Як смачно приготувати пасту зі свининою
Всі інгредієнти, які увійдуть до складу страви, точно є на вашій кухні. Саме тому ви повинні приготувати його прямо зараз. Це смачний і швидкий варіант обіду або вечері. Здивуйте своїх рідних, їм обов'язково сподобається!
Інгредієнти | Кількість |
---|---|
сіль - | за смаком |
спагетті - | 0,3 кг |
вершкове масло - | 30 г |
цибулю - | 1 головка |
свинина - | 500 г |
чорний перець мелений - | за смаком |
Час приготування: 50 хвилин | Калорійність на 100 грам: 283 Ккал |
Як приготувати:
- Спагетті відразу ж відварити до повної готовності, потім злити на друшляк і промити.
- Поки вони готуються, м'ясо вимити й подрібнити.
- У сковорідку кинути шматочок вершкового масла, розпустити його.
- Покласти м'ясо, обсмажити до золотистого кольору з усіх сторін.
- Цибулю почистити і нарізати півкільцями, всипати до м'яса.
- Смажити, поки не стане м'яким, потім додати спеції за смаком.
- До готового м'яса всипати макарони, перемішати все — і до столу.
Паста зі свининою та грибами
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
свинина | 0,3 кг |
спеції | 10 г |
спагетті | 250 г |
рослинна олія | 30 мл |
гриби | 0,2 кг |
сметана | 200 мл |
Час – 40 хвилин.
Калорійність – 219 калорій.
Як приготувати:
- М'ясо промити і нарізати невеликими скибочками.
- У сковорідці розігріти олію і всипати свинину.
- Смажити її, помішуючи, до напівготовності.
- Гриби почистити, підрізати їм ніжки.
- Якщо вони великі, подрібнити їх.
- Покласти їх у каструлю, залити водою і відварити до готовності.
- У готовому вигляді злити на друшляк, потім змішати зі свининою.
- Готувати разом ще кілька хвилин.
- Влити сметану, тушкувати компоненти чверть години.
- Спагетті в цей час відварити в солоній воді.
- Потім злити їх на друшляк і промити від солі.
- До м'яса і грибів додати спеції, перемішати.
- Висипати вміст сковороди до спагетті і подавати.
Приготування в томатному соусі
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
рослинна олія | 70 мл |
цукор | 5 г |
свинина | 0,3 кг |
цибуля | 1 головка |
томатна паста | 60 г |
спагетті | 250 г |
вода | 0,2 л |
солодкий перець | 1 шт. |
морква | 1 шт. |
зелень | 20 г |
спеції | 15 г |
Часу – 45 хвилин.
Калорійність – 205 калорій.
Як приготувати:
- У сковороді нагріти масло.
- М'ясо вимити і нарізати смужками, зрізавши жир.
- Всипати до нього спеції, перемішати і смажити, помішуючи, протягом декількох хвилин.
- У цей час почистити цибулю і подрібнити його.
- Моркву теж вимити, натерти її на терці.
- Солодкий перець помити, вирізати його нутрощі і нарізати м'якоть соломкою.
- Всипати все три компонента до м'яса.
- Готувати ще деякий час, не забуваючи помішувати.
- Коли пройде час, ввести томатну пасту, цукор і додати воду.
- Перемішати і готувати протягом двадцяти хвилин.
- За цей час відварити до готовності спагетті.
- Додати їх в сковороду, перемішати все і подавати з січеною зеленню.
Спагеті зі свининою та овочами
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
бальзамічний оцет | 5 мл |
цибуля | 2 головки |
спагетті | 250 г |
соєвий соус | 60 мл |
морква | 1 шт. |
рослинна олія | 60 мл |
м'ясо | 0,3 кг |
зелена цибуля | 50 г |
капуста | 150 г |
соус табаско | 15 мл |
цукор | 5 г |
солодкий перець | 1 шт. |
Час – 40 хвилин.
Калорійність – 202 калорії.
Як приготувати:
- М'ясо вимити і обсушити, прибрати ненадовго в морозильну камеру.
- Коли свинина трохи підмерзне, дістати її і тонко нарізати.
- Цибулю почистити і обполоснути разом із зеленою цибулею, морквою, солодким перцем.
- Почистити овочі і нарізати їх пір'ям/соломкою.
- Капусту позбавити від верхнього листя, вимити качан.
- Гострим ножем розрізати його навпіл, потім тонко нашаткувати.
- Сковороду з олією нагріти, викласти м'ясо і смажити його на сильному вогні десять хвилин.
- Потім додати моркву, капусту, цибулю (обидва види) і перець.
- Готувати, помішуючи, протягом декількох хвилин.
- У цей час відварити макарони до готовності.
- Помістити їх в сковороду, перемішати.
- Соєвий соус з'єднати з бальзамічним оцтом, додати табаско і цукор.
- Все з'єднати і вилити на блюдо.
- Готувати ще п'ять хвилин і подавати до столу.
Як приготувати пасту з м'ясом в сметанному соусі
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
часник | 2 шматочка |
чорний перець мелений | за смаком |
свинина | 0,4 кг |
томатна паста | 15 г |
цибуля | за смаком |
сметана | 0,4 л |
спеції | 10 г |
макарони | 400 г |
сіль | за смаком |
рослинна олія | 70 мл |
Часу – 1 година.
Калорійність – 259 калорій.
Як приготувати:
- Для початку необхідно відварити макаронні вироби.
- У воду обов'язково додати ложку масла, щоб паста не склеїти.
- М'ясо вимити, довільно нарізати.
- З лука видалити лушпиння, порубати головку кубиками.
