Як приготувати смачний курячий бульйон в мультиварці
На жаль, кухонні помічниця готує суп трохи довше. Але кажуть, вона робить його більш насиченим. Перевіримо? Знадобиться мінімум інгредієнтів, щоб отримати максимум смаку.
| Інгредієнти | Кількість | 
|---|---|
| сіль - | 15 г | 
| листи лавра - | 2 шт. | 
| чорний перець-горошок - | 4 шт. | 
| вода - | 2 л | 
| суповий набір - | 0,5 кг | 
| морква - | 1 шт. | 
| цибулю - | 1 головка | 
| Час приготування: 95 хвилин | Калорійність на 100 грам: 36 Ккал | 
Як приготувати:
- Суповий набір помістити в миску або друшляк, щоб ретельно промити. 
- Потім перекласти всі компоненти в чашу мультиварки. 
- Налити воду, додати сіль, лаврове листя і чорний перець.
- З моркви видалити шкірку і подрібнити її, додати в чашу.
- З лука стягнути лушпиння, відправити його слідом за морквою. 
- В режимі супу готувати бульйон півтори години. Якщо такого режиму немає, використовувати програму «Гасіння».
- Коли суп буде готовий, процідити його і далі використовувати за призначенням. 
Як зварити курячий бульйон в мультиварці Редмонд
| ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ | 
|---|---|
| сіль | за смаком | 
| цибуля | 1 головка | 
| куряче м'ясо | 0,9 кг | 
| чорний перець-горошок | 6 шт. | 
| морква | 1 шт. | 
| вода | 2 л | 
| листя лавра | 2 шт. | 
Скільки по часу – 1 годину і 40 хвилин.
Яка калорійність – 58 калорій.
Як приготувати:
 Куряче м'ясо в першу чергу ретельно вимити. Куряче м'ясо в першу чергу ретельно вимити.
- Перевірити на наявність залишків пір'я.
- Шкіру зрізати разом з жиром.
- Цибуля очистити від лушпиння і коренів, промити голівку.
- Моркву почистити, обполоснути холодною водою.
- Нарізати його кільцями або соломкою.
- Покласти курку в каструлю.
- Помістити туди і цибулю з морквою, обидва види перцю, лаврове листя.
- Налити воду і додати сіль за смаком.
- Закрити кришку машини і включити режим гасіння на півтори години.
- Через півгодини після початку приготування відкрити кришку, щоб прибрати з поверхні піну, яку виділила м'ясо.
- По закінченні програми дістати чашу з мультиварки.
- Вийняти м'ясо, зняти з кістки (якщо вона присутня) і подрібнити.
- Сам бульйон процідити, попередньо виловивши з нього моркву.
- У чистий бульйон додати м'ясо з морквою і можна їсти.
Як приготувати в мультиварці Мулинекс
| ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ | 
|---|---|
| рослинна олія | 20 мл | 
| яйце | 1 шт. | 
| куряче філе | 1 шт. | 
| сіль | за смаком | 
| морква | 1 шт. | 
| суповий набір | 0,7 кг | 
| куркума | 5 г | 
| картопля | 3 бульби | 
| борошно | 0,4 кг | 
| чорний перець мелений | за смаком | 
Скільки по часу – 1 година 35 хвилин.
Яка калорійність – 200 калорій.
Як приготувати:
- Суповий набір ретельно промити разом з філе в холодній воді.
- Покласти його в чашу мультиварки і готувати в режимі випічки 35-40 хвилин.
- Яйце за цей час поділити, жовток з'єднати з борошном.
- Додати сіль, ложку води і замісити пружне тісто.
- Покласти його в пакет і дати відпочити двадцять хвилин.
- Коли програма завершиться, дістати курку і філе.
- Зняти м'ясо з кісток і подрібнити його разом з грудкою, а бульйон процідити.
- В чаші нагріти трохи олії і викласти туди курку.
- Обсмажити до рум'яності з усіх боків.
- Морква в цей час очистити і натерти, додати до м'яса.
- Обсмажувати разом до м'якості коренеплоду.
- Картоплю очистити і вимити, нарізати кубиками.
- У чашу до м'яса влити бульйон, додати картоплю.
- Посолити суп, додати куркуму і готувати в режимі гасіння до м'якості картоплі.
- Тісто дістати з холодильника, розкачати і нарізати тонкими смужками.
- Коли картопля звариться, опустити в бульйон локшину.
- Готувати ще хвилин 5-7 і можна розливати по тарілках.
Смачний і наваристий суп з курячих шийок.
Тут ви можете подивитися, як готувати суп з макаронами і куркою.
Поживний і простий обід — томатний крем-суп. Тут ви можете взяти його рецепт.
Особливості приготування
Замість локшини можна використовувати рідке тісто. Для нього потрібно поєднати одне сире яйце і борошно, трохи солі. Борошна додати стільки, щоб тісто мало консистенцією, як на оладки. Над бульйоном помістити тертку і вилити на гладку сторону тісто. Протерти його ложкою, обов'язково помішуючи при цьому суп. У бульйон буде капати тісто і відразу ж схоплюватися. Виходить оригінально! Варити ще 5-7 хвилин після закипання.
Як приготувати курячий бульйон в мультиварці, дивіться на відео нижче:
Бульйон – це завжди смачно і насичено. Готуйте його з легкістю в мультиварці і насолоджуйтеся воістину легким і таким ситним результатом!








