щоб покрити тортик зверху. Для цього візьмемо чайну ложечку, щоб торт виглядав охайним. Можемо зробити останній прошарок бананової.
Прикрашаємо наш шедевр. Для цього візьмемо горіхову посипання (або будь-яке інше прикраса на ваш вибір).
Даємо нашому банановому десерту добре пройти просоченням в холодильнику. Можна їсти вже через 4 години, але краще, якщо торт постоїть в холодильнику ніч, так смак буде м'якшою, більш насиченим, а текстура більш м'якою і вологою.
Таке ласощі припаде до смаку маленьким ласунам, а також буде їм дуже корисний, адже в нього входять молочні продукти – сир і сметана, які в чистому вигляді практично неможливо змусити з'їсти.
Як приготувати дієтичне пісне вівсяне печиво читайте в нашій статті. Ми пропонуємо вам тільки перевірені рецепти.
Минтай за класичним рецептом з маринадом — приготуйте правильно і спробувати це смачне блюдо.
Соковитий салат з курячим філе, консервованими ананасами, сиром, грибами та іншими інгредієнтами. Читайте різні варіанти цього унікального страви.
Корисні поради
- Не поспішайте викидати раскрошившееся печиво або вафлі, воно стане чудовою прикрасою наших десертів;
- Грайте зі смаком – додавайте улюблені лікери або сиропи в крем для торта;
- Такі ласощі — це політ фантазії, тому можна використовувати будь-які поєднані з інгредієнтами топінги (наприклад, фрукти, горіхи, сухофрукти, шоколад, карамель);
- Можна використовувати цукрову пудру для прикраси;
- Не забувайте, що такий десерт повинен добре просочитися перед подачею, тому дозвольте йому відпочити в холодильнику найкраще всю ніч;
- Використовуйте для приготування ласощів знежирені сир і сметану, адже вони корисніші для організму, особливо для дитячого;
- Запам'ятайте, що швидко — не означає як попало, стежте за якістю процесу готування;
- Перевіряйте свіжість використовуваних вами продуктів щоб уникнути отруєнь;
- Намагайтеся надати бажану форму торту до того, як відправите його просякати, адже перед подачею це зробити буде практично неможливо.
Створення десертів – нелегкий процес, але завдяки таким рецептами ми можемо хоч щодня балувати свою сім'ю смачними і корисними ласощами, створюючи затишок і прекрасну атмосферу в домі. Торти без випікання легкі в приготуванні, не займають багато часу, дозволяють експериментувати зі смаками, створюючи свій улюблений неповторний шедевр.
Приємного апетиту! Готуйте із задоволенням!