- Часник очистити і натерти на тертці або відправити під прес.
- У сковорідці розігріти олію, всипати цибулю і часник.
- Гасити компоненти, помішуючи, до м'якості.
- Покласти м'ясо, обсмажити до рум'яності, потім довести до готовності.
- Сметану з'єднати з томатною пастою і спеціями.
- Додати соус до м'яса і перемішати.
- Готувати десять хвилин, потім всипати макарони, які вже стекли.
- Змішати, прогріти і подавати до столу.
Смачна і ситна запіканка сирна з макаронами — рецепт в духовці.
Як приготувати смажені котлети в мультиварці, дивіться тут.
Не знаєте, який салат приготувати на вечерю? Тут є ситні рецепт з вареною картоплею.
Готуємо пасту в вершковому соусі
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
свинина | 150 г |
спеції | за смаком |
спагетті | 0,3 кг |
цибуля | 2 головки |
вершки | 0,1 л |
бекон | 100 г |
борошно | 30 г |
Часу – 50 хвилин.
Калорійність – 266 калорій.
Як приготувати:
- Спагеті відварити в підсоленій воді до готовності.
- Бекон дрібно нарізати і висипати в сковороду.
- Гасити його, помішуючи, до хрускоту. Це означає, що витопився жир.
- Цибулю почистити і подрібнити.
- М'ясо промити і дрібно нарізати.
- Шкварки дістати з сковороди, викласти м'ясо і обсмажити його.
- Потім його прибрати, всипати цибулю і борошно.
- Обсмажити до рум'яності коренеплоду.
- Влити вершки, додати обсмажену свинину.
- Всипати спеції і тушкувати компоненти до готовності.
- Коли соус загусне, додати готові спагетті і прогріти все разом.
- Після цього відразу ж подавати до столу.
Як приготувати в духовці
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
сіль | за смаком |
свинина | 0,4 кг |
яйця | 2 шт. |
рослинна олія | 30 мл |
вершки | 150 мл |
сир | 150 г |
макарони | 300 г |
цибуля | 150 г |
чорний перець мелений | за смаком |
курячий бульйон | 0,1 л |
Часу – 1 годину і 20 хвилин.
Калорійність – 233 калорії.
Як приготувати:
- М'ясо промити, зрізати з нього жир і помістити на обробну дошку.
- Нарізати невеликими скибочками.
- Цибулю почистити, подрібнити кубиками.
- У сковороду налити масло, прогріти його і всипати свинину.
- Смажити її, помішуючи, до рум'яності.
- Потім викласти цибулю і готувати його разом з м'ясом до м'якості.
- Макарони відварити до готовності в солоній воді.
- Злити на друшляк і промити в гарячій воді.
- Сир натерти на тертці будь-якого розміру.
- У сотейник налити вершки, розбити яйця і додати бульйон.
- Додати спеції за смаком і перемішати все віночком до однорідності.
- Отриману масу з'єднати з сиром, макаронними виробами і м'ясом.
- Пересипати все у форму для запікання, рівномірно розподілити.
- Прибрати в духовку на півгодини при 200 градусах.
Тальятелле зі свининою і помідорами
ІНГРЕДІЄНТИ | КІЛЬКІСТЬ |
---|---|
свіжий базилік | 10 г |
томатний сік | 0,2 л |
сіль | за смаком |
паста тальятелле | 6 гнізд |
вершкове масло | 50 г |
цибуля | 1 головка |
пармезан | 60 г |
томати у власному соку | 0,4 кг |
часник | 2 шматочка |
чорний перець мелений | за смаком |
Часу – 1 година.
Калорійність – 162 калорії.
Як приготувати:
- Пармезан натерти на дрібній тертці.
- Цибулю почистити, помити під проточною водою і порізати дрібними кубиками.
- З часнику стягнути лушпиння і видалити сухі кінці.
- Пропустити часточки через спеціальну тисняву.
- У сковороді нагріти масло і всипати цибулю з часником, тушкувати до м'якості.
- Викласти томати у власному соку, а разом з ними і сік.
- Томити на слабкому вогні протягом десяти хвилин.
- Базилік вимити, зняти листочки з гілочок і подрібнити їх.
- Перелити отриману масу в сотейник, додати спеції за смаком.
- У сковороду покласти ще трохи олії, розпустити його.
- Викласти вимиту і подрібнену свинину, обсмажити її до рум'яності.
- Додати спеції і перекласти м'ясо в томатну масу в сотейнику.
- Тушкувати ще близько півгодини. За цей час відварити і пасту.
- Подавати в порційних тарілках, присипати пармезаном.
Кулінарні хитрості
Щоб блюдо вийшло смачніше і насиченішим, приготуйте домашню пасту. Для цього вам знадобиться один-два курячих яйця або 3-5 перепелиних і достатня кількість борошна. Вимісити інгредієнти до отримання еластичного тіста, прибрати в холодильник на півгодини. Після цього розкачати і довільно нарізати. Варити в солоній воді (але можна за смаком посолити саме тісто) близько п'яти хвилин, не більше.
У тісто можна додати різні продукти, щоб зробити обід/вечеря яскравіше і незвичніше. Це може бути солодка паприка, сік шпинату, моркви, томатів, подрібнені сухі гриби, куркума, томатна паста і ін
З такою пастою страва вийде ще й ситніше!
Як приготувати пасту зі свининою, дивіться на відео нижче:
Паста зі свининою – це дуже навіть смачно і неймовірно просто! Всього кілька звичних інгредієнтів, а на столі вже красується незабутнє блюдо. Приємного апетиту